Obračam vam se sa molbom za savjet ili da me uputite nekom ko će mi pomoći bolujem od dijabetisa tipa 1
i imam uzasne bolove u nogama od skoro su mi se počele otvarati rane na nogama koje užasno bole i teško zarastju
a nokti su mi potamnili
kliknite na link da pogledate o cemu se radi !!!
http://img189.imageshack.us/img189/5986/s8003961.jpg
Dijabetis help
Moderator: anex
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2 Re: Dijabetis help
Pa najbolje ti je da pitaš svoga ljekara kod koga si se do sada kontrolisala (ako jesi) i kod kojeg dobijaš inzuline, da te on uputi gdje treba. Diabetes, pogotovo tip 1, i pogotovo sa komplikacijama kao kod tebe, zahtjeva angažovanje više specijalista (endokrinologa/dijabetologa, hirurga itd...).nizama1 wrote:Obračam vam se sa molbom za savjet ili da me uputite nekom ko će mi pomoći bolujem od dijabetisa tipa 1
i imam uzasne bolove u nogama od skoro su mi se počele otvarati rane na nogama koje užasno bole i teško zarastju
a nokti su mi potamnili
kliknite na link da pogledate o cemu se radi !!!
http://img189.imageshack.us/img189/5986/s8003961.jpg
- bavi
#3 Re: Dijabetis help
JAVI SE DIJABETOLOGU OBAVEZNO, JER SU TI SE POJAVILE KOMPLIKACIJE!!!! NIKAKVI ČAJEVI, TRAVE, CIMET, MED, KOKOS I OSTALE GLUPOSTI ZA KOJE PRIČAJU DA POMAŽU PRI LIJEČENJU DIJABETESA NEĆE TI POMOĆI !!!
Ja takođe bolujem od dijabetesa tip 1. Da li uopšte ideš redovno na kontrole kod dijabetologa?
Ako ne ideš, a ukoliko si u Sarajevu, trebala bi da uzmeš uputnicu za dijabetologa kod liječnika opšte prakse.
Dijabetologe imaš u domovima zdravlja Omer Maslić, Saraj polje i u bolnici koševo. Ja se liječim kod dr. Azre Bureković na Koševu i prezadovoljna sam.
Ja takođe bolujem od dijabetesa tip 1. Da li uopšte ideš redovno na kontrole kod dijabetologa?
Ako ne ideš, a ukoliko si u Sarajevu, trebala bi da uzmeš uputnicu za dijabetologa kod liječnika opšte prakse.
Dijabetologe imaš u domovima zdravlja Omer Maslić, Saraj polje i u bolnici koševo. Ja se liječim kod dr. Azre Bureković na Koševu i prezadovoljna sam.