Dešavanja u Srbiji
- CSKA
#29451 Re: Dešavanja u Srbiji
Vucko kao i DOS 2001. god. gresi misleci da proslost moze da se izbrise,zaboravi jer je promijenjen rezim u Srbiji.Tako je i DOS kukako"skinuli smo Milosevica,sto nece da nam vrate Kosovo".
I ovaj pajac isto kao i oni.Misli da je dovoljno reci "ja sam gresio u mladosti" ajmo dalje,kao da se nista nije desilo.
Realno danas je Srbija na gubitku,bila usvojena ili neusvojena rezolucija.
I ovaj pajac isto kao i oni.Misli da je dovoljno reci "ja sam gresio u mladosti" ajmo dalje,kao da se nista nije desilo.
-
StupskaBitanga
#29452 Re: Dešavanja u Srbiji
fantastični Njuz.net

-
zavrzlama
#29453 Re: Dešavanja u Srbiji
U redu je i pokajati se...medjutim kad se pokajes ne znaci da mozes ponovo raditi iste stvari za koje si se malo prije pokajao...CSKA wrote:Vucko kao i DOS 2001. god. gresi misleci da proslost moze da se izbrise,zaboravi jer je promijenjen rezim u Srbiji.Tako je i DOS kukako"skinuli smo Milosevica,sto nece da nam vrate Kosovo".
- CSKA
#29454 Re: Dešavanja u Srbiji
Pitam se da li Vucko uopste i ima neka ubedjenja,ideologiju...bilo kakvu,cetnicku,ljevicarsku,zapadnu...Tako da on ta pokajanja gleda samo politicki.zavrzlama wrote: U redu je i pokajati se...medjutim kad se pokajes ne znaci da mozes ponovo raditi iste stvari za koje si se malo prije pokajao...
Doduse njemu su Bosna,Srebrenica...sporedna pitanja...glavno je sredjivanje odnosa sa Kosovom i MMF.
Niko na njega ne vrsi pritisak oko Bosne,i ako evo svakih pet minuta sastanci sa Dodikom.
Mislio sam da ce situaciju u BiH poceti resavati kada prodju izbori 2014. god,ali duboko sam se zeznuo.
-
zavrzlama
#29455 Re: Dešavanja u Srbiji
Nazalost tvoje misljenje dijeli vecina stanovnistva srbije...jer ta vecina misli da je BIH i rs nevazna za srbiju i da srbija ima precih problema od toga...srpska politika se zasniva na mijesanjem u unutrasnje stvari susjednih drzava i ni u ludili ne pomislja da odustane od podjele BIH,vracanja Kosova u sastav srbije...CSKA wrote:Pitam se da li Vucko uopste i ima neka ubedjenja,ideologiju...bilo kakvu,cetnicku,ljevicarsku,zapadnu...Tako da on ta pokajanja gleda samo politicki.zavrzlama wrote: U redu je i pokajati se...medjutim kad se pokajes ne znaci da mozes ponovo raditi iste stvari za koje si se malo prije pokajao...
Doduse njemu su Bosna,Srebrenica...sporedna pitanja...glavno je sredjivanje odnosa sa Kosovom i MMF.
Niko na njega ne vrsi pritisak oko Bosne,i ako evo svakih pet minuta sastanci sa Dodikom.
Mislio sam da ce situaciju u BiH poceti resavati kada prodju izbori 2014. god,ali duboko sam se zeznuo.
srbiji treba konfrontacija sa svijetom jer se mora oprati i zataskati pogubna ideologija koja je unesrecuila srbiju,srpski narod i druge narode...sta fali recimo vucicu da pogura ovaj prijedlog"proglasavanje Srebrenice posebnim distrktom u kojoj bi se izgradio dodatni spomenik za sve zrtve sukoba 92-95 ,pa svake godine sva tri clana predsjednistva BIH,sva tri vjerska poglavara i svi premijeri zajedno ruku pod ruku pa odaju pocast zrtvama,a Srebrenicki genocid i Potocari postanu mjesto gdje nije obavezno da dolazi nebosnjaci i predstavnici MZ-a...cime bi se sve strane zadovoljile i otvorila vrata pomirenju i smirivanju tenzija....medjutim vec sam napisao da srpskoj politici ne odgovara to smirivanje i pomirenje jer ubija ideju o podjeli BIH....vucic je duboko licmjeran kad kroz zube izusti da postuje BIH i njenu cjeloivitost tu je problem svih problema..jedna je stvar sta obicni srbi u srbiji pricaju i zele na ulici i ono sto radi njihova oficijelna politika i vlada...
