Moja intima je samo moja i glupo mi je pricati ljudima o tome dali sam djevica ili ne,koliko sam ih dosad imala,jeli boljelo,jesam li krvarila i slicne gluposti.Nekad ima stvari koje ni najbolje prijateljice nebi trebale znati.
Uostalom voljela bih upoznati neke ljude sa ovog foruma i bilo bi me pravo sramota da znaju detalje moje intime.
Sto se tice spolnih odnosa,mislim da svi mi malo pretjerujemo glede toga.
Nisam od onih koja misli da treba uci u brak nevina po svaku cijenu ali isto tako svi mi,neovisno musko-zensko,treba da imamo neke granice.
Sto se tice stupanja u spolni odnos prvi put,po meni,djevojka bi trebala da bude punoljetna i da ta veza traje najmanje godinu dana.
To treba da bude nesto njezno i cisto sa puno ljubavi.A ne ko neke djevojke pocnu stim samo zato sto im:
-sve prijateljice to rade
-Zato sto je to cool
-ili zato da udovolje svom partneru.
Isto tako sto se tice mijenjanja partnera treba prvo postovati sebe i svoje tijelo a ne dopustiti da zbog strasti bilo ko "slini' nadamnom
I na kraju jeli to danas cool ne biti djevica?
Hvala bogu da jos ima takvih i da jos ima muskaraca koji to postuju.
I reci cu ti hano da jos ima djevica koje nisu sa sela,koje imaju posao,stan itd
I ne mogu a da ne prokomentarisem djevojke koje iz dana u dan mijenjaju partnere,spavaju sa ljudima koje vide prvi put,neznaju nista o njima.
Dali one po vama mogu biti dobre i vjerne supruge ili majke