Ovaj tvoj post nidze veze sa onim sto ljudi traze.Ljudi samo traze mogucnost kako da prate domace tv kanale.kakve to sad ima veze je li neko govori bolje ili losije engleski,francuski...ko da se nasi kanali emituju na engleskom jeziku pa sad treba znati engleski.Svasta.Zviz wrote:Sta je ovo reci svi u penzijama pa imate vremena na pasija preskala 300 kana da pratite?![]()
Sto se kvaliteta tice pa jedan skandinavski ili britanski tv kanal ima vise kvaliteta nego sve ti kanali iz BiH, HR i SRB. Aja 80% nasin nije naucilo ni pet rijeci za dvije decenije zivota u inostranstvu pa bulje u strane televizije ko june u sarena vrata.
Zivi recimo u Svedskoj i gleda vremensku prognozu kako ce nam biti sutra u BiH![]()
To nije ni Nadrealistima uspjelo provaliti...
Domaci TV Kanali
- luckylaka
#26 Re: Domaci TV Kanali
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#27 Re: Domaci TV Kanali
luckylaka wrote:Ovaj tvoj post nidze veze sa onim sto ljudi traze.Ljudi samo traze mogucnost kako da prate domace tv kanale.kakve to sad ima veze je li neko govori bolje ili losije engleski,francuski...ko da se nasi kanali emituju na engleskom jeziku pa sad treba znati engleski.Svasta.Zviz wrote:Sta je ovo reci svi u penzijama pa imate vremena na pasija preskala 300 kana da pratite?![]()
Sto se kvaliteta tice pa jedan skandinavski ili britanski tv kanal ima vise kvaliteta nego sve ti kanali iz BiH, HR i SRB. Aja 80% nasin nije naucilo ni pet rijeci za dvije decenije zivota u inostranstvu pa bulje u strane televizije ko june u sarena vrata.
Zivi recimo u Svedskoj i gleda vremensku prognozu kako ce nam biti sutra u BiH![]()
Svi mi koji radimo znamo kad imamo vremena da pogledamo TV a da napricam za one koji rintace iz radnog u pidjamu po toj US and A. Ja ako upalim TV jednom u mjesec dana vec obaram rekord, jer je znao biti ugasen i po vise mjeseci. Od posla se nema vremena posteno otici na WC - jedino kad imam oni 10 sedmica godisnjeg e tad malo pogledam sta mada i to najvise po Hotelskim sobama. No ja piricam o trendu koji sam zapazio kod nasih po Danskoj. Svi ganjaju neke pakete kanale itd. samo se TV gleda to prakticki ni iz kuce ne izlazi. Svi na nekim penzijama pretezno invalidske. Zivot im se sveo na trazenju frekvencija, prebacivanju kanala, prici o drugima sta ke ko kupio i ko imam koliko kredit te ono jednom godisnje sto odu u BiH. Ko goveda. Postenom covjeku koji radi netrebaju Balkan TV paketi nego on zna kad ima odmor ide se na Bahamas ili Maldive a za vikedn teatar, opera, muzicki koncert, neki city trip, ako vec nemozes kupiti iznajmis Lamburghini odes malo u Monako malo kocke, malo pica jebiga zivi se jednom da bi bilo vrijedno ta sranja od Balkan TV gledati.
Brate ako nista drugo upali radio i poslusaj nesto fino...
- luckylaka
#28 Re: Domaci TV Kanali
Zviz wrote:luckylaka wrote:Ovaj tvoj post nidze veze sa onim sto ljudi traze.Ljudi samo traze mogucnost kako da prate domace tv kanale.kakve to sad ima veze je li neko govori bolje ili losije engleski,francuski...ko da se nasi kanali emituju na engleskom jeziku pa sad treba znati engleski.Svasta.Zviz wrote:Sta je ovo reci svi u penzijama pa imate vremena na pasija preskala 300 kana da pratite?![]()
Svi mi koji radimo znamo kad imamo vremena da pogledamo TV a da napricam za one koji rintace iz radnog u pidjamu po toj US and A. Ja ako upalim TV jednom u mjesec dana vec obaram rekord, jer je znao biti ugasen i po vise mjeseci. Od posla se nema vremena posteno otici na WC - jedino kad imam oni 10 sedmica godisnjeg e tad malo pogledam sta mada i to najvise po Hotelskim sobama. No ja piricam o trendu koji sam zapazio kod nasih po Danskoj. Svi ganjaju neke pakete kanale itd. samo se TV gleda to prakticki ni iz kuce ne izlazi. Svi na nekim penzijama pretezno invalidske. Zivot im se sveo na trazenju frekvencija, prebacivanju kanala, prici o drugima sta ke ko kupio i ko imam koliko kredit te ono jednom godisnje sto odu u BiH. Ko goveda. Postenom covjeku koji radi netrebaju Balkan TV paketi nego on zna kad ima odmor ide se na Bahamas ili Maldive a za vikedn teatar, opera, muzicki koncert, neki city trip, ako vec nemozes kupiti iznajmis Lamburghini odes malo u Monako malo kocke, malo pica jebiga zivi se jednom da bi bilo vrijedno ta sranja od Balkan TV gledati.
Brate ako nista drugo upali radio i poslusaj nesto fino...
![]()
![]()
pogleda film prije nekoliko dana i nemoze mi pjesma iz glave izaci