- CSKA
#29456 Re: Dešavanja u Srbiji
zavrzlama wrote:
Nazalost tvoje misljenje dijeli vecina stanovnistva srbije...jer ta vecina misli da je BIH i rs nevazna za srbiju i da srbija ima precih problema od toga...srpska politika se zasniva na mijesanjem u unutrasnje stvari susjednih drzava i ni u ludili ne pomislja da odustane od podjele BIH,vracanja Kosova u sastav srbije...
srbiji treba konfrontacija sa svijetom jer se mora oprati i zataskati pogubna ideologija koja je unesrecuila srbiju,srpski narod i druge narode...sta fali recimo vucicu da pogura ovaj prijedlog"proglasavanje Srebrenice posebnim distrktom u kojoj bi se izgradio dodatni spomenik za sve zrtve sukoba 92-95 ,pa svake godine sva tri clana predsjednistva BIH,sva tri vjerska poglavara i svi premijeri zajedno ruku pod ruku pa odaju pocast zrtvama,a Srebrenicki genocid i Potocari postanu mjesto gdje nije obavezno da dolazi nebosnjaci i predstavnici MZ-a...cime bi se sve strane zadovoljile i otvorila vrata pomirenju i smirivanju tenzija....medjutim vec sam napisao da srpskoj politici ne odgovara to smirivanje i pomirenje jer ubija ideju o podjeli BIH....vucic je duboko licmjeran kad kroz zube izusti da postuje BIH i njenu cjeloivitost tu je problem svih problema..jedna je stvar sta obicni srbi u srbiji pricaju i zele na ulici i ono sto radi njihova oficijelna politika i vlada...
Srbiji politicke probleme diktira zapad...On diktira zadnjih petnaestak godina da se Srbija bavi Kosovom,sada i MMF-om...to sto BiH nije ukljucena treba njih pitati.
Odavno sam ja govorio da stanovnike Srbije slabo sta interesuje sto se tice ratnih zlocina u BiH...jer rijetko ko tamo smatra da je to njihova odgovornost,vec da je iskljucivo odgovornost BH srba.
Medjutim ne treba se zavaravati i misliti da ce se Srbija i srbi odreci RS-a.
Doduse BiH i bosnjaci pomazu mnogo sto je takav odnos Srbije prema BiH,ne mogu Sanela i Andjelina da vode BH politiku.
-
zavrzlama
#29457 Re: Dešavanja u Srbiji
Mogu i trebaju i neka vode...znam ja da bi srpska politika volila da umjesto sanele i andjeline bih politiku vodi izetbegovic ,terzic i slicnu uhljupi....vidis i ova rezolucija je plod stranaca i VB,a ne bosnjaka,sto jos vise daje na snazi,a nervira i ubija velikosprske stratege..CSKA wrote:zavrzlama wrote:
Nazalost tvoje misljenje dijeli vecina stanovnistva srbije...jer ta vecina misli da je BIH i rs nevazna za srbiju i da srbija ima precih problema od toga...srpska politika se zasniva na mijesanjem u unutrasnje stvari susjednih drzava i ni u ludili ne pomislja da odustane od podjele BIH,vracanja Kosova u sastav srbije...
Srbiji politicke probleme diktira zapad...On diktira zadnjih petnaestak godina da se Srbija bavi Kosovom,sada i MMF-om...to sto BiH nije ukljucena treba njih pitati.
Odavno sam ja govorio da stanovnike Srbije slabo sta interesuje sto se tice ratnih zlocina u BiH...jer rijetko ko tamo smatra da je to njihova odgovornost,vec da je iskljucivo odgovornost BH srba.
Doduse BiH i bosnjaci pomazu mnogo sto je takav odnos Srbije prema BiH,ne mogu Sanela i Andjelina da vode BH politiku.
- CSKA
#29458 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa Izetbegovic,Terzic i ostali uhljupi su legalno izabrani bosnjacki politicari,nisu ih srbi tu postavili vec bosnjaci.
Ma ustvari ako bosnjacima vise odgovara da im politiku vode Sanela i Andjelina nego institucije BiH,ko sam ja da se bunim i solim pamet.
