Sreća, pa SDP i SDA nikad nisu bili u vlasti sa zločincima.
Dobro. Osim sa SDS-om, SNSD-om, DNS-om, Plavšićkom, Krajišnikom, Poplašenom...
DF izmedju Eseda Radeljasa i DNZ-a Fikreta Abdica
- It_is_a_Leclerc
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: DF izmedju Eseda Radeljasa i DNZ-a Fikreta Abdica
Ja sam se davno prestao ibretiti, još u aprilu 1992. godine. Sve može, sve je moguće, pogotovo u politici.
- Maharadza
#3 Re: DF izmedju Eseda Radeljasa i DNZ-a Fikreta Abdica
Ma jok ba, željko to nikada ne bi učinio, on je patriJota, uz to još zlatni ljiljan da prostiš, veći Bošnjak i od onih Bošnjaka koji su glasali za njega! 
- It_is_a_Leclerc
#4 Re: DF izmedju Eseda Radeljasa i DNZ-a Fikreta Abdica
Al' mi je vrlo smiješna ispostava računa Komšiću za koaliciju sa DNZ-om, a ne SDA-ovcima koji su vikali na sjednicama Federalnog parlamenta - "Da pocrkalo i to malo što vas je ostalo", obraćajući se DNZ-ovcima.
I da... Ako mene pitate, i nek su napravili ovakvu koaliciju... Ili što bi rekao predsjednik KO SDA USK, Sead Kadić : "Vrijeme je da završimo ovu priču, i da krenemo naprijed".
I da... Ako mene pitate, i nek su napravili ovakvu koaliciju... Ili što bi rekao predsjednik KO SDA USK, Sead Kadić : "Vrijeme je da završimo ovu priču, i da krenemo naprijed".
- Skijaš
#5 Re: DF izmedju Eseda Radeljasa i DNZ-a Fikreta Abdica
Trenutno, prioritet je zbaciti s vlasti poludjele SDP-ovce koji su serijom nepotrebnih ustupaka oslabili državu a ojačali Dodika. I Fikretovci su manja opasnost od ovakvog Lagumdžije.kosmpolita wrote:Politicki projekat Zeljka Komsica dozivio je potpuni politicki i moralni fijasko. Dok u Kantonu Sarajevo koalira sa Esedeom Radeljasem, u Unsko-sanskom kantonu je sklopio koaliciju sa obje frakcije stranke ciji je osnivac osudjeni ratni zlocinac Fikret Abdic.
Naravno, sve koalicije su dogovorene sa SDA, najboljim i najdrazim politickim partnerom Zeljka Komsica.
Potpuni sunovrat stranke koja je vrlo brzo pokazala svoje pravo lice.
- Havatar
#6 Re: DF izmedju Eseda Radeljasa i DNZ-a Fikreta Abdica
Stvarno sramota da se pokusava Lipovaca izbaciti iz vlasti . Onakav covjek..