Dešavanja u Srbiji

L u c i f e r

#25626 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by L u c i f e r »

oakville wrote:
L u c i f e r wrote:dobar izgleda onaj vučić
da se hoće pojavit i kakav bošnjo sa makar jednim testisom ko u njega
kamo sreće
Neka hvala, on je dobar za Srbiju - srbi bez policijske palice slabo izgleda bilo šta razumiju. Eto im novog heroja, poželimo im sve najbolje u budućem druženju.
bogami i mi smo rođeni za palice po leđima
pa vidiš naša kleptokratska govna šta rade
ko je ikad odgovarao i za šta
od političara i tajkuna
Havatar

#25627 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

oakville wrote:
kamo sreće
Neka hvala, on je dobar za Srbiju - srbi bez policijske palice slabo izgleda bilo šta razumiju. Eto im novog heroja, poželimo im sve najbolje u budućem druženju.
Nije dobar ni za Srbiju , citavo vrijeme pravi kampanju za izbore a nema nikakve rezultate .
L u c i f e r

#25628 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by L u c i f e r »

Havatar wrote:
oakville wrote:
kamo sreće
Nije dobar ni za Srbiju , citavo vrijeme pravi kampanju za izbore a nema nikakve rezultate .
nisam dublje analizirao
tako da ostavljam mogućnost da si u pravu
CSKA

#25629 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Pazi kad imamo Kolumba u vladi :

nedelja 29.12.2013 | 22:42
Vučić: Država je ubila Ćuruviju
Izvor: B92, Tanjug

Beograd -- Država je izvršila likvidaciju Slavka Ćuruvije, rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i dodao da su direktni izvršioci ubistva i dalje živi.

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=794769

Cudi me jedino da su stvarno zivi,da ih je rezim ostavio zive.Hoce li pasti neka optuznica protiv M.M.
Havatar

#25630 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

Borba protiv korupcije u Srbiji se nastavlja i to sve zahvaljujuci prvom potpredsjedniku Vlade Aleksandru Vucicu:

Image
ultima_palabra

#25631 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

CSKA wrote:Pazi kad imamo Kolumba u vladi :

nedelja 29.12.2013 | 22:42
Vučić: Država je ubila Ćuruviju
Izvor: B92, Tanjug

Beograd -- Država je izvršila likvidaciju Slavka Ćuruvije, rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i dodao da su direktni izvršioci ubistva i dalje živi.

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=794769

Cudi me jedino da su stvarno zivi,da ih je rezim ostavio zive.Hoce li pasti neka optuznica protiv M.M.
Čisto ne mogu da vjerujem :oops: A on kao ništa o tome nije znao?
maher

#25632 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by maher »

VREME 26.12.2013

Ženidba Vučić gospodara

Dragoljub Žarković

Nema teme o kojoj se uz trpezu u slavu Svetog Nikole više trtljalo nego o Vučićevoj ženidbi. Kao nekad, u potaji, o vezi Tita i Gertrude. Sestro slatka, da ti kažem i u tom smislu...

Srbija je postala tabloidno društvo, u smislu javnog informisanja. Nemam ništa protiv. Naprotiv, sve najbolje, principijelno, mislim o tabloidima. To je najteži posao u našem zanatu. Svaki dan morate imati neku vest koja zadire u tuđi život. Pod uslovom da je nađete sami. I ako vam nije gadno.

Već sam negde napisao da mi se urednik jednog tabloida žalio na drugi tabloid kako je njima lako: "Oni dobiju prve četiri strane unapred, a mi moramo sve sami."

Zavera tabloidnog ćutanja postignuta je samo oko, kako cela Srbija priča, novog braka najmoćnijeg čoveka Srbije – Aleksandra Vučića. Ja, mada imam više brakova iza sebe, potpuno razumem Aleksandra Vučića. Što bi njegov privatni život bio tema "žutara" kad ima dosta Stoja, Stanija, Severina (fali mi četvrto ime za ona čuvena srpska "četiri S"), ali taj manjak informacija treba pripisati mojoj neobaveštenosti – mora da ima još neka na – S.

Mišković se tu slabo uklapa, kod Đilasa zbilja ima jedno slovo u prezimenu na "s", mada i kod Miškovića, kad bolje razmislim, ima "s" u prvom imenu, kao i kod Aleksandra.

Dakle, da li se "prvi potpredsednik vlade" i "prvi čovek Srbije" oženio po drugi put, s kim, kada i gde, to naše tabloide ne zanima, jer instinkt im govori, ili im je neko šapnuo, da ne diraju tu poverljivu informaciju od nacionalnog značaja za zaštitu lika i dela Aleksandra Vučića.

