Diagnoza

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
MA DAJ...

#1 Diagnoza

Post by MA DAJ... »

Citajuci danas o sudbini Mariane Bridi da Costa,manekenke i misice (na jedan nacin) iz Brazila i da joj se bas ovako okonca zivot...bukvalno,u mjesec dana joj se desio uzas da je na kraju i podlegla toj bolesti.E sad me interesuje nesto,sta se to njoj desilo da joj se zivot zavrsi na ovakav grozan nacin?

Interesuje me dijagnoza bolesti,kako je doslo do toga?
Op3r4t0r

#2 Re: Diagnoza

Post by Op3r4t0r »

MA DAJ... wrote:Citajuci danas o sudbini Mariane Bridi da Costa,manekenke i misice (na jedan nacin) iz Brazila i da joj se bas ovako okonca zivot...bukvalno,u mjesec dana joj se desio uzas da je na kraju i podlegla toj bolesti.E sad me interesuje nesto,sta se to njoj desilo da joj se zivot zavrsi na ovakav grozan nacin?

Interesuje me dijagnoza bolesti,kako je doslo do toga?
Prehlada, losa higijena analnog predijela i jos dosta stvari mogu dovesti do urinarne infekcije, infekcija sama po sebi moze biti laksa ili teza, u njenom slucaju se sve odvijalo prilicno brzo, doslo je do sepse iliti trovanja krvi, to je dalje prouzrokovalo otkazivanje organa, a krajnja posljedica svega toga je smrt koja je zadesi. Vjerujem da su doktori na vrijeme otkrili o cemu se radi da bi ona sada bila ziva ali sta je tu je, od sudbine se ne moze pobjeci.
Post Reply