Dešavanja u Srbiji
-
radostan dan
#33326 Re: Dešavanja u Srbiji
Obektivno, nema bolje trebe na daleko, od kolinde...
- Putnik ali stvarno
#33327 Re: Dešavanja u Srbiji

Kolindica je kraljica balkanske krcme, a Pacic se sa sole mio kandidovao za Gucu 2017 kao predgrupa Ekremu Mamutovicu & band u
U senci ostadose svetski prvaci i olimpijski sampioni koji uzese 11tu svetsku ligu u vaterpolu
Farma in progress
- Toffee karamela
#33328 Re: Dešavanja u Srbiji
Kosovska ambasadorica u SAD Flora Čitakuradostan dan wrote:Obektivno, nema bolje trebe na daleko, od kolinde...

- Putnik ali stvarno
#33329 Re: Dešavanja u Srbiji
Toffee, Flora estetski prolazi
ali nije ju go slovenka, tako da nam je Kolindica bliza srcu

https://www.youtube.com/watch?v=zHrMPv3ZZy8

https://www.youtube.com/watch?v=zHrMPv3ZZy8
- Toffee karamela
#33330 Re: Dešavanja u Srbiji
po kojoj logici flora nije jugoslovenka a kolinda jeste? obje su s teritorije sfrj, jednoj fali malo plavog pigmenta i slavenskih gena i to je svePutnik ali stvarno wrote:Toffee, Flora estetski prolazi
- Putnik ali stvarno
#33331 Re: Dešavanja u Srbiji
Slabo je razabiram Toffee,
a ove ili Kolindicu recimo - lahko
https://www.youtube.com/watch?v=Z5xuauDWxYw
a ove ili Kolindicu recimo - lahko
https://www.youtube.com/watch?v=Z5xuauDWxYw
- desni
#33332 Re: Dešavanja u Srbiji
Tad 1995.u toku agresije njegove Srbije na jedinu nam domovinu se nije ujedao za jezik nego je bilo što na umu to na drumu.pici wrote:PREDSJEDNIK SRBIJE
Vučić čestitao Bajram: Neka radost praznika sve ispuni mirom i ljubavlju
![]()
- LBVIEW
#33333 Re: Dešavanja u Srbiji
Sto je mislio nekad misli i danas, nije valjda da ima onih koji vjeruju da je pickousti tnikce dozivio katarzu?desni wrote:Tad 1995.u toku agresije njegove Srbije na jedinu nam domovinu se nije ujedao za jezik nego je bilo što na umu to na drumu.pici wrote:PREDSJEDNIK SRBIJE
Vučić čestitao Bajram: Neka radost praznika sve ispuni mirom i ljubavlju
![]()
Još jedan trenutak iskrenosti 16 godina kasnije 2011.godine.Nudio je sigurnu kuću krvoloku Mladiću.
Vuk dlaku mijenja al ćud nikada.
-
nema me tamo
#33334 Re: Dešavanja u Srbiji
Putnik ali stvarno wrote:
Kolindica je kraljica balkanske krcme, a Pacic se sa sole mio kandidovao za Gucu 2017 kao predgrupa Ekremu Mamutovicu & band u
U senci ostadose svetski prvaci i olimpijski sampioni koji uzese 11tu svetsku ligu u vaterpolu
Farma in progress
Joj kako sam dole proradi kad je vidim na ovoj slici. uh baš odvalit
- ljevoruki
#33336 Re: Dešavanja u Srbiji
Onaj blecak Bakir odahno kad je Vucic zavrsio posipanje pepelom, dobro je izvuk'o se.
- problemnatravunu
- CSKA
#33338 Re: Dešavanja u Srbiji
Ministar odbrane Vulin
Ministarska rokada: Vulinu odbrana, Đorđeviću rad
Resor odbrane u budućoj vladi Ane Brnabić trebalo bi da vodi dosadašnji ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
Tu informaciju i formalno je potvrdio dosadašnji ministar odbrane Zoran Đorđević, izjavom da mu je Brnabićeva poverila da vodi resor koji je do sada vodio Vulin - rada i socijalne politike.
"Velika mi je čast što me je buduća premijerka Ana Brnabić zvala da budem deo njenog tima. U novoj vladi mi je poveren resor za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja", rekao je Đorđević.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1276362
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovi nisu normalni.Jos kada dodju oni nevidljivi migovi eeee.
Pa poslije kazu da Ana nece biti obican fikus.Pa ko normalan moze postaviti Vulina za ministra odbrane.
Ministarska rokada: Vulinu odbrana, Đorđeviću rad
Resor odbrane u budućoj vladi Ane Brnabić trebalo bi da vodi dosadašnji ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
Tu informaciju i formalno je potvrdio dosadašnji ministar odbrane Zoran Đorđević, izjavom da mu je Brnabićeva poverila da vodi resor koji je do sada vodio Vulin - rada i socijalne politike.
"Velika mi je čast što me je buduća premijerka Ana Brnabić zvala da budem deo njenog tima. U novoj vladi mi je poveren resor za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja", rekao je Đorđević.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1276362
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovi nisu normalni.Jos kada dodju oni nevidljivi migovi eeee.
Pa poslije kazu da Ana nece biti obican fikus.Pa ko normalan moze postaviti Vulina za ministra odbrane.
- bh.tornjak
#33339 Re: Dešavanja u Srbiji
kakvi su ovo uljezi u albanskim caksirama...pici wrote:piCkousti spasavaj...
"Zaustavite novu seobu Srba, za pet godina otišle hiljade"
Za manje od pet godina broj stanovnika Srbije je smanjen za 141.136 ljudi, rekao je dr Edvard Jakopin, pišu "Večernje novosti".
- Putnik ali stvarno
#33340 Re: Dešavanja u Srbiji
Takva je bre bila moda u otomanskoj nam domovini.
Tada.
E sad nekima je to ostalo moderno koji vek duze, a neki skorojoveci se odrekose tog dizajna ...
Tada.
E sad nekima je to ostalo moderno koji vek duze, a neki skorojoveci se odrekose tog dizajna ...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33341 Re: Dešavanja u Srbiji
Palma: Pa na šta vam ja ličim?

