Dešavanja u Srbiji

zavrzlama

#34401 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

radostan dan wrote:a vidiš, ja sam pročitao da on traži baš ono na čemu ti insistiraš - da se srbija aktivno uključi u istragu, no to vlast kosova odbija. i šta ćemo sad?
da čitamo tvoje postove o tome kako srbija izbjegava istragu, kako ovo, kako ono..?

Problem je sto srbija ne priznaje kosovo ni kosovske institucije...sto bi albanci kad to znaju vjerovali u dobre namjere srbije i vucica... srbiji i srpskoj politici i politicarima niko ne vjeruje,jer se srpska politika uopste ne trudi da na ravnopravnim osnovama gradi povjerenje.. primjera milion.
LBVIEW

#34402 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Tetka iz Niksica se ukljucila u istragu. :lol: :lol:
CSKA

#34403 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ajde strpite se to sutra,pa onda bacajte nove analize i teorije.Valjda ce albanci reci nesto novo oko istrage.
zavrzlama

#34404 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

CSKA wrote:Ajde strpite se to sutra,pa onda bacajte nove analize i teorije.Valjda ce albanci reci nesto novo oko istrage.

Ko ce im vjerovati?
Maraschino

#34405 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Covjeka nema. Jebo sve istrage. One, kakve god bile ne vracaju mrtve.

Sta da ga je ubio Albanac?
Sta da ga je ubio Srbin?

Poslije ponedeljka slijedi utorak i sve tako par dana dok se ne zaboravi.
radostan dan

#34406 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

zavrzlama wrote:
radostan dan wrote:a vidiš, ja sam pročitao da on traži baš ono na čemu ti insistiraš - da se srbija aktivno uključi u istragu, no to vlast kosova odbija. i šta ćemo sad?
da čitamo tvoje postove o tome kako srbija izbjegava istragu, kako ovo, kako ono..?

Problem je sto srbija ne priznaje kosovo ni kosovske institucije...sto bi albanci kad to znaju vjerovali u dobre namjere srbije i vucica... srbiji i srpskoj politici i politicarima niko ne vjeruje,jer se srpska politika uopste ne trudi da na ravnopravnim osnovama gradi povjerenje.. primjera milion.
jarane, jeS ti ovo naspisO, iL neko drugi?
Ubistvo se desilo u sjevernom dijelu mitrovice,na toj teritoriji su vecinom srpski policajci+ sluzbe bezbjednosti koje kontrolise beograd...znaci ako je srbiji u interesu mogu dati ogromnu pomoc pri istrazi euleksu i policiji kosova...licemjerno je traziti kvalitetnu istragu za ubistvo gdje kosovska policija nema kontrole...
Aj se saberi, teba li srbija da učestvuje u istrazi ili ne treba? :D
CSKA

#34407 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

zavrzlama wrote:
CSKA wrote:Ajde strpite se to sutra,pa onda bacajte nove analize i teorije.Valjda ce albanci reci nesto novo oko istrage.

Ko ce im vjerovati?
Svejedno bice zanimljivo cuti nove dokaze,ako ih uopste bude.
animals

#34408 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

radostan dan wrote:
Young Erotica wrote:
animals wrote:Radosni, ne govorim ja nista protiv Srba..
ljudi kao i drugi..
ali politicka elita u Srbiji se decenijama hrani nacionalizmom..
zdravi politicari nemaju sanse...
odmah im vladajucem skloni tabloidi ljepe protiv drzavne epitete..
te izdajnici, te zapadni placenici, koji su protiv pravoslavne brace,
i koji otimaju Srbima teritoriju..te drogerasi i praznoglavci..
ko je sljedeci..mozda Canak, jedan od rijetki zdravi politicara..
Post koji odiše licemerjem a sam kraj i pominjanje ovog pokušaja separatiste je vrhunac.
ma nema, čovjek se zakačio i ne pušta...valjda mu lakše da podnese probleme u hrvatskoj, i probleme hrvata u bosni...dupe mu pomjeraju bošnjaci na drugim temama, al eto, bar je ovdje na sigurnom... :zoka:

druže animals, manje više isti kurac, gdje god se okreneš...možeš ti da se bucaš, brecaš, trzaš, ovako, onako, stepenuješ, djeliš, kvadriraš....vrijeme i događaji će te prestići (već te prestižu).

