Vucic: ma boli te qrc
Dešavanja u Srbiji
- ljevoruki
#33151 Re: Dešavanja u Srbiji
Ana: G. Predsjednice, sve ce me zajebavati sto sam homosexual.

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33152 Re: Dešavanja u Srbiji
Dođe Mujo u kafanu i naruči pivo. Popije to pivo pa uzme još jedno i počne da pije, kad vidi dve ženske sede same, priđe im i pita:
- Je li slobodno?
One odgovore:
- Uzalud se trudiš!!!
- A zašto? - ne da se Mujo.
- Mi smo lezbejke!
Mujo sav zbunjen upita:
- A šta je to?
Kaže jedna:
- To ti je jednostavno, mi ne pušimo k*rac, mi ližemo pi*ke...
Mujo se okreće konobaru i vikne:
- Daj tri piva za tri lezbejke!
- Je li slobodno?
One odgovore:
- Uzalud se trudiš!!!
- A zašto? - ne da se Mujo.
- Mi smo lezbejke!
Mujo sav zbunjen upita:
- A šta je to?
Kaže jedna:
- To ti je jednostavno, mi ne pušimo k*rac, mi ližemo pi*ke...
Mujo se okreće konobaru i vikne:
- Daj tri piva za tri lezbejke!
- ultima_palabra
#33153 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa i Slobo je radio na ocuvanju Jugoslavije... da i njemu odamo priznanje?breuer wrote:pretjerivanje je to što mu se ne odaje priznanje da radi na stabilizaciji (prvo sebe, pa i odnosa u regiji)JThomas wrote:šta je pretjerivanje? kojem poslijeratnom lideru na balkanu bi ovo moglo da prođe?
a da je drugi način, to sam i ja napisao.
tačno, ne bi moglo nikome, ali to je zarađen politički kapital koji se u njegovom slučaju skupljao 20tak godina i koji je itekako prljav, ali na vrijeme ubačen na pranje i to sad tip ostvaruje furiozno...čuj žensku gay osobu za mandatara na Balkanu, mnogo je i za Skandinaviju, kamoli...
-
radostan dan
#33154 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne zajebavam se...cak neki pisu da joj je djed bio ustaski satnik, al to cemo odbiti na ono kad zavidni grizu vlastita muda od muke i jeda...sa druge strane, ima i hrvatskih medija koji pisu da joj je djed vojno lice, i na taj nacin su se brnabici, sa ostrva - boze da li otoka-krka, mjesto zvano stara baška zamjenili biogradom, ali ne na moru, nego onim podno avale, -gdje dunav ljubi nebo, sto bi rekla jos jedna nenadmasna hrvatska i sire diva...navode da im se porodicno prezime pominje i u crovenim.knjigama od 1673...doduse ne navode u cijim crkvenim, ali mozda i nema potrebe...Bodkin wrote:Znaci zena ima 41, bila je biznismen godine, studirala u usa i uk i govori engleski i ruski. Top kandidat za premijera jace zemlje ili direktora top firme. Cuj pr![]()
Pored toga gej i jos zena. Na balkanu.
Jos ako se radosni ne zajebava pa je i hrvatica, to bi bilo u rangu naucne fantastike mada i ovako nije daleko
Elem, bitka jos nije zavrsena, valja prezivieti skupstinu, i obezbjediti vecinu...u svakom slucaju, neobicno mi je drago.
No i pored toga, i dalje protiv vucica, afkors...
Last edited by radostan dan on 16/06/2017 21:48, edited 1 time in total.
- arzuhal
#33155 Re: Dešavanja u Srbiji
Moj omiljeni bloger među bosanskim Srbima, naprednim stolarima, enigmatičarima i socijaldemokratama, Rajko VaSSić napisao je nadahnut blog povodom izbora Ane Brnabić za premijerku Srbije 
-
radostan dan
#33156 Re: Dešavanja u Srbiji
Prav za prav, upravo procitah na nekoj hr.metapediji ili tako nesto, da ove iz punta i sa krka optuzuju da su to stari hrvati koji su presli na pravoslavlje, pa postali cetnici koji su se borili protiv lijepe nase ndh...radostan dan wrote:Ne zajebavam se...cak neki pisu da joj je djed bio ustaski satnik, al to cemo odbiti na ono kad zavidni grizu vlastita muda od muke i jeda...sa druge strane, ima i hrvatskih medija koji pisu da joj je djed vojno lice, i na taj nacin su se brnabici, sa ostrva - boze da li otoka-krka, mjesto zvano stara baška zamjenili biogradom, ali ne na moru, nego onim podno avale, -gdje dunav ljubi nebo, sto bi rekla jos jedna nenadmasna hrvatska i sire diva...navode da im se porodicno prezime pominje i u crovenim.knjigama od 1673...doduse ne navode u cijim crkvenim, ali mozda i nema potrebe...Bodkin wrote:Znaci zena ima 41, bila je biznismen godine, studirala u usa i uk i govori engleski i ruski. Top kandidat za premijera jace zemlje ili direktora top firme. Cuj pr![]()
Jos ako se radosni ne zajebava pa je i hrvatica, to bi bilo u rangu naucne fantastike mada i ovako nije daleko
Elem, bitka jos nije zavrsena, valja prezivieti skupstinu, i obezbjediti vecinu...u svakom slucaju, neobicno mi je drago.![]()
No i pored toga, i dalje protiv vucica, afkors...
