Nije zar da su se ugasili animoziteti, da vise u nama nema ni toliko one primarne ljudskosti
Ne trebam ih imenovati, sami ce se prepoznat
ti nisi cuo za porodicu?mk ultra wrote:iskreno, ne znam zašto dolaze
realno, ako zarađuješ OK, živiš neki EU prosjek, šta ćeš na "odmoru" u BiH
nije mi jasan dolazan iz Norge autom, a eto ako mi neko može objasniti volio bih
dobio sam 15 dana odmora od kojih ću 4 provesti u autu...?
čuo sam i za neke što ne znaju više afrikate![]()
Budi musko i priznaj da ih ne mozes jer ti pokupise trebe ispred nosaBlack swan wrote:Zato i ne volim ljeto
Meni je veci misterij sto dijasporci dolaze na forum
Ajd kad su sarajlije dolazile na sa-x
Bilo je logike
Ali ovo sve skupa![]()
animals wrote:Normalni ljudi dodju, da obidju ako nista familiju i grobove svoji
najmiliji..dolazim da vidim mjesto gdje sam se rodio i odrastao..
jebe mi se za one kojima to smeta..nek crknu..
To mi je jedan od nacina da ostanem u kontaktu sa jezikom.Black swan wrote:Zato i ne volim ljeto
Meni je veci misterij sto dijasporci dolaze na forum
Ajd kad su sarajlije dolazile na sa-x
Bilo je logike
Ali ovo sve skupa![]()
Dio nacionalnog kolorita, beha prepoznatljivosti... Iskreno, bilo bi steta da se ugasi. Ali sudeci po temi, bojazan mi je bila bez osnovaPoint. wrote:Evo nije dugo bila tema o seljackoj dijaspori i FGR domacinima, dijasporcu koji da nije bilo rata bi bio mesar u najboljem slucaju a FGR domacin da nije bilo rata astronom u najmanjem slucaju ali avaj ostade u Bosni. Kako vam samo ne dosadi?
I ovaj sto se pita sto ljudi dolaze na godisnji u Bosnu, pa brate dolaze na svoje, obilaze familiju, da ubiju nostalgiju, zato sto vole Bosnu valjda. Tu ljubav koju domacini na zalost gube.
Malo je to dublje... Pa jedan hrle, koji ne zna sta ima, nema osjecaj da je bio na odmoru ako se ne okupa u Tucepimamk ultra wrote:iskreno, ne znam zašto dolaze
nije mi jasan dolazan iz Norge autom, a eto ako mi neko može objasniti volio bih
I spuca uz put kupljeni slovenacki paradajz.stakasa wrote:Malo je to dublje... Pa jedan hrle, koji ne zna sta ima, nema osjecaj da je bio na odmoru ako se ne okupa u Tucepimamk ultra wrote:iskreno, ne znam zašto dolaze
Pa ko je jos ogladnio za 15 min, koliko ti treba kroz SlovenijuEdin H. wrote:I spuca uz put kupljeni slovenacki paradajz.stakasa wrote:Malo je to dublje... Pa jedan hrle, koji ne zna sta ima, nema osjecaj da je bio na odmoru ako se ne okupa u Tucepimamk ultra wrote:iskreno, ne znam zašto dolaze
Krivo sjedi pravo reci ali jebo ljeto bez njih. Malo ko ne laje ali svak jedva ceka ka'ceEdin H. wrote:Uskladjenost boja sarene odjece nasih pecalbara koji preferiraju komunikaciju na svedskom jeziku kod Sebilja nula bodova.
A ja, dobro si me podsjetio... Je li ovo uopste svebosanski problem ili je izrazen samo na dominantno bosnjackom teritoriju?Point. wrote:Domacim FGR izgleda smeta sto ljudi dolaze u BiH i ostavljaju pare u drzavi. Pa takav vid pacenistva ne postoji nigdje osim u Bosni.
Pa ja kad odem u Bosnu, na nedelju dana, potrosim 2000 eura..Point. wrote:Domacim FGR izgleda smeta sto ljudi dolaze u BiH i ostavljaju pare u drzavi. Pa takav vid pacenistva ne postoji nigdje osim u Bosni.
Ovi bi najradije da vas nema. Al jebeš njih, ovdje ste uvijek dobrodošli. U svoju zemlju, među svoj narod.animals wrote:Pa ja kad odem u Bosnu, na nedelju dana, potrosim 2000 eura..Point. wrote:Domacim FGR izgleda smeta sto ljudi dolaze u BiH i ostavljaju pare u drzavi. Pa takav vid pacenistva ne postoji nigdje osim u Bosni.
vjerujem , neki i vise..koliko je to dobro za Bosansku privredu, procijenite sami..
stakasa wrote: Jos sad kad hashtag rokne #Bosnia2017