Tomo je izjavio da priznaje granice Hrvatske.znaci od velike srbije nista,sad nisam siguran za polu-veliku.pici wrote:Ma koji ce vam klinac,imate vi puno vise problema sa radikalima.Bas sinoc se dopisujem sa prijateljima iz Novog Sada preko MSN-a i kazu da radikali spremaju sranje sad za nedeljupesak wrote:Mira Markovic /zena Miloseviceva i sin Marko Milosecvic/, dobili su politicki azil u Rusiji, pa nece biti izruceni.......more bid bidne svasta.Slazem se sa tvojim misljenjem da je Tomo grobar dosao iz Rusije pokunjen jer mu je receno da stane na loptu i da se povuce.
SRS se kao nacionalistička stranka zalaže za stvaranje srpske države koja bi sadržavala teritorije šire od današnje Srbije, odnosno velikosrpski projekt koji bi uključivao teritorije današnje Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i dijelova Hrvatske .S njima necete moci ni u Africku uniju a ne u Evropsku
Dešavanja u Srbiji
-
trlica
-
kupusar167
TOOOMOOOO !!!!!!
TOOOMOOO !!!!!!!!
NE DAAAAJ SE TOOMOO !!!!!
RS JE UZ TEBE A I MAJCICA RUSIJA !!!!!
MI HOCEMO TOMU I
SAMO TOMU !!!!! 
TOOOMOOO !!!!!!!!
NE DAAAAJ SE TOOMOO !!!!!
RS JE UZ TEBE A I MAJCICA RUSIJA !!!!!
MI HOCEMO TOMU I
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
Auuuuuuuuuuuu crni Tomo-grobarko,pa izdade vaskoliku Veliku Srbiju,pa dješ to uraditi.A mora da mu se šefu u zatvoru nešto pomutilo il ga hipnotišu i kljukaju CIA-MI6 drogamatrlica wrote:Tomo je izjavio da priznaje granice Hrvatske.znaci od velike srbije nista,sad nisam siguran za polu-veliku.pici wrote:Ma koji ce vam klinac,imate vi puno vise problema sa radikalima.Bas sinoc se dopisujem sa prijateljima iz Novog Sada preko MSN-a i kazu da radikali spremaju sranje sad za nedeljupesak wrote:Mira Markovic /zena Miloseviceva i sin Marko Milosecvic/, dobili su politicki azil u Rusiji, pa nece biti izruceni.......more bid bidne svasta.Slazem se sa tvojim misljenjem da je Tomo grobar dosao iz Rusije pokunjen jer mu je receno da stane na loptu i da se povuce.
SRS se kao nacionalistička stranka zalaže za stvaranje srpske države koja bi sadržavala teritorije šire od današnje Srbije, odnosno velikosrpski projekt koji bi uključivao teritorije današnje Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i dijelova Hrvatske .S njima necete moci ni u Africku uniju a ne u Evropsku

-
pesak
Kakvo sranje ?pici wrote:Ma koji ce vam klinac,imate vi puno vise problema sa radikalima.Bas sinoc se dopisujem sa prijateljima iz Novog Sada preko MSN-a i kazu da radikali spremaju sranje sad za nedeljupesak wrote:Mira Markovic /zena Miloseviceva i sin Marko Milosecvic/, dobili su politicki azil u Rusiji, pa nece biti izruceni.......more bid bidne svasta.Slazem se sa tvojim misljenjem da je Tomo grobar dosao iz Rusije pokunjen jer mu je receno da stane na loptu i da se povuce.
Ja danas pricala sa jednim radikalom i sta mi kaze ? Sve su oni izracunali, Toma mora da pobedi-isprica mi neke procente i tako...i u pravu je. Kaze-a ako ne bude pobedio, onda je to kradja . A za kradju -zna se.
Tako da je stvarno moguce da ce radikali nesto uraditi u nedelju. Jos je i rekao da je Sutanovac-ministar vojske rekao da ce izvesti ljude na ulicu u nedelju...a ja to nigde nisam cula. To je mozda njihova propaganda...i uvod u niihov izlazak na ulice...
I jos kaze kako bi on glasao za Cedu- da su Boris i Ceda u drugom krugu! I sad valjda ocekuje da cu ja reci da glasam za Nikolica.
