Zakasnio?dinooh wrote:Gleda li neko Circus Halligalli. Klass nosa kapu sa nasom zastavom
Joj što me nervira ovaj Thomas D...
Moderator: _BataZiv_0809
Zakasnio?dinooh wrote:Gleda li neko Circus Halligalli. Klass nosa kapu sa nasom zastavom
evo slika, ne vidi se najbolje ali je ona kapa koju je nosio u pecinu kad je bio kod nasKal El wrote:Zakasnio?dinooh wrote:Gleda li neko Circus Halligalli. Klass nosa kapu sa nasom zastavom

Dobro se vididinooh wrote:evo slika, ne vidi se najbolje ali je ona kapa koju je nosio u pecinu kad je bio kod nasKal El wrote:Zakasnio?dinooh wrote:Gleda li neko Circus Halligalli. Klass nosa kapu sa nasom zastavom
I ja isto. Kontam ko je likPartijaner wrote:Sjecate li se Axela sa Sat1, ja sam njega volio gledat, koma lik totalno.![]()
Neki dan je bio poker na pro7 i bas je on ucestvovao u istom i nisam ga mogao prepoznati koliko je smrsao, totalno drugi lik, pogotovo se u licu zatego, nije vise smijesan izgledom.
Axel SteinPartijaner wrote:Sjecate li se Axela sa Sat1, ja sam njega volio gledat, koma lik totalno.![]()
Neki dan je bio poker na pro7 i bas je on ucestvovao u istom i nisam ga mogao prepoznati koliko je smrsao, totalno drugi lik, pogotovo se u licu zatego, nije vise smijesan izgledom.
Ono je najbolje bilo, ne znam što ovog više nema :/Brkooo wrote:joj koliko nisam gledao TV Total...![]()
kad se sjetim prije... "Raab in Gefahr"![]()
Zadnjih godinu dana gledam samo prvi dio, standup i možda malo poslje ako je nešto spremio, ali cim dođu neki gosti odmah okrenem, rijetko bude šta zanimljivo.Kal El wrote:![]()
Sent from my LT26i using Tapatalk
I meni je pomalo postao dosadan, ne znam kada sam posljednji put gledao.DuckZz wrote:Zadnjih godinu dana gledam samo prvi dio, standup i možda malo poslje ako je nešto spremio, ali cim dođu neki gosti odmah okrenem, rijetko bude šta zanimljivo.Kal El wrote:![]()
Larissa, hebem joj pleme glupo,iznervira me drama :@NeyDan wrote:I meni je pomalo postao dosadan, ne znam kada sam posljednji put gledao.DuckZz wrote:Zadnjih godinu dana gledam samo prvi dio, standup i možda malo poslje ako je nešto spremio, ali cim dođu neki gosti odmah okrenem, rijetko bude šta zanimljivo.Kal El wrote:![]()
Btw. gledal' neko Ich bin ein Star, holt mich hier raus!?
Mora da čitaš RTL forumedinooh wrote:kao da bi on napustio da nista ne dobije. Cilj mu je bio da ude, da se prica o njemu i da prvi izade, kako bi novine pricale o njemu. A pogovoto zbog albuma, kojeg je nedavno objavio. Nema boljeg marketinga da ljudi kupe album.
I mene je Melanie iznenadila pozitivno. Nisam nikad gledo onaj Bachelor ali sam mislio da je bitch. Posebno mi se njen glas svida.
Ali oni ljudi koji zovu za prüfung su kraljevi, hoce da izgladne![]()
Melanie je ok, ali Larissa je gigant!!!Kal El wrote:Mora da čitaš RTL forumedinooh wrote:kao da bi on napustio da nista ne dobije. Cilj mu je bio da ude, da se prica o njemu i da prvi izade, kako bi novine pricale o njemu. A pogovoto zbog albuma, kojeg je nedavno objavio. Nema boljeg marketinga da ljudi kupe album.
I mene je Melanie iznenadila pozitivno. Nisam nikad gledo onaj Bachelor ali sam mislio da je bitch. Posebno mi se njen glas svida.
Ali oni ljudi koji zovu za prüfung su kraljevi, hoce da izgladne![]()
Jučer sam prebacio prije nego što su rekli ko ide na Dschungel prüfung,znaš li ti?
Melanie je 100x ljepša bez šminke,a glas joj je fkt super![]()
Nadam se Larissi da ode na izazov,da joj ubacuju pauka u onom pješčanom satu