Ma sve to stoji, ali dok god to za jedne vrijedi, za druge ne, ja kartu necu kupovati.hakazvaka wrote:zijancer wrote: pa im ovako naplacujem dug
![]()
![]()
![]()
pa nisu oni duzni da tebe voze bilo gdje (ako nemas kartu)..
jebes ti ovu drzavu kad ljudi misle da je uredu da se ne placa USLUGA neke FIRME, jer zaboga, njima se ne svidja poslovanje iste.. pa ako vam se ne svidja bilo sta, i ako ne zelite da placate usluge necije, pa nemojte ih ni koristiti onda.
Desavanje u tramvaju br3
- Sunrise00
#201 Re: Desavanje u tramvaju br3
- hakazvaka
#202 Re: Desavanje u tramvaju br3
necu ni ja kupovatSunrise00 wrote:Ma sve to stoji, ali dok god to za jedne vrijedi, za druge ne, ja kartu necu kupovati.hakazvaka wrote:zijancer wrote: pa im ovako naplacujem dug
![]()
![]()
![]()
pa nisu oni duzni da tebe voze bilo gdje (ako nemas kartu)..
jebes ti ovu drzavu kad ljudi misle da je uredu da se ne placa USLUGA neke FIRME, jer zaboga, njima se ne svidja poslovanje iste.. pa ako vam se ne svidja bilo sta, i ako ne zelite da placate usluge necije, pa nemojte ih ni koristiti onda.
al sam barem svjestan da to ne valja
- burek_in_space
#203 Re: Desavanje u tramvaju br3
Vas dvoje cete dobiti po chvoku kada vas ja uhvatim bez karte,balavci jedni neozbiljni!

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#204 Re: Desavanje u tramvaju br3
NIJEDNE!!!!!!!!!burek_in_space wrote:Vas dvoje cete dobiti po chvoku kada vas ja uhvatim bez karte,balavci jedni neozbiljni!![]()
HAJMO KA'RTE NA PREGLED!!!!!!!!!
- Sunrise00
#205 Re: Desavanje u tramvaju br3
ne vozam se ja toliko tramvajem
ne zivim ja u ovim periferijskim dijelovima grada, k'o neki 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#206 Re: Desavanje u tramvaju br3
dzizs sunrise....Sunrise00 wrote:ne vozam se ja toliko tramvajem![]()
![]()
- burek_in_space
#208 Re: Desavanje u tramvaju br3
Sunrise00 wrote:ne vozam se ja toliko tramvajem![]()
![]()
mIRCerka wrote: dzizs sunrise....
- Sunrise00
#209 Re: Desavanje u tramvaju br3
mIRCerka wrote:dzizs sunrise....Sunrise00 wrote:ne vozam se ja toliko tramvajem![]()
![]()
- travar
#210 Re: Desavanje u tramvaju br3
Građani ne kupuju karte jer im je "usluga" znate već kakva!
Oni ne poboljšavaju "uslugu" je navodno nemaju para, čemu je uzrok ono prvo!
Neko mora povući prvi potez, a nisu građani ti koji dobivaju pare od kantona!
Pošto vjerujem da ima više onih koji plaćaju nego onih koji to ne rade, znači da postoji priliv novca, a sve se to manifestuje opet, prljavim tramvajima, neredovnim vožnjama, neljubaznim revizorima...
Dakle iako imaju para, ne žele/neće da popravljaju svoje usluge, i sad bi mi ko biva
trebali ono što najbolje znamo, šuti i trpi!
Da se razumijemo, imam iskaznicu, kartu uzimam ponekad (kad istekne kupon) iz samo jednog razloga, a to je da bih izbjegao prepirku ako naiđu revizori, znači ne za "uslugu" već za "odbranu" od gnjavaže!
Oni ne poboljšavaju "uslugu" je navodno nemaju para, čemu je uzrok ono prvo!
Neko mora povući prvi potez, a nisu građani ti koji dobivaju pare od kantona!
Pošto vjerujem da ima više onih koji plaćaju nego onih koji to ne rade, znači da postoji priliv novca, a sve se to manifestuje opet, prljavim tramvajima, neredovnim vožnjama, neljubaznim revizorima...
