Maraschino wrote:Samo kineski zid ali malo visociji.
Kakav zid bolan,auto put Beograd- Sarajevo uz Turske garancije i kredite se gradi a on bi zid podizao...
Maraschino wrote:Samo kineski zid ali malo visociji.
Ma malo sam se pogresno izrazio, treba sve mostove na Drini porusiti. Jeftinije je.Nadzornik wrote:Maraschino wrote:Samo kineski zid ali malo visociji.
Kakav zid bolan,auto put Beograd- Sarajevo uz Turske garancije i kredite se gradi a on bi zid podizao...
E to je vec bolje rijesenje...Maraschino wrote:
Ma malo sam se pogresno izrazio, treba sve mostove na Drini porusiti. Jeftinije je.
A?radostan dan wrote:meni @apsi-dipsi-piksi...izvuče se u zadnji trenutak, jel tako moderatore?Young Erotica wrote:Kakav bal jebote,Hamid Rus I slučajni tuzla moji favoriti.
@fudo došla mi devojka iz dnr Kongo posle 6 meseci manje telefon više sise.
Ako Kosovari krenu prema sjeveru,ni suknja ti nece pomoci kamo li sise....Young Erotica wrote:
To možda ti burazeru iza mamine suknje još se kriješ.Nadzornik wrote:Ako Kosovari krenu prema sjeveru,ni suknja ti nece pomoci kamo li sise....Young Erotica wrote:
Mada ni Kongo nije solucija koju treba potpuno odbaciti...
Neka ba,sta se ljutis,svoji smo...Young Erotica wrote: To možda ti burazeru iza mamine suknje još se kriješ.
Kongo je sranje belce otimaju naveliko a i lepše mi je dosta u Bazelu.
Cuj nemamo muda,pa nismo Izraelci..Young Erotica wrote:Ma jok nemamo muda ni mi ni oni.
Kad sam na domacem terenu,nema copy/paste...Young Erotica wrote:Nisi zanimljiv kada imaš svoje mišljenje daj copy/paste info Iz prve ruke.
NAKON INCIDENTA NA KOSOVU
Vučić naredio Vojsci Srbije zadržavanje nivoa borbene gotovosti do daljeg
Nije vam rodila šljiva ove godine ??Young Erotica wrote:Ma jok nemamo muda ni mi ni oni.
Pitaj sugrađane u Banja Luci.mO k3 wrote:Nije vam rodila šljiva ove godine ??Young Erotica wrote:Ma jok nemamo muda ni mi ni oni.
Ništa, izlaznost 35%, mislio sam da su pametniji.radostan dan wrote:šta uradiše srbi sa teškom govornom manom, izglasaše li promjenu naziva države?
Bgm Tarabici nisu BiH spominjali. Dakle njima je mrka kapaYoung Erotica wrote:Pitaj sugrađane u Banja Luci.mO k3 wrote:Nije vam rodila šljiva ove godine ??Young Erotica wrote:Ma jok nemamo muda ni mi ni oni.
insomnia78 wrote:Doslo je vreme da se srpstvo brani puškom, stan’te deco u red
Vidim da i ti prosipas znanje iz malog prsta.Vjerovatno si clan Bakirovog expertnog tima.Slucajni_TU wrote:
Moj Amide razumijes se u geo politiku kao Mara u kriv kura*. Turska se "distancirala" od SAD-a samo da bi sebi digla cijenu. SAD kada je opet bude zvao za stol (a to ce svakako raditi jer je Turska navaznija geo strateska tacka na svijetu) tada ce Turci doci sa mnogo uslova i zahtijeva. To je poltika. Nikakvoj Rusiji se nisu Turci priblizili.
Dalje; Velike Britanija u kuci lordova otvoreno podrzava "povratak" Turske na balkan. Ona to radi jer zeli da eliminise Ruski i Njemacki uticaj nad balkanom. I sve je evidentnije da Turski sateliti poput Qatara, AZerbejdzana jesu sve vise medijski i ekonomski prisutni na balkanu kao i sama Turska.
Amerikanci idu na to da radikaliziraju srbe. Pustanjem seselja je se vec radikalizrao srpski polticki spektar. Pored toga non stop guraju prst u oko Srbiji. Stavili su RS na crnu listu; uveli Crnu Goru u NATO i sada uvode Makedoniju, obnavljaju BH vojnu industriju i naoruzavaju Hrvatsku i Kosovo. Time stezu obruc sve jace i jace. I onda ce odluciti da je vrijeme za eliminaciju Ruskog faktora sa balkana. Time ce ponovo homogenizirati NATO; predstaviti javnosti ponovo kako je Amerika potrebna za zastitu evrope kao i u 90im. Sve ide prema tome moj Hamide.
Jasta su sve nervozniji su siptari. Imaju izlaz na more; Tursku vojnu luku u Duresu, Americku vojnu bazu Bondsteel na Kosovu, dvije i pol Albanske zemlje i NATO clanica. Sa druge strane srbi koji su okruzeni iskljucivo neprijateljima sa svih strana svijeta (Ali bukvalno) i svi ih mrze iz duse.Hamid Rus wrote:Vidim da i ti prosipas znanje iz malog prsta.Vjerovatno si clan Bakirovog expertnog tima.Slucajni_TU wrote:
Moj Amide razumijes se u geo politiku kao Mara u kriv kura*. Turska se "distancirala" od SAD-a samo da bi sebi digla cijenu. SAD kada je opet bude zvao za stol (a to ce svakako raditi jer je Turska navaznija geo strateska tacka na svijetu) tada ce Turci doci sa mnogo uslova i zahtijeva. To je poltika. Nikakvoj Rusiji se nisu Turci priblizili.
Dalje; Velike Britanija u kuci lordova otvoreno podrzava "povratak" Turske na balkan. Ona to radi jer zeli da eliminise Ruski i Njemacki uticaj nad balkanom. I sve je evidentnije da Turski sateliti poput Qatara, AZerbejdzana jesu sve vise medijski i ekonomski prisutni na balkanu kao i sama Turska.
Amerikanci idu na to da radikaliziraju srbe. Pustanjem seselja je se vec radikalizrao srpski polticki spektar. Pored toga non stop guraju prst u oko Srbiji. Stavili su RS na crnu listu; uveli Crnu Goru u NATO i sada uvode Makedoniju, obnavljaju BH vojnu industriju i naoruzavaju Hrvatsku i Kosovo. Time stezu obruc sve jace i jace. I onda ce odluciti da je vrijeme za eliminaciju Ruskog faktora sa balkana. Time ce ponovo homogenizirati NATO; predstaviti javnosti ponovo kako je Amerika potrebna za zastitu evrope kao i u 90im. Sve ide prema tome moj Hamide.
Vucic svojim politickim djelovanjem radi sve suprotno od rahmetli Milosevica i potonjih a to mu ide od ruke. Spominjes Seselja a ne primjecujes da ga je sve manje u javnosti i ima ga onoliko koliko mu kratak lanac dozvoljava. Vucic ne pravi greske dok su Siptari sve nervozniji.