Dežulović Fan Club
Moderator: anex
-
calculator
#326 Re: Dežulović Fan Club
Manijak, ja sam te pitao šta je Dežulović netačno napisao, ne šta tebi ili njemu smeta
-
kakavdanakneiskustvu
#327 Re: Dežulović Fan Club
Bloo wrote:Nit se sjecaju Ferala, nit bi oni to i skontali.kakavdanakneiskustvu wrote:zar treba navoditi tekstove u kojima jedan od osnivaca ferala kritikuje nacioinalizam,je li se to neki ne sjecaju ferala?,ili im ne odgovara kad se boris drzne i "nase" kritikovati?
Bogumili, a i vragu nisu mrski ftw
ja bolan,koja je to bolest dezulovicu spocitavati ustastvo
- BHF_Manijak
#328 Re: Dežulović Fan Club
"da ih ima još i da je riječ o cijelom jednom paralelnom odgojno-obrazovnom sistemu, u kojima se na velikom odmoru umjesto mliječnih namaza iz našeg djetinjstva klanja podne-namaz, i u kojemu slabo vrijedi i bosanski jezik, a kamoli tradicija"calculator wrote:Manijak, ja sam te pitao šta je Dežulović netačno napisao, ne šta tebi ili njemu smeta
Prva stvar. Pokusaj ismijavanja klanjanja, koje prvo nije tacno, iako mu se uklapalo o ovu domisljatu zajebanciju, a drugo, sve i da jeste, u cemu je problem? kada upisujes dijete u tu skolu, znas da je program jako blizak vjerskim nacelima.
Isto da ismijava sto se u medresama klanja, je l'...
"Saznali smo tako da je ta škola rasadnik nove bosanske elite, mjesto gdje odrastaju sinovi i kćerke sarajevskih guzonja, obijesna i bahata zlatna mladunčad što se od malih nogu definira u odnosu na zlosretnu djecu iz nižih kasta, miljea i kultura, ili naprosto nižih kantona"
Otkud onda Mahir tu? Otkud Mahir u skoli za guzonje i bosansku elitu? Dijete iz nizeg socijalnog staleza upisalo takvu skolu?
"Iz tog okruženja izrasta, eto, novo Sarajevo, Sarajevo saudijskih džamija, malezijskih tvrđava i turskih škola, arapskih firmi i blještavih shopping centara bez krmetine, ali s mesdžidima – da se poklone valjda Konvertibilnoj Marki, sallallahu alejhi ve sellem – grada bez ukrasa za tuđe ramazane, ispražnjenog od Djeda Mraza i alkohola"
Trebam li valjda i ovdje nabrajati sta nije tacno, osvrtati se na ove napisane bljubotine? U cemu je problem s trznim centrom bez krmetine, ali s mesdzidom? A da ne govorim za notorne lazi za "grad bez ukrasa za tudje ramazane" i "ispraznjen od Deda mraza". Mora da nije prosao Sarajevo Hollyday marketom, da nije usao u SCC i vidio kicenje pred Novu godinu, nije prosao Titovom, nije vidio najmanje 20-tak organizovanih dodjela paketica za najmladje s Deda mrazom, dakle laze kao pseto, podmuklo.
- JThomas
#329 Re: Dežulović Fan Club
čovjek jeste ljevičar i to ne krije. a to što bi to svakog trena na balkanu moglo postati i službeno zabranjeno drugi je par rukava...
-
hhaarree
#330 Re: Dežulović Fan Club
a sto su se upalili kad je zbarno u islam ovo je citat i kokice jest
neki dan u kuriru tekst negiranje i nipodastavanje opsade sarajeva i izginulog naroda i vidio sam mozda 2-3 komentara na forumu. Dezulovic barne u vjeru odma kuke i motike molotovljevi kokteli lincevanje. Ili je mozda razlog sto je objavljeno u oslobodjenju ne znam.