Dakle iako imaju para, ne žele/neće da popravljaju svoje usluge, i sad bi mi ko biva
Da se razumijemo, imam iskaznicu, kartu uzimam ponekad (kad istekne kupon) iz samo jednog razloga, a to je da bih izbjegao prepirku ako naiđu revizori, znači ne za "uslugu" već za "odbranu" od gnjavaže!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#211 Re: Desavanje u tramvaju br3
ima i ovih kontrolora djiberkusa alaselamet.......jednom davno ušli na marin dvoru i sad ide tambelaj ide ,dodjose kartanapokazmolim do jedne cure i ona nejma karte i onaj komdukter ce njojzi velit "sad ću te odrat ko kozu"
ja i danle danas neznadem šta je vrli komdukter hotio reci 
- travar
#212 Re: Desavanje u tramvaju br3
Valjda su otišli za remizu poslije togapici wrote:ima i ovih kontrolora djiberkusa alaselamet.......jednom davno ušli na marin dvoru i sad ide tambelaj ide ,dodjose kartanapokazmolim do jedne cure i ona nejma karte i onaj komdukter ce njojzi velit "sad ću te odrat ko kozu"ja i danle danas neznadem šta je vrli komdukter hotio reci
- Sunrise00
#213 Re: Desavanje u tramvaju br3
pici wrote:ima i ovih kontrolora djiberkusa alaselamet.......jednom davno ušli na marin dvoru i sad ide tambelaj ide ,dodjose kartanapokazmolim do jedne cure i ona nejma karte i onaj komdukter ce njojzi velit "sad ću te odrat ko kozu"ja i danle danas neznadem šta je vrli komdukter hotio reci
al' kako su neljubazni, to je poezija. I u tramvaju, i van tramvaja..
-
zijancer
#214 Re: Desavanje u tramvaju br3
oHHHHhhh a tek SarajevostaNNN d.d.!!!!1
idem dici kredit za novi lift
ovaj je star skoro 9 godina, 
-
donBeton
#215 Re: Desavanje u tramvaju br3
Kako to da GRAS traži više para iz budžeta i uz to i poskupljuje karte, a NE DA konkurenciju ni na jednoj ruti koju voze? (ovo je po meni najbitnije)
I da, zakonski u ovoj državi NIKO osim ovlaštenih organa MUPa nema pravo da ostvari bilo kakav fizički kontakt sa mnom ukoliko ja to ne želim.
I da, zakonski u ovoj državi NIKO osim ovlaštenih organa MUPa nema pravo da ostvari bilo kakav fizički kontakt sa mnom ukoliko ja to ne želim.
Last edited by donBeton on 05/04/2009 01:39, edited 1 time in total.
- Sunrise00
#216 Re: Desavanje u tramvaju br3
GenijalnodonBeton
- Vares City
#217 Re: Desavanje u tramvaju br3
Kol'ko si krupniji i cega si krupniji?elcho71 wrote:Ja ne kupujem kartu niti cu. Meni je rijetko i traze zato sto sam krupniji. Mogu se samo nazalost izivljavati na penzionerima i djevojkama koje su same. Onaj bivsi direktor grasa Jusufranic im je pokrao milione, zasto od njega ne traze da im vrati ukradeno pa ce svi biti sretni.
Nisam kontrolor,sofer sam,ali mi ponekad nalete bas krupniji i pitaju ko to ugasi svjetlo kad nije bilo ni upaljeno,....
Pametan treba biti,...
Uhvati Jusufa pa njega malo,ako si krupniji,......i reci mu nek' vrati te milione
-
zijancer
#218 Re: Desavanje u tramvaju br3
jao, ma gdje si ti bio da pogasis neupaljeno kad su denisa kasapili?
imas malo vatre? generale
imas malo vatre? generale

- hakazvaka
#219 Re: Desavanje u tramvaju br3
mIRCerka wrote:dzizs sunrise....Sunrise00 wrote:ne vozam se ja toliko tramvajem![]()
![]()
mrzim ljude koji pisu poruke sitnim slovima tako da bi svima bilo tesko procitati njihove glupe misli
salim se
Last edited by hakazvaka on 05/04/2009 02:19, edited 1 time in total.
