Domaci TV Kanali
-
Dead Man Walking
#1 Domaci TV Kanali
Cije usluge koristite za gledanje domacih kanala, prvenstveno u USA? BosnaTV je sve gora, kakvi su ovi ostali: NetTVPlus, FiberNet, FastTV...
Neka preporuka?
-
Melami
#2 Re: Domaci TV Kanali
Ja imao BosnaTV i iskljjucio prije 4-5 mjeseci.Dead Man Walking wrote:Cije usluge koristite za gledanje domacih kanala, prvenstveno u USA? BosnaTV je sve gora, kakvi su ovi ostali: NetTVPlus, FiberNet, FastTV...Neka preporuka?
Nemam nista i nimalo mi ne nedostaju jer na americkoj televiziji imam sta mi god treba, al nemam vremena ni za to.
- uglavnomja
#3 Re: Domaci TV Kanali
nisam u usa
ali koristim nettvplus
ima sve iz bivse juge, plus milion sportova, pa ima filmskih kanala, .... gomila meni nebitnih stvari
jedino nema tv1
ne da sanela 
ali koristim nettvplus
ima sve iz bivse juge, plus milion sportova, pa ima filmskih kanala, .... gomila meni nebitnih stvari
jedino nema tv1
- ja_cura_
#4 Re: Domaci TV Kanali
lako cu bez jednog kanala.
je li to netv plus stvarno za preporuciti? zelim da narucim, ali ne bih da mi slucajno policija zakuca na vrata radi "ilegalnog"... ovdje u norveskoj su rigorozni po tom pitanju.
je li to netv plus stvarno za preporuciti? zelim da narucim, ali ne bih da mi slucajno policija zakuca na vrata radi "ilegalnog"... ovdje u norveskoj su rigorozni po tom pitanju.
- uglavnomja
#5 Re: Domaci TV Kanali
ja_cura_ wrote:lako cu bez jednog kanala.
placa se MVA od prosle godine, ide preko sveCke, sve 100% REGULARNO
samo ima jedan problem, od prije mjesec dana dozvoljavaju samo 2 kompjutera po pretplati, i to se ne moze gledati na oba istovremeno.
a ima i tv1, stalno nesto dodaju.
- mO k3
#6 Re: Domaci TV Kanali
koje sve kanale imaju?? ne mogu nista viedjeti na stranici
- ja_cura_
#7 Re: Domaci TV Kanali
hvala!
ja im poslala i mail, odgovorili su u roku od 10 min. ali su samo ponovili ono sto pise vec na stranici "preko 170 kanala sa ex-yu prostora"
uglavnom, iscitavajuci forume, mislim da je ovo najbolja opcija. i to cu preko dreambox, njega vec imam. a ne treba mi na vise kompjutera, dosta samo tv.
ja im poslala i mail, odgovorili su u roku od 10 min. ali su samo ponovili ono sto pise vec na stranici "preko 170 kanala sa ex-yu prostora"
uglavnom, iscitavajuci forume, mislim da je ovo najbolja opcija. i to cu preko dreambox, njega vec imam. a ne treba mi na vise kompjutera, dosta samo tv.
- uglavnomja
#8 Re: Domaci TV Kanali
hrt 1,2,3
rtl, 2
nova, doma
desetine lokalnih tv
cmc, klasik
bht, ftv, obn, pink, rtrs alfa, hema, hayata nekoliko, tvsa, tv1, face, lokalnih brdo
rts 1, 2, b92, info, prva, vojvodine, novi pazar, lokalnih milion
crna gora 1, 2, montema, atlas
slo, makedonija...
ima sportova 15-20, sportklubovi, arene... nema dogadjaja koji se ne moze gledati, samo sto se potrefi ponekad na slovenackom
isti su komentatori za arene koji pokrivaju b,s i cg.
ima muzickih kanala
od toga 10 pinkova
, turbo, narodnjaci, folk, nostalgija, rock, koncerti, romska, ...
pa filmski kanalai, sve sto je ikada snimljeno u yugi se moze pogledati.
rtl, 2
nova, doma
desetine lokalnih tv
cmc, klasik
bht, ftv, obn, pink, rtrs alfa, hema, hayata nekoliko, tvsa, tv1, face, lokalnih brdo
rts 1, 2, b92, info, prva, vojvodine, novi pazar, lokalnih milion
crna gora 1, 2, montema, atlas
slo, makedonija...
ima sportova 15-20, sportklubovi, arene... nema dogadjaja koji se ne moze gledati, samo sto se potrefi ponekad na slovenackom
ima muzickih kanala
pa filmski kanalai, sve sto je ikada snimljeno u yugi se moze pogledati.
