Moze li neko preporuciti dobar caffe bar za svakodnevnu kaficu, da je nas, a da je normalan?
Hvala svima na sugestijama i predlozima
Jesi navalio, od nasih te samo glava zaboli (velika cast rijetkim izuzecima koji vrijede zlata!)...al`dobro skontat ces i sam.Čovjek i po' wrote:Pa da popijem kafu i malo odmorim glavu
Vazda je lakse kad si sa nasim!
Čovjek i po' wrote:Pa da popijem kafu i malo odmorim glavu
Vazda je lakse kad si sa nasim!
U banci.melodija1 wrote:Zna li iko da li i gdje tacno se u Becu mogu razmijeniti KMovi u Eure? Recite mi da moze.
melodija1 wrote:![]()
Ne moze. Probala. Ne primaju.

i sta bi, jesili popio ti tu ex yu kafu u becu?Čovjek i po' wrote:Nakon nekoliko mjeseci provedenih u Becu, mogu sasvim slobodno da kazem da je Bec najvece balkansko selo na svijetu. Odustao sam od posla i vracam se odakle sam i dosao.
Jesam, ali bolje da nisamimmuno wrote:pa zar nisi uspio nigdje kafanu naci da popijes kaficu i ono novine procitas aaaaaa
izgleda da je bila pravo gorkaČovjek i po' wrote:Jesam, ali bolje da nisamimmuno wrote:pa zar nisi uspio nigdje kafanu naci da popijes kaficu i ono novine procitas aaaaaa
koliko ja znam Bec je jedan od centara kulture, sjediste mnogih organizacija i jedan od najboljih gradova za zivjeti, koliko vidim ti ovdje nazivas sve krkanima i seljacima, to sto ti nisi imao gdje popiti kafu( nisi znao naci pravo mjesto ili si isao u lokale koji su na jakom glasu) od stotina lokala kojima su vlasnici Jugovici, nemozes ti Bec upoznati na osnovu par mjeseci provedenim u njemu jer je nemoguce da obidjes sve za tako kratko vrijeme.immuno wrote:evo ovi krkani u najvecem balkanskom selu se javljaju da smo u petak imali koncert sevdah and friends a sav novac od koncerta ce se koristiti za kupovinu djackih torbi ( djeci u Bosni i Hercegovini)....nazalost nepopih kafeeeea jooooj
Čovjek i po' wrote:Nakon nekoliko mjeseci provedenih u Becu, mogu sasvim slobodno da kazem da je Bec najvece balkansko selo na svijetu. Odustao sam od posla i vracam se odakle sam i dosao.
izvinjavam se nisam pratio temu od pocetka, zivili vi meni a ja odo malo prosetati po Prateru i usput negdje svratiti na kafu:))immuno wrote:Bilki langsaaaam ovo je ironicno receno gospodinu/gospodji koji eto upravo nakon mjesec dva kaze da je Bec najvece balkansko selo i da u njemu zive samo krkani .....mozda nisi u toku a ja sam samo htjela da mu kazem da se u Becu itekako moze lijepo provesti i sa nasim ljudima...