Kad ce vec jednom Srbija za predsjednika dobiti covjeka a ne ovo govedo......tesko sam povjerovao ali sam povjerovao da je Pickousti dosao tobe i da se je odreko svoje velikosrpske maste.......vuk dlaku mijenja ali cud nikada....ova dobra izreka se ponovno pokazala tacnom.....shupak stalno nesto melje i petlja i laze dok sa svojim bratom krade i pljacka drzavu Srbiju i njene gradjane....evo ponovno nesto laprda o mjesanju stranaca u izbore u BiH a cuti da se srpska politika nikada i nije prestala mjesati ko vegeta u bosanskom kotlu.....sad je za podrsku onom Laktaskom govecetu optuzio Mladena Ivanica sto je ocito i cisto mjesanje u izbore u BiH....kaze peder..."pokazacu Ivanicu dokaze posle izbora ako bude imao priliku da me ikada sretne"

...pa matere se svoje naprcio pederu mogao si mu to proslediti na mnoge nacine .....ali to nebi pomoglo Rudonji nista.......Srbija ce ako ovo Pickousto cudo ne spuste na zemlju opet morati u rovove.....samo bog zna kako ce izaci iz njih.....nadam se da u srbiji ima jos ljudi zdravog uma i razuma da ovu budalu odjebu i da jednom pocnu da stvaraju novu i prosperitetnu srbiju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vucic-o ... /181001135
"Ako bude imao priliku da me sretne jednog dana, ne brinite, i njemu ću u lice reći, ali ću svakako i javno reći šta mislim o svemu tome po okončanju izbora", rekao je Vučić

....znaci pobjedjuje Rudonja po nalogu Pickoustog jer su tako nastimali...a ne razmislj da bi svojim djelovanjem mogao republiku srpsku dovesti do toga da se udare pozicija i opozicija zbog kradje glasova i da padnu mrtve glave