dijaspora
-
photo
#1 dijaspora
doslo je proljece pa ce se sada sva dijaspora vratiti u bih. bijesna kola kupljena na kredit ili koristena, koja voze kancelarijski cinovnici ili osobe koje rade nisko placene fabricke poslove u inostranstvu, a ovdje se prave da su hadzije. ne postujus aobracajna pravila, samo traze razlog da se pomlate s nekim, izgledaju kao klasicnio evriopski seljak (a nama se prodaju da su visoko postovani gradjaniu tamo negdje (u njiha) u sve(d)skoj).
ide mi ova dijsapora na neku stvar. tamu su manji od makovog zrna, a ovdje se prodaju da su neke face. zalosno.
pazite se, dolazi dijaspora.
ide mi ova dijsapora na neku stvar. tamu su manji od makovog zrna, a ovdje se prodaju da su neke face. zalosno.
- cHupjahalic@
@photo
Zar ne mozete shvatiti da svugdje ima cudnih ljudi, kako u Bosni tako i u inostranstvu?
Zasto se nervirate za ljude koji dodju sa "kreditnim"
autima, ljudi koji nastoje da sto vise ubace stranih rijeci itd itd... (mogla bi napraviti dugu listu) umjesto da ste zajedno samo sa onima koji vam odgovaraju????????
p.s. Vuk dlaku mijenja ali ne cud... (jeste mislili da ce se neki poboljsati samo zato sto su presli granicu Bosne
???).
Pozz
p.s. glupa tema
Zar ne mozete shvatiti da svugdje ima cudnih ljudi, kako u Bosni tako i u inostranstvu?
Zasto se nervirate za ljude koji dodju sa "kreditnim"
p.s. Vuk dlaku mijenja ali ne cud... (jeste mislili da ce se neki poboljsati samo zato sto su presli granicu Bosne
Pozz
p.s. glupa tema
-
neko iz mase
Joj kad doCeram svoju mustanu u sarajvo, pa podjem derat po asfaltu, ima da mi svi zafide. Mi to ovdje u ameriKi nesmijemo, a ko hebe bosnu i tako nam niko nista nemoze, jaci smo od sudbine, jer mi smo bh dijaspora

-
car-x
#5 Re: dijaspora
jebo piramide.. pravo su dosadne.. jedva sam ceko ovu temu..photo wrote:doslo je proljece pa ce se sada sva dijaspora vratiti u bih. bijesna kola kupljena na kredit ili koristena, koja voze kancelarijski cinovnici ili osobe koje rade nisko placene fabricke poslove u inostranstvu, a ovdje se prave da su hadzije. ne postujus aobracajna pravila, samo traze razlog da se pomlate s nekim, izgledaju kao klasicnio evriopski seljak (a nama se prodaju da su visoko postovani gradjaniu tamo negdje (u njiha) u sve(d)skoj).
idem zagrijati mog na kredit kupljenog audija, pa se obuc u sOliver ili mozda kod Tom Tailora, pa spustit sve pendzere u autu, pustiti Saku Polumentu da zanje, i put pod tockove..
Yeah.. Bosno, evo me, Bosnoooooo..
(samo mi je malo bedara sto cu morati u fabriku cim godisnji prodje, ali cu se bar kurciti te dvije hefte kod kuce.. a misevi nek crknu..)
-
neko iz mase
car-x, jesi li se raspitao kakva se moda dole nosi, nedo bog da odes svakakav. Cuo sam da nas prepoznaju po bijelim carapama i losim frizurama.
Ja sve nesto kontam, ma necu se sredjivati, mogu se jedan dan u trenerci strpiti, taman da trknem do pijace i osposobim se za izlazak navece

