Dijaspora i moda

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
FortunaBela

#1 Dijaspora i moda

Post by FortunaBela »

Ja inače nisam neki ljubitelj grupisanja, ali se ipak desi da odem na neki naš koncert i onda mi se stomak tri puta okrene. Hiljadu puta sam rekla sebi neću i opet me prevare, a neke naše pjevače čisto radi sentimentala moram i poslušati....Sinoć gledam naše cure to je očaj, to nije ni "m" od mode, ili su obučene kao Jehovini svjedoci ili kao da su pošle na štraftu...
Zapitam se jesmo li u istoj državi? Haman idem ulicom ulazim u prodavnice, gledam tv, znam šta je u modi....ali ovo je jedno veliko bljak... :-?
black

Post by black »

znas kako je rekao Oskar Wilde..." modu prati onaj ko nema spostvenog ukusa " :-)
Harrys

Post by Harrys »

maja,gledaj ti sebe i sto se tebi svidja, :D drzi se onih cokoladnih kompletica,very irresistible. :lol: :lol:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Harrys wrote:maja,gledaj ti sebe i sto se tebi svidja, :D drzi se onih cokoladnih kompletica,very irresistible. :lol: :lol:
Mah, maji znam ja šta meni dobro stoji i šta se meni sviđa... :)
Ja govorim o "modi ", naših dragih cura dijaspori...bljak... :-?
FortunaBela

Post by FortunaBela »

black wrote:znas kako je rekao Oskar Wilde..." modu prati onaj ko nema spostvenog ukusa " :-)
Hebi ga i vreću treba znati nositi... 8-)
PR80.

#6 Re: Dijaspora i moda

Post by PR80. »

FortunaBela wrote:Ja inače nisam neki ljubitelj grupisanja, ali se ipak desi da odem na neki naš koncert i onda mi se stomak tri puta okrene. Hiljadu puta sam rekla sebi neću i opet me prevare, a neke naše pjevače čisto radi sentimentala moram i poslušati....Sinoć gledam naše cure to je očaj, to nije ni "m" od mode, ili su obučene kao Jehovini svjedoci ili kao da su pošle na štraftu...
Zapitam se jesmo li u istoj državi? Haman idem ulicom ulazim u prodavnice, gledam tv, znam šta je u modi....ali ovo je jedno veliko bljak... :-?
Fortuna, to ti je nas svijet. :D Ja sam prije isla na nase koncerte i bas tako kao sto kazes: okrene mi se sve u stomaku. :D Ako nisi obucen isto kao i vecina ono okrecu se i bulje, a oni se svi obuku kao da su krenuli na pregovore sa Peddy-jem pa sve treba da sto vise "bljesti i svijetluca" oko njih. :D :D
Mene ne interesuje sta ostali oblace, znam za pojedine koji stresu pare i pare u odjecu ali taman im se fino omakne kad trebaju to kombinovati sa necim drugim. :D
Ne gledam sta je u modi, kupujem ono sto se meni licno svidja i nastojim to iskombinovati sa stvarima sto drugi nemaju. :)
alek

#7 Re: Dijaspora i moda

Post by alek »

FortunaBela wrote:ali se ipak desi da odem na neki naš koncert i onda mi se stomak tri puta okrene.... Sinoć gledam naše cure to je očaj, to nije ni "m" od mode...
a da preimenujes temu u 'zbog cega idem na koncerte' :? :D :D
Saian

#8 Re: Dijaspora i moda

Post by Saian »

alek wrote:
FortunaBela wrote:ali se ipak desi da odem na neki naš koncert i onda mi se stomak tri puta okrene.... Sinoć gledam naše cure to je očaj, to nije ni "m" od mode...
a da preimenujes temu u 'zbog cega idem na koncerte' :? :D :D
ili Idem li na pogreshne koncerte? :D :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ne znam za trebe ali toaleti su vani prva liga :D :D :D

Image
Saian

Post by Saian »

zelio bih iskoristiti priliku da ovim putem pozdravim Hornsa, dze si Horns zbolo te june :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

OOO Sajo, jebo te jesi ziv? :D:D:D

Image
Saian

Post by Saian »

joj neki dan sam naletio na neki Absinth 75% Alc. vol. teribl, horibl :D :D :D vidjet cu da sta ponesem kad krenem :D :D

( da ne bude da sam skrenuo s teme, ja sam samkajndof dijaspora, a Absinth se mozhe tumachiti kao modni dodatak :D :D :D)
horns&drums

Post by horns&drums »

Ne bilo ti zapovjedjeno :D
digger

Post by digger »

Vala i ja sam za ljevshe oblacenje a posebno obuvanje.

Sta ne ovako?

Image
Last edited by digger on 29/11/2005 04:29, edited 1 time in total.
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

digger wrote:Vala i ja sam za ljevshe oblacenje a posebno obuvanje.

Sta ne ovako?

Image
uh sto se ovo uklapa u modu nasih cura u dijaspori, ordjinal domaci proizvod i njihove staromodne suknje! 8)
Qler

Post by Qler »

horns&drums wrote:Ne znam za trebe ali toaleti su vani prva liga :D :D :D

Image
ja meraka ovdje bacit' pish :D
Post Reply