ne treba biti zavidan ljudima na privrednim uspjesimaIma Bosne_Bice Bosne wrote:Beograd je najvece uzgajaliste svinja na svijetu, a u skaldu s tim i sa najvecim brojem zaposlenih na njemu-cak 2,5 miliona.![]()
Dešavanja u Srbiji
-
L u c i f e r
#28526 Re: Dešavanja u Srbiji
- Sezam
#28527 Re: Dešavanja u Srbiji
Nisi ti nikakv kosmopolita, vec kompleksas kojem je Beograd centar svijetaL u c i f e r wrote: reče neko ko nije mako iz boljakova dalje od briješća i buće nekome ko je građanin svijeta i kosmopolita par exellance
Ali, ako ti pomaze da se osjecas bolje tako sto ces spustati nekom ko je vidio i New York i Paris i London i Tokio, izmedju ostalih, bujrum, budi mi gost.
- Bratov brat
#28528 Re: Dešavanja u Srbiji
...rece neko ko ne moze da se integrise u skandinavsko drustvo dve decenije , a mozemo reci i rece covek koji iz dna duse mrzi sve sto u sebi sadrzi nesto sto ima veze sa Srbijom i Beogradom.Sezam wrote:
...rece neko ko se nagledao svjetskih metropola, za razliku od tebe i tebi slicnih
Stidi se svog primitivizma , procitaj neku knjigu , idi negde, radi nesto...Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Beograd je najvece uzgajaliste svinja na svijetu, a u skaldu s tim i sa najvecim brojem zaposlenih na njemu-cak 2,5 miliona.![]()
Uglavnom ovakve raspravke nemaju veze ni sa nacionalnoscu ni sa religijom, ni sa gradskim rivalstvima, ovde postoji spor onih koji su na asfaltu odrasli i onih koji bi da asfalt preoru da posade nesto .
Mogao si i na druge planete da putujes kad si u osnovi ostao ono sto si i bio,malodusni beskrupulozni malogradjanin , pun mrznje koja razdire samo tebe a ne one sa kojima " diskutujes" .Ali, ako ti pomaze da se osjecas bolje tako sto ces spustati nekom ko je vidio i New York i Paris i London i Tokio, izmedju ostalih, bujrum, budi mi gost.
-
L u c i f e r
#28529 Re: Dešavanja u Srbiji
A znači počeli smo se i vrijeđati. Znači takav je običaj u tvom selu.Sezam wrote:Nisi ti nikakv kosmopolita, vec kompleksas kojem je Beograd centar svijetaL u c i f e r wrote: reče neko ko nije mako iz boljakova dalje od briješća i buće nekome ko je građanin svijeta i kosmopolita par exellance![]()
Ali, ako ti pomaze da se osjecas bolje tako sto ces spustati nekom ko je vidio i New York i Paris i London i Tokio, izmedju ostalih, bujrum, budi mi gost.
Nikakav problem mon amie.
Pa kae: "Add foe."
-
Martinez_
#28530 Re: Dešavanja u Srbiji
Au pa ovi što na temi sprdaju se sa Beogradom su redom fetivi Njujorčani, Parižani... 
- LBVIEW
#28531 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako god, iz Sarajeva nisu lansirani projekti poput onog-"gdje je jedan bosnjacki grob tu je bosnjacka zemlja",niti je smisljena "karta" masovnih grobnica za nebosnjake, kao sto je uradeno s predznakom srpski u "metropoli".Dalje, vlast nemaju bivsi pripadnici Al Kaide, kao sto je danas slucaj u "metropoli" sa dvosjedom bez kormilara: grobar-pickousti, dokazanim "altruistima" - "za jednog Srbina 100 muslimana".Sarajevo, kakvo god da je, ne pokusava za Kazane okriviti Srbe, kao sto rekonstrukcijom Kapije zvanicni Beograd za zlocine 'rabre srpskije vojske optuzuje Bosnjake.Ima ovoga podosta, ako ti treba dodatnih pojasnjenja.L u c i f e r wrote:
Smiješno je porediti Sarajevo i Beograd.
Sarajlija sam i ovde živim čitav život, ali pričajmo realno...
Sarajevo je šarmantni gradić od cca 300 000 stanovnika i njegovi su jedini plusevi čaršija, vrelo bosne i olimpijske planine, dok je Beograd milionski velegrad i metropola u pravom smislu te riječi.
