Dijasporo, gdje cete tulumariti za novu...?
- StLouis
#1 Dijasporo, gdje cete tulumariti za novu...?
kako je to kod vas? trg, kuca, restoran...?
-
callmethebreeeze
i ja se nadam da cu biti u kuci. da se sakrijem od idiota koji pucaju rakete i petarde.Minnela wrote:moj topli dom
-
callmethebreeeze
nisam ja to nikad radio. mozda par puta kao mali u sa smo ubacili peteradu krzo koji otvor za postu, ali sam brzo prestao s timMinnela wrote:ih,sad ostario,pa ti i to smetacallmethebreeeze wrote:i ja se nadam da cu biti u kuci. da se sakrijem od idiota koji pucaju rakete i petarde.Minnela wrote:moj topli doma prije nekoliko godina kad si bacao ne samo rakete,vec i bombe
bilo ti zabavno
-
stari_sarajevski_gospodin
Ja kako znam u Ohio-u dolazi Semsa i kemal Malovcic a u Cikagu Baja i jos dva neznam ko su. 
- superxenon
ma ja, pitanje kako ce dijaspora slaviti, imaju izbora i raznih mogucnosti a mi domaci ovde ko nas hebe, zna se da nemamo izbora nekog... 
- taxi_driver
Kuci do 2330.a onda u grad.
-
EI Presidente
zato se kaze pittarda, a ne petardaMinnela wrote:ih,izvini..ti si fin..ja te zamijenila s pitt-om,sejtanom ovog foruma
Pittagora, nista od mog dolaska...morali smo planove promjenit, duga prica, helem, bas mi je krivo
-
Santos
Jao sta sam nabavio pirotehnike jebo ti sve ofanzive kad ja raspalim.Imam neke spravice malo slabije od Zolje,kad opalim iza ponoci bice mi zao komsije al ko ga jebe nije neki covjek nek dozivi malo stresa nece mu nista bit.Bojim se samo da me ne zanese jer ulica mi je previse mirna a meni mirnoca nepase po prirodi sam nemiran.
- pitt
jebo pirotehniku ba........u ponoc izadji na balkon i sprasi jedan okvir iz glocka.....kako vjera i obicaju nalazuSantos wrote:Jao sta sam nabavio pirotehnike jebo ti sve ofanzive kad ja raspalim.Imam neke spravice malo slabije od Zolje,kad opalim iza ponoci bice mi zao komsije al ko ga jebe nije neki covjek nek dozivi malo stresa nece mu nista bit.Bojim se samo da me ne zanese jer ulica mi je previse mirna a meni mirnoca nepase po prirodi sam nemiran.
-
teletrader
Morel iz Waltera?pitt wrote:jebo pirotehniku ba........u ponoc izadji na balkon i sprasi jedan okvir iz glocka.....kako vjera i obicaju nalazuSantos wrote:Jao sta sam nabavio pirotehnike jebo ti sve ofanzive kad ja raspalim.Imam neke spravice malo slabije od Zolje,kad opalim iza ponoci bice mi zao komsije al ko ga jebe nije neki covjek nek dozivi malo stresa nece mu nista bit.Bojim se samo da me ne zanese jer ulica mi je previse mirna a meni mirnoca nepase po prirodi sam nemiran.:D:D:D
Jes' da mi je Glock drag,al' ga moras svaki put repetirati kad ti se metak zaglavi..
(jos da samo skontam kakva je kazna ako me komsija prijavi)
Da kazhem da je Zheljo osvojio Kup Uefa i da je tekma protiv Videotona bila namjestena?