DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

VjecitiStudent

#51 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by VjecitiStudent »

:lol:
HM 2011

#52 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by HM 2011 »

muha_sa wrote:HM 2011 :-D

ovo ti ozbiljno il podjebaješ :? :lol:
Ne podjebajem,

Pere pod sa prvom damom konstituivnog naroda........
muha_sa

#53 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by muha_sa »

nisam džaba ulazio na ovu temu--saznadoh ko mi je prva dama u mene mi mog naroda

ja konto HM se zeza ko onaj naš hizo ramidovic
mg

#54 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by mg »

Pa hm 2011 ti je rektalni alpinista prve klase...dobit ce plaketu za to...poserem mu se na prvu damu u bosnjaka.
XXS

#55 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by XXS »

Pasce brani gospodaricu do zadnjeg daha. :lol:

A sto se tice strucnosti i naucnih publikacija ima google pa pogledajte sta ima, ustvari sta NEMA.
Njenu strucnost mogu prodavati jedino u selima iza Bjelasnice osim ako i kod njih nije stigao internet u medjuvremenu.
mirzadelibasic

#56 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by mirzadelibasic »

e čuj prva dama u Bošnjaka :lol:
Puno je veći broj onih ljudi koji su glasali za ostale kandidate nego za Bakira I. Tačnije, njega podržava oko 245 hiljada, a očito ovi koji su glasali za ostale kandidate ili nisu izašli na izbore njega apsolutno ne podržavaju. Tako da je suvišan epitet "prva dama u Bošnjaka" upravo iz razloga što većina Bošnjaka poštuje izbornu i demokratsku pobjedu Bakira I, ali ga ne smatraju svojim predsjednikom i predstavnikom jer i nisu glasali za njega.
Cherry-Cherry

#57 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

Prva dama :lol: :lol:
Naučnica :lol: :lol:
Cherry-Cherry

#58 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

Ja ću opet ponoviti: žene, ne idite kod nje. Imamo mi dobrih ginekologa. Ne idite kod prve dame. Prve dame :lol: :lol:
HM 2011

#59 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by HM 2011 »

Prva dama, Naučnica, Direktorica - a Bošnjakinja.....

Grohotom se pojedinci smiju - ČINJENICAMA - i trude se omalovažiti (kao daje preporuku žene ne idite kod direktorice bolnice na pregled ???????? Inače prima pacjentice u kabinetu svakim danom od 8 do 16 eno joj odmah ginekološki stol pored arhivskog ormara odluka i rješenja).......

Svega ima na dunjaluku..

Neko bi rekao "Pu, ja poganog svijeta"....
GoldenSpoon

#60 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by GoldenSpoon »

XXS wrote:

Pasce brani gospodaricu do zadnjeg daha. :lol:

A sto se tice strucnosti i naucnih publikacija ima google pa pogledajte sta ima, ustvari sta NEMA.
Njenu strucnost mogu prodavati jedino u selima iza Bjelasnice osim ako i kod njih nije stigao internet u medjuvremenu.
hahahaha, a eno leklerk se sav slomio da objasni kako je ona medju prvih 10 u regionu, valjda je mislio na region kantona sarajevo ili neke opĆine?
XXS

#61 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by XXS »

HM 2011 wrote:Prva dama, Naučnica, Direktorica - a Bošnjakinja.....

Grohotom se pojedinci smiju - ČINJENICAMA - i trude se omalovažiti (kao daje preporuku žene ne idite kod direktorice bolnice na pregled ???????? Inače prima pacjentice u kabinetu svakim danom od 8 do 16 eno joj odmah ginekološki stol pored arhivskog ormara odluka i rješenja).......
Sva njena strucnost iz ginekologije ogleda se u kontroli karakternih vagina kao sto si ti.
Za ostalo vezano sa problemima vagine potraziti ozbiljnog strucnjaka/kinju.
julisiz es grant

#62 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by julisiz es grant »

Cherry-Cherry wrote:Prva dama :lol: :lol:
Iz njegovog zadnjeg posta jasno je da lik trola. Slično je pisao kad su bili oni lanjski protesti. Svaki mu je post tada bio: "narode, postupi po naređenju i napusti mjesto događanja"...a la hizo ramidović, što muha reče. Minus duhovitost, doduše...
Cherry-Cherry

#63 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

Svega ima na dunjaluku..

