Dešavanja u Srbiji

Young Erotica

#34701 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Pa u blicu, novostima i politici mozes normalnu vest da procitas. Vecina jesu ali glasackog tela, oni i penzioneri.
jao_situacije

#34702 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

ja mislim da je vučić rekorder po broju pokušaja atentata
vjerovatno kad ode u posjetu rusiji putin ga pita kako si ti sve to preživio

djeca će u školama učiti da su dragog acu pokušavali ubiti svake sedmice dva puta

Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#34703 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

DA VIDIM U ZAGREBU SAMO JEDAN TRANSPARENT "MI NISMO USTAŠE" I ODMAH SE IZVINJAVAM!

Vulin reagovao na hajku koja se protiv njega vodi u Hrvatskoj
:lol: :lol: :lol:

U oštroj konkurenciji balkanskih bolida ovaj Vulin je sigurno moron broj 1. :mrgreen:
Maraschino

#34704 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

prljavi Hare wrote:
DA VIDIM U ZAGREBU SAMO JEDAN TRANSPARENT "MI NISMO USTAŠE" I ODMAH SE IZVINJAVAM!

U oštroj konkurenciji balkanskih bolida ovaj Vulin je sigurno moron broj 1. :mrgreen:
Pa nece to valjda lider i dragi Aco na glas izgovoriti. Ima on takvih poltrona ko na traci(Vulin, Djuric, Dacic...).
prljavi Hare

#34705 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

Maraschino wrote:
prljavi Hare wrote:

Pa nece to valjda lider i dragi Aco na glas izgovoriti. Ima on takvih poltrona ko na traci(Vulin, Djuric, Dacic...).
Ma znam,ali ovaj mentol mu je najjači od svih megafona koje ima! :-D

Image

Hrvatska da napravi novu verziju filma,radni naslov "Mi nismo ustaše"! :lol: :lol: :lol:
CSKA

#34706 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ovaj put u Zagreb je genijalan.Niko nije za to,ni Vucic da ode,ni hrvati da ga docekaju.Brisel kvari harmoniju Beograda i Zagreba :D
Edin H.

#34707 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

CSKA

#34708 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

"Zbog jedne rečenice ga proglašavaju četnikom i zločincem"

Beograd -- Ministar policije Nebojša Stefanović ocenio je da je predstojeća poseta predsednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj rizična, kao što je bila i svaka poseta BiH

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1357511

E hrvati kakvi ste ljudi,jednu recenicu ne mozete da mu oprostite :D
animals

#34709 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Da..a svaki dan njihovi ministri izjavljuju, ustaska drzava...
nisam vidio nenormalnije ministre ko u Srbiji...
CSKA

#34710 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

ANALIZA IVANE PETROVIĆ

"Na kraju 'balade' Vučić će ipak zaigrati na europsku, a ne na rusku kartu"

Posjet Srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj analizira urednica vanjske politike Nove TV Ivana Petrović.

"Poznato je što se može očekivati od susreta dvaju predsjednika, teme su unaprijed poznate, no vidjeli smo da je srbijansko izaslanstvo donijelo kutije u kojima su očito neki dokumenti. O kakvim se dokumentima radi, saznat ćemo vjerojatno na konferenciji za novinare nakon sastanka", javlja Ivana Petrović.

"Od Hrvatske se, kao od jedine zemlje članice europskih integracija, jedine zemlje koja je na tom putu unutar takozvane regije, očekuje da napravi prvi korak prema putu ostalih zemalja u EU-u", dodala je.

Petrović kaže i da se "Vučićev posjet treba gledati i u svjetlu njegovog nedavnog, ne baš uspjelog, posjeta Putinu gdje je bilo potpuno jasno da Putin Vučiću ne vjeruje".

"I više je nego očito s obzirom na to da se posjet odvija pod tihim pokroviteljstvo SAD-a da je State Department procijenio da je sada najpogodnije trenutak za takav susret", smatra Petrović.

Napomenula je i da je "nova strategija za Zapadni Balkan izazvala dosta ljutnje i među Albancima i Kosovarima, pa i Makedoncima, jer je apostrofirana Srbija iako je otvorila vrlo malo poglavlja".

"Unutar strategije kao neizbježan strateški trenutak smatra se da je Srbija važna zemlja na Balkanu, čiju ulogu vrlo često značajno naglašava i Njemačka", kaže.

"Na kraju 'balade' Vučić će ipak zaigrati na europsku, a ne na rusku kartu", zaključila je.

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/iva ... =Box+share
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34711 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

100 dana embarga na vrijeđanje Hrvatske

Svojim suradnicima u Beogradu Vučić je naredio da u idućih 100 dana ne vrijeđaju Hrvatsku, kako se ne bi otežavalo rješavanje brojnih otvorenih pitanja između dviju zemalja.