Tako ti tabloidi, kad ispunjavaju sve naručene funkcije, uništavaju brakove i poslove, svaku vrstu intime, nemaju prostora za vest koju bi svako pročitao: da li je ručak, svadbeni, bio u "Kumbari" ili u "Domu garde" oko čega se ceo Beograd podelio više nego oko Kosova.

Nema teme o kojoj se uz trpezu u slavu Svetog Nikole više trtljalo nego o Vučićevoj ženidbi. Kao nekad, u potaji, o vezi Tita i Gertrude. Sestro slatka, da ti kažem, i u tom smislu...

Ali, naši divni tabloidi ni mukac o tome, dok je ona tema, na primer, o spanđavaju Karapandže i Karađorđa, Ljube i njene maloletne kćeri, gde se jedva razabire ko je tu kome muž, a ko žena, lešinarski praćena do poslednjeg porođajnog grča nesretnog devojčurka.

Mene zbilja ne zanima da li se Vučić u dva dana razveo i ponovo oženio – mašala, brate – ali me zbilja zanima ta zavera ćutanja koja upućuje na činjenicu da on zapoveda tabloidima i daje naloge za artiljerijsku paljbu po svim oblicima protivnika, a on je zaštićen od obične ljudske znatiželje. I od vesti od javnog interesa.

Da li je moguće da je strah toliki da ne mogu da objave ni ono što je prirodna sfera njihovog interesovanja i interesovanja njihove publike?

Jeb’o tabloide kojima to nije vest.

Dragi čitaoci, srećna vam Nova godina, potom božićni praznici i promislite nekad, makar ponekad, o tome ko vas, o čemu i kako obaveštava.
Havatar

#25633 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

Zašto je skinuto Mentalno razgibavanje?

BEOGRAD - Na zvaničnom Tviter profilu ove emisije, popularni voditelji Dare i Mare su sinoć saopštili da je njihova emisija "skinuta" sa programa B92 i to zbog "neprikladnih političkih tema", što je pokrenulo mnogobrojne komentare na društvenim mrežama da je u pitanju cenzura. Emisija "Mentalno razgibavanje" koja se emituje na Radiju B92 do daljeg neće biti emitovana, saopšteno je iz ove medijske kuće, uz navode da "nije u pitanju nikakva cenzura". Potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je uticao na ukidanje emisije. ...

B92 je saopštio da, pored "Mentalnog razgibavanja", sve do 13. januara, neće biti emitovane ni emisije "Brakus od 3 do 5", "Dnevnik", "Kažiprst"... i da nije u pitanju nikakva cenzura, kako su saopštili neki mediji.

Image

Na Tviter profilu "Mentalnog razgibavanja" autori su sinoć napisali: "Obaveštavamo sve naše slušaoce da je 'Mentalno razgibavanje' skinuto sa programske šeme Radija B92 zbog neprikladnih političkih tema."

Jedan od autora emisije Marko Stepanović rekao je UNS-u da su ih "sinoć oko 20 časova pozvali sa radija i pitali da li ćemo sutra u emisiji pisati o Aleksandru Vučiću. Potvrdili smo i nakon sat vremena javljeno nam je da sutra ne dolazimo na posao i da smo na prednovogodišnjoj pauzi do 13. januara".

On je dodao da im je jutros na sastanku rečeno da je "u pitanju nova koncepcija radija, a ne politika".

"Mi u to ne verujemo, mislimo da je u pitanju politički uticaj i pokušaj cenzure. U prethodnih nekoliko dana govorili smo o Vučićevoj ženidbi i trpeli smo pritiske", kazao je Stepanović za UNS
.

Udruženje novinara Srbije (UNS) i ministar zadužen za evropske integracije Branko Ružić danas su izrazili zabrinutost zbog ukidanja emisije "Mentalno razgibavanje" sa programa Radija B92 do sredine januara iduće godine bez prethodne najave.

Na poziv UNS-a B92 je dostavio saopštenje u kojem se navodi da "od danas, 26. decembra, pa sve do 13. januara 2014. godine, na zasluženi odmor odlaze emisije 'Mentalno razgibavanje', 'Brakus od 3 do 5', 'Hulahop', 'Kažiprst', 'Dnevnik', 'Život kao takav'. U predstojećem periodu, slušaoce našeg radija očekuje mnogo više muzike, kojom ćemo podgrejati prazničnu atmosferu".

Vučić: Nisam uticao na uređivačku politiku B92

Potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da je uticao na ukidanje emisije "Menatalno razgibavnje" na Radiju B92.

"Besmislene su tvrdnje da sam na bilo koji način uticao na odlaganje, suspenziju, ili ukidanje bilo koje emisije na Radio-televiziji B92", naveo je Vučcih u pisanoj izjavi koju je prenela Vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

On je istakao da je opštepoznata činjenica da B92 nije naklonjena ni njemu, ni stranci koju vodi (SNS), ali da nikada nije imao bilo kakvu želju i potrebu da utiče na njen uređivački koncept.

