Diane 35
Moderator: anex
-
Lejla173
#1 Diane 35
Postovani citala sam razno razne postove na forumima o Diane 35. Naime, jucer mi je gin. dala pilule zbog mikrocisticnih janjnika, nije neki ozbiljan problem. Lice mi je cisto, koza uredna tih problema nemam ali mens nemam po nekoliko mjeseci. Pila sam jazz prije par mjeseci i bilo je ok ali gin ipak zeli Diane. Citala sam da su po Evropi poceli da zabranjuju pilule radi nekih trobmoza i sl. i mnoge djevojke su pisale da su imale cisto lice ali da nakon Diane pocele su im izlaziti velike akne. Zanime me vase iskustvo, da li se nekome ko je imao normalnu kozu bez akni pokvario ten? Hvala 
-
angie_
#2 Re: Diane 35
Ja sam koristila Yaz i jos neke pilule ali se moj ten cak popravio. Pilule sam inace prestala koristiti zato sto sam se opcenito lose osjecala tokom koristenja istih. Umor, nesanice cak povremeno aritmije. Ali eto valjda svakome organizam razlicito reaguje.
-
MIRELICA PAHULJICA
#3 Re: Diane 35
Molim vas ako bi mi neko mogao pomoci u vezi Diane 35
malo sam se zeznula, pa sam umjesto redovnih 21 dan koristenja tableta ja popila 3 vise, znaci 24 dana sam ih pila
i kada sam skontala da sam se zeznula prestala i nakon 2 dana dobila menzes - hvala Bogu
ali me sad zanima kada ponovo da pocnem pit tablete ???
-
MIRELICA PAHULJICA
#4 Re: Diane 35
Pa i ja sam tako kontala ali opet sam se zeljela s nekim posavjetovati , hvala vam puno