Sreća, pa ne prima više pacijentice. Ko zna koliko bi još žena upropastila svojim pogrešnim dijagnozama i nestručnim operacijama. Eto makar je nešto pozitivno u tome što je direktorica. Žene će ići kod stručnih ljekara, a ne kod nje. :thumbup:
Cherry-Cherry

#64 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

julisiz es grant wrote:
Cherry-Cherry wrote:Prva dama :lol: :lol:
Iz njegovog zadnjeg posta jasno je da lik trola. Slično je pisao kad su bili oni lanjski protesti. Svaki mu je post tada bio: "narode, postupi po naređenju i napusti mjesto događanja"...a la hizo ramidović, što muha reče. Minus duhovitost, doduše...
Lik je plaćen za ovo što piše.
julisiz es grant

#65 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Morebit i to što kažeš...a i ne bi bio prvi takav ovdje.
HM 2011

#66 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by HM 2011 »

Dobra tema - naslov - DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović.....

I šta kaže na temi o protestima - narode postupi po naređenju i napusti proteste..... Jel tako bilo ? :-)

Usput od samoga početka valja pregladati temu, je bih raspravljao o efektima rada komisije, neki bi pljuvali po :
Prvoj dami konstitutivnog naroda, doktorici, naučnici, direktorici i to onako ofrlje Pljuc hrak.....
kroz to pljuju po SDA, Predsjedništvu, narodu, odnosno pišaju se po sistemu i po narodu kao i po političkoj stranci čiji sam supporter......

Eh sad ko i kako trola temu, na koji način ? Evo donesite sud o svemu ?
Last edited by HM 2011 on 16/06/2015 23:43, edited 4 times in total.
McMoy

#67 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by McMoy »

Cherry-Cherry wrote:

Svega ima na dunjaluku..

Sreća, pa ne prima više pacijentice. Ko zna koliko bi još žena upropastila svojim pogrešnim dijagnozama i nestručnim operacijama. Eto makar je nešto pozitivno u tome što je direktorica. Žene će ići kod stručnih ljekara, a ne kod nje. :thumbup:
Je li slučajno upropastila tebe ili nekog bliskog tebi?
Imaš li dokaza o ovome što pišeš?
Sudske presude ili podnesene krivične prijave?
julisiz es grant

#68 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

McMoy wrote: Je li slučajno upropastila tebe ili nekog bliskog tebi?
Kada bi gledali po sudskim presudama ili samo po prijavama, ispalo bi da imamo najbolje zdravstvene radnike na svijetu. Jedini proces gdje su ginekolozi završili na sudu nakon rata je za dijete iz Zenice koje se rodilo bez ruku. A istina je mnogo, mnogo crnja. Znam za slučaj kolege za kojeg mirne duše mogu reći, i govorim, da je UBIO dijete na porodu. I nikom ništa. Narod neće da tuži jer ne zna svoja prava i ne vjeruje sudovima.
HM 2011

#69 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by HM 2011 »

julisiz es grant wrote:
Kada bi gledali po sudskim presudama ili samo po prijavama, ispalo bi da imamo najbolje zdravstvene radnike na svijetu. Jedini proces gdje su ginekolozi završili na sudu nakon rata je za dijete iz Zenice koje se rodilo bez ruku. A istina je mnogo, mnogo crnja. Znam za slučaj kolege za kojeg mirne duše mogu reći, i govorim, da je UBIO dijete na porodu. I nikom ništa. Narod neće da tuži jer ne zna svoja prava i ne vjeruje sudovima.
i šta impliciraš, da je i ona nečije djete ubila ?
McMoy

#70 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by McMoy »

julisiz es grant wrote:

Slažem se. Ali ima i dosta toga rekla-kazala.
Čudi me da onako pismena forumašica nije tužila dr-icu Izetbegović.

Da se razumijemo, miljama sam daleko i od porodice Izetbegović i od SDA, ali mnogo toga se kod nas
plasira kao neprovjerena ili nepotpuna informacija.
Dakle, samo sam pitao za neki dokaz.
Cherry-Cherry

#71 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

McMoy wrote:
Cherry-Cherry wrote:

Svega ima na dunjaluku..