"U narednih 100 dana ćemo pokušati promijeniti atmosferu.....Svi državni dužnosnici imat će obvezu da ni na koji način ne uvrijede ne samo hrvatske dužnosnike već da se ponašaju odgovorno i da rade sve što je u njihovoj moći da imamo najbolje moguće odnose", rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Dodao je kako Srbi smatraju da je Hrvatska više vrijeđala Srbiju, a da Hrvati vjerojatno misle obrnuto.

"U svakom slučaju to će biti obveza svih predstavnika srpske politike u idućem razdoblju, bez obzira na to hoće li hrvatski političari i vlada na to odgovoriti pozitino ili ne", istaknuo je Vučić.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Image
insomnia78

#34713 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Muda do poda
Maraschino

#34714 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

pici wrote:

Svojim suradnicima u Beogradu Vučić je naredio da u idućih 100 dana ne vrijeđaju Hrvatsku, kako se ne bi otežavalo rješavanje brojnih otvorenih pitanja između dviju zemalja.

"U narednih 100 dana ćemo pokušati promijeniti atmosferu.....Svi državni dužnosnici imat će obvezu da ni na koji način ne uvrijede ne samo hrvatske dužnosnike već da se ponašaju odgovorno i da rade sve što je u njihovoj moći da imamo najbolje moguće odnose", rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Dodao je kako Srbi smatraju da je Hrvatska više vrijeđala Srbiju, a da Hrvati vjerojatno misle obrnuto.

"U svakom slučaju to će biti obveza svih predstavnika srpske politike u idućem razdoblju, bez obzira na to hoće li hrvatski političari i vlada na to odgovoriti pozitino ili ne", istaknuo je Vučić.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Pudlice ce on na kraci lanac ali ce poslusni novinari nastaviti istim tempom sto na kraju dodje na isto.
Svi pricaju sto dragi Aco misli a nece da kaze.
prljavi Hare

#34715 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

Vuline!K nozi! :mrgreen:

Image

P.S.E kad prođe embargo,hebaće im Vulin sve ustaško! :lol: :lol: :lol:
Maraschino

#34716 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

prljavi Hare wrote:Vuline!K nozi! :mrgreen:

Image

U 21 sat Cirilica, Vucicev ideolog prica o Hrvatima.
Bi ce zanimljiv embargo. :D
GeeTnT

#34717 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GeeTnT »

pici wrote:

Ovako se naredba izdavala za „primirje“ u ratu, a bas u tom periodu se najvise ginulo..
ABH017

#34718 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ABH017 »

Ne znam je li neko ranije ovo objavljivao, ali i ako jeste nije na odmet ponovo pročitati.
Izvanredan tekst i odlična analiza naše stvarnosti u svakom pogledu.
Jasno da se svi neće složiti sa tekstom i da će ga kritikovati. Tako je i sa suživotom, empatijom i tolerancijom. Neki su uvijek bili ZA, a neki PROTIV.

http://pescanik.net/zasto-volim-bosnu/
animals

#34719 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Maraschino wrote:
prljavi Hare wrote:Vuline!K nozi! :mrgreen:

Image

U 21 sat Cirilica, Vucicev ideolog prica o Hrvatima.
Bi ce zanimljiv embargo. :D
Veci skup ludaka nisam gledao :-)
Maraschino

#34720 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

animals wrote: Veci skup ludaka nisam gledao :-)
sto je normalno to je u izolaciji.
GeeTnT

#34721 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GeeTnT »

Predsjednik SAD-a Donald TVamp čestitao je pVedsjedniku Kosova Hašimu Tačiju desetu godišnjicu pVoglašenja nezavisnosti Kosova.
TVampe pedeVu!
vatrogasac

#34722 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

Maraschino wrote: Svi pricaju sto dragi Aco misli a nece da kaze.
Image
Young Erotica

#34723 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Jedrenjak wrote:imam neke dobre raje u srbiji, oni vamo ja tamo, malo pijemo malo jedemo ali ono što sam primjetio zatrpani su ruskom tehnologijom naravno starom ono udari nogom da se upali i ugasi, vjerujte BiH ima puno modernije uređaje nego srbi sve im je rusko teška krama.
Ma da :lol: :lol:
Maraschino

#34724 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Jedrenjak wrote:imam neke dobre raje u srbiji, oni vamo ja tamo, malo pijemo malo jedemo ali ono što sam primjetio zatrpani su ruskom tehnologijom naravno starom ono udari nogom da se upali i ugasi, vjerujte BiH ima puno modernije uređaje nego srbi sve im je rusko teška krama.
Sta, sve se pokvarilo iz rata?

Vec pocinjem polako da se zabrinjavam.
llull

#34725 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by llull »

Sunce ti tvoje pa znaci tamo Sjeverna Koreja ... Jaro moj gdje li si ti bio i kod koga si bio pa ruska tehnika ...

Sad me bas zanima na kakvu tehniku konkretno mislis ?
Post Reply