uzgred...nema zdravih političara u srbiji (neću o političarima u okruženju, mene intersuju srbija i crna gora)....dakle, nema zdravih. ima samo vlast, i ima nesposobna impotentna, lažna, bolesna i kvazi opozicija.
u to uključi i druga čanka, i druga čedu, i ostale drugove gospodu.
Ja ne bjezim od toga da je u Hrvatskoj sjajno..
vecinom glupsoni na vlasti, HDZ-ovci..
ali ima razlike nisu HOS-ovci kao radikali u Srbiji..
e to je razlika prijatelju..
zavrzlama

#34409 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

radostan dan wrote:
zavrzlama wrote:

jarane, jeS ti ovo naspisO, iL neko drugi?
Ubistvo se desilo u sjevernom dijelu mitrovice,na toj teritoriji su vecinom srpski policajci+ sluzbe bezbjednosti koje kontrolise beograd...znaci ako je srbiji u interesu mogu dati ogromnu pomoc pri istrazi euleksu i policiji kosova...licemjerno je traziti kvalitetnu istragu za ubistvo gdje kosovska policija nema kontrole...
Treba ALI postujuci drzavu Kosovu i u onoj mjeri u kojoj albanci budu trazili od srbije.. kosovo ne trazi udlugu srbije u onom obimu koji srbija nudi..kuzis. 8)

Kosovo nije BIH da po istom svrljaju srbijanske sluzbe...o iskrenosti srbije prema kosovu da ne govorim.. 8)
radostan dan

#34410 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

LBVIEW wrote:Tetka iz Niksica se ukljucila u istragu. :lol: :lol:
Image
Last edited by radostan dan on 21/01/2018 21:39, edited 1 time in total.
animals

#34411 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Radosni, ja sam tebe smatrao normalnim Srbinom, nesto ko Canak...
a ti ko Lazanski...
zavrzlama

#34412 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

animals wrote:
a ti ko Lazanski...
Tesko li je masku skinut :D
radostan dan

#34413 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

animals wrote:
ma ja... :lol:
radostan dan

#34414 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

animals wrote:
a ti ko Lazanski...
i gori, i gori... :mrgreen:
animals

#34415 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

radostan dan wrote:
animals wrote:
Pa nije Kolinda , kakva je da je, bila na ratistu opkpljenog Sarajeva...
i sad taj manipulator, koji je izgovarao sto muslimana za jednog Srbina
prodaje mir..
u normalnim zemljama, takvi likovi zavrsavaju politicku karijeru..
i reci mi gdje jos ubijaju svog premijera, i sad i drugog pro Evropskog politicara..
LBVIEW

#34416 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Tetka iz Niksica nije samo kompetentan politicki analiticar, istrazitelj i sta sve vec ne :lol: , vec je i du'ovita. :lol: :lol:
I sta kaje: "nisu Srbi po nagovoru Rusa pokusali atentat na Mila", dojavljeno joj u Niksic kako je sve antisrpska zavera. :lol: :lol:
LBVIEW

#34417 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

zavrzlama wrote:
animals wrote:
a ti ko Lazanski...
Tesko li je masku skinut :D
Iz opanka u lakovane. :lol: :lol:
radostan dan

#34418 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

zavrzlama wrote:
radostan dan wrote:
Treba ALI postujuci drzavu Kosovu i u onoj mjeri u kojoj albanci budu trazili od srbije.. kosovo ne trazi udlugu srbije u onom obimu koji srbija nudi..kuzis. 8)
Kosovo nije BIH da po istom svrljaju srbijanske sluzbe...o iskrenosti srbije prema kosovu da ne govorim.. 8)
dobro, važi, hajmo dalje...

jesi ti ovo napisao -
Ubistvo se desilo u sjevernom dijelu mitrovice,na toj teritoriji su vecinom srpski policajci+ sluzbe bezbjednosti koje kontrolise beograd...znaci ako je srbiji u interesu mogu dati ogromnu pomoc pri istrazi euleksu i policiji kosova
i opet, haj se odluči šta hoćeš...i razmjena operativnih podataka je učestvovanje. i izlazak (zajednički ) na teren je učestvovanje. analiza podataka i upoređivanje je, pogodi - učestvovanje.
samo je pitanje, šta ti hoćeđ i kako hoćeš? :zoka:
animals

#34419 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

I djeci je jasno da Rusi preko pro Ruski Srba, pokusavaju na
sve nacine destabilizirati Balkan, i pojacati svoj utjecaj u regionu..
radostan dan

