I evo,sada sam probala,slikala sam monitor, fotoaparat je stajao apsulutno pravo a pogledajte sliku ?!
Kakav je kvar u pitanju?

Moderator: Benq

Ako je tako onda imas pravo na garanciju , kod mene na Olympus je 2 godine. Nazovi i provjeri.Anka wrote:Ali imam ga samo godinu danaztluhcs wrote:Popravka aparata se u 90% slučajeva ne isplati... Ima ljudi na forumu koji će ti to potvrditi... I to baš za Canon
Anka wrote:Muka mi je...bila sam na izletu,Višegrad,kstarenje Drinom.Zlatibor,Mokra Gora-Šarganska osmica. I vratim se kući, prebacim 150 slika na komp i svaka je kriva....Pokvario se na izletu....
Baš je sada našao da se pokvari...
Pa da, zavrtelo mu se u glavi na Šarganskoj osmici, a o Drini i da ne govorimo....Bobi wrote:Anka wrote:Muka mi je...bila sam na izletu,Višegrad,kstarenje Drinom.Zlatibor,Mokra Gora-Šarganska osmica. I vratim se kući, prebacim 150 slika na komp i svaka je kriva....Pokvario se na izletu....
Baš je sada našao da se pokvari......ma ne vjerujem da je velik kvar...nesto se pomjerilo unutra a i ja da sam preshao tu turu nakrivo bih hodao kao shto "on" nakrivo fotografishe
.
Aha,na forumu ima cinkaroša!100_KA wrote:čuo sam da uskoro dolazis u Sarajevo, pa usput svrati do biring-a
tamo ces dobiti informaciju o tvojoj kameri,da li se isplati poravljati,a kvar je najvjerovatnije nastao od udarca ,izbij sebi iz glave,da uopste digitalni aparati mogu dozivljavati udarce pa prema tome sledeci koji budes kupila cuvaj kao oko u tvojoj glavi