sljedeća je na redu Crna GoraCSKA wrote:A djetici su prije te famozne 1918. inace bili veliki prijatelji sa albancima,generalno sa svim muslimanima na Balkanu.
nek im je sa srećom
sljedeća je na redu Crna GoraCSKA wrote:A djetici su prije te famozne 1918. inace bili veliki prijatelji sa albancima,generalno sa svim muslimanima na Balkanu.
koja budala to tvrdi?!CSKA wrote:A djetici su prije te famozne 1918. inace bili veliki prijatelji sa albancima,generalno sa svim muslimanima na Balkanu.
Pola crne gore je bilo u sastavu Bosanskog kraljevstva 100 godina prije dolaska Otomanske imperije. Posle pada Bosanskog kraljevstva su Srbija i Crna Gora 500 godina bili u sastavu Bosanskog Ejalata (Bosanske samouprave). I sta bi to sada trebalo da znaci da mi imamo pravo na srbiju i crnu goru? Je li mozemo od Erdogana traziti da vas podjelimo izmedju Velike Albanije i Bosne?Djokovic wrote:Nije čokolada vec istina Kosovo je zauzeto posle mesec dana a Tirana i najveci deo Albanije posle dva meseca rata. Stari poster od pre jednog veka na kome je prikazana Srpska zastava i vojnici na Albanskoj obali na kome piše "Pozdrav sa srskog primorja".Young Erotica wrote:I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju..
Citava ta prica je da se odnosi izmedju crnogoraca i albanaca/bosnjaka smire i da se sve prebaci na Beograd.I makedonci su se prije neku godinu tako izvinjavali albancima sto su dosli srbi da oslobode Makedoniju.155_mm wrote:koja budala to tvrdi?!CSKA wrote:A djetici su prije te famozne 1918. inace bili veliki prijatelji sa albancima,generalno sa svim muslimanima na Balkanu.

Kada?Djokovic wrote:Slucajni_TU
Bila je i Srebnica u proslosti u sastavu Srbije ali kakve to veze ima. D

A sasvim slucajno si spomenuo Srebrenicu za usporedbu jel tako, kakve to veze ima...jel da!??Djokovic wrote:
Bila je i Srebnica u proslosti u sastavu Srbije ali kakve to veze ima.
4 pune godine.Djokovic wrote:
Pa ajte uzmite nazad kosovoDjokovic wrote:Slucajni_TU
Bila je i Srebnica u proslosti u sastavu Srbije ali kakve to veze ima. Svrha moje karte je bila da pokaže kako su Albanci prošli u sukobu sa Srbijom bez pomoci stranih sila (Srpska vojska je tom prilikom za mesec dana zauzela Kosovo a posle dva meseca Tiranu i skoro celu Albaniju) a tvoje bog te pita. Ali kada si vec poceo da postavljas karte iz istorije evo jos dve karte![]()
"History of Ancient Balkan Countries",University of Belgrade, 1922.
Vi Srbi bi samo ratovali..славянин wrote: Pa ajte uzmite nazad kosovo![]()
Prvo rakiju da ispekuNadzornik wrote:Vi Srbi bi samo ratovali..славянин wrote: Pa ajte uzmite nazad kosovo![]()
Ja sam Bosanac a ne Srbin - Arape.Nadzornik wrote:Vi Srbi bi samo ratovali..славянин wrote: Pa ajte uzmite nazad kosovo![]()
Daj bolan,sto se pravdas,sta ima veze,pa nije to nista lose...славянин wrote: Ja sam Bosanac a ne Srbin - Arape.![]()
Boze sacuvaj da se pravdam - u cemu je problem biti Srbin ?? Samo kazem da nisam ti tajNadzornik wrote:Daj bolan,sto se pravdas,sta ima veze,pa nije to nista lose...славянин wrote: Ja sam Bosanac a ne Srbin - Arape.![]()
Priznaj,pola ti se prasta...славянин wrote: Boze sacuvaj da se pravdam - u cemu je problem biti Srbin ?? Samo kazem da nisam ti taj, sta kaze sultan treba li djece u janjicare ?
To ne postoji!Guardian je tu činjenicu naglasio više puta u svojim referatima.славянин wrote: Ja sam Bosanac a ne Srbin - Arape.![]()
Budi Bosnjak - Bake vezir Erdo sultan vjera Islamprljavi Hare wrote:To ne postoji!Guardian je tu činjenicu naglasio više puta u svojim referatima.славянин wrote: Ja sam Bosanac a ne Srbin - Arape.![]()
![]()
![]()
Ti nesto imas i protiv nas Bosnjaka...???славянин wrote: Budi Bosnjak - Bake vezir Erdo sultan vjera Islam
E najjaci ste ... nevjerovatni junaciDjokovic wrote:Rekao sam bez mesanja stranih sila sto sada nije slucaj. Kao sto je poznato posle mesec dana Srpska vojska je zauzela Kosovo a posle dva meseca Tirana i skoro celu Alabanija. Posle cega su se tada kao i sada umesale velike sile zatrazile povlacenje Srpsle vojske i stvorile najpre protektorat a zatim nezavisnu Albaniju. Srbija se tada povukla ne zbog neke brilijante Albanske pobede ili otpora vec zbog toga sto su Britanija, Francuska, Italija i Nemacka zapretile da ce joj obajaviti rat ako se nepovuce.
Karta sveta evope posle povlacanja
Jedini razlog zasto je srbija priznata kao drzava na Berlinskom kongresu je upravo zbog Ruskog pritiska. Dakle zbog mjesanja velikih sila. Tada ste postali knezevina. Velike sile se uvijek mjesaju u sve. Albanaca ima vise nego Srba. Sto se tice naoruzanja srbi su nesto jaci danas; to priznajem ali ni u ludilu da bi tek tako preko njih presli. Morali bi izginuti totalno da bi osvoljili Albanske zemlje a tada bi vas komsije jednostavno rastrgali. Kao da Bosnjacima ne odgovara oslabljena Srbija koja bi se "iztrosila" na Veliku Albaniju.Djokovic wrote:Rekao sam bez mesanja stranih sila sto sada nije slucaj. Kao sto je poznato posle mesec dana Srpska vojska je zauzela Kosovo a posle dva meseca Tirana i skoro celu Alabanija. Posle cega su se tada kao i sada umesale velike sile zatrazile povlacenje Srpsle vojske i stvorile najpre protektorat a zatim nezavisnu Albaniju. Srbija se tada povukla ne zbog neke brilijante Albanske pobede ili otpora vec zbog toga sto su Britanija, Francuska, Italija i Nemacka zapretile da ce joj obajaviti rat ako se nepovuce.
Jes vidio bre kako ste jaki i mocni...славянин wrote: E najjaci ste ... nevjerovatni junaci