A i ovi demokrati me udavise da glasam za Tadica. Salju SMS-ove, mailove, zovu telefonom, po nekoliko puta.
Kaze mi drugarica - Ako ne glasas za Tadica, bices kriva ako Srbija bude u crno zavijena...
Ovde je postalo napeto.
Jeremic nije napet, a ni Kostunica. Ista sorta.
A da./ Kaze mi onaj radikal da je Toma imao neki baksuzluk sa avionom...nije mogao da sleti, pa su se vratili opet u Rusiju, pa svasta...zato je kao bio onoliko izmoren u duelu.
-
goeasy
Pesak, izadji u nedelju na izbore i glasaj, evo jednog SMS-a koji mi je stigao pre neki dan i podsetio me na crne dane mog detinjstva, prvo sam se smejala i shvatila kao zajebanciju a onda su mi navrle ruzne uspomene:
"Ja kasnim, stiglo je ulje pa sam stao u red, posle idem kod Rumuna da uzmem dve litre benzina ako ima. Stavi hleb od juce u zamrzivac, ako ima struje i zameni celu penziju od aprila prosle godine za pet maraka da sutra idem kod Perine majke, juce su ga poslali na ratiste. Ja sam OK. Tvoj Toma, svim srcem"
"Ja kasnim, stiglo je ulje pa sam stao u red, posle idem kod Rumuna da uzmem dve litre benzina ako ima. Stavi hleb od juce u zamrzivac, ako ima struje i zameni celu penziju od aprila prosle godine za pet maraka da sutra idem kod Perine majke, juce su ga poslali na ratiste. Ja sam OK. Tvoj Toma, svim srcem"
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
ma to ti je klasicna radikalska navlakusa ,ko mi smo 100 % pobjedili ako bude obratno ,to je krada i bice frke,tako mi ljudi pojasnise tamo u Novom Sadu,kao izace na ulice i traziti pravdupesak wrote:Kakvo sranje ?pici wrote:Ma koji ce vam klinac,imate vi puno vise problema sa radikalima.Bas sinoc se dopisujem sa prijateljima iz Novog Sada preko MSN-a i kazu da radikali spremaju sranje sad za nedeljupesak wrote:Mira Markovic /zena Miloseviceva i sin Marko Milosecvic/, dobili su politicki azil u Rusiji, pa nece biti izruceni.......more bid bidne svasta.Slazem se sa tvojim misljenjem da je Tomo grobar dosao iz Rusije pokunjen jer mu je receno da stane na loptu i da se povuce.
SRS se kao nacionalistička stranka zalaže za stvaranje srpske države koja bi sadržavala teritorije šire od današnje Srbije, odnosno velikosrpski projekt koji bi uključivao teritorije današnje Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i dijelova Hrvatske .S njima necete moci ni u Africku uniju a ne u Evropsku![]()
Ja danas pricala sa jednim radikalom i sta mi kaze ? Sve su oni izracunali, Toma mora da pobedi-isprica mi neke procente i tako...i u pravu je. Kaze-a ako ne bude pobedio, onda je to kradja . A za kradju -zna se.
Tako da je stvarno moguce da ce radikali nesto uraditi u nedelju. Jos je i rekao da je Sutanovac-ministar vojske rekao da ce izvesti ljude na ulicu u nedelju...a ja to nigde nisam cula. To je mozda njihova propaganda...i uvod u niihov izlazak na ulice...
I jos kaze kako bi on glasao za Cedu- da su Boris i Ceda u drugom krugu! I sad valjda ocekuje da cu ja reci da glasam za Nikolica.![]()
A i ovi demokrati me udavise da glasam za Tadica. Salju SMS-ove, mailove, zovu telefonom, po nekoliko puta.
Kaze mi drugarica - Ako ne glasas za Tadica, bices kriva ako Srbija bude u crno zavijena...![]()
Ovde je postalo napeto.
Jeremic nije napet, a ni Kostunica. Ista sorta.
A da./ Kaze mi onaj radikal da je Toma imao neki baksuzluk sa avionom...nije mogao da sleti, pa su se vratili opet u Rusiju, pa svasta...zato je kao bio onoliko izmoren u duelu.