Ja sve nesto kontam, ma necu se sredjivati, mogu se jedan dan u trenerci strpiti, taman da trknem do pijace i osposobim se za izlazak navece
- Salko sto je u vodu skako
#7 Re: dijaspora
e pa drugovi moji kad je tako necu vam doci ni ove godine!!!!!photo wrote:doslo je proljece pa ce se sada sva dijaspora vratiti u bih. bijesna kola kupljena na kredit ili koristena, koja voze kancelarijski cinovnici ili osobe koje rade nisko placene fabricke poslove u inostranstvu, a ovdje se prave da su hadzije. ne postujus aobracajna pravila, samo traze razlog da se pomlate s nekim, izgledaju kao klasicnio evriopski seljak (a nama se prodaju da su visoko postovani gradjaniu tamo negdje (u njiha) u sve(d)skoj).
zadnji put sam u bosni bio 1991..jesam li nesto propustio????
-
mr2
#9 Re: dijaspora
ne boj se doci ce vrijeme kad nas vise nece biti,a nasa djeca nece dolazit....nadam se da ce te tad sretni bitiphoto wrote:doslo je proljece pa ce se sada sva dijaspora vratiti u bih. bijesna kola kupljena na kredit ili koristena, koja voze kancelarijski cinovnici ili osobe koje rade nisko placene fabricke poslove u inostranstvu, a ovdje se prave da su hadzije. ne postujus aobracajna pravila, samo traze razlog da se pomlate s nekim, izgledaju kao klasicnio evriopski seljak (a nama se prodaju da su visoko postovani gradjaniu tamo negdje (u njiha) u sve(d)skoj).
-
novalic
#12 Re: dijaspora
u bosni svi rade gospodske poslove, voze bijesna auta kupljena kesom.. svi imaju jednaka i velika prava.. i ljudi se ne vole potuc'..photo wrote:doslo je proljece pa ce se sada sva dijaspora vratiti u bih. bijesna kola kupljena na kredit ili koristena, koja voze kancelarijski cinovnici ili osobe koje rade nisko placene fabricke poslove u inostranstvu, a ovdje se prave da su hadzije. ne postujus aobracajna pravila, samo traze razlog da se pomlate s nekim, izgledaju kao klasicnio evriopski seljak (a nama se prodaju da su visoko postovani gradjaniu tamo negdje (u njiha) u sve(d)skoj).
-
novalic
koji ba asfalt, more ti samo otpasti "tocak" po onim silnim auto cestamaneko iz mase wrote:Joj kad doCeram svoju mustanu u sarajvo, pa podjem derat po asfaltu, ima da mi svi zafide. Mi to ovdje u ameriKi nesmijemo, a ko hebe bosnu i tako nam niko nista nemoze, jaci smo od sudbine, jer mi smo bh dijaspora![]()
![]()
![]()
- Salko sto je u vodu skako
#14 Re: dijaspora
novalic, pa ta bosna je raj na zemlji!!!! a kakve su plate????novalic wrote:u bosni svi rade gospodske poslove, voze bijesna auta kupljena kesom.. svi imaju jednaka i velika prava.. i ljudi se ne vole potuc'..photo wrote:doslo je proljece pa ce se sada sva dijaspora vratiti u bih. bijesna kola kupljena na kredit ili koristena, koja voze kancelarijski cinovnici ili osobe koje rade nisko placene fabricke poslove u inostranstvu, a ovdje se prave da su hadzije. ne postujus aobracajna pravila, samo traze razlog da se pomlate s nekim, izgledaju kao klasicnio evriopski seljak (a nama se prodaju da su visoko postovani gradjaniu tamo negdje (u njiha) u sve(d)skoj).
pazite se, dolazi dijaspora.da je cudo jedno
-
novalic
#15 Re: dijaspora
Salko sto je u vodu skako wrote:e pa drugovi moji kad je tako necu vam doci ni ove godine!!!!!photo wrote:doslo je proljece pa ce se sada sva dijaspora vratiti u bih. bijesna kola kupljena na kredit ili koristena, koja voze kancelarijski cinovnici ili osobe koje rade nisko placene fabricke poslove u inostranstvu, a ovdje se prave da su hadzije. ne postujus aobracajna pravila, samo traze razlog da se pomlate s nekim, izgledaju kao klasicnio evriopski seljak (a nama se prodaju da su visoko postovani gradjaniu tamo negdje (u njiha) u sve(d)skoj).
salcin nema para ni za bosnu, zalosno![]()
zadnji put sam u bosni bio 1991..jesam li nesto propustio????
- cHupjahalic@
Vazi dogovoreno, blind date na Bascarsiji poslije 01.07.Harrys wrote:Chupka,hoces li ti sad doci 1.7 na blind date da mi trubnes ili neces.![]()
p.s. trubnut cu ti sa bicikla.
-
car-x
cuo sam da su u fazonu zlatni lanci (sto deblji to bolji) i duboki V izrez.. bijele cOrape su evergrin..neko iz mase wrote:car-x, jesi li se raspitao kakva se moda dole nosi, nedo bog da odes svakakav. Cuo sam da nas prepoznaju po bijelim carapama i losim frizurama.
Ja sve nesto kontam, ma necu se sredjivati, mogu se jedan dan u trenerci strpiti, taman da trknem do pijace i osposobim se za izlazak navece![]()
![]()
vazno je da znas sve pjesme od sake, zeljka joksimovica, seke aleksic, dare bubamare, i ostalih.. kako bi bio u trendu kad izadjes navecer..
franz ferdinand, coldplay, i sl.. ti kod domacih maca ne prolaze..
-
Lola_77
A jeste se navili
Ma stvarno, ne znam sta mi je smjesnije..ovaj komentar kojim je otvorena tema ili komentar npr. car-x..Sta mislis bolan da eto svima nama ovdje zanimljiv tvoj autic? A Tom Tailor je marka za popizdit'
Za ostale: Dobrodosli u SA
Nije se nista Bog zna promjenilo od prosle godine

Ma stvarno, ne znam sta mi je smjesnije..ovaj komentar kojim je otvorena tema ili komentar npr. car-x..Sta mislis bolan da eto svima nama ovdje zanimljiv tvoj autic? A Tom Tailor je marka za popizdit'
Za ostale: Dobrodosli u SA
Nije se nista Bog zna promjenilo od prosle godine
-
car-x
priznajem da je pisanu ironiju malo teze prokuziti, ali sam nesto mislio da nisam bas ni ubjedljiv.. al eto.. ima ih vazda koji se upecaju..A wrote:Lolo, Klaica u ruke i pod "i", trazis "ironija"Lola_77 wrote:Ma stvarno, ne znam sta mi je smjesnije..ovaj komentar kojim je otvorena tema ili komentar npr. car-x..Sta mislis bolan da eto svima nama ovdje zanimljiv tvoj autic? A Tom Tailor je marka za popizdit'![]()
![]()
a sta fali tom tailor-u??
-
Lola_77
A..e neka si mi reklaA wrote:Lolo, Klaica u ruke i pod "i", trazis "ironija"Lola_77 wrote:Ma stvarno, ne znam sta mi je smjesnije..ovaj komentar kojim je otvorena tema ili komentar npr. car-x..Sta mislis bolan da eto svima nama ovdje zanimljiv tvoj autic? A Tom Tailor je marka za popizdit'![]()
![]()
- cHupjahalic@
Ova tema samo pokazuje da su agresori Bosne i Hercegovine uspjeli sa ciljem da stvore toliku mrznju u vama o kojoj pojma niste imali prije.
Jos samo fali da se podjete dijeliti ko iz koje ulice dolazi....
Jos samo fali da se podjete dijeliti ko iz koje ulice dolazi....