"Što se mene tiče, neću da se mešam u unutrašnja pitanja B92, niti bi me oni slušali, ali bi bilo lepo kada bi pomenuta dvojica autora emisije 'Razgibavanje' nastavila da rade svoj posao na isti način kao i do sada, jer bi bar jedna u moru laži, protiv mene i Srpske napredne stranke, bila razotkrivena", naveo je Vučić.
ultima_palabra

#25634 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Crko Ljubomir Tadić... Dobrica još nije, a ka'će ne znamo.
Ras Al Ghul

#25635 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

ultima_palabra wrote:Crko Ljubomir Tadić... Dobrica još nije, a ka'će ne znamo.
Dobrica kao Medžik Džonson, puca se lovom u venu pa živi dugo :D
seln

#25636 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

ultima_palabra wrote:Crko Ljubomir Tadić... Dobrica još nije, a ka'će ne znamo.
Ostade Boris siroce.
radostan dan

#25637 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

desethiljaditi post...

vrijeme je za penziju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pNYjP5MigNs [/youtube]

sretna nova 2014.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#25638 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matijevic_Vlado »

STRAVA KOD SREMSKE MITROVICE
Poginuo pripadnik Škorpiona, njegova žena i sin!
Autor: Telegraf | 31.12.2013 - 21:00:00h | Komentara: 0
4

U sudaru dva automobila na lokalnom putu Sremska Mitrovica-Veliki Radinci poginule su tri osobe, dok je jedna teško povređena, saznaje Telegraf.rs!
policija policajci hapšenje

U sudaru dva automobila na lokalnom putu Sremska Mitrovica - Veliki Radinci poginule su tri osobe: Slobodan Medić sa ženom i sinom, dok je jedna teško povređena. Scena je, prema rečima ocevidaca, užasna.

U sudaru dva automobila koji se dogodio oko 17 sati, na lokalnom putu Sremska Mitrovica – Veliki Radinci poginule su tri osobe, dok je jedna teško povređena, saznaje Telegraf.rs!

Prema prvim informacijama, poginuo je komandant bivše paravojne jedinice “Škorpioni” Slobodan Medić, njegova supruga i sin.

Medić je služio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina. Bio je na odobrenom slobodnom vikendu. Na porodicu Medić, koja se nalazila u automobilu marke “tojota”, svojim automobilom “renault” beogradskih registarskih tablica naleteo je mladić (28), koji je prešao na levu stranu kolovoza. Od siline udarca “tojota” se prevrnula na krov i završila u kanalu.

Porodica Medić stradala je na licu mesta. Vozač “lagune” koji je odgovoran za nesreću imao je 1.90 promila alkohola u krvi i zadobio je lake telesne povrede. Policija ga je uhapsila po nalogu Tužilaštva.

Na lice mesta odmah su upućene brojne saobraćajne patrole, vatrogasci i Hitna pomoć. Scena je prema rečima ocevidaca užasna. Saobraćaj na ovoj deonici puta trenutno je obustavljen. U toku je saobraćajni uviđaj.

nije klasicno radovanje tudjoj nesreci al eto nek se zna da ga ima pa da je ko zrno
Kal El

#25639 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kal El »

Nije mi nimalo žao zbog njega,ratni zločinac! A ostalo,ne znam..
internazionale

#25640 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by internazionale »

zna li se identitet vozaca lagune (28)?
da mu posaljem bar karton jacka danielsa

ruke mu se pozlatile
flexibila

#25641 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by flexibila »

internazionale wrote:zna li se identitet vozaca lagune (28)?

ruke mu se pozlatile
:thumbup: :thumbup:
muha_sa

#25642 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Matijevic_Vlado wrote:STRAVA KOD SREMSKE MITROVICE
4

U sudaru dva automobila na lokalnom putu Sremska Mitrovica-Veliki Radinci poginule su tri osobe, dok je jedna teško povređena, saznaje Telegraf.rs!

U sudaru dva automobila na lokalnom putu Sremska Mitrovica - Veliki Radinci poginule su tri osobe: Slobodan Medić sa ženom i sinom, dok je jedna teško povređena. Scena je, prema rečima ocevidaca, užasna.

U sudaru dva automobila koji se dogodio oko 17 sati, na lokalnom putu Sremska Mitrovica – Veliki Radinci poginule su tri osobe, dok je jedna teško povređena, saznaje Telegraf.rs!

Prema prvim informacijama, poginuo je komandant bivše paravojne jedinice “Škorpioni” Slobodan Medić, njegova supruga i sin.