A dobro neko rece, iste osobe se raspalile oko charlie hebdoa i posljednje karikature i ovoga, simptomaticno bas
A dobro neko rece, iste osobe se raspalile oko charlie hebdoa i posljednje karikature i ovoga, simptomaticno bas
-
kakavdanakneiskustvu
#331 Re: Dežulović Fan Club
JThomas wrote:čovjek jeste ljevičar i to ne krije. a to što bi to svakog trena na balkanu moglo postati i službeno zabranjeno drugi je par rukava...
ljevicar i sto je daleko bitnije antifasista
-
calculator
#332 Re: Dežulović Fan Club
Činio si mi se inteligentnijim, ali nije grijeh prevariti se. Grijeh je lagati, je li takoBHF_Manijak wrote:"da ih ima još i da je riječ o cijelom jednom paralelnom odgojno-obrazovnom sistemu, u kojima se na velikom odmoru umjesto mliječnih namaza iz našeg djetinjstva klanja podne-namaz, i u kojemu slabo vrijedi i bosanski jezik, a kamoli tradicija"calculator wrote:Manijak, ja sam te pitao šta je Dežulović netačno napisao, ne šta tebi ili njemu smeta
Prva stvar. Pokusaj ismijavanja klanjanja, koje prvo nije tacno, iako mu se uklapalo o ovu domisljatu zajebanciju, a drugo, sve i da jeste, u cemu je problem? kada upisujes dijete u tu skolu, znas da je program jako blizak vjerskim nacelima.
Isto da ismijava sto se u medresama klanja, je l'...
"Saznali smo tako da je ta škola rasadnik nove bosanske elite, mjesto gdje odrastaju sinovi i kćerke sarajevskih guzonja, obijesna i bahata zlatna mladunčad što se od malih nogu definira u odnosu na zlosretnu djecu iz nižih kasta, miljea i kultura, ili naprosto nižih kantona"
Otkud onda Mahir tu? Otkud Mahir u skoli za guzonje i bosansku elitu? Dijete iz nizeg socijalnog staleza upisalo takvu skolu?
"Iz tog okruženja izrasta, eto, novo Sarajevo, Sarajevo saudijskih džamija, malezijskih tvrđava i turskih škola, arapskih firmi i blještavih shopping centara bez krmetine, ali s mesdžidima – da se poklone valjda Konvertibilnoj Marki, sallallahu alejhi ve sellem – grada bez ukrasa za tuđe ramazane, ispražnjenog od Djeda Mraza i alkohola"
Trebam li valjda i ovdje nabrajati sta nije tacno, osvrtati se na ove napisane bljubotine? U cemu je problem s trznim centrom bez krmetine, ali s mesdzidom? A da ne govorim za notorne lazi za "grad bez ukrasa za tudje ramazane" i "ispraznjen od Deda mraza". Mora da nije prosao Sarajevo Hollyday marketom, da nije usao u SCC i vidio kicenje pred Novu godinu, nije prosao Titovom, nije vidio najmanje 20-tak organizovanih dodjela paketica za najmladje s Deda mrazom, dakle laze kao pseto, podmuklo.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#333 Re: Dežulović Fan Club
Išla u tu školuJThomas wrote:ovo sa zajebancijom je davno i još bolje rekao i jergović, da papak nikad neće moći skontati šta je smiješno u tome da učenik slobodan vuković dođe u školu slobodan vuković.
Odlični Dežulović je sve bolji i bolji , kao da je tu u Sarajevu , među nama....
-
kakavdanakneiskustvu
#334 Re: Dežulović Fan Club
uz izvinjenje,evo i link za taj pljuvacki tekst
http://ra-world.com/2016/01/16/borise-d ... -karavlah/
- piupiu
#335 Re: Dežulović Fan Club
... a, ispod gomila trećerazrednih komentara iz čitanke o lažnom patriotizmu i patološkom samoljublju - 'nismo mi kao oni, mi smo bolji, ljepši, pametniji, moralniji', bla, bla ... i to nakon onakvog teksta ...kakavdanakneiskustvu wrote:uz izvinjenje,evo i link za taj pljuvacki tekst
- asurbanipal
#336 Re: Dežulović Fan Club
piupiu wrote:... a, ispod gomila trećerazrednih komentara iz čitanke o lažnom patriotizmu i patološkom samoljublju - 'nismo mi kao oni, mi smo bolji, ljepši, pametniji, moralniji', bla, bla ... nakon onakvog teksta ...kakavdanakneiskustvu wrote:uz izvinjenje,evo i link za taj pljuvacki tekst
Bivši reis Cerić je karavlaškog porijekla.