Tko ce ga znati, znanje je krHko...
- sadie_forever
#33157 Re: Dešavanja u Srbiji
S kim je ministrica u vezi?
- Maraschino
#33158 Re: Dešavanja u Srbiji
S' Vucicem pederom.sadie_forever wrote:S kim je ministrica u vezi?
- sadie_forever
#33159 Re: Dešavanja u Srbiji
ne ozbiljno znim me ko joj je djevojk,ili bar dal im bivsu nekuMaraschino wrote:S' Vucicem pederom.sadie_forever wrote:S kim je ministrica u vezi?
- ljevoruki
#33160 Re: Dešavanja u Srbiji
Marija Serifovic joj je zagondjija. 
- spreca
#33161 Re: Dešavanja u Srbiji
Jedino ministar odbrane ....ali kako je krenulo mozda albanac bude i preCednik drzaveMaraschino wrote:Ja mu nista ne vjerujem dok Albanac ne bude ministar vanjskih poslova. Moze i unutrasnjih.
- spreca
#33162 Re: Dešavanja u Srbiji
Koga li imaju nasa Zeljka i Majkicka 
- al_akhisari
#33163 Re: Dešavanja u Srbiji
...nisam znao za rad i djelovanje trenutne mandatarke prije ulaska u vučićevu vladu; priznajem da sam bio poprilično iznenađen odlukom da ju se pozove u vladu, s obzirom na podneblje i svu silu predrasuda i u vezi sexualnog; od tada sam ponesto pratio rad, djelovanje i posebno medijeske nastupe ane brnabić; djeluje vrlo smireno, organizovano, racionalno i da se ne upušta u bavljenje nečin što ne pozna; iskreno se iznenadih kad je objavljeno da će biti mandatarka, iako su neki mediji u srbiji se bavili njome i stavljali je u pravi plan (blic); ne znam koliko joj je pohvala, da je od svih koje su pominjali kao kandidate za premijersko mjesto, djelovala i djeluje, daleko naojozbiljnije (dačić i ini); priznajem da je odluka da ista bude mandatarka hrabar potez vučića; spočitavaju joj da će biti marioneta, ali iskreno mi ne djeluje kao takav tip; sve u svemu, bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije 
- JThomas
#33165 Re: Dešavanja u Srbiji
naravno da je pr, upravo zato što nije riječ o jačoj zemlji nego o srbiji...Bodkin wrote:Znaci zena ima 41, bila je biznismen godine, studirala u usa i uk i govori engleski i ruski. Top kandidat za premijera jace zemlje ili direktora top firme. Cuj pr![]()
-
Alfaromeo
#33166 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovo sto cu sad da izgovorim
mislio sam da mi se ni u snu ne moze desiti , a o
javi da i ne govorim
lik mi je uvijek bio ono zesce .....
ali priznajem
Vucicu svaka ti cast
Ovo je vise nego hrabar cin i iznenadjen sam ovom
odlukom.
Razmisljam i imam osjecaj da ce on Srbije bas da
napravi nesto.
O nasima sljedeci put, ne mogu od smijeha sad
javi da i ne govorim
ali priznajem
Vucicu svaka ti cast
odlukom.
napravi nesto.
-
Bodkin
#33167 Re: Dešavanja u Srbiji
Sigurno. Apsolutno ne zasluzuje da bude na toj poziciji. Vidi se po kvalifikacijamaJThomas wrote:naravno da je pr, upravo zato što nije riječ o jačoj zemlji nego o srbiji...Bodkin wrote:Znaci zena ima 41, bila je biznismen godine, studirala u usa i uk i govori engleski i ruski. Top kandidat za premijera jace zemlje ili direktora top firme. Cuj pr![]()
- GeeTnT
#33168 Re: Dešavanja u Srbiji
Hmmm...Alfaromeo wrote:Ovo sto cu sad da izgovorim
javi da i ne govorim
ali priznajem
Vucicu svaka ti cast
odlukom.
napravi nesto.
Srbija, sa sedam miliona stanovnika, najveća zemlja nastala na području bivše Jugoslavije, među čak 138 ispitanih zemalja deli poslednje mesto". List prenosi procenu jednog profesora beogradskog univerziteta prema kojoj danas 3,5 miliona Srba živi u inostranstvu, a tempo iseljavanja se pojačava: 2014. je svoju zemlju napustilo 58.000 Srba – dvostruko više nego 2007.
Pa kaze....
