I da je ovo fejk sta je manijak ovim htio da pokaze.
Ko onomad kad je onaj narandza preporucivao da se protiv covid-a pije nesto slicno varikini
Sad to Seselj rece na pink plusu.jednonogi_Jack wrote: ↑26/05/2024 18:23Trebalo je samo dva dana da prešaltaju kako je 5,nešto milijardi glasalo PROTIV rezolucije. Znači prekosutra će pisati kako rezolucija nije ni usvojena.
Pa i džamiju su zapalili "huligani" a sada i političko ubistvo ili osveta očiglednno za Mijatovićevu političku opredjeljenost. Srbija je zemlja mraka i tama definitivno.
Čudna je ovo bolest i mislim da jedino naš Prof.Dr @pici ima lijek za ovoHVALA VAM PRIJATELJI! Na Kuli Beograd ispisana imena zemalja koje nisu glasale za rezoluciju o Srebrenici
https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzas- ... ku/t92sr9lKako nezvanično saznajemo, do sukoba je došlo zbog lopte, a Đ.M. je zamahnuo ka nekom od tih lica.
On je tada izgubio ravnotežu i udario glavom o beton. Kada je došao kući ispričao je supruzi da je sam pao nakon čega je dobio epi napad.
Ček maloPeacean wrote: ↑27/05/2024 10:19 Ovi drugačiju priču pričajuhttps://www.blic.rs/vesti/hronika/uzas- ... ku/t92sr9lKako nezvanično saznajemo, do sukoba je došlo zbog lopte, a Đ.M. je zamahnuo ka nekom od tih lica.
On je tada izgubio ravnotežu i udario glavom o beton. Kada je došao kući ispričao je supruzi da je sam pao nakon čega je dobio epi napad.
Naletih upravo na ovo. Moglo bi te interesovati.SmokingMan wrote: ↑27/05/2024 10:09 Red je da se akademska zajednica trzne malo iz lijenosti i radi nešto povodom forenzike srpske medijske scene, ne pamtim da je ikada rađena ospežna studija o srbijanskim medijima i njenom utjecaju na javno mjenje u Srbiji i RS. Ja ću rado pomoći sa materijalom od nekoliko destina GB srpske štampe u zadnjih 10 godina, samo ako neko uspije pronaći x osobu koja će financijski stati iza autorovog rada.
Jos jedna pobeda Vucica.Kosovo postalo pridruženi član Parlamentarne skupštine NATO-a
jbtU beogradskom naselju Voždovac u nedjelju je ubijen Đorđe Mijatović, brat potpredsjednika Vlade FBiH Vojina Mijatovića.
Đorđe je, prema pisanju srbijanskih medija, izašao u obližnji park nakon što ga je sin pozvao jer su ga mladići maltretirali.
Mijatović je, kako navode, izašao da porazgovara s njima jer su zastrašivali djecu, a potom je uslijedio napad dvojice napadača, koji su doveli do toga da je preminuo.
Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, zbog čega je prevezen na Institut za sudsku medicinu.
Kako "Avaz" saznaje, obdukcija je ukazala da su mu napadači zadali šest udaraca u glavu, od kojih je jedan u sljepočnicu. Taj udarac je doveo do pucanja lobanje, od čega je dobio epi napade i infarkt, koji su bili kobni.
Opasno piše.Bloo wrote: ↑27/05/2024 11:37Naletih upravo na ovo. Moglo bi te interesovati.SmokingMan wrote: ↑27/05/2024 10:09 Red je da se akademska zajednica trzne malo iz lijenosti i radi nešto povodom forenzike srpske medijske scene, ne pamtim da je ikada rađena ospežna studija o srbijanskim medijima i njenom utjecaju na javno mjenje u Srbiji i RS. Ja ću rado pomoći sa materijalom od nekoliko destina GB srpske štampe u zadnjih 10 godina, samo ako neko uspije pronaći x osobu koja će financijski stati iza autorovog rada.
https://pescanik.net/svedocenje-srpskog-influenseronje/