-
kakavdanakneiskustvu
#337 Re: Dežulović Fan Club
piupiu wrote:... a, ispod gomila trećerazrednih komentara iz čitanke o lažnom patriotizmu i patološkom samoljublju - 'nismo mi kao oni, mi smo bolji, ljepši, pametniji, moralniji', bla, bla, truć ... i to nakon onakvog teksta ...kakavdanakneiskustvu wrote:uz izvinjenje,evo i link za taj pljuvacki tekst
jadno
- JThomas
#338 Re: Dežulović Fan Club
Jednom sam pogrijesio u procjeni, to je bilo 2013/14., kad sam mislio da ce Izrael napasti Iran u tom momentu, i to je dokaz da nisam toliko savrsen u procjenama kao sto mislim i da mi izmicu neki detalji, ali u principu ne mogu se previse zaliti na svoje rasudjivanje, obzirom da od 2006te naovamo, otkad zapisujem stvari online, to je bila fakticki jedina losa procjena.
-
hhaarree
#339 Re: Dežulović Fan Club
JThomas wrote:Jednom sam pogrijesio u procjeni, to je bilo 2013/14., kad sam mislio da ce Izrael napasti Iran u tom momentu, i to je dokaz da nisam toliko savrsen u procjenama kao sto mislim i da mi izmicu neki detalji, ali u principu ne mogu se previse zaliti na svoje rasudjivanje, obzirom da od 2006te naovamo, otkad zapisujem stvari online, to je bila fakticki jedina losa procjena.![]()
o moj boze mentola svakakvih. Stvarno se ne nasladjujem zato jer je ovaj primjerak kao napao dezulovica ali i da se to nije desilo a da sam naletio na ove tekstove isto bi mislio. Ovo je za neke dobre psihijatrijske intervencije ako je ovo modus operandi ovog mentalnog sklopa a da nije pod uticajem teskih droga. Mislim stvarno ovo napisano vise nije desnica/ljevica, vjernici/ćafiri, za/protiv. Ovo je dobro zagazilo u sociopatiju.
Trezvena osoba izjavi da za 10 godina samo je jednom na internetu bio u krivu a to je u previdjanju geopolitickih prilika bliskog istoka. O ostatku teksta ne bih jer nisam imao snage da procitam dalje od prvog paragrafa. Imam potrebu da se istusiram
-
statixx
#340 Re: Dežulović Fan Club
Ne valja Dezulovic, a ne valja boga mi ni onaj Velickovic sto nam djecu na FF uci srpskoj knjizevnosti, a sta tek reci za onog djikana Vesovica, ili ono komunisticko kopile od Kazaza. Sve su to kukavicja jajaj podmetnuta Bosnjacima. Ali, neka bola' nama naseg Fatme, bosnjacke maskote, ko bi nam osvijescivao narod, jedan je Fatma, nas vitez pera...
- Ommadawn
#341 Re: Dežulović Fan Club
Ja se nekako identifikujem sa Dežulovićem. Njegovi su mi tekstovi bliži realnosti.
Ove fašističke kad pročitam (tipa Fatmir) zavolim samog sebe što nisam zloban i što se držim daleko od ovakvih tipova.
Ove fašističke kad pročitam (tipa Fatmir) zavolim samog sebe što nisam zloban i što se držim daleko od ovakvih tipova.
- BHF_Manijak
#342 Re: Dežulović Fan Club
Super, tvoje misljenje, no, to nece promjeniti cinjenicu da mi se tekst ne svidja. Nisam od onih koji aminuju na sve sto neko napise, samo zato sto su mu u "fan klubu".calculator wrote: Činio si mi se inteligentnijim, ali nije grijeh prevariti se. Grijeh je lagati, je li tako
Kazem ti, procitao sam njegovu knjigu sportskih tekstova, 80% tekstova je vrh, ima i onih koji me nisu dojmili, jer, jebi ga, ne moze mu svaki tekst biti vrhunski, tako da ovo sto pisem, ne pisem jer mrzim Borisa, vec se jednostavno ne slazem sa napisanim.
A ti si iz svega napisanog poceo lijepiti etikete i sveo rasparvu na licni osnov. Ako je to taj nivo inteligencije, onda postujem i to.
Pitao si sta nije tacno iz napisanog, ja ti naveo, medjutim to je ocito nedovoljno inteligentno, mora da je to ta dubina koju ja ne kontam.
Ja se sad popisam po pola forumasa, ali jebo to, ima iza toga dubina, koju vi ne kontate.
- animals
#343 Re: Dežulović Fan Club
Covjek pise istinu, sto to mnogima smeta,to je normalno..
istina boli..
boli Srbe i , Hrvate, da su nacionalisti..
Bosnjake boli da zaglibljuju na vjerskoj osnovi..
on , nije rekao da su svi Bosnjaci takvi,ali njihova elita ih vuce u tom pravcu..
narociti mili predsjednik stranke..
istina boli..
boli Srbe i , Hrvate, da su nacionalisti..