U Beogradu tržni centri samo niču – ali drugi gradovi su ekonomsko krizno područje". Autor prenosi prisećanje jednog električara iz Smederevske palanke gde je nekada bilo "sedam, osam velikih fabrika" a danas postoji još samo jedna: Goša, za proizvodnju železničkih vagona, koja tetura od krize do krize i umesto više hiljada radnika ima još samo njih 350. U proleće se Goša našla u udarnim vestima: jedan njen radnik je izvršio samoubistvo jer više nije znao kako da prehrani porodicu. To je dovelo do štrajka u fabrici, koju je (tada kao premijer) morao da poseti Aleksandar Vučić. Narednih meseci vlasnik fabrike će morati da isplati zaostale plate – u ratama".
Na kraju....
Radio Dojčlandfunk je na svom internet-portalu objavio opširan članak "Ćutanje u Srbiji" o tome kako "Srpsko pravosuđe nerado izručuje ratne zločince iz ratova vođenih 90-ih godina međunarodnom sudu u Hagu. Savet bezbednosti je to kritikovao prošle nedelje. Ali i srpski građani i mediji ne pokazuju interesovanje za suočavanje sa tom temom".
....
- CSKA
#33169 Re: Dešavanja u Srbiji
Kao sto kaze Draza Petrovic,Vucic je majstor marketinga.U isto vrijeme optuzuje nastavnika koji je protestvovao protiv njega da je homoseksualac,i postavlja lezbejku za premijera.
I sada ce svi pricati o Ani,LGBT premijerki na Balkanu,napredna Srbija,trte mrte,a stanje u drzavi ostaje isto.
Mozda je taktika da nas zbog Ane nekim ubrzanim putem prime u EU
I sada ce svi pricati o Ani,LGBT premijerki na Balkanu,napredna Srbija,trte mrte,a stanje u drzavi ostaje isto.
- Edin H.
#33170 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa to je ocigledno razlog, ali kamo NATO?CSKA wrote:Kao sto kaze Draza Petrovic,Vucic je majstor marketinga.U isto vrijeme optuzuje nastavnika koji je protestvovao protiv njega da je homoseksualac,i postavlja lezbejku za premijera.
- Putnik ali stvarno
#33171 Re: Dešavanja u Srbiji
anglosaxonci ce je zvati
B na bitch
B na bitch
- CSKA
#33172 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa bilo je nekih prica ako Makedonija udje u NATO,da ce Srbija onda da razmisli.Edin H. wrote:Pa to je ocigledno razlog, ali kamo NATO?CSKA wrote:Kao sto kaze Draza Petrovic,Vucic je majstor marketinga.U isto vrijeme optuzuje nastavnika koji je protestvovao protiv njega da je homoseksualac,i postavlja lezbejku za premijera.
I sam Vucic kaze da bi Srbija ulaskom u NATO resila probleme ali bi doslo i do duboke podjele u drustvu.
Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio da bi Srbija ulaskom u NATO rešila veliki deo svojih problema, ali bi to bilo protiv volje 75 odsto naroda.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1263152
Ali ozbiljno ako iko moze uvesti Srbiju u NATO to je on.Zato sto svi cute i niko glavu ne smije da digne...ni intelektualci,ni SPC,ni rusofili...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#33173 Re: Dešavanja u Srbiji
zemlje koje nemaju bas dobar natalitet
a susjedi im se smiju da ce izumrijeti
i ljudi koji su neradjanjem vec izgubili jednu pokrajinu
bi trebali za premijerku i premijera imati zene imuskarce sa
po petero djece minimalno
i 2-3 unucadi
ali jbg nije to u trendu...
tako kazu zemlje koje usisavaju svu mladost upravo i iz srbije
pa im je svejedno ko koliko ima djece
a susjedi im se smiju da ce izumrijeti
i ljudi koji su neradjanjem vec izgubili jednu pokrajinu
bi trebali za premijerku i premijera imati zene imuskarce sa
po petero djece minimalno
i 2-3 unucadi
ali jbg nije to u trendu...
tako kazu zemlje koje usisavaju svu mladost upravo i iz srbije
pa im je svejedno ko koliko ima djece
- orinoco
#33174 Re: Dešavanja u Srbiji
CSKA wrote:I sam Vucic kaze da bi Srbija ulaskom u NATO resila probleme ali bi doslo i do duboke podjele u drustvu.
Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio da bi Srbija ulaskom u NATO rešila veliki deo svojih problema, ali bi to bilo protiv volje 75 odsto naroda.
Ali ozbiljno ako iko moze uvesti Srbiju u NATO to je on.Zato sto svi cute i niko glavu ne smije da digne...ni intelektualci,ni SPC,ni rusofili...
Kakav interes ima Srbija za ulazak u NATO, šta dobija članstvom?
- CSKA
#33175 Re: Dešavanja u Srbiji
orinoco wrote:CSKA wrote:I sam Vucic kaze da bi Srbija ulaskom u NATO resila probleme ali bi doslo i do duboke podjele u drustvu.
Kakav interes ima Srbija za ulazak u NATO, šta dobija članstvom?
Pa stvarno ne vidim na koji bi nacin Srbija mogla da udje u EU ako se ne uclani u NATO.
Kosovo i NATO dva velika kamena.