DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#26 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by _BataZiv_0809 »

Chisum wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Smjenjena iz komisije u kojoj je bio i Radeljas :zzzz:
Bio je najveih medju najvecima - prije svega covjek, onda ekspert, elita. Jedna od perjanica SDA-ove ere eksperata. Gdje su danas ti dobri ljudi? Kojom smo ih nepravdom pocastili, pa ih rijetko vidjamo? Nekako je sigurnije djelovala ova zemlja, njen narod, kad sam znao da je ovaj mongoloid na nekoliko visokih pozicija.

Image

Konakovicu, rdjava su vremena dosla, moraces jos jednom da skupis eksperte, snagu Bosne.
Covek i komunista :cry:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#27 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by _BataZiv_0809 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Hoćemo li u argumente ili ćemo ove djetinjaste smajlije ?!
To čija je supruga je njena stvar. To da je žena ekspert u svojoj struci je činjenica dokazana na međunarodnom nivou. Pa eto...
Jesi li ti fakat ozbiljan?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#28 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by _BataZiv_0809 »

JThomas wrote:realno riječ je o simboličnoj pakosti bez ikakvog stvarnog dometa, naročito ako DF izađe iz vlasti i u kantonu (ili ih izbace, a kažu da već pregovaraju...sa kim nego sa BPSom i "nezavisnim" poslanicima). u to mi je smiješnije kako klix ne smije da objavi...
Pa zar nije bio text jutros?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by JoseMujica »

čisto marketinški potez, politički ćak i infantilan smijeniti jednog takvog strućnjaka poput Seke, samo zato što je prave vjere
razonoda

#30 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by razonoda »

_BataZiv_0809 wrote:
Chisum wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Smjenjena iz komisije u kojoj je bio i Radeljas :zzzz:
Bio je najveih medju najvecima - prije svega covjek, onda ekspert, elita. Jedna od perjanica SDA-ove ere eksperata. Gdje su danas ti dobri ljudi? Kojom smo ih nepravdom pocastili, pa ih rijetko vidjamo? Nekako je sigurnije djelovala ova zemlja, njen narod, kad sam znao da je ovaj mongoloid na nekoliko visokih pozicija.

Image

Konakovicu, rdjava su vremena dosla, moraces jos jednom da skupis eksperte, snagu Bosne.
Covek i komunista :cry:
:) pise AVAZ--on jedini zbilja nesto radi i sprovodi.
dezurni_ucenik

#31 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by dezurni_ucenik »

It_is_a_Leclerc wrote:
dezurni_ucenik wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Dr. Izetbegović je vrhunski stručnjak.
Prestanite s tim malograđanskim jadnim omalovažavanjem žene koja je oblasti ginekologije i porodiljstva među 10 u regiji. Ali, eto - Bošnji niko ne valja.

:lol:
To čija je supruga je njena stvar. To da je žena ekspert u svojoj struci je činjenica dokazana na međunarodnom nivou. Pa eto...

Image
L u c i f e r

#32 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by L u c i f e r »

Dvije godine brez rezultata, milja mjesečno, helem cca 25 000 KM na kafu hanumi g. Trezorbegovića.

Mašala.

Pa nije se čoek džaba borio za suverenu, jedinstvenu, cjelovitu i nedjeljivu. :thumbup:
XXS

#33 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by XXS »

L u c i f e r wrote: Pa nije se čoek džaba borio za suverenu, jedinstvenu, cjelovitu i nedjeljivu. :thumbup:
I da se supa kusa zlatnim kasikama.
It_is_a_Leclerc

#34 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by It_is_a_Leclerc »

_BataZiv_0809 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Jesam.
Za raspravu o stručnoj kvalifikaciji dr.sci. Izetbegović morat ćete mi pokazati diplomu iz oblasti medicinskih nauka. U protivnom, naklapate bez ikakve osnove.
Cherry-Cherry

#35 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

It_is_a_Leclerc wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Prestanite s tim malograđanskim jadnim omalovažavanjem žene koja je oblasti ginekologije i porodiljstva među 10 u regiji. Ali, eto - Bošnji niko ne valja.