A to sa grobarovim avionom,mora da nije dobro razumio od Ruja da se povuce pa vratio se da mu ponove,da se nisu predomislili
-
pesak
uf. da znas da se razmisljam. a nista da smislim
ljudi , sad, u 15 i 30 vam je pescanik-repriza jucerasnje emisije...pa je slusajte.
ja nesto nemam zivaca- cim krene pescanik, ja ustanem i pocnem nesto fizicki po kuci da rintam.
i kad slusam vesti-isto krenem da spremam po kuci.
istog momenta.
mnogo su se naostrili sa obe strane. oni koji nikad ne izlaze-sad ce-da glasaju za tadica...
bas da vidimo da li ce zavrzlama biti u pravu...
http://www.pescanik.net ili http://www.b92.net
- cogni
Zanimljivo, od kada to nema neke razlike izmedju mirnog puta i rata?pesak wrote:pa nema neke bitne razlike- samo sto su tadicevci izjavili juce da nece kosovo braniti silom, vec samo mirnim putem, a toma bi slao vojsku na kosovo.a to znaci novo bombardovanje, sta li.
predsednik rukovodi vojskom.
Jedna mala prijetnja, ako ovako nastavish prestacu da tvrdim da su 'Cedisti' razumniji od radikala.
Dalje, kada je to Nikolic rekao da ce slati vojsku na Kosovo (ne kazem da nije, samo ne znam)?
Predsjednik rukovodi vojskom u slucaju ratnog stanja, ali on nema mogucnost da proglasi ratno stanje, tako da ne treba brinuti zbog toga.
Sustinska razlika izmedju Tadica i Nikolica je sto je prvi proeuropski i demokratski orjentiran, za razliku od drugoga koji ne misli dobro o EU i koji je kvazidemokrata. Ono sto je mozda josh bitnije, mozemo ocekivati da ce EU u slucaju pobjede Nikolica zasigurno 'okrenuti ledja' Srbiji, mada ni sada odnosi EU i Srbije nisu sjajni.
Nikoliceva prednost je sto se barem zna za sta se glasa, dok je Tadic bio u svojim izjavama apstraktan i neodredjen do nebuloznosti, tako da je sutrasnje glasanje ustvari glasanje za ili protiv Nikolica.
-
zavrzlama
pesak wrote:![]()
uf. da znas da se razmisljam. a nista da smislim![]()
ljudi , sad, u 15 i 30 vam je pescanik-repriza jucerasnje emisije...pa je slusajte.
ja nesto nemam zivaca- cim krene pescanik, ja ustanem i pocnem nesto fizicki po kuci da rintam.
i kad slusam vesti-isto krenem da spremam po kuci.![]()
istog momenta.![]()
mnogo su se naostrili sa obe strane. oni koji nikad ne izlaze-sad ce-da glasaju za tadica...
bas da vidimo da li ce zavrzlama biti u pravu...
http://www.pescanik.net ili http://www.b92.net
Bas ti koji nikad ne izlaze su oni ciji ce broj savjet staraca(SANU) odrediti koliko njima bude bilo potrebno da nakarikaju tih mojih 54,9%...
Grobar je u prvom krugu dobio 1 600 000 glasova..u drugom narednih 300-450 000(od kostunicinih,novoizaslih i Cedinih izrevoltriranih) i to je to...Tadic ce na svojih 1 400 000 dobiti jedno 100 000 Cedinih....200 000 novoizaslih i jedno 700 000 onih izmisljenih od SANU-a..sto je oko 2 400 000..pa ce na l
kraju biti ovako:
Nikolic oko 1 900 000
Tadic oko 2 400 000.....koja hiljada gore- dole... i predstava zavrsena..
Pa ce se pobjeda Tadica prikazati "veliki odaziv biraca i veliki broj onih(SANU) koji su prvi put konacno izasli da glasaju...
-
pesak
Bilo bi krajnje vreme da opozicija u Srbiji nekako napravi makar jedan slobodan radio. A ne da cekamo Pescanik , jednom nedeljno..ili jurimo Perine clanke u Feralu. Hajde, ima par foruma, postiji internet, ali sve to nije dovoljno. Nemaju svi kompjutere, a