Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vucic uredno sjedi i dogovara taktiku sa crkvenim liderima...
Oni njega ko fol u javnosti optizuju za izdaju kosova,za proevropsku orijentaciju,pa vucic sa tim argumentima dokazuje zapadu da je protiv rusa i radikalnog i proruskog dijela srbije,hapa eu fondove i kupuje vrijeme....a obican srbin u srbiji koji nezna pravu istinu postaje sve radikalniji i sve vise antizapadno nastrojen i spreman da sutra kolje po BIH i Kosovu.....sto je i cilj vucica i crkve....
Oni njega ko fol u javnosti optizuju za izdaju kosova,za proevropsku orijentaciju,pa vucic sa tim argumentima dokazuje zapadu da je protiv rusa i radikalnog i proruskog dijela srbije,hapa eu fondove i kupuje vrijeme....a obican srbin u srbiji koji nezna pravu istinu postaje sve radikalniji i sve vise antizapadno nastrojen i spreman da sutra kolje po BIH i Kosovu.....sto je i cilj vucica i crkve....
Pa zato ja kao obican Srbin i dolazim na ovaj forum, da mi se ukaže na pravu istinu i umesto da postanem sve radikalniji i oštrim noževe, ja sam svakim danom sve više merhametli.
Pa zato ja kao obican Srbin i dolazim na ovaj forum, da mi se ukaže na pravu istinu i umesto da postanem sve radikalniji i oštrim noževe, ja sam svakim danom sve više merhametli.
Istina se zna.. na forum se dolazi da se
Istina pretvori u laz...
Oni njega ko fol u javnosti optizuju za izdaju kosova,za proevropsku orijentaciju,pa vucic sa tim argumentima dokazuje zapadu da je protiv rusa i radikalnog i proruskog dijela srbije,hapa eu fondove i kupuje vrijeme....a obican srbin u srbiji koji nezna pravu istinu postaje sve radikalniji i sve vise antizapadno nastrojen.
Guardian je sredio da dođe japanski premijer,zaboravilo se da je Guardian još 2014. dobio nagradu od japanskog društva i titulu samuraja.
Od tada par sati svakodnevno Guardian provede u meditacijama i vježbi katanom.
Pravo da ti kazem ne znam, ali je cinjenica da smo jedina zemlja koja nije clanica EU kojoj je u poseti i da ostaje dva dana, sto dalje znaci da nije dosao da bi izasao na freestyler.
Lavrov pred 400 novinara: Rampa za pitanja iz Srbije
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov održao je godišnju konferenciju za štampu za koju je bilo akreditovano 400 novinara iz celog sveta.
Ništa zabrinjavajuće.Takav je običaj,novinari iz najmlađe gubernije ne mogu postavljati pitanja u godini kada su proglašeni gubernijom.
Slijedeće će moći!
Pravo da ti kazem ne znam, ali je cinjenica da smo jedina zemlja koja nije clanica EU kojoj je u poseti i da ostaje dva dana, sto dalje znaci da nije dosao da bi izasao na freestyler.