Zapitam se jesmo li u istoj državi? Haman idem ulicom ulazim u prodavnice, gledam tv, znam šta je u modi....ali ovo je jedno veliko bljak...
Dijaspora i moda
-
FortunaBela
#1 Dijaspora i moda
Ja inače nisam neki ljubitelj grupisanja, ali se ipak desi da odem na neki naš koncert i onda mi se stomak tri puta okrene. Hiljadu puta sam rekla sebi neću i opet me prevare, a neke naše pjevače čisto radi sentimentala moram i poslušati....Sinoć gledam naše cure to je očaj, to nije ni "m" od mode, ili su obučene kao Jehovini svjedoci ili kao da su pošle na štraftu...
Zapitam se jesmo li u istoj državi? Haman idem ulicom ulazim u prodavnice, gledam tv, znam šta je u modi....ali ovo je jedno veliko bljak...
-
FortunaBela
Mah, maji znam ja šta meni dobro stoji i šta se meni sviđa...Harrys wrote:maja,gledaj ti sebe i sto se tebi svidja,drzi se onih cokoladnih kompletica,very irresistible.
![]()
Ja govorim o "modi ", naših dragih cura dijaspori...bljak...
-
FortunaBela
Hebi ga i vreću treba znati nositi...black wrote:znas kako je rekao Oskar Wilde..." modu prati onaj ko nema spostvenog ukusa "
-
PR80.
#6 Re: Dijaspora i moda
Fortuna, to ti je nas svijet.FortunaBela wrote:Ja inače nisam neki ljubitelj grupisanja, ali se ipak desi da odem na neki naš koncert i onda mi se stomak tri puta okrene. Hiljadu puta sam rekla sebi neću i opet me prevare, a neke naše pjevače čisto radi sentimentala moram i poslušati....Sinoć gledam naše cure to je očaj, to nije ni "m" od mode, ili su obučene kao Jehovini svjedoci ili kao da su pošle na štraftu...
Mene ne interesuje sta ostali oblace, znam za pojedine koji stresu pare i pare u odjecu ali taman im se fino omakne kad trebaju to kombinovati sa necim drugim.
Ne gledam sta je u modi, kupujem ono sto se meni licno svidja i nastojim to iskombinovati sa stvarima sto drugi nemaju.
-
alek
#7 Re: Dijaspora i moda
a da preimenujes temu u 'zbog cega idem na koncerte'FortunaBela wrote:ali se ipak desi da odem na neki naš koncert i onda mi se stomak tri puta okrene.... Sinoć gledam naše cure to je očaj, to nije ni "m" od mode...
- Saian
#8 Re: Dijaspora i moda
ili Idem li na pogreshne koncerte?alek wrote:a da preimenujes temu u 'zbog cega idem na koncerte'FortunaBela wrote:ali se ipak desi da odem na neki naš koncert i onda mi se stomak tri puta okrene.... Sinoć gledam naše cure to je očaj, to nije ni "m" od mode...![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ne znam za trebe ali toaleti su vani prva liga

- horns&drums
OOO Sajo, jebo te jesi ziv?
:D:D

- horns&drums
Ne bilo ti zapovjedjeno 
- Bosanac sa dna kace
uh sto se ovo uklapa u modu nasih cura u dijaspori, ordjinal domaci proizvod i njihove staromodne suknje!digger wrote:Vala i ja sam za ljevshe oblacenje a posebno obuvanje.
Sta ne ovako?