Jer kad se na jednom sarajevskom forumu prica o "metropoli", ne mogu se zaobici ovi primjeri "civilizacijskih vrijednosti" da ga hebes, ljutio se neki "metropolac" ili ne.
-
L u c i f e r
#28533 Re: Dešavanja u Srbiji
Zanimljivo, ali to nije bila tema, o politikom i nacionalizmom opterećeni mladiću...LBVIEW wrote:Kako god, iz Sarajeva nisu lansirani projekti poput onog-"gdje je jedan bosnjacki grob tu je bosnjacka zemlja",niti je smisljena "karta" masovnih grobnica za nebosnjake, kao sto je uradeno s predznakom srpski u "metropoli".Dalje, vlast nemaju bivsi pripadnici Al Kaide, kao sto je danas slucaj u "metropoli" sa dvosjedom bez kormilara: grobar-pickousti, dokazanim "altruistima" - "za jednog Srbina 100 muslimana".Sarajevo, kakvo god da je, ne pokusava za Kazane okriviti Srbe, kao sto rekonstrukcijom Kapije zvanicni Beograd za zlocine 'rabre srpskije vojske optuzuje Bosnjake.Ima ovoga podosta, ako ti treba dodatnih pojasnjenja.L u c i f e r wrote:
Sarajevo je šarmantni gradić od cca 300 000 stanovnika i njegovi su jedini plusevi čaršija, vrelo bosne i olimpijske planine, dok je Beograd milionski velegrad i metropola u pravom smislu te riječi.
Jer kad se na jednom sarajevskom forumu prica o "metropoli", ne mogu se zaobici ovi primjeri "civilizacijskih vrijednosti" da ga hebes, ljutio se neki "metropolac" ili ne.
- Sezam
#28534 Re: Dešavanja u Srbiji
Bratov brat wrote:...rece neko ko ne moze da se integrise u skandinavsko drustvo dve decenije , a mozemo reci i rece covek koji iz dna duse mrzi sve sto u sebi sadrzi nesto sto ima veze sa Srbijom i Beogradom.Sezam wrote:
...rece neko ko se nagledao svjetskih metropola, za razliku od tebe i tebi slicnih
Svijeta se proputovalo, ovako neintegrisan, a sve od SveCke socijale.
Nemoj biti zavistan. Ko zna mozda ti Albanci protjeraju komplet familiju u blizoj buducnosti, pa i tebi svane.
- Bratov brat
#28535 Re: Dešavanja u Srbiji
Da je ovde neko u toku razgovara bilo sta insinuirao, negirao neke zlocine i slicno, tvoj post bi bio na mestu . Radi se o tome da se ovde prica o gradovima i to bez nacionalnog predznaka a ti upadas i pokusavas da pricu odvedes u potpuno drugom smeru, siguran sam da jos uvek postoji onaj forum srpskih nacionalista pa tamo do mile volje mozes da razmenjujes stavove sa individuama koje su slicnog ako ne i istog mentalnog sklopa kao i ti.LBVIEW wrote:
Kako god, iz Sarajeva nisu lansirani projekti poput onog-"gdje je jedan bosnjacki grob tu je bosnjacka zemlja",niti je smisljena "karta" masovnih grobnica za nebosnjake, kao sto je uradeno s predznakom srpski u "metropoli".Dalje, vlast nemaju bivsi pripadnici Al Kaide, kao sto je danas slucaj u "metropoli" sa dvosjedom bez kormilara: grobar-pickousti, dokazanim "altruistima" - "za jednog Srbina 100 muslimana".Sarajevo, kakvo god da je, ne pokusava za Kazane okriviti Srbe, kao sto rekonstrukcijom Kapije zvanicni Beograd za zlocine 'rabre srpskije vojske optuzuje Bosnjake.Ima ovoga podosta, ako ti treba dodatnih pojasnjenja.
I naravno nista bez skandinavskog "Zike Sarenice"
L u c i f e r wrote:
-
L u c i f e r
#28536 Re: Dešavanja u Srbiji
Bratov brat wrote:
![]()
- Bratov brat
#28537 Re: Dešavanja u Srbiji
Mislis zavidan ?Sezam wrote:
Nemoj biti zavistan. Ko zna mozda ti Albanci protjeraju komplet familiju u blizoj buducnosti, pa i tebi svane.