:lol:
Ne daj Bože da sam ja savjete tog eksperta slušala. :run: Ne smijem ni pomisliti šta bi sa mnom bilo. :run: Sreća pa sam potražila drugo mišljenje, pa sam, hvala Bogu, živa i zdrava. :thumbup:
Cherry-Cherry

#36 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

It_is_a_Leclerc wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Jesam.
Za raspravu o stručnoj kvalifikaciji dr.sci. Izetbegović morat ćete mi pokazati diplomu iz oblasti medicinskih nauka. U protivnom, naklapate bez ikakve osnove.
Kada sam drugim ljekarima pokazala njenu dijagnozu, ljudi se se za glavu fatali. Ponavaljm, sreća pa nisam u njene šake dospjela, nego sam potražila drugog ljekara. :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#37 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by _BataZiv_0809 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Jesam.
A jesi ti ljekar?
HM 2011

#38 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by HM 2011 »

L u c i f e r wrote:Dvije godine brez rezultata, milja mjesečno, helem cca 25 000 KM na kafu hanumi g. Trezorbegovića.

Mašala.

Pa nije se čoek džaba borio za suverenu, jedinstvenu, cjelovitu i nedjeljivu. :thumbup:

Ja otvoreno sumnjam da nema rezultata rada, jer slučajno znam da je došlo do određenih reformi - sada kakvih i šta se desilo - detalje bih volio znati....

a ovako priča da nema rezultata je samo naglabanje...
L u c i f e r

#39 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by L u c i f e r »

HM 2011 wrote:
L u c i f e r wrote:Dvije godine brez rezultata, milja mjesečno, helem cca 25 000 KM na kafu hanumi g. Trezorbegovića.

Mašala.

Ja otvoreno sumnjam da nema rezultata rada, jer slučajno znam da je došlo do određenih reformi - sada kakvih i šta se desilo - detalje bih volio znati....

a ovako priča da nema rezultata je samo naglabanje...
:roll:
Better Man

#40 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Better Man »

Ne pričaj gluposti i ne brani ženu koja je u ratu došla do potrebnih diploma zahvaljujući Asimu Kurjaku, koji joj je sve to sredio, a nikako znanjem. Kazati da je ona među top 10 u regiji u oblasti ginekologije i porodiljstva je ubreda za sve one koji su prolili litre znoja da da steknu to znanje, dok je ona sve to kupila.
Better Man

#41 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Better Man »

It_is_a_Leclerc wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Jesam.
Pišeš gluposti, a najveća koju si napisao je da je Sebija Izetbegović expert u struci. Jadna država u kojoj je ona expert.
HM 2011

#42 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by HM 2011 »

Better Man wrote:
Ne pričaj gluposti i ne brani ženu koja je u ratu došla do potrebnih diploma zahvaljujući Asimu Kurjaku, koji joj je sve to sredio, a nikako znanjem. Kazati da je ona među top 10 u regiji u oblasti ginekologije i porodiljstva je ubreda za sve one koji su prolili litre znoja da da steknu to znanje, dok je ona sve to kupila.

PA ne bi se moglo reći da je kupila.....

znanje i naučni radovi se ne kupuju i ne prodaju......
sigh

#43 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by sigh »

Kupuju i prodaju i to na svim nivoima :-D :skoljka:
nellismo

#44 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by nellismo »

Žena je za psihijatrije ako si ikad imao priliku komunicirati sa njom mogao si zaključiti.

Radeljaš, felah, tanović i izetbegović=stručnnost na nivou
julisiz es grant

#45 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by julisiz es grant »

It_is_a_Leclerc wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Jesam.
Evo, ja ću ti svoju pokazati, ako ti moji postovi u temi u kojoj sam najaktivniji nisu dovoljni. I reći ću, iz prve ruke: dotična već godinama ima u mjesec dana po jednu operaciju, nema pregleda, nema prakse, ništa...ona samo direktoruje. A u medicini, onoj pravoj, pisanje tobož naučnih radova i sticanje titula bez prakse ne vrijedi ni pare. Iznimno ću se složiti sa @Better Man-om, jer ovo što on piše je istina.
Iz oblasti ginekologije mi imamo samo jednog stručnjaka koji bi mogao ići rame uz rame sa svjetskima (a i to uglavnom iz oblasti ultrazvuka i neplodnosti), a to je Senad Mehmedbašić (nisam sa njim rodbinski povezan, ali nemam razloga da krijem da smo u dobrim odnosima).
HM 2011