Last edited by uglavnomja on 27/02/2013 10:44, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#9 Re: Domaci TV Kanali
mrsko mi prepisivati, ako vas neki program zanima, pitajte
- ja_cura_
#10 Re: Domaci TV Kanali
hvala ti @uglavnomja
mnogo ti hvala, pomogao si mi mnogo!
mnogo ti hvala, pomogao si mi mnogo!
-
sha_ba
#12 Re: Domaci TV Kanali
da li neko ima iskustva sa netTv?
hvala
hvala
- Jack Be Nimble
#13 Re: Domaci TV Kanali
Je li to sve ide preko interneta? Ja sam kod jednog covjeka gledao koji je imao kamaru nekih kanala ali sve pici preko interneta, malo malo pa buffer. Slika bude OK al' mene bi zabolile oci da sjedim sat vremena ispred ekrana.
- luckylaka
#14 Re: Domaci TV Kanali
Imam Nettv nekih 3-4 godine,mozda i vise.Prvo sam koristio player i gleadao na compu,evo vec tri godine Motorolin box.U odnosu na Bosnu tv oni su Dish network,veliki izbor domacih i stranih kanala premda su prije 2-3 mjeseca sa liste skinuli History,National,Geographic,Epn,kao i hrpu BiH lokalnih kanala.Imaju 7 kanal Sport cluba i 5 kanala Arena sport kao i dav kanala Eurosporta .U ponudi je i destak kanala u HD rezoluciji.Ja licno nemam nikakvih problema sa gledanjem s timsto imam internet od 18 mbps i placam ga $56.Recimo u petak kada skoro ni jedan Iptv nije mogao ponuditi utakmicu BiH-Grcka ja sam sa rajom preko Nettv gledao sa vrlo malim problemima.Licno sam prezadovoljan,mjesecna pretplata za podrucje S.Amerike je $20(poskupilo prosli mjesec)Od BiH kanala recimo tu su Bht,Ftv,Obn,Tv1,FaceTv,TvSa,Otv,PinkBh...(Hayata nemaju )Eto toliko ako ima pitanja Bujrumsha_ba wrote:da li neko ima iskustva sa netTv?
hvala
- ladacoko
#15 Re: Domaci TV Kanali
bosna tv
, ukoliko ne zelite da slusate ekavicu netplusa i fastv-a
- uglavnomja
#16 Re: Domaci TV Kanali
ladacoko wrote:bosna tv, ukoliko ne zelite da slusate ekavicu netplusa i fastv-a
fakat ... ono sinkroniziraju lud zbunjen normalan na ekavski
a bosna tv sinkronizira srpske serije na ijekavski
jedina ekavica je kad se prijavljujes i nazovu te na tel da provjere broj telefona ... ako to nekome tesko pada, onda
inace, sto se ponude tice, nettvplus je najbolji, tacnije najvise programa nudi, a kako se tu ko nadje, to je individualno. sto se mene tice, 20 programa od 170 bi bilo dosta
- ladacoko
#17 Re: Domaci TV Kanali
drug od tih 170 gledas 20 max aktivno, barem kad uzmes bosnutv znas da placas bosancimauglavnomja wrote:ladacoko wrote:bosna tv, ukoliko ne zelite da slusate ekavicu netplusa i fastv-a
![]()
fakat ... ono sinkroniziraju lud zbunjen normalan na ekavski![]()
a bosna tv sinkronizira srpske serije na ijekavski![]()
jedina ekavica je kad se prijavljujes i nazovu te na tel da provjere broj telefona ... ako to nekome tesko pada, onda![]()
inace, sto se ponude tice, nettvplus je najbolji, tacnije najvise programa nudi, a kako se tu ko nadje, to je individualno. sto se mene tice, 20 programa od 170 bi bilo dosta
- luckylaka
#18 Re: Domaci TV Kanali
Ne placas bosancima nego albancima.Inace Nettv je izgubio pravo na Arena sport kanale tako da nakon 3-4 god.vjerovatno cu promijeniti iptv.Nesto novo u planu ima Balkaniyum od sledeceg mjeseca valjda emitovanje preko boxa,a i nova platforma je TvNostalgija koja navodno nudi sve od Arena sport kanala,Sport klub kanala,Sky sport ,Al jazeera sport do svih ex yu kanala.ladacoko wrote:drug od tih 170 gledas 20 max aktivno, barem kad uzmes bosnutv znas da placas bosancimauglavnomja wrote:ladacoko wrote:bosna tv, ukoliko ne zelite da slusate ekavicu netplusa i fastv-a
![]()
fakat ... ono sinkroniziraju lud zbunjen normalan na ekavski![]()
a bosna tv sinkronizira srpske serije na ijekavski![]()
jedina ekavica je kad se prijavljujes i nazovu te na tel da provjere broj telefona ... ako to nekome tesko pada, onda![]()
- ladacoko
#19 Re: Domaci TV Kanali
svi radnici su bosnaci a ko je vlasnik o tome potom, aa mislis da ce balkaniyum uspjeti na tv platformi ? 