Medić je služio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina. Bio je na odobrenom slobodnom vikendu. Na porodicu Medić, koja se nalazila u automobilu marke “tojota”, svojim automobilom “renault” beogradskih registarskih tablica naleteo je mladić (28), koji je prešao na levu stranu kolovoza. Od siline udarca “tojota” se prevrnula na krov i završila u kanalu.

Porodica Medić stradala je na licu mesta. Vozač “lagune” koji je odgovoran za nesreću imao je 1.90 promila alkohola u krvi i zadobio je lake telesne povrede. Policija ga je uhapsila po nalogu Tužilaštva.

Na lice mesta odmah su upućene brojne saobraćajne patrole, vatrogasci i Hitna pomoć. Scena je prema rečima ocevidaca užasna. Saobraćaj na ovoj deonici puta trenutno je obustavljen. U toku je saobraćajni uviđaj.

nije klasicno radovanje tudjoj nesreci al eto nek se zna da ga ima pa da je ko zrno
:thumbup:

za one koji ne znaju.

podsjecanje i za one koji znaju al su zaboravili.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pGsy2zhFZb4 [/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GOAmESwGgpk [/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hwrVtZo1_JA [/youtube]
rokan

#25643 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by rokan »

ruke mu se pozlatile
pošalji na ovu adresu, nećeš pogriješiti:

http://www.bia.gov.rs/
Ras Al Ghul

#25644 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Đavo uvijek dođe po svoje :thumbup:
harka

#25645 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by harka »

muha_sa wrote:
4

za one koji ne znaju.

podsjecanje i za one koji znaju al su zaboravili.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pGsy2zhFZb4 [/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GOAmESwGgpk [/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hwrVtZo1_JA [/youtube]

Da li stvarno vjerujete da se nesreca dogodila.Dobio slobodan vikend i kao odmah ga nema,ja nevjerujem,srbijanska posla kao i za sve ratne zlocince,ili umru u Hagu ili je ubijen(Arkan),evo sad se kao nesrece desavaju.
uglavnomja

#25646 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by uglavnomja »

flexibila wrote:

ruke mu se pozlatile
:thumbup: :thumbup:
julisiz es grant

#25647 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by julisiz es grant »

harka wrote:Da li stvarno vjerujete da se nesreca dogodila.Dobio slobodan vikend i kao odmah ga nema,ja nevjerujem,srbijanska posla kao i za sve ratne zlocince,ili umru u Hagu ili je ubijen(Arkan),evo sad se kao nesrece desavaju.
Kakve veze ima je li nesreća ili ubistvo? Bitno je da skota više nema. Isto kao što mi nije važno ko je ubio Arkana, Ristu Đogu, Luburića, Boru Blagojevića (fočanski koljač iz WW2), ko je pucao na Antu Pavelića...samo mi je važno da su đubrad platila ultimativnu cijenu za svoja zlodjela.
megaman4

#25648 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

ovaj Ljubomir Tadić je bio rektor sarajevskog Univerziteta, tako sam negdje čuo, ako je istina?
Johnzy

#25649 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

4

Karma is a bitch! Šteta za dete, mada, pitanje je kakav čovek može da ispadne kad ga vaspitava zlo.
It_is_a_Leclerc

#25650 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by It_is_a_Leclerc »

"Scena je bila užasna", piše novinar.
Međutim, teško da u historijatu ljudskog zla može postojati užasnija scena od one na kojoj majka gleda kako joj sin čeka u redu za metak, kako ga zvijerski udaraju nogama po glavi, ponižavaju na sve moguće i nemoguće načine prije nego ga likvidiraju.

Slobodane Mediću, ti nisi zaslužio ovakvu smrt. Ti si zaslužio život bez žene i djeteta, ti si zaslužio život sa osjećajem da ti je neko odjednom došao i uzeo sve. Zaslužio si da ni kosti tog svog djeteta ne možeš sahraniti, da ih kupiš jednu po jednu, od grobnice do grobnice. Zaslužio si da se budiš i liježeš bez igdje ikog svog, da svakog dana moliš Boga da umreš, da te spoji sa porodicom. To si ti zaslužio. Zaslužio si smrt poslije patnje. Mučku smrt bez imalo ljudskosti, sa metkom u potiljak. Zaslužio si da ti leš neko nabije nogom, u njega ispali još metak ili dva, čisto da se uvjeri da si krepao. E to si ti zaslužio, jer si tako tretirao one koji su ti "dopali šaka".

Ima Boga, pa da je k'o miš. Samo molim Boga da te na onom svijetu stignu suze one djece i onih silnih majki. Gore ti, smradu jedan srbočetnički, i ne treba.
Post Reply