Nemam pojma ni gdje bi ni koga pitao.
Neki straac mi 3 put u 2 dana zaluta u dvorište, traži neku rodicu a s drugog je kraja grada. Iz priče me podsjeća na majku koja je imala Alchajmerovu. Koga zvati ako se opet pojavi, kako pomoći čovjeku? Rekao je ime, pitao sam da zovnem koga neće.
Dezorijentisan starac
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2 Re: Dezorijentisan starac
Policiju. Pitaj je li prijavljen nestanak i opisi situaciju.Heller wrote:Nemam pojma ni gdje bi ni koga pitao.
Neki straac mi 3 put u 2 dana zaluta u dvorište, traži neku rodicu a s drugog je kraja grada. Iz priče me podsjeća na majku koja je imala Alchajmerovu. Koga zvati ako se opet pojavi, kako pomoći čovjeku? Rekao je ime, pitao sam da zovnem koga neće.
- salik79
#3 Re: Dezorijentisan starac
Drugi put ga pitaj da zovnes koga hoce.Heller wrote:Nemam pojma ni gdje bi ni koga pitao.
- vjeshalica
#4 Re: Dezorijentisan starac
Mislim da bi trebao ga zadrzati zovnuti policiju i hitnu pomoc
Mozda samo luta kao senilan i tesko je ostvariti konkretnu komunikacijusa njim da bi ga mogao uputiti ili zbrinuti da ne luta
Sretno
Mozda samo luta kao senilan i tesko je ostvariti konkretnu komunikacijusa njim da bi ga mogao uputiti ili zbrinuti da ne luta
Sretno
- apsidejzi
#5 Re: Dezorijentisan starac
A mozda ciko samo malo izvidja teren da vidi ima li sta zanimljivo
- Gojeni H
#6 Re: Dezorijentisan starac
A mozda ne izvidja? Mozda je samo bolestan, I mozda mu je samo potrebno malo pomoci?apsidejzi wrote:![]()
![]()
![]()
- apsidejzi
#7 Re: Dezorijentisan starac
Jednaka vjerovatnoca i za jedno i za drugo.Gojeni H wrote:A mozda ne izvidja? Mozda je samo bolestan, I mozda mu je samo potrebno malo pomoci?apsidejzi wrote:![]()
![]()
![]()
- Gojeni H
#8 Re: Dezorijentisan starac
Daapsidejzi wrote:Jednaka vjerovatnoca i za jedno i za drugo.Gojeni H wrote:A mozda ne izvidja? Mozda je samo bolestan, I mozda mu je samo potrebno malo pomoci?apsidejzi wrote:![]()
![]()
![]()
- bingov buraz
#9 Re: Dezorijentisan starac
Istovari ga dalje