- uglavnomja
#20 Re: Domaci TV Kanali
moj patriotizam, koji je polsije 4 godine rata ostao pristojan, je poceo padati i bio je ispod 0 jos dok mi je adresa bila dole. tako da to sadaka otimanje para na patriotizam kod mene ne pije vode
evo spisak tih bosna kanala.
http://www.bosnatv.com/eu/bosnatv-tv-kanali
od onih nettv gledam 20, ostali u kuci jos 20-30 ponekad ponesto. a od ovih bosninih samo ako je utakmica neka koje nema na drugim kanalima (jer su ftv i bht katastrofa sto se tice slike
da skupo placam patriotizam nekome ko je unovcio ime bosna
aaaa i astro show obavezno
-
landlord
#21 Re: Domaci TV Kanali
Ja koristim Nettv i prezadovoljan sam sa istim. Ukidanje arena mi i ne pada toliko tesko jer uglavnom gledam sport klub, a liga sampiNJona se moze naci i na ostalim kanalima.
Meni bi izbor bio izmedju Banlaknijuma i NetTV-a. Ko hoce da prodje jeftinije onda Balkanijum ($7 mjesecno), a za bolji kvalitet slike, pogotovo ako gledate na TV-u onda NetTV ($20 mjesecno)
Ne znam ko bi uzeo BosnaTV, onaj izbor kanala je katastrofalan. Veci broj kanala je free to air koji se mogu naci i preko interneta.
Meni bi izbor bio izmedju Banlaknijuma i NetTV-a. Ko hoce da prodje jeftinije onda Balkanijum ($7 mjesecno), a za bolji kvalitet slike, pogotovo ako gledate na TV-u onda NetTV ($20 mjesecno)
Ne znam ko bi uzeo BosnaTV, onaj izbor kanala je katastrofalan. Veci broj kanala je free to air koji se mogu naci i preko interneta.
- luckylaka
#22 Re: Domaci TV Kanali
Pa ne znam da li ce uspjeti,volio bi da uspije.Pokusao sam pronaci ovaj Tvnostalgija ali su ga ovi sa Nettv-a hakirali .Kaze da ima ama bas sve.Ako ga nadjem postavit cu sajt.ladacoko wrote:svi radnici su bosnaci a ko je vlasnik o tome potom, aa mislis da ce balkaniyum uspjeti na tv platformi ?
- Zlocin&Kazna
#23 Re: Domaci TV Kanali
Fudbal uživo kanali za : BiH - Lihtenštajn http://klix.com/bih-lihten
- luckylaka
#24 Re: Domaci TV Kanali
Nesto novo na trzistu(bar za mene)sutra cu oprobati*******Internet televizija na TV-u i to BEZ MJESEČNIH PRETPLATA,
VI KUPITE SAMO BOX-UREĐAJ $149
Android box je uređaj najnovije generacije, koji Vam omogućava da na jednostavan i brz način dođete do tv kanala iz Vaše domovine. Uređaj je malih dimenzija i veoma jednostavan za korišćenje. Povezivanjem boxa na internet konekciju, ispunili ste sve uslove za funkcionisanje Vašeg servisa i BEZ MJESEČNIH PRETPLATA preko kog možete pratiti preko 120 ex Yu tv kanala, takođe inostrane, kao npr. Njemačke, Austrijske, Američke, Turske.