Imam njenu pogrešni dijagnozu. Imam dijagnoze drugih ljekara, više njih, koje se poklapaju. Imam rezultat, da sam sada dobro, hvala Bogu. :thumbup: Ali sam dobro zahvajujući drugim ljekarima, a ne njoj. Kada su drugi ljekari (više njih), koji znaju svoj posao, vidjeli njenu dijagnozu za glavu se ljudi hvatali, šta je ovo... :-) :-)
Imam i blisku osobu, koja je kod nje išla.
Imam i djevojku, koja je išla kod dotične, pa je prva dama sfušerila, upropastila, jadnica je nekoliko dana poslije operacije ležala u bolnici a da joj nije rekla šta se na operaciji desilo. Zamisli, ležiš u bolnici poslije operacije, a hirurg ti ne kaže šta je bilo, šta joj je uradila. Pacijentica nije tri dana znala, da joj je izvađeno sve.
Cherry-Cherry

#72 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

McMoy wrote:
Čudi me da onako pismena forumašica nije tužila dr-icu Izetbegović.

Da se razumijemo, miljama sam daleko i od porodice Izetbegović i od SDA, ali mnogo toga se kod nas
plasira kao neprovjerena ili nepotpuna informacija.
Dakle, samo sam pitao za neki dokaz.
Srećom, tražila sam drugo mišljenje, odnosno mišljenja.
Danguba

#73 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Danguba »

jes' se Visnja zadala... :lol:
Cherry-Cherry

#74 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

A što se ne bih zadala? Trebali bi na forumima pisati više o stručnosti/nestručnosti ljekara. Nek se zna. Da ljudi ne idu kod nesposobnjakovića. Nevezano za prvu damu, treba pisati o tome.
HM 2011

#75 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by HM 2011 »

Cherry-Cherry wrote:
McMoy wrote:
Cherry-Cherry wrote: Neko bi rekao "Pu, ja poganog svijeta"....
Imam njenu pogrešni dijagnozu. Imam dijagnoze drugih ljekara, više njih, koje se poklapaju. Imam rezultat, da sam sada dobro, hvala Bogu. :thumbup: Ali sam dobro zahvajujući drugim ljekarima, a ne njoj. Kada su drugi ljekari (više njih), koji znaju svoj posao, vidjeli njenu dijagnozu za glavu se ljudi hvatali, šta je ovo... :-) :-)
Imam i blisku osobu, koja je kod nje išla.
Imam i djevojku, koja je išla kod dotične, pa je prva dama sfušerila, upropastila, jadnica je nekoliko dana poslije operacije ležala u bolnici a da joj nije rekla šta se na operaciji desilo. Zamisli, ležiš u bolnici poslije operacije, a hirurg ti ne kaže šta je bilo, šta joj je uradila. Pacijentica nije tri dana znala, da joj je izvađeno sve.[/quote]

Kao prvo dva ljekara - tri mišljenja......
Dva pravnika tri mišljenja.....
Ljekarske se ukopavaju, pravničke arhiviraju - (toliko o odgovornosti posla).....

---------------------------------------------------------------------

Kod ljekara je osnova za davanje dijagnoze dijagnostički instrumentarij - svaki ljekar ima različit i za svaku dijagnozu ljekar mora imati opravdanje izvodom iz dijagnostičkog instrumentarija (to znači dijagnoze se ne daju bez validnog dokaza)..... Takođe ljekar ako ima sumnje u određene pojave može izraziti sumnju u najteže ali može preporučiti i zahtjev za drugo mišljenje..... (Sa ovim želim da ti kažem - jesi li sigurna da imaš pogrešnu dijagnozu)

Prilikom operacija, tj. bilo kakvih pa i rutinskih incizija može doći do komplikacija. Tokom oporavka potrebno je napraviti Stress free okruženje. (iako definicija fušeraja ne postoji ali definitivno znači da se naručilac posla ne slaže sa konačnim rezultatom aktivnosti).

Eh sad ti meni reci šta si željela reći ?
Locked