Deutsches Fernsehen (PRO7, RTL, SAT.1, VOX, KABEL 1...)
Moderator: _BataZiv_0809
- Kal El
#126 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Ne kontam kako nju iko može voljeti..ljudi je biraju jer je mrze i jer žele da se muči
Sent from my LT26i using Tapatalk
- alibaba_i_30_godina
#127 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Ovo je prije svega show i ljudi biraju one koji su interesantni, a ona to trenutno jeste. Ostali su mi manje-vise dosadni. Melanie je sasvim ok i mozda ona Gaby ... ima se sta fino i vidjeti.Kal El wrote:Ne kontam kako nju iko može voljeti..ljudi je biraju jer je mrze i jer žele da se muči
Muskarci su katastrofa ove godine, onaj Mola ponio rukavice za boks a Melanie bi ga sa lijevom dojkom otresla.
- DuckZz
#128 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Volio bih kad bi kod nas napravili nešto tipa "Schlag den Raab", na taj fazon. Znam da je Hrvatski RTL kupio emisiju prije nekih 5 godina, znam da sam je tada jednom gledao, nešto "Pobjedi "Ime" ", neki rukometaš je bio u pitanju.
Kod nas bi bilo "Pobjedi Enisa"
, pola države bi se prijavilo, ali cisto sumnjam da bi dobitak bio 500 000 eura ili na više, nismo mi švabe.
Kod nas bi bilo "Pobjedi Enisa"
- Kal El
#129 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
10.000 i ako ne pobjedi EnisaDuckZz wrote:Volio bih kad bi kod nas napravili nešto tipa "Schlag den Raab", na taj fazon. Znam da je Hrvatski RTL kupio emisiju prije nekih 5 godina, znam da sam je tada jednom gledao, nešto "Pobjedi "Ime" ", neki rukometaš je bio u pitanju.
Kod nas bi bilo "Pobjedi Enisa", pola države bi se prijavilo, ali cisto sumnjam da bi dobitak bio 500 000 eura ili na više, nismo mi švabe.
- Kal El
#130 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Ja mislio fulit ću i reprizu, kad ono tek počelo 
Joj loše glume ove glupače...Mola je debil,pravi se frajer a nije smio skočiti sa padobranom...Gaby je prava slatkica
Joj loše glume ove glupače...Mola je debil,pravi se frajer a nije smio skočiti sa padobranom...Gaby je prava slatkica
- dinooh
#131 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Meni je zao Larise kako se ponasaju prema njoj tamo. Ismijavaju je i ponizavaju svi umjesto da je ohrabre pred izazove. Ali da je crazy to jest i zato je zanimljiva. Samo jucer do WC da ode 3 puta pala. probudi sve ljude dok do wc-a dode. Ona bi mogla i pobjediti jer je jedina interesantna. Svi ostali tihi osim Melanie i onog starog koji zna da poludi.
- Kal El
#132 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
To je Larissa i htjela sa je sažaljavaju...onako retardirano trčanje i padanje može samo gluma biti,jedva čekam kad oni budu birali ko ide na zadatak a ne gledaoci
Ima da je nema 
- alibaba_i_30_godina
#133 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Ne dirajte mi Larissu, svi smo svjesni da pomalo glumi ali makar nije smor.
Evo sad im popusi sve cigare.

Evo sad im popusi sve cigare.
- sheilak
#134 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
evo reakcije nijemaca na sve ovo:

- simonese
#135 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
i Switch ReloadedZatamnjena stakla wrote:I ja isto. Kontam ko je likPartijaner wrote:Sjecate li se Axela sa Sat1, ja sam njega volio gledat, koma lik totalno.![]()
Neki dan je bio poker na pro7 i bas je on ucestvovao u istom i nisam ga mogao prepoznati koliko je smrsao, totalno drugi lik, pogotovo se u licu zatego, nije vise smijesan izgledom.![]()
Najjača serija ikad na pro7 je Switch.