Bosnjake boli da zaglibljuju na vjerskoj osnovi..
on , nije rekao da su svi Bosnjaci takvi,ali njihova elita ih vuce u tom pravcu..
narociti mili predsjednik stranke..
-
LSD
#344 Re: Dežulović Fan Club
Budimo realni, Dežulović je obicno smece od čovjeka, kojem još Oslobođenje dozvoljava da svijetla obraza urinira po glavnom gradu njihove države.Iz tog okruženja izrasta, eto, novo Sarajevo, Sarajevo saudijskih džamija, malezijskih tvrđava i turskih škola, arapskih firmi i blještavih shopping centara bez krmetine, ali s mesdžidima – da se poklone valjda Konvertibilnoj Marki, sallallahu alejhi ve sellem – grada bez ukrasa za tuđe ramazane, ispražnjenog od Djeda Mraza i alkohola, pa od "Tuzlaka" i "pedera", prazan od ljudi kojima se očevi zovu Dubravko ili Mihajlo, pa na kraju prazan od sebe samog i u samom sebi eksteritorijalan, da postane i ostane Prisajedinjeni Arapski Emirat, halal-kasaba od bi-bi-ajeva, iranskih kulturnih centara, katarskih poslovnih škola i anadolskih vrtića čiji direktori govore perfektni arapski i turski, sa pedeset novobegovskih obitelji i mladoturcima iz internacionalnih škola koji će kod nekog sutrašnjeg Andrića nevjernike nabijati na oklagije.
Ovako Sarajevo opisuju Dodik i njegova nacionaliostička bagra, kao Teheran i halal kasabu.
-
calculator
#345 Re: Dežulović Fan Club
Budimo realni:LSD wrote:Budimo realni, Dežulović je obicno smece od čovjeka, kojem još Oslobođenje dozvoljava da svijetla obraza urinira po glavnom gradu njihove države.Iz tog okruženja izrasta, eto, novo Sarajevo, Sarajevo saudijskih džamija, malezijskih tvrđava i turskih škola, arapskih firmi i blještavih shopping centara bez krmetine, ali s mesdžidima – da se poklone valjda Konvertibilnoj Marki, sallallahu alejhi ve sellem – grada bez ukrasa za tuđe ramazane, ispražnjenog od Djeda Mraza i alkohola, pa od "Tuzlaka" i "pedera", prazan od ljudi kojima se očevi zovu Dubravko ili Mihajlo, pa na kraju prazan od sebe samog i u samom sebi eksteritorijalan, da postane i ostane Prisajedinjeni Arapski Emirat, halal-kasaba od bi-bi-ajeva, iranskih kulturnih centara, katarskih poslovnih škola i anadolskih vrtića čiji direktori govore perfektni arapski i turski, sa pedeset novobegovskih obitelji i mladoturcima iz internacionalnih škola koji će kod nekog sutrašnjeg Andrića nevjernike nabijati na oklagije.
Ovako Sarajevo opisuju Dodik i njegova nacionaliostička bagra, kao Teheran i halal kasabu.
Iz tog okruženja izrasta, eto, novo Sarajevo, Sarajevo saudijskih džamija, malezijskih tvrđava i turskih škola, arapskih firmi i blještavih shopping centara bez krmetine, ali s mesdžidima – da se poklone valjda Konvertibilnoj Marki, sallallahu alejhi ve sellem – grada bez ukrasa za tuđe ramazane, ispražnjenog od Djeda Mraza i alkohola, pa od "Tuzlaka" i "pedera", prazan od ljudi kojima se očevi zovu Dubravko ili Mihajlo, pa na kraju prazan od sebe samog i u samom sebi eksteritorijalan, da postane i ostane Prisajedinjeni Arapski Emirat, halal-kasaba od bi-bi-ajeva, iranskih kulturnih centara, katarskih poslovnih škola i anadolskih vrtića čiji direktori govore perfektni arapski i turski, sa pedeset novobegovskih obitelji i mladoturcima iz internacionalnih škola koji će kod nekog sutrašnjeg Andrića nevjernike nabijati na oklagije.