Pored osnovne funkcije, gledanja tv kanala, box možete koristiti za slušanje radio stanica i čitanje vesti iz ex Yu regiona i da idete u Internet, Facebook. Box je slicno kao i Vaš Kompjuter, stim što je sistem Android kao i na , jednom od najpoznatijih Android uređaja Samsung mobilni (npr. Samsung S3 ili S4, tako i mnogo raznih ostalih telefona). Što je najvažnije slika je u viskim kvalitetu, Full HD 1080p, 720p, kao i standarde PAL i NTSC.
Da, niste pogrešno pročitali, sav servis je uključen u jednu cijenu, takođe i Vaš Box i NEMA MJESEČNIH PRETPLATA.
UREĐAJ MOŽETE KORISTITI SVUGDJE GDJE IMATE INTERNET, HOTSPOT – JER UREĐAJI MOGU SE KORISTITI PUTEM WIFI ILI LAN (NETWORK CABLE)
Besplatna Instalacija i Konfiguracija uređaja.
hayat hayat-folk ftv fox cbs bn-music bn bht1 aljazerra hayat-plus hematv nbc obn radio-bir Retro_TV tv1 valentinoRTV_Pink_logo,_2012 Pink2-logo Pink_BH-logo Rtl2_logo_2002 Pro72 pink_action pink_pluspink_extra pink_m_logo.png eurosport_logo arena sport sport_klub_si HBO-Logo face_tv_ba Super_RTL MinimaxLogo2013 trt-logo_b
VI KUPITE SAMO BOX-UREĐAJ $149
Android box je uređaj najnovije generacije, koji Vam omogućava da na jednostavan i brz način dođete do tv kanala iz Vaše domovine. Uređaj je malih dimenzija i veoma jednostavan za korišćenje. Povezivanjem boxa na internet konekciju, ispunili ste sve uslove za funkcionisanje Vašeg servisa i BEZ MJESEČNIH PRETPLATA preko kog možete pratiti preko 120 ex Yu tv kanala, takođe inostrane, kao npr. Njemačke, Austrijske, Američke, Turske.
Pored osnovne funkcije, gledanja tv kanala, box možete koristiti za slušanje radio stanica i čitanje vesti iz ex Yu regiona i da idete u Internet, Facebook. Box je slicno kao i Vaš Kompjuter, stim što je sistem Android kao i na , jednom od najpoznatijih Android uređaja Samsung mobilni (npr. Samsung S3 ili S4, tako i mnogo raznih ostalih telefona). Što je najvažnije slika je u viskim kvalitetu, Full HD 1080p, 720p, kao i standarde PAL i NTSC.
Da, niste pogrešno pročitali, sav servis je uključen u jednu cijenu, takođe i Vaš Box i NEMA MJESEČNIH PRETPLATA.
UREĐAJ MOŽETE KORISTITI SVUGDJE GDJE IMATE INTERNET, HOTSPOT – JER UREĐAJI MOGU SE KORISTITI PUTEM WIFI ILI LAN (NETWORK CABLE)
Besplatna Instalacija i Konfiguracija uređaja.
hayat hayat-folk ftv fox cbs bn-music bn bht1 aljazerra hayat-plus hematv nbc obn radio-bir Retro_TV tv1 valentinoRTV_Pink_logo,_2012 Pink2-logo Pink_BH-logo Rtl2_logo_2002 Pro72 pink_action pink_pluspink_extra pink_m_logo.png eurosport_logo arena sport sport_klub_si HBO-Logo face_tv_ba Super_RTL MinimaxLogo2013 trt-logo_b
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#25 Re: Domaci TV Kanali
Sta je ovo reci svi u penzijama pa imate vremena na pasija preskala 300 kana da pratite?
Sto se kvaliteta tice pa jedan skandinavski ili britanski tv kanal ima vise kvaliteta nego sve ti kanali iz BiH, HR i SRB. Aja 80% nasin nije naucilo ni pet rijeci za dvije decenije zivota u inostranstvu pa bulje u strane televizije ko june u sarena vrata.
Zivi recimo u Svedskoj i gleda vremensku prognozu kako ce nam biti sutra u BiH
To nije ni Nadrealistima uspjelo provaliti...
Sto se kvaliteta tice pa jedan skandinavski ili britanski tv kanal ima vise kvaliteta nego sve ti kanali iz BiH, HR i SRB. Aja 80% nasin nije naucilo ni pet rijeci za dvije decenije zivota u inostranstvu pa bulje u strane televizije ko june u sarena vrata.
Zivi recimo u Svedskoj i gleda vremensku prognozu kako ce nam biti sutra u BiH