Deset najljepsih svabica na svijetu, boljih ne vidjeh...
Moderator: anex
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ok pape, nakon pomnije analize evo rezultatapape wrote:Neko zeljan deset piva, .... neko zeljan deset u pola, ... meni ovih deset dosta do groba, ...
![]()
![]()
Takmicarka broj 1 - mogla bi proci kao svabica ali zbog velicine glave prije bih rekao da je mozda polusestra Raze Mujanovic. Dakle negdje sa ovih nasih prostora, od svabije ima samo BMW

Takmicarka br. 2 - Rumenilo njenih obraza i duga plava kosa mozda bi je okarakteriziralo kao svabicu no pravog eksperta to ne moze smesti. Prave svabice nikada se ne slikaju u drugom redu nego u prvom. Mozda je ova potomak sudetskih nijemaca, no bundesgirl nije

Takmicarka br. 3 - Kustrava crna kosa i put, osmijeh od uha do uha, oci koje pozivaju na toplinu a ne viri joj ona stvar iz ociju

Takmicarka br. 4 - Slicno kao i sa brojem jedan, neproporcionalnost glave u odnosu na tijelo odaje da dolazi sa nasih prostora. Prirodno-neprirodna boja kose joj odredjuje i nesto precizniju lokaciju rodjenja. Okolica Tuzle, blizu termoelektrane

Takmicarka br. 5 - U Njemackoj je, otprilike oko 2 mjeseca, dosla je na postdiplomski i onda se vraca u rodnu Barcelonu. Oblajhlala je kosu u plavo kad je krenula ali je skontala da u Njemackoj i nema bas puno nijemica pa je u naletu bijesa zbog lose prognoze svasta radila s kosom i konacno se uklopila u drustvo. Steta, jer ide za 15 dana i dobro joj stoji

Takmicarka br. 6 - Jedina koja bi mogla proci kao svabica. No previse smo se svabica nagledali na moru da nebi ustvrdili: Ona je austrijanka. Gleda u kameru takvim pogledom koji naprosto otlriva da saznamo nesto vise o njoj. Gospodsko drzanje otkriva beclijku u njoj

Takmicarka br. 7 - Samo laicima ona bi mogla proci kao svabica. No majstorima ne

Takmicarka br. 8 - Jedina svabica sa slike. Toplina njenih ociju i poruka kao kod br. 7 nije me zavarala. Pivski stomacic odaje postenu bavarku, jednu od brojnih konobarica sa Oktobarfesta

Takmicarka br. 9 - Evo vesele svedjanke na postdiplomskom u Njemackoj

Takmicarka br. 10 - Deset u pola

Ako ima pitanja, rado odgovaram na ista ali samo cetvrtkom
- daduli_sa
Neko spominje Ramazan da je, neko kaze da njemu nije... Treba prihvatiti i jedne i druge ali znam samo da onima kojima Ramazan ne predstavlja nista bi se mogli barem potruditi i drzati jezik za zubima kada su u pitanju neki pojmovi koji se vezu za neku vjeru.pape wrote:pitt wrote:bogami pape, ona u zadnjem safu u lijevom cosku bio ti dohakal:D
Meni tri dosat......prvi red numbers 1, 3 & 4.:D
Ehamdulilah....jos 3 sata do iftaraNr. 1 (zadnji saff) je sefica ove grupe, a sefice su u pravilu garibi, ... nju bih nakon ovih Hornsovih 10 piva, ...
![]()
![]()
Krenuo bih od nr. 4 ....
Pape, ispao si papak ali nema veze.
-
unforgetable_fire
Meni bi ona broj devet sa hornsovom slikom bas legla
:D:D
-
mamica papucarka
sta vam je... ovo su sve maloljetnice 
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Cime sam to povrijedio necija vjerska osjecanja!?daduli_sa wrote:Neko spominje Ramazan da je, neko kaze da njemu nije... Treba prihvatiti i jedne i druge ali znam samo da onima kojima Ramazan ne predstavlja nista bi se mogli barem potruditi i drzati jezik za zubima kada su u pitanju neki pojmovi koji se vezu za neku vjeru.pape wrote:pitt wrote:bogami pape, ona u zadnjem safu u lijevom cosku bio ti dohakal:D
Ehamdulilah....jos 3 sata do iftaraNr. 1 (zadnji saff) je sefica ove grupe, a sefice su u pravilu garibi, ... nju bih nakon ovih Hornsovih 10 piva, ...
![]()
![]()
Krenuo bih od nr. 4 ....
Pape, ispao si papak ali nema veze.
Ako je rijec saff u tebi pobudila asocijaciju na moje izrugivanje necemu ili nekom, ...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
pape wrote:pitt wrote:bogami pape, ona u zadnjem safu u lijevom cosku bio ti dohakal:D
Ehamdulilah....jos 3 sata do iftaraNr. 1 (second row) je sefica ove grupe, a sefice su u pravilu garibi, ... nju bih nakon ovih Hornsovih 10 piva, ...
![]()
![]()
Krenuo bih od nr. 4 ....
- kekec
Nije ova tema za tebe.daduli_sa wrote:Budala se covjek uvijek moze praviti.... neki malo uspjesnije od drugih...
kepec, tebe neko nesto pit'o?
Gubis se. Derilijum pocinje sa
kepecima, nastavlja sa bijelim
misevima. Ti si vec u prvoj fazi,
a pivuse ni okusio nisi.
A sto se teme tice, 20 u cijelu, 4-tu iz hornijevog prvog saffa,
da sve donese cetvrta iz papetovog safa.
I jedan himber za daduli_ga.
- horns&drums
[quote="kekec"]Horni, ima li ovo neke veze sa tobom
:
Ovo je cisti genocid... Nema ba, jes' normalan
Ovo je cisti genocid... Nema ba, jes' normalan
-
zmijaIzmaj
ej, kad poskidate ove svabice, posaljite mi njihove majice (mislim, majice nisu sad bogzna sta, nisu ni lose, tako da i ja imam neke koristi od ove teme
)
- horns&drums
Ne moze, prevelike su ti majice
:D
- horns&drums
Joj Nermine jesi namazan