Ma ustvari ako bosnjacima vise odgovara da im politiku vode Sanela i Andjelina nego institucije BiH,ko sam ja da se bunim i solim pamet.
-
zavrzlama
#29459 Re: Dešavanja u Srbiji
ne mogu vodit institucije BIH kad ih srpska politika ne priznaje,pa moraju svjetski poznate i pametne osobe..CSKA wrote:Pa Izetbegovic,Terzic i ostali uhljupi su legalno izabrani bosnjacki politicari,nisu ih srbi tu postavili vec bosnjaci.
da je srbija i rs priznali genocid i uradili bilo sta na ponistenju rezultata genocida ,ne bi danas bilo ove rezolucije od VB...sve je do srpske politike i srbije...sto puta ti ponavljam da srbiji nije strateski interes normalizacija medjudrzavnickih i medjunacionalnih odnosa...mozda jest vecini stanovnistva srbije ALI nije oficijelnoj srpskoj politici i ideologiji..do vas u srbiji je ...vi ste faktor stabilnosti,jer cim ne pocinjete ratove ,ratova i nema..
- Danguba
#29460 Re: Dešavanja u Srbiji
ja mislio upeklo u vojvodini...Sazvana hitna sjednica Vlade Srbije zbog Rezolucije o Srebrenici
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29461 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije ratovao narod Srbije po BiH, nego ovakvi kao Vucic i Nikolic. Oni su se samo malo zagrnuli jagnjecom kozom, ali zna se sta je ispod.CSKA wrote:zavrzlama wrote:
Nazalost po Srbiju, to je zvanicna politika drzave. Rehabliltuje se Draza, ko i doslo bi se u Srebrenicu, ali se bori svim silama da se ne usvoji rezolucija, prica se o postovanju BiH kao drzave, ali se onda u ovakvim trenucima stavlja apostrof na RS....i onda kazes Bosnjaci pomazu odnosu Srbije prema BiH....
Nece ni Srbija puno dobrog vidjeti sa vukovima u jagnjecoj kozi.....ostace sve na pustim obecanjima Vucica o nekoj novoj Srbiji.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#29462 Re: Dešavanja u Srbiji
Danguba wrote:ja mislio upeklo u vojvodini...Sazvana hitna sjednica Vlade Srbije zbog Rezolucije o Srebrenici

zablji bataKi na meniJu

- Danguba
#29463 Re: Dešavanja u Srbiji

zamisli ti bre drskosti...mi jeli bataKe a oni stavili kacamak i gibanicu na racun...
- CSKA
#29464 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbija i srpski narod, istorijski gledano, nisu zaslužili da, osim Ruande, budu jedini označeni kao počinitelji genocida, izjavio je Dačić ocenivši da će na osnovu britanske rezolucije, kada je o političkim posledicama reč, neko možda osporiti legitimitet Republike Srpske.
Nekima tek sada dolazi iz dupeta u glavu ona presuda medjunarodnog suda...
Nekima tek sada dolazi iz dupeta u glavu ona presuda medjunarodnog suda...
-
valensija
#29465 Re: Dešavanja u Srbiji
Zabrana za sve skupove 11. jula?
Policija bi zbog bezbednosti mogla da zabrani sve skupove vezane za Srebrenicu, koji su zakazani za 11. jul. Izvor "Novosti" iz MUP kaže da konačna odluka o skupovima još nije doneta.

POLICIJA bi zbog bezbednosti mogla da zabrani sve skupove vezane za Srebrenicu, koji su zakazani za 11. jul, saznaju "Novosti". Okupljanje ispred Narodne skupštine za taj dan je najavila grupa NVO, ali i Dveri i desničarska organizacija "Zavetnici", pa se strahuje od sukoba.
Izvor "Novosti" iz MUP kaže da konačna odluka o skupovima još nije doneta, ali da su velike šanse da se svi skupovi zabrane. Da li će 11. jula biti okupljanja, znaće se sa sigurnošću tek dva dana ranije.
Više nevladinih organizacija, među kojima su "Inicijativa mladih za ljudska prava", "Fond za humanitarno pravo" i "Žene u crnom", nameravaju da organizuje "Akciju 7.000". Plan je da 7.000 ljudi legne ispred republičkog parlamenta, što bi trebalo da simbolizuje srebreničke žrtve.