#34420 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

animals wrote:
radostan dan wrote:
animals wrote:
i reci mi gdje jos ubijaju svog premijera, i sad i drugog pro Evropskog politicara..
man se kolinde, drž se hosa kojeg si pomenuo, pusti sad kolindu... :zoka:
drugo, glede ivanovića, da bi ti odgovorio, prvo definiši sa pojedinima je li ivanović četnik, kao što neki napisaše na temi ili proevropski... pa da znam šta je na sonu....
da ti pomognem...da nije bilo ivanovića 1999.u jesen, i u martu 2004., ne bi bilo ni s.mitrovice, ovakve kakva je sada.

edit

aj da ti još malo pomognem, insistirao je ljetos na zajednici srpskih opština, ultimativno...

http://rs.n1info.com/a282555/Vesti/Vest ... a-ZSO.html
Last edited by radostan dan on 21/01/2018 22:39, edited 1 time in total.
animals

#34421 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Pa htio sam samo da ti objasnim, da Vucic na vlasti u Srbiji, ili bivsi Toma
ko da su Paraga ili Glavas presjednici Hrvatske..
e tolika je razlika izmedju Hrvatske i Srbije..
a ako ti nije jasno nesto u vezi ubijenog Olivera, poslusaj sta je rekla
Rada Trajkovic, suradnica ubijenog iz Mitrovice..
kaze, ne bojimo se mi Albanaca vec nase Srpske mafije..
i zena je indirektno rekla ko ga je ubio, a covjek je bio pro Evrospski
orijentiran, i suradjivao sa Albancima, sto ne odgovara Srpskim radikalima..
Last edited by animals on 21/01/2018 21:59, edited 1 time in total.
zavrzlama

#34422 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

radostan dan wrote:
zavrzlama wrote:
radostan dan wrote:
dobro, važi, hajmo dalje...

jesi ti ovo napisao -
Ubistvo se desilo u sjevernom dijelu mitrovice,na toj teritoriji su vecinom srpski policajci+ sluzbe bezbjednosti koje kontrolise beograd...znaci ako je srbiji u interesu mogu dati ogromnu pomoc pri istrazi euleksu i policiji kosova
i opet, haj se odluči šta hoćeš...i razmjena operativnih podataka je učestvovanje. i izlazak (zajednički ) na teren je učestvovanje. analiza podataka i upoređivanje je, pogodi - učestvovanje.
samo je pitanje, šta ti hoćeđ i kako hoćeš? :zoka:
Mani se ironije :wink:

Razmjena podataka je jedno a ucestvovanje u istrazi drugo....sve drzave svojeta i njihove policije razmjenjuju informacije ali skoro nikad ne salju svoje operativce da vode istrage,pogotovo drzave koje nisu bas prijateljski nastrojene...

Boli vucica za poginulog i za istinom ko je ubica...on to koristi da dokaze da srbija ima uticaja na kosovu..znas ti to dobro,al hajmo se igrat igre zvane licemjerstvo bez granica :D
radostan dan

#34423 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Maraschino wrote:Covjeka nema. Jebo sve istrage. One, kakve god bile ne vracaju mrtve.

Sta da ga je ubio Srbin?

mislim da se albanac u ovoj priči može pojaviti samo kao logistika, i to albanac iz kriminalnih krugova... sabrat, subrat, kako već.
Maraschino

#34424 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

radostan dan wrote:
Maraschino wrote:Covjeka nema. Jebo sve istrage. One, kakve god bile ne vracaju mrtve.

Sta da ga je ubio Srbin?

mislim da se albanac u ovoj priči može pojaviti samo kao logistika, i to albanac iz kriminalnih krugova... sabrat, subrat, kako već.
opet nista ne mijenja. sta ce ko da radi nakon sprovedene istrage? nista. pokusat ce se malo trgovati time ali nista znacajno.
meni je simptomaticno cutanje vucicevih pudlica. i dan danas spominju atentat na vucica u srebrenici a ovamo covjek ubijen a oni mnogo ne laju.
valja sada nastaviti najtezi dio pregovora. ubistvo je prolongiralo ali nije zaustavilo pregovore.
Fudo387

#34425 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

LBVIEW wrote:Tetka iz Niksica se ukljucila u istragu. :lol: :lol:
Da, to je ona sto mu je rekla da Crna Gora nikad nece uci u Nato. Bas vremesna neka, svasta zna. :D
Post Reply