#46 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by HM 2011 »

julisiz es grant wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Jesi li ti fakat ozbiljan?
Jesam.
Evo, ja ću ti svoju pokazati, ako ti moji postovi u temi u kojoj sam najaktivniji nisu dovoljni. I reći ću, iz prve ruke: dotična već godinama ima u mjesec dana po jednu operaciju, nema pregleda, nema prakse, ništa...ona samo direktoruje. A u medicini, onoj pravoj, pisanje tobož naučnih radova i sticanje titula bez prakse ne vrijedi ni pare. Iznimno ću se složiti sa @Better Man-om, jer ovo što on piše je istina.
Iz oblasti ginekologije mi imamo samo jednog stručnjaka koji bi mogao ići rame uz rame sa svjetskima (a i to uglavnom iz oblasti ultrazvuka i neplodnosti), a to je Senad Mehmedbašić (nisam sa njim rodbinski povezan, ali nemam razloga da krijem da smo u dobrim odnosima).
Opet ne stoji da je nestručan kadar, nego da istoj nedostaje praktičnog rada ako ćemo o stručnosti, međutim obzirom da se imenovana bavi upravljanjem u zdravstvu, a u tome nije neuspješna, te je pored toga i dokazan radnik u blasti nauke tj. naučnica,

mogu samo reći dovoljno za prvu damu...... Možemo se ponositi.....

Ovdje bi tema trebala biti rezultati reforme.... Ogoljavanje (neki bi rekli uža specijalizacija) JU ZHMP KS, jačanje UC OB i tako to....
Cherry-Cherry

#47 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

julisiz es grant wrote:
Dotična ne zna uspostaviti dijagnozu, dotična ne zna uraditi operaciju, dotična zna samo da izvadi sve iz žene i to je to. Dotična zna samo da upropasti.
Što se tiče drugih ljekara ja bih izdvojila Zulfu Godinjaka. :thumbup: :thumbup: I Vernesa Begovića :thumbup: :thumbup:
Cherry-Cherry

#48 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by Cherry-Cherry »

HM 2011 wrote:
Opet ne stoji da je nestručan kadar, nego da istoj nedostaje praktičnog rada ako ćemo o stručnosti, međutim obzirom da se imenovana bavi upravljanjem u zdravstvu, a u tome nije neuspješna, te je pored toga i dokazan radnik u blasti nauke tj. naučnica,

Ovdje bi tema trebala biti rezultati reforme.... Ogoljavanje (neki bi rekli uža specijalizacija) JU ZHMP KS, jačanje UC OB i tako to....
A kako neko kome nedostaje stručnog rada može biti šef klinike?
Šta znači dokazan radnik, naučnica? Je li to, kada ti neko napiše rad? Jeste, dokazana je onda.
Čime da se ponosimo? Time što nam je šef klinike žena, koja ne zna odraditi operaciju? Neka je stid bude, neka se stidi svog neznanja. Mislim, ne može se stiditi neko ko obraza nema, al eto samo kažem.
HM 2011

#49 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by HM 2011 »

Cherry-Cherry wrote:
HM 2011 wrote:

A kako neko kome nedostaje stručnog rada može biti šef klinike?
Šta znači dokazan radnik, naučnica? Je li to, kada ti neko napiše rad? Jeste, dokazana je onda.
Čime da se ponosimo? Time što nam je šef klinike žena, koja ne zna odraditi operaciju? Neka je stid bude, neka se stidi svog neznanja. Mislim, ne može se stiditi neko ko obraza nema, al eto samo kažem.
Stručnog rada joj nedostaje sada - jer se bavi upravom duže vrijeme.....

U međuvremenu se dokazala....

To zna li ili ne zna izvršiti operaciju, neka konzilij ljekara zaključi, te u to ne bih ulazio, posebno po pitanju prve dame Bošnjaka i otvoreno sumnjam da je navod o tome da imenovana ne zna raditi svoj posao uopšte ima ikavih temelja....

Vezano za pomen stručnjaka, i ja se slažem da imamo vrsnih hirurga i hvala bogu da ih imamo, to su ljudi koji će nasljediti sistem uprave u zdravstvu - ako Bog da i nadam se da će donjeti još više dobroga ovome društvu.....

Stvarno je sramotno šta pojedinci pišu, napominjem, o ženi, radnici, naučnici - koja je između ostalog i prva dama Bošnjaka....
Last edited by HM 2011 on 16/06/2015 22:57, edited 1 time in total.
muha_sa

#50 Re: DF Ministrica Smjenila Sebiju Izetbegović

Post by muha_sa »

HM 2011 :-D

ovo ti ozbiljno il podjebaješ :? :lol:
Locked