nova od Bullija je smece,vise sam ocekivao
- sheilak
#136 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
da, super su.simonese wrote:i Switch Reloaded
a bully herbig ima novi film: buddy
- simonese
#137 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
http://www.youtube.com/watch?v=-m9KCkLI70Esheilak wrote:da, super su.simonese wrote:i Switch Reloaded
a bully herbig ima novi film: buddy
- sheilak
#138 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
da, i ja sam to vidjela
ali bully je meni ok, pogotovo oni sa tramitzom..."franz' und si'SSy" (naglasak
)
ali bully je meni ok, pogotovo oni sa tramitzom..."franz' und si'SSy" (naglasak
- Kal El
#139 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Koji je ovaj Mola debil...vamo jednu priču Sonyi i onom, a vamo drugima je blati...kako je dvije ispustila, kako je on hvatao zvijezde kao da su otišle u nebesa jbt...žao mi je sada
- sheilak
#140 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
ach, joko & klaas (kojem nikad prezime ne mogu zapamtiti... heufer-umlauf? ). ja ih pratim još od mtv home.dinooh wrote:Gleda li neko Circus Halligalli. Klass nosa kapu sa nasom zastavom
- Kal El
#141 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Nije prošlo ni 10 min od zadnje reklame jbt...TV Total
- simonese
#142 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
bully parada je meni vrhsheilak wrote:da, i ja sam to vidjela![]()
ali bully je meni ok, pogotovo oni sa tramitzom..."franz' und si'SSy" (naglasak)
http://www.youtube.com/watch?v=k4LYzHf5Wtc
- dinooh
#143 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
hoce on da se dokaze, majmun. A nije on jedini, svi se prema njoj tako odnose. Cudi me pa nije vec izasla iz kampa.Kal El wrote:Koji je ovaj Mola debil...vamo jednu priču Sonyi i onom, a vamo drugima je blati...kako je dvije ispustila, kako je on hvatao zvijezde kao da su otišle u nebesa jbt...žao mi je sada
- simonese
#144 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
to ne smijete gledati,to je na nivou farme,postat cete glupi,molim vas,nedinooh wrote:hoce on da se dokaze, majmun. A nije on jedini, svi se prema njoj tako odnose. Cudi me pa nije vec izasla iz kampa.Kal El wrote:Koji je ovaj Mola debil...vamo jednu priču Sonyi i onom, a vamo drugima je blati...kako je dvije ispustila, kako je on hvatao zvijezde kao da su otišle u nebesa jbt...žao mi je sada
- Kal El
#145 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Kakva crna farma,ovo traje samo 2 sedmice i to sat-sat i po od 22:15 budesimonese wrote:to ne smijete gledati,to je na nivou farme,postat cete glupi,molim vas,nedinooh wrote:hoce on da se dokaze, majmun. A nije on jedini, svi se prema njoj tako odnose. Cudi me pa nije vec izasla iz kampa.Kal El wrote:Koji je ovaj Mola debil...vamo jednu priču Sonyi i onom, a vamo drugima je blati...kako je dvije ispustila, kako je on hvatao zvijezde kao da su otišle u nebesa jbt...žao mi je sada
- dinooh
#146 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
kakva farma, sta tamo mozes vidjeti, apsolutno nista... Vamo bar mozes vidjeti kako, gladuju kako se pate, kako jedu ostatke zivotinja, oci, pokvarena jaja. Ma divota. Ne mozes nista nauciti ali zato zabave ima.simonese wrote:to ne smijete gledati,to je na nivou farme,postat cete glupi,molim vas,nedinooh wrote:hoce on da se dokaze, majmun. A nije on jedini, svi se prema njoj tako odnose. Cudi me pa nije vec izasla iz kampa.Kal El wrote:Koji je ovaj Mola debil...vamo jednu priču Sonyi i onom, a vamo drugima je blati...kako je dvije ispustila, kako je on hvatao zvijezde kao da su otišle u nebesa jbt...žao mi je sada
Utakmicu pa ovo gledat za smirenje zivaca
- Partijaner
#147 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Sutra Menderez nastupa, jebes tekmu i sve. 
- dinooh
#148 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Da, hoce li dobiti papiric pitanje je. kad je zadnji put dobio skontao da je deblji papiric. Kaze Bohlen, vidi koliko je drzao papir u ruci da zna i da je debljiPartijaner wrote:Sutra Menderez nastupa, jebes tekmu i sve.
- Partijaner
#149 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
dinooh wrote:Da, hoce li dobiti papiric pitanje je. kad je zadnji put dobio skontao da je deblji papiric. Kaze Bohlen, vidi koliko je drzao papir u ruci da zna i da je debljiPartijaner wrote:Sutra Menderez nastupa, jebes tekmu i sve.
Pa dosao je jednom i do Recalla sjecam se dobro, ovaj ispao naravno tada, ali onda poslije rece kaze ispunio mi se san da dobijem papiric, medjutim sad mu je san u liveshow nastupat.
- Kal El
#150 Re: Prosieben (Pro7) + Ostali njemački kanali
Pa nastupao je LIVE,pustili su ga jednom,ako se dobro sjećam..ovo su ga platili da dođe zbog gledanosti..ne znam jeste li gledali našu "Melisu Omeeeeraaagić"