- pici
#33343 Re: Dešavanja u Srbiji
KENJAC wrote:Sretno Ana !

hvala lepi
- pici
#33344 Re: Dešavanja u Srbiji
osvetlase obraz sandzeProtiv izbora Vlade glasali su poslanici vladajuće Jedinstvene Srbije, kao i opozicionih partija Dosta je bilo, Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Srpske radiklane stranke, Demokratske stranke Srbije, Pokreta Dveri, Liberalno demokratske partije, Lige socijaldemokrata Vojvodine, poslanici iz poslaničke grupe "Nova Srbija-Pokret za spas Srbije", poslanici SDA Sandžaka i Nove stranke.
Za izbor vlade su bili poslanici koalicije oko Srpske napredne stranke, poslanici Socijlističke partije Srbije, Saveza vojvođanskih Mađara, Partije za demokratsko delovanje i opozicioni poslanik iz Zelene stranke Goran Čabradi.
- pici
#33345 Re: Dešavanja u Srbiji
e ova ima MUDA 100%...Beograd -- Ako Srbija bude morala da bira između bližih veza s Rusijom i članstva u EU, odlučiće se za ovo drugo, izjavila premijerka Srbije Ana Brnabić.
"EU je tamo gde mi idemo - to je jasno", rekla je Brnabićeva.
"Mi imamo emotivne veze sa Rusijom zbog tradicije, kulture i vere", navela je ona i ukazala na to da u Srbiji veliki broj ljudi u potpunosti doživljava Rusiju kao našeg velikog brata, našeg zaštitnika.
Prema njenim rečima, ova osećanja se ne mogu zanemariti, "ali naš strateški put je EU".
- Banksy
#33346 Re: Dešavanja u Srbiji
Baš. Veliko je to izreći, i to hladno, čestitam.
Sad će ona, cijelim putem, govoriti i plasirati ono što Vučić želi izreći, a ne smije. Sad kreću bolne teme.
Sad će ona, cijelim putem, govoriti i plasirati ono što Vučić želi izreći, a ne smije. Sad kreću bolne teme.
- Maraschino
#33347 Re: Dešavanja u Srbiji
Upravo tako.Banksy wrote:Baš. Veliko je to izreći, i to hladno, čestitam.
Kako se kuhala zaba.
- pici
#33348 Re: Dešavanja u Srbiji
Hojt Ji: Vi kako hoćete, ali nama je ruski centar sumnjiv
"Nije mi poznato da je humanitarnim radnicima na drugim mestima potreban diplomatski imunitet. Zbog svega toga, smatramo da Rusija ima druge namere s ovim centrom", rekao je Ji u intervjuu za nedeljnik NIN.

recite onom vasHem pederu i lezbi kad zavrsHim su debelim Kimom et me...
-
radostan dan
#33349 Re: Dešavanja u Srbiji
simpa ti ta matematika...đe si je učio? čuj da ne bi madjara...pici wrote:osvetlase obraz sandzeProtiv izbora Vlade glasali su poslanici vladajuće Jedinstvene Srbije, kao i opozicionih partija Dosta je bilo, Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Srpske radiklane stranke, Demokratske stranke Srbije, Pokreta Dveri, Liberalno demokratske partije, Lige socijaldemokrata Vojvodine, poslanici iz poslaničke grupe "Nova Srbija-Pokret za spas Srbije", poslanici SDA Sandžaka i Nove stranke.
Za izbor vlade su bili poslanici koalicije oko Srpske napredne stranke, poslanici Socijlističke partije Srbije, Saveza vojvođanskih Mađara, Partije za demokratsko delovanje i opozicioni poslanik iz Zelene stranke Goran Čabradi.... da nebi madjara qurac bi ana dobila
-
radostan dan
#33350 Re: Dešavanja u Srbiji
pici wrote:
recite onom vasHem pederu i lezbi kad zavrsHim su debelim Kimom et me...
EKSKLUZIVNO Erdogan za "Blic": Srbi, prijatelji, STIŽEM
Vladimir Filipović , M. Pejić , | 02. 07. 2017 - 21:14h
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan potvrdio je za "Blic" dolazak u Srbiju, o čemu je naš list još ranije pisao.
šta reći...gužva u šesnaestercu.....
Last edited by radostan dan on 06/07/2017 13:57, edited 1 time in total.