- LBVIEW
#28538 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako nije tema ako se prica o Srbiji na podforumu politika?L u c i f e r wrote:Zanimljivo, ali to nije bila tema, o politikom opterećeni mladiću...LBVIEW wrote:Kako god, iz Sarajeva nisu lansirani projekti poput onog-"gdje je jedan bosnjacki grob tu je bosnjacka zemlja",niti je smisljena "karta" masovnih grobnica za nebosnjake, kao sto je uradeno s predznakom srpski u "metropoli".Dalje, vlast nemaju bivsi pripadnici Al Kaide, kao sto je danas slucaj u "metropoli" sa dvosjedom bez kormilara: grobar-pickousti, dokazanim "altruistima" - "za jednog Srbina 100 muslimana".Sarajevo, kakvo god da je, ne pokusava za Kazane okriviti Srbe, kao sto rekonstrukcijom Kapije zvanicni Beograd za zlocine 'rabre srpskije vojske optuzuje Bosnjake.Ima ovoga podosta, ako ti treba dodatnih pojasnjenja.L u c i f e r wrote:
Ako je neko opterecen politikom samo zato sto podsjeca na drugu "stranu medalje", onda
Ili se to mozda ne bi trebalo reci, da se nojevi s glavom u pijesku ne uznemire?
Beograd i Srbija ce se posmatrati kroz tu prizmu dok god se po istoj vrse rekonstrukcije Kapije i drugih bosnjackih stratista s ciljem '"pranja" zlocinackog rezima i politike, svidalo se to "metropolcima" ili ne.
-
L u c i f e r
#28539 Re: Dešavanja u Srbiji
U toj konverzaciji riječ je bila o veličini gradova bolan, što si zadrt tako...
Last edited by L u c i f e r on 04/01/2015 12:36, edited 2 times in total.
- Sezam
#28540 Re: Dešavanja u Srbiji
Kad ne znas sta bi odgovorio, ti prijavi. Tipican salonjerosBratov brat wrote:Mislis zavidan ?Sezam wrote:
Nemoj biti zavistan. Ko zna mozda ti Albanci protjeraju komplet familiju u blizoj buducnosti, pa i tebi svane.Zavisnost je nesto drugo. Poceo si i familiju da mi pominjes ? Necemo tako podmukli planinski stanovnice iz taloga ljudskog roda.Post ti je prijavljen . Naravno , ti internet i komunikaciju na njemu koristis maksimalno , a znas dobro da se ovo u realnosti ne tolerise.
Samo sam aludirao na cinjenicu da mi je komplet familija protjerana od strane Srba, i da "zahvaljujuci" vama, sad smo neintegrisani u SveCko drstvo i putujemo svijetom od SveCke socijale.
zato i kazem, mozda vam Albanci (na srpskom: Siptari) pomognu u skoroj buducnosti da i vi vidite svijeta i metropola.
- Bratov brat
#28541 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja nisam proterao tvoju familiju niti imam bilo sta sa tim, nikad zlo nisam pomislio nekom iz tvoje familije pa ni tebi . Ti si meni rekao sta si imao , a videcu da li ce moderacija to da sankcionise.Sezam wrote:
Samo sam aludirao na cinjenicu da mi je komplet familija protjerana od strane Srba, i da "zahvaljujuci" vama, sad smo neintegrisani u SveCko drstvo i putujemo svijetom od SveCke socijale.![]()
- Država
#28542 Re: Dešavanja u Srbiji
LBVIEW wrote: Kako god, iz Sarajeva nisu lansirani projekti poput onog-"gdje je jedan bosnjacki grob tu je bosnjacka zemlja",niti je smisljena "karta" masovnih grobnica za nebosnjake, kao sto je uradeno s predznakom srpski u "metropoli".Dalje, vlast nemaju bivsi pripadnici Al Kaide, kao sto je danas slucaj u "metropoli" sa dvosjedom bez kormilara: grobar-pickousti, dokazanim "altruistima" - "za jednog Srbina 100 muslimana".Sarajevo, kakvo god da je, ne pokusava za Kazane okriviti Srbe, kao sto rekonstrukcijom Kapije zvanicni Beograd za zlocine 'rabre srpskije vojske optuzuje Bosnjake.Ima ovoga podosta, ako ti treba dodatnih pojasnjenja.
Mislim da je ovo neukusno. Beograđani su mahom liberalni ljudi I nisu fašisti. Druga je stvar što se u Bg skrkalo sve s kolca I konopca, pa mi sa strane mislimo da je Bg pun nacionalista. Ja lično nikada nisam imao problem sa tim ljudima, ali ako naletiš na papka iz Han Pijeska koji je preko noći postao beograđanin, može ti se desiti da završiš razbijene glave...
- Sezam
#28543 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma jok bre, vi ste svi nevinasca. Mrava ne bi zgazili. Narod koji izabere Vucica za premijera sigurno ne misli zlo svojim komsijama.Bratov brat wrote:Ja nisam proterao tvoju familiju niti imam bilo sta sa tim, nikad zlo nisam pomislio nekom iz tvoje familije pa ni tebi . Ti si meni rekao sta si imao , a videcu da li ce moderacija to da sankcionise.Sezam wrote:
Samo sam aludirao na cinjenicu da mi je komplet familija protjerana od strane Srba, i da "zahvaljujuci" vama, sad smo neintegrisani u SveCko drstvo i putujemo svijetom od SveCke socijale.![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28544 Re: Dešavanja u Srbiji
04/01/2015 - 11:30
GROB DRAŽE MIHAJLOVIĆA VREDI 70.000 DOLARA! Srpski emigranti daju ovoliko novca za nastavak potrage!
Akciju finansiraju i organizuju potomci srpskih emigranata u Argentini i na Bliskom istoku, a novac će biti odvojen ne samo za pronalaženje mesta gde je sahranjen general Mihailović, već i za podizanje spomenika žrtvama komunističkog režima u Beogradu i za obeležavanje masovnih grobnica širom zemlje
Potraga za mestom gde je sahranjen general Dragoljub Draža Mihailović, komandant Jugoslovenske vojske u otadžbini, biće nastavljena na proleće pod pokroviteljstvom srpske emigracije.
Potpredsednik Udruženja političkih zatvorenika i žrtava komunističkog režima Blažo Đurović izjavio je za ovaj list da je za početak obezbeđeno 70.000 dolara, ali da je budžet za istragu praktično neograničen, a potraga će trajati dok grobno mesto ne bude pronađeno, pišu “Večernje Novosti”.
- Celu akciju finansiraju i organizuju potomci srpskih emigranata u Argentini i na Bliskom istoku, a novac će biti odvojen ne samo za pronalaženje mesta gde je sahranjen general Mihailović, već i za podizanje spomenika žrtvama komunističkog režima u Beogradu i za obeležavanje masovnih grobnica širom zemlje – kaže Đurović.
On je već pružio logističku pomoć prilikom pretrage terena na Adi Ciganliji pre tri godine, koju je vršila državna komisija. Ovog puta logistiku će pružiti potomci žrtava komunističkog režima i emigranata, koji rade u stranim obaveštajnim službama.
Đurović kaže da su za sada u opciji dve lokacije u Beogradu, kojima je zajedničko to što su obe čuvane, odnosno pod stražom, a to nisu ni Veliko ratno ostrvo, kao što se pričalo, ni Lisičji potok.
- Za potragu koristimo privatnu arhivu koja je ostala iza obaveštajnih oficira Kraljeve vojske, koji su spremali oslobađanje Draže Mihailovića iz zatvora – kaže Đurović.
On ističe da Državna komisija za otkrivanje istine o smrti generala Mihailovića nije imala uvid u ove spise.
- Potragu pokrećemo krajem aprila ili početkom maja. Nećemo tražiti od države nikakve dozvole, jer niko za to i nije nadležan. Tužilaštvo bi bilo nadležno da potragu organizuje i finansira država, a ovo je na neki način detektivsko traganje za istinom – kaže Đurović.
(Telegraf.rs)
ziv je cica umro nije dok je cice i Crbije

- LBVIEW
#28545 Re: Dešavanja u Srbiji
Kad se vec prica o tome koji je grad metropola, ne moze se zaobici mentalitet onim koji u istoj zive, a koji su na demokratskim izborima,nicim izazvani,dali podrsku presvucenim cetnicima koji su ne tako davno javno propagirali:"za jednog Srbina 100 muslimana".L u c i f e r wrote:U toj konvezraciji riječ je bila o veličini gradova bolan, što si zadrt tako...
Ili, recimo, s casnih izuzetcima, nijemo posmatraju rekonstrukciju Kapije na Batajnici s ciljem skidanja odgovornosti s dokazanog zlocinca, sto ih stavlja u rang s onim Bajinim sumnjacima. Sorry, za moj ukus degutantno, smatrao ti mene zadrtim ili ne.