- hakazvaka
#220 Re: Desavanje u tramvaju br3
Sarajevostan i Gras, oni Vam dodju u prilicno slicnoj situacijizijancer wrote:jebes ti ovu drzavu kad ljudi misle da je uredu da se ne placa USLUGA neke FIRME, jer zaboga, njima se ne svidja poslovanje iste.. pa ako vam se ne svidja bilo sta, i ako ne zelite da placate usluge necije, pa nemojte ih ni koristiti onda.
oHHHHhhh a tek SarajevostaNNN d.d.!!!!1![]()
![]()
idem dici kredit za novi liftovaj je star skoro 9 godina,
- Sunrise00
#221 Re: Desavanje u tramvaju br3
hakazvaka wrote:mIRCerka wrote:dzizs sunrise....Sunrise00 wrote:ne vozam se ja toliko tramvajem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrzim ljude koji pisu poruke sitnim slovima tako da bi svima bilo tesko procitati njihove glupe misli
salim se
ma e, dosta vala vise i tebe, ono mene, onako malo, naslo zezat, sto po msnu sto po forumu.
Mirciiii, banuj ga
-
zijancer
#222 Re: Desavanje u tramvaju br3
pruzaju slican kvalitet usluga, za vase vlastite pare, i kredite
nista tenDer, nista 3 ponude, nista predmjer .. nista gromobran
samo sanducici
a racun kao da su temelje mijenjali
sto ce i pokusati provuci takvima kao ti 
nista tenDer, nista 3 ponude, nista predmjer .. nista gromobran
a racun kao da su temelje mijenjali
- hakazvaka
#223 Re: Desavanje u tramvaju br3
zijancer wrote:pruzaju slican kvalitet usluga, za vase vlastite pare, i kredite![]()
nista tenDer, nista 3 ponude, nista predmjer .. nista gromobransamo sanducici
a racun kao da su temelje mijenjalisto ce i pokusati provuci takvima kao ti
- fakat
#224 Re: Desavanje u tramvaju br3
Ja kada dodjem na godisnji odmor placam kartu 90% slucajeva, ostalo je cista avantura, cisti adrenalin rush, da mi je dovesti snimatelja National Geographic, pa da prati tu dramu kada reva uhvati turiste bez karti? Locked Abroad?
Elem, ovdje u SAD kada ulazis u gradski autobus kod vozaca placas kartu, nema revizora jer se ulazi na prva vrata, i malo mi je tesko priznati, ali malo ko pokusava da se svercuje i ulazi na zadnja , izuzev najzadnje fukare ponekad, ali to vozac valjda drzi na oku (nisam pitao?). Nisam probao.....
Moja poenta je da je sistem provjere karata putnika u SAD odavno odbacen. Umjesto toga, smislili su sistem gdje ne mozes uopste uci bez karte. Ni u metro, ni u bus, ni u avion. Doduse,ovdje gdje zivim nema tramvaja, pa bi volio cuti kako ide naplata karata u ostalim evropskim zemljama gdje ima tramvaja?
Elem, ovdje u SAD kada ulazis u gradski autobus kod vozaca placas kartu, nema revizora jer se ulazi na prva vrata, i malo mi je tesko priznati, ali malo ko pokusava da se svercuje i ulazi na zadnja , izuzev najzadnje fukare ponekad, ali to vozac valjda drzi na oku (nisam pitao?). Nisam probao.....
Moja poenta je da je sistem provjere karata putnika u SAD odavno odbacen. Umjesto toga, smislili su sistem gdje ne mozes uopste uci bez karte. Ni u metro, ni u bus, ni u avion. Doduse,ovdje gdje zivim nema tramvaja, pa bi volio cuti kako ide naplata karata u ostalim evropskim zemljama gdje ima tramvaja?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#225 Re: Desavanje u tramvaju br3

Grad u kojem je ovo snimljeno ima skoro 9 miliona stanovnika.