-
LSD
#346 Re: Dežulović Fan Club
Dodik bi bio ponosan na svog Borisacalculator wrote:Budimo realni:LSD wrote:Budimo realni, Dežulović je obicno smece od čovjeka, kojem još Oslobođenje dozvoljava da svijetla obraza urinira po glavnom gradu njihove države.Iz tog okruženja izrasta, eto, novo Sarajevo, Sarajevo saudijskih džamija, malezijskih tvrđava i turskih škola, arapskih firmi i blještavih shopping centara bez krmetine, ali s mesdžidima – da se poklone valjda Konvertibilnoj Marki, sallallahu alejhi ve sellem – grada bez ukrasa za tuđe ramazane, ispražnjenog od Djeda Mraza i alkohola, pa od "Tuzlaka" i "pedera", prazan od ljudi kojima se očevi zovu Dubravko ili Mihajlo, pa na kraju prazan od sebe samog i u samom sebi eksteritorijalan, da postane i ostane Prisajedinjeni Arapski Emirat, halal-kasaba od bi-bi-ajeva, iranskih kulturnih centara, katarskih poslovnih škola i anadolskih vrtića čiji direktori govore perfektni arapski i turski, sa pedeset novobegovskih obitelji i mladoturcima iz internacionalnih škola koji će kod nekog sutrašnjeg Andrića nevjernike nabijati na oklagije.
Iz tog okruženja izrasta, eto, novo Sarajevo, Sarajevo saudijskih džamija, malezijskih tvrđava i turskih škola, arapskih firmi i blještavih shopping centara bez krmetine, ali s mesdžidima – da se poklone valjda Konvertibilnoj Marki, sallallahu alejhi ve sellem – grada bez ukrasa za tuđe ramazane, ispražnjenog od Djeda Mraza i alkohola, pa od "Tuzlaka" i "pedera", prazan od ljudi kojima se očevi zovu Dubravko ili Mihajlo, pa na kraju prazan od sebe samog i u samom sebi eksteritorijalan, da postane i ostane Prisajedinjeni Arapski Emirat, halal-kasaba od bi-bi-ajeva, iranskih kulturnih centara, katarskih poslovnih škola i anadolskih vrtića čiji direktori govore perfektni arapski i turski, sa pedeset novobegovskih obitelji i mladoturcima iz internacionalnih škola koji će kod nekog sutrašnjeg Andrića nevjernike nabijati na oklagije.
Istini za volju - Mile se zadržao samo na Teheranu, a ovaj uhljup je proširio pricu i na Saudiju, Tursku, Anadoliju, Emirate, Katar, Maleziju, mesdžide, džamije, ramazane, halal kasabe i šta sve nije nadrobio
zeza ga opasno Sarajevo u zadnje vrijeme , ali šta se tu može
-
calculator
#347 Re: Dežulović Fan Club
Jednostavno je - budimo realni 
-
kakavdanakneiskustvu
#348 Re: Dežulović Fan Club
BHF_Manijak wrote:Super, tvoje misljenje, no, to nece promjeniti cinjenicu da mi se tekst ne svidja. Nisam od onih koji aminuju na sve sto neko napise, samo zato sto su mu u "fan klubu".calculator wrote: Činio si mi se inteligentnijim, ali nije grijeh prevariti se. Grijeh je lagati, je li tako![]()
Kazem ti, procitao sam njegovu knjigu sportskih tekstova, 80% tekstova je vrh, ima i onih koji me nisu dojmili, jer, jebi ga, ne moze mu svaki tekst biti vrhunski, tako da ovo sto pisem, ne pisem jer mrzim Borisa, vec se jednostavno ne slazem sa napisanim.
A ti si iz svega napisanog poceo lijepiti etikete i sveo rasparvu na licni osnov. Ako je to taj nivo inteligencije, onda postujem i to.
Pitao si sta nije tacno iz napisanog, ja ti naveo, medjutim to je ocito nedovoljno inteligentno, mora da je to ta dubina koju ja ne kontam.
Ja se sad popisam po pola forumasa, ali jebo to, ima iza toga dubina, koju vi ne kontate.
neko te je vec upitao,pa da i ja upitam,koja knjiga sportskih tekstova dezulovica,kako je naziv knjige?
- BHF_Manijak
#349 Re: Dežulović Fan Club
Diego Armando i sedam patuljaka.kakavdanakneiskustvu wrote:
neko te je vec upitao,pa da i ja upitam,koja knjiga sportskih tekstova dezulovica,kako je naziv knjige?
-
kakavdanakneiskustvu
#350 Re: Dežulović Fan Club
hvalaBHF_Manijak wrote:Diego Armando i sedam patuljaka.kakavdanakneiskustvu wrote: