treba uzeti u obzir neke cinjenice npr. to je meni privi digitalni aparat koji kupujem i jos nesto ne bi da ima puno puljkica, ako moze ... i jos kad bi bio neke ekzoticne boje, neke zute ili narandjaste e jojjjjj ...
fala za pomoc ...
Moderator: Benq
progi, PX je dobra ideja i nasla bi nekoga ko bi mi to mogao kupiti al opet ide isti problem sta kupiti? ... ne mogu samo reci ej evo ti novcovi pa mi kupi digiralni aparat ... a koji i kakav? ja imam olympus-ov aparat al nije digitalni i skroz mi je ok i slike su super i nije puno komplikovan ... a sad mi je svejedno, proizvodjac nije toliko bitan ...progDVB wrote:Moj drug je kupio za 250 Eura Canon, 5 MegaPixela
Slike odlicne a ne moze biti jednostavniji za upotrebu.
Imas li nekoga od raje ko ima pristup PX-ovima. Tamo se moze kupiti dobrih aparata, bez carine i poreza. Moj favorit je Olympus.
Ako zelis, mogu te povezati sa jednim tipom od kojeg ja kupujem tehniku. On sto se tice digitalnih foto-aparata, prodaje FUJI
Moze ti nabaviti i aparat bilo kojeg drugog proizvodjaca, samo sto moras onda malo cekati.
Aparat koji je kupio onaj moj drug je vise nego jednostavan, a slike su stvarno dobre.ivi wrote:progi, PX je dobra ideja i nasla bi nekoga ko bi mi to mogao kupiti al opet ide isti problem sta kupiti? ... ne mogu samo reci ej evo ti novcovi pa mi kupi digiralni aparat ... a koji i kakav? ja imam olympus-ov aparat al nije digitalni i skroz mi je ok i slike su super i nije puno komplikovan ... a sad mi je svejedno, proizvodjac nije toliko bitan ...
a sta će mi struja ako idu batereije?Šeha wrote:Racunaj samo da ces izletiti jos nesto para za adapter, ako se odlucis za ovu opciju, posto struja nije ista... Zaboravih...