-
L u c i f e r
#28546 Re: Dešavanja u Srbiji
Smaraš.LBVIEW wrote:Kad se vec prica o tome koji je grad metropola, ne moze se zaobici mentalitet onim koji u istoj zive, a koji su na demokratskim izborima,nicim izazvani,dali podrsku presvucenim cetnicima koji su ne tako davno javno propagirali:"za jednog Srbina 100 muslimana".L u c i f e r wrote:U toj konvezraciji riječ je bila o veličini gradova bolan, što si zadrt tako...
Ili, recimo, s casnih izuzetcima, nijemo posmatraju rekonstrukciju Kapije na Batajnici s ciljem skidanja odgovornosti s dokazanog zlocinca, sto ih stavlja u rang s onim Bajinim sumnjacima. Sorry, za moj ukus degutantno, smatrao ti mene zadrtim ili ne.
Od tebe ništa pametno ni pozitivno pročitati ne mogu, helem:
Pa kae: "Add foe".
-
L u c i f e r
#28547 Re: Dešavanja u Srbiji
Beograđani su iz mog iskustva extra raja, tamo sam uvijek bio primljen sa izuzetnim gostoprimstvom i dobrodošlicom...Država wrote:LBVIEW wrote: Kako god, iz Sarajeva nisu lansirani projekti poput onog-"gdje je jedan bosnjacki grob tu je bosnjacka zemlja",niti je smisljena "karta" masovnih grobnica za nebosnjake, kao sto je uradeno s predznakom srpski u "metropoli".Dalje, vlast nemaju bivsi pripadnici Al Kaide, kao sto je danas slucaj u "metropoli" sa dvosjedom bez kormilara: grobar-pickousti, dokazanim "altruistima" - "za jednog Srbina 100 muslimana".Sarajevo, kakvo god da je, ne pokusava za Kazane okriviti Srbe, kao sto rekonstrukcijom Kapije zvanicni Beograd za zlocine 'rabre srpskije vojske optuzuje Bosnjake.Ima ovoga podosta, ako ti treba dodatnih pojasnjenja.
Mislim da je ovo neukusno. Beograđani su mahom liberalni ljudi I nisu fašisti. Druga je stvar što se u Bg skrkalo sve s kolca I konopca, pa mi sa strane mislimo da je Bg pun nacionalista. Ja lično nikada nisam imao problem sa tim ljudima, ali ako naletiš na papka iz Han Pijeska koji je preko noći postao beograđanin, može ti se desiti da završiš razbijene glave...
- Sezam
#28548 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbin se Srbinu radujeL u c i f e r wrote:
Beograđani su iz mog iskustva extra raja, tamo sam uvijek bio primljen sa izuzetnim gostoprimstvom i dobrodošlicom...
- Bratov brat
#28549 Re: Dešavanja u Srbiji
Obratio si mi se licno i nemoj da se vadis nekom kolektivizacijom i generalizacijom. Ne predstavljam ja ovde nikakav narod, ni stranku, ni ideologiju, pisem u svoje ime . Uvredio si me podlo i necasno pominjuci mi najblize, ja to tebi nisam uradio. Meni mozes da kazes sta hoces i da pises svakakve gluposti, ali neki kodeks mora da postoji, sto covek bez trunke morala i ljudskosti kao sto si ti tesko moze da razume.Sezam wrote:
Ma jok bre, vi ste svi nevinasca. Mrava ne bi zgazili. Narod koji izabere Vucica za premijera sigurno ne misli zlo svojim komsijama.
Ne bi verovao koliko sam raspravki imao sa takvima , a sve su pocinjale sa konstatacijom da ja " nisam dovoljno Srbin ... ???" . Napomenuo si da dolazis jednom mesecno ovde, a dolazi i cesce i redje veliki broj ljudi iz Sarajeva, nikad ni najmanji spor sa njima, milion zajednickih tema, verovatno se gradska raja uvek najbolje kapirala sa gradskom ma odakle bili, i to je ono sto neki ljudi nikada nece razumeti.Država wrote:
-
L u c i f e r
#28550 Re: Dešavanja u Srbiji
To je to.Bratov brat wrote: verovatno se gradska raja uvek najbolje kapirala sa gradskom ma odakle bili, i to je ono sto neki ljudi nikada nece razumeti.