Organizacija "Zavetnici", međutim, tvrdi da su oni još u aprilu prijavili skup ispred Skupštine u trajanju od devet do 19 sati i da zbog toga "Akcija 7.000" ne može da se održi. Oni tvrde da će se okupiti u najavljenom terminu.
Najava za kontraskup stigla je i od Dveri. Lider ove stranke Boško Obradović pozvao je "3.267 Srba da u subotu uspravno stoji ispred Skuštine Srbije".
- S gnušanjem odbacujem ideju antisrpskih nevladinih organizacija da Srbi zbog bilo čega treba da se stide, kleče, leže ili ponižavaju na bilo koji način - kaže Obradović. - Ako je neko u srpsko ime počinio bilo kakav zločin, on za to treba i da odgovara.
MOGUĆA SAMO JEDNA DOZVOLA
DIREKTORKA Inicijative za ljudska prava Anita Mitić kaže da ne veruje da će policija dozvoliti da se održe i njihov i skup "Zavetnika":
- Koji će skup biti održan, zavisi od političke odluke. Ovih dana bilo je mnogo pretnji, ipak, nadam se da neće biti incidenata.
Policija bi zbog bezbednosti mogla da zabrani sve skupove vezane za Srebrenicu, koji su zakazani za 11. jul. Izvor "Novosti" iz MUP kaže da konačna odluka o skupovima još nije doneta.
POLICIJA bi zbog bezbednosti mogla da zabrani sve skupove vezane za Srebrenicu, koji su zakazani za 11. jul, saznaju "Novosti". Okupljanje ispred Narodne skupštine za taj dan je najavila grupa NVO, ali i Dveri i desničarska organizacija "Zavetnici", pa se strahuje od sukoba.
Izvor "Novosti" iz MUP kaže da konačna odluka o skupovima još nije doneta, ali da su velike šanse da se svi skupovi zabrane. Da li će 11. jula biti okupljanja, znaće se sa sigurnošću tek dva dana ranije.
Više nevladinih organizacija, među kojima su "Inicijativa mladih za ljudska prava", "Fond za humanitarno pravo" i "Žene u crnom", nameravaju da organizuje "Akciju 7.000". Plan je da 7.000 ljudi legne ispred republičkog parlamenta, što bi trebalo da simbolizuje srebreničke žrtve.
Organizacija "Zavetnici", međutim, tvrdi da su oni još u aprilu prijavili skup ispred Skupštine u trajanju od devet do 19 sati i da zbog toga "Akcija 7.000" ne može da se održi. Oni tvrde da će se okupiti u najavljenom terminu.
Najava za kontraskup stigla je i od Dveri. Lider ove stranke Boško Obradović pozvao je "3.267 Srba da u subotu uspravno stoji ispred Skuštine Srbije".
- S gnušanjem odbacujem ideju antisrpskih nevladinih organizacija da Srbi zbog bilo čega treba da se stide, kleče, leže ili ponižavaju na bilo koji način - kaže Obradović. - Ako je neko u srpsko ime počinio bilo kakav zločin, on za to treba i da odgovara.
MOGUĆA SAMO JEDNA DOZVOLA
DIREKTORKA Inicijative za ljudska prava Anita Mitić kaže da ne veruje da će policija dozvoliti da se održe i njihov i skup "Zavetnika":
- Koji će skup biti održan, zavisi od političke odluke. Ovih dana bilo je mnogo pretnji, ipak, nadam se da neće biti incidenata.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29466 Re: Dešavanja u Srbiji
Treba da se stide onih koji su pocinili zlocine. Treba da se distanciraju od istih i od politike koja stiti zlikovce iz ovog i proslih ratova.da Srbi zbog bilo čega treba da se stide
Ovo za skupove....najlakse je zabraniti. Yebo drzavu u kojoj je mafija jaca od policije.
- CSKA
#29467 Re: Dešavanja u Srbiji
Plase se reakcije naroda...sta ako bi se ispred skupstine umjesto uobicajenih desetak ljudi,pojavila neka hiljada...
Pogotovo jer se onda takav skup moze pretvoriti u anti-vladine demostracije.
Pogotovo jer se onda takav skup moze pretvoriti u anti-vladine demostracije.
- Danguba
#29468 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne bi me cudilo da i Vlada posalje svoje demonstrante da ucutkaju ova udruzenja koja im pokusavaju godinama otvoriti oci.
