Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Young Erotica wrote:Svaka čast curama, skoro sve su osvojile sa reprezentacijom.
Treba to proslaviti:
Slaviće se bahato ne brini.
To se i dalje pravi naivan, ovo sta si napisao je veoma bolesno i ne priliči čoveku u godinama, pogotovu ako uzmemo u obzir kako roniš krokodilske suze nad tuznom sudbinom palestinaca i tu si neka moralna vertikala navodna.
Young Erotica wrote:Ove vaše Bosanke igraju kao zmajevi.
Jel eroticar majke ti, ti fakat pratis tu odbojku?
Išao sam na sah Partizan - crvena zvezda
Pa ne pratim nesto ludo, ali kad igra Srbija velika takmičenja gledam, volim reprezentaciju da gledam u moru sranja kad vidiš kako ginu za dres puno srce.
Young Erotica wrote:Ove vaše Bosanke igraju kao zmajevi.
Jel eroticar majke ti, ti fakat pratis tu odbojku?
Išao sam na sah Partizan - crvena zvezda
Pa ne pratim nesto ludo, ali kad igra Srbija velika takmičenja gledam, volim reprezentaciju da gledam u moru sranja kad vidiš kako ginu za dres puno srce.
Ma daj,
Kontam radosnog, u penziji, dosadno mu, al koji je tebi qrac
Young Erotica wrote:Svaka čast curama, skoro sve su osvojile sa reprezentacijom.
Treba to proslaviti:
Slaviće se bahato ne brini.
To se i dalje pravi naivan, ovo sta si napisao je veoma bolesno i ne priliči čoveku u godinama, pogotovu ako uzmemo u obzir kako roniš krokodilske suze nad tuznom sudbinom palestinaca i tu si neka moralna vertikala navodna.
Bas zato sto sam u godinama... sjecam se svega. I kakvi ste bili tada, takvi ste i sada.
A porediti vas i Palestince... bolesno.
Vojska Srbije dobiće ruski PVO raketni sistem „pancir S1" u drugoj polovini iduće godine, saznaje Sputnjik, čime ćemo postati jedina zemlja u ovom dijelu Evrope koja će imati tako moćno oružje.
U istom periodu u Srbiju bi trebalo da stignu i helikopteri Mi-17 i Mi-35, a vojni eksperti ocijenjuju da će nabavka novih helikoptera biti veliki tehnički skok borbene gotovosti srpskog vazduhoplovstva.
Takođe, do kraja iduće godine očekuje se da će Vojska Srbije dobiti i modernizovane tenkove T-72 i modernizovana oklopna vozila BRDM-2, koje Ruska Federacija poklanja Srbiji.
Vlada Srbije je već odvojila novac za „pancir", koji će nabaviti po najpovoljnijim mogućim uslovima.
Riječ je o sistemu koje je ruski predsjednik Vladimir Putin preporučio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću tokom vojne parade na Crvenom trgu u maju ove godine, a koje vojni eksperti i mediji nazivaju ubicom „apača" i aviona A-10...
Postaje sve jasnije da ce Srbi biti rusko oruzje u obracunu sa NATOm.