Citajuci danas o sudbini Mariane Bridi da Costa,manekenke i misice (na jedan nacin) iz Brazila i da joj se bas ovako okonca zivot...bukvalno,u mjesec dana joj se desio uzas da je na kraju i podlegla toj bolesti.E sad me interesuje nesto,sta se to njoj desilo da joj se zivot zavrsi na ovakav grozan nacin?
Interesuje me dijagnoza bolesti,kako je doslo do toga?
Diagnoza
Moderator: anex
- Op3r4t0r
#2 Re: Diagnoza
Prehlada, losa higijena analnog predijela i jos dosta stvari mogu dovesti do urinarne infekcije, infekcija sama po sebi moze biti laksa ili teza, u njenom slucaju se sve odvijalo prilicno brzo, doslo je do sepse iliti trovanja krvi, to je dalje prouzrokovalo otkazivanje organa, a krajnja posljedica svega toga je smrt koja je zadesi. Vjerujem da su doktori na vrijeme otkrili o cemu se radi da bi ona sada bila ziva ali sta je tu je, od sudbine se ne moze pobjeci.MA DAJ... wrote:Citajuci danas o sudbini Mariane Bridi da Costa,manekenke i misice (na jedan nacin) iz Brazila i da joj se bas ovako okonca zivot...bukvalno,u mjesec dana joj se desio uzas da je na kraju i podlegla toj bolesti.E sad me interesuje nesto,sta se to njoj desilo da joj se zivot zavrsi na ovakav grozan nacin?
Interesuje me dijagnoza bolesti,kako je doslo do toga?