- pici
#29469 Re: Dešavanja u Srbiji

dragi vojvodo tomo, primivshi tvoje pismo jako sam se zgranula nad tvojim osjecajima patrijotizma i ljubavi za svoj narod, evo ti moj email i viber pa da budemo u stalnom kontaktu.
tvoja kraljica Elli2
-
saim_adka
#29470 Re: Dešavanja u Srbiji
.
Last edited by saim_adka on 19/01/2017 09:40, edited 2 times in total.
- karanana
#29471 Re: Dešavanja u Srbiji
archduke toma.
je li ga dodala na фејсбук?
je li ga dodala na фејсбук?
- CSKA
#29472 Re: Dešavanja u Srbiji
Seselj pozvao svoje pristalice da dodju 11. jula ispred Narodne skupstine.
Haos u najavi ako ga ne sprece.
Haos u najavi ako ga ne sprece.
-
valensija
#29473 Re: Dešavanja u Srbiji
"Rusija pokazala da je pravi i iskren prijatelj"
Danas je veliki dan za Srbiju, a Rusija je pokazala i dokazala da je pravi i iskren prijatelj, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Nikolić je u pisanoj izjavi medijima rekao da je veliki dan za Srbiju ne samo zato što je sprečeno bacanje ljage na ceo srpski narod, u pokušaju da se proglasi genocidnim, već zato što je danas Rusija pokazala i dokazala da je pravi i iskren prijatelj.
"Prijatelj koji zna da ceni prave vrednosti i koji dobro dobrim vraća" podvukao je Nikolić.
"Nisu pojedine zemlje danas pokušale da anatemišu Srbe, zato što su stvarno počinili genocid. Danas je trebalo kazniti Srbe zato što nisu pristali na ucene i ultimatume. Zato što su odoleli pritiscima da se uvedu sankcije Rusiji i zato što beskopmpromisno poštuju istinu i pravdu" rekao je predsednik Srbije.
Kako je naveo u Srebrenici se desio užasan zločin koji je osudila cela Srbija.
"Zločini su se desili tokom, ratnih dešavanja devedesetih i pojedinci ili grupe pojedinaca su u njemu činile zločine. Muslimanske snage Bosne i džihadisti hladnokrvno su ubili hiljade srpske dece, žena i starih lica. Sravnjeno je sa zemljom 39 sela u tom području" ukazao je Nikolić i dodao:
"Rezolucija koju je predložila Velika Britanija i koja je imala do podnošenja nekoliko verzija, a podneta je čini se najdrastičniija imala je za cilj da samo jedan, srpski narod bude osuđen za, ni manje ni više, jedini genocid svetskih razmera".
Predsednik Srbije je okarakterisao paradoksalnim pokušaj da narod koji je bio žrtva genocida i progona tokom Drugog svetskog rata, koji je zarad mira i slobode čitavog sveta, žrtvovao trećinu svog stanovništva tokom Prvog svetskog rata, koji je proglasio svog krvnika za brata i prigrlio ga, odrekavši se sopstvene državnosti, bude označen kao genocid.
"Čak i da je takva paradoksalna odluka bila doneta, Srbija ne bi bila ogorčena, niti bi se svetila i mrzela. Te osobine jednostavno nisu imanentne srpskom narodu. To je narod sposoban da voli i prašta, a ne da mrzi i gazi.Srbija ostaje posvećena pomirenju, miru i stabilnosti u regionu i snaženju prijateljstva širom sveta" poručio je predsednik Srbije.
Rezolucija o Srebrenici nije usvojena na Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, nakon što je Rusija uložila veto.
Predstavnici deset zemalja su podržali rezoluciju, četiri zemlje su bile uzdržane, a ambasador Rusije pri UN Vitalij Čurkin je bio protiv, a nakon glasanja predsedavajući sednice je konstatovao da rezolucija nije usvojena.
Danas je veliki dan za Srbiju, a Rusija je pokazala i dokazala da je pravi i iskren prijatelj, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Nikolić je u pisanoj izjavi medijima rekao da je veliki dan za Srbiju ne samo zato što je sprečeno bacanje ljage na ceo srpski narod, u pokušaju da se proglasi genocidnim, već zato što je danas Rusija pokazala i dokazala da je pravi i iskren prijatelj.
"Prijatelj koji zna da ceni prave vrednosti i koji dobro dobrim vraća" podvukao je Nikolić.
"Nisu pojedine zemlje danas pokušale da anatemišu Srbe, zato što su stvarno počinili genocid. Danas je trebalo kazniti Srbe zato što nisu pristali na ucene i ultimatume. Zato što su odoleli pritiscima da se uvedu sankcije Rusiji i zato što beskopmpromisno poštuju istinu i pravdu" rekao je predsednik Srbije.
Kako je naveo u Srebrenici se desio užasan zločin koji je osudila cela Srbija.
"Zločini su se desili tokom, ratnih dešavanja devedesetih i pojedinci ili grupe pojedinaca su u njemu činile zločine. Muslimanske snage Bosne i džihadisti hladnokrvno su ubili hiljade srpske dece, žena i starih lica. Sravnjeno je sa zemljom 39 sela u tom području" ukazao je Nikolić i dodao:
"Rezolucija koju je predložila Velika Britanija i koja je imala do podnošenja nekoliko verzija, a podneta je čini se najdrastičniija imala je za cilj da samo jedan, srpski narod bude osuđen za, ni manje ni više, jedini genocid svetskih razmera".
Predsednik Srbije je okarakterisao paradoksalnim pokušaj da narod koji je bio žrtva genocida i progona tokom Drugog svetskog rata, koji je zarad mira i slobode čitavog sveta, žrtvovao trećinu svog stanovništva tokom Prvog svetskog rata, koji je proglasio svog krvnika za brata i prigrlio ga, odrekavši se sopstvene državnosti, bude označen kao genocid.
"Čak i da je takva paradoksalna odluka bila doneta, Srbija ne bi bila ogorčena, niti bi se svetila i mrzela. Te osobine jednostavno nisu imanentne srpskom narodu. To je narod sposoban da voli i prašta, a ne da mrzi i gazi.Srbija ostaje posvećena pomirenju, miru i stabilnosti u regionu i snaženju prijateljstva širom sveta" poručio je predsednik Srbije.
Rezolucija o Srebrenici nije usvojena na Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, nakon što je Rusija uložila veto.
Predstavnici deset zemalja su podržali rezoluciju, četiri zemlje su bile uzdržane, a ambasador Rusije pri UN Vitalij Čurkin je bio protiv, a nakon glasanja predsedavajući sednice je konstatovao da rezolucija nije usvojena.
- pici
#29474 Re: Dešavanja u Srbiji
"Nikolić zaustavio britansku rezoluciju"
Kabinet predsednika Tomislava Nikolića je saopštio da je Nikolić, svojom diplomatskom aktvnošću, zaustavio britansku rezoluciju pred Savetom bezbednosti UN.

POBEDAAA !!!
- ljevoruki
#29475 Re: Dešavanja u Srbiji
Kaze Toma:
"Nisu pojedine zemlje danas pokušale da anatemišu Srbe, zato što su stvarno počinili genocid. Danas je trebalo kazniti Srbe zato što nisu pristali na ucene i ultimatume. Zato što su odoleli pritiscima da se uvedu sankcije Rusiji i zato što beskopmpromisno poštuju istinu i pravdu" rekao je predsednik Srbije. "
Nije bez pameti, ima i toga.
Pa opet kaze Toma:
"Zločini su se desili tokom, ratnih dešavanja devedesetih i pojedinci ili grupe pojedinaca su u njemu činile zločine. Muslimanske snage Bosne i džihadisti hladnokrvno su ubili hiljade srpske dece, žena i starih lica. Sravnjeno je sa zemljom 39 sela u tom području" ukazao je Nikolić"
Za ovo ga treba tuziti. Neka dokazuje na sudu ko je koga ubio.
"Nisu pojedine zemlje danas pokušale da anatemišu Srbe, zato što su stvarno počinili genocid. Danas je trebalo kazniti Srbe zato što nisu pristali na ucene i ultimatume. Zato što su odoleli pritiscima da se uvedu sankcije Rusiji i zato što beskopmpromisno poštuju istinu i pravdu" rekao je predsednik Srbije. "
Nije bez pameti, ima i toga.
Pa opet kaze Toma:
"Zločini su se desili tokom, ratnih dešavanja devedesetih i pojedinci ili grupe pojedinaca su u njemu činile zločine. Muslimanske snage Bosne i džihadisti hladnokrvno su ubili hiljade srpske dece, žena i starih lica. Sravnjeno je sa zemljom 39 sela u tom području" ukazao je Nikolić"
Za ovo ga treba tuziti. Neka dokazuje na sudu ko je koga ubio.