Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Btw, pade mi sad nesto na pamet... Od mog dragog prijatelj je tu u kasnim tridesetim, i naravno potencija je u fazi opadanja , a on je u fazonu da je "vjeciti momak" te je on nakon sto mu se spustio na drugom putu i bio mu bed rekao djevojci kako ga vise neprivlaci i da je ona kriva
Klevete i laži
@ministarka
trazi mu original CIPS-vou prijavu ili rodni list ne stariji od 6 mjeseci
mora se sloziti sa drugom HAVANOM
Btw, pade mi sad nesto na pamet... Od mog dragog prijatelj je tu u kasnim tridesetim, i naravno potencija je u fazi opadanja , a on je u fazonu da je "vjeciti momak" te je on nakon sto mu se spustio na drugom putu i bio mu bed rekao djevojci kako ga vise neprivlaci i da je ona kriva
haj povuci ovo što si rekla....inače odo u kaHvanu da ubijem u vinu
Ministarko, ovo jal' si izmislila, jal' on krije rodni list
ne daj se u bed zelenashice, to su najproduktivnije godine
Gospoda Ministarka wrote:njonjice, ako laze koza ne laze rog (nemam pojma sta ovo treba da znaci)
suspect_zero, ma jok nego ja i dragi imamo odlicnu komunikaciju, sve jedno drugom pricamo, sta ste uzkokodakale jesu li to decki blizu kasnih tridesetih
Gospoda Ministarka wrote:njonjice, ako laze koza ne laze rog (nemam pojma sta ovo treba da znaci)
suspect_zero, ma jok nego ja i dragi imamo odlicnu komunikaciju, sve jedno drugom pricamo, sta ste uzkokodakale jesu li to decki blizu kasnih tridesetih
kmirsad wrote:Jedna od deset...koje treba imati...u spavačoj sobi... ...razumijete me šta mislim... kakvu mladu...između 30 i 40...
Dobro, dobro...ne pretjeruj sad ... s tim prstom...dobro hajd'... more u nužnim situacijama biti od pomoći... pa ni anđeo nije baš tako bijel...k'o što se o njemu priča...
kmirsad wrote:
Dobro, dobro...ne pretjeruj sad ... s tim prstom...dobro hajd'... more u nužnim situacijama biti od pomoći... pa ni anđeo nije baš tako bijel...k'o što se o njemu priča...
Anđeo baš i nije nešto što mi treba u spavaćoj sobi
kmirsad wrote:
... nit je đavo baš tako crn...k'o što se o njemu priča...
kmirsad wrote:
kmirsad wrote:
... nit je đavo baš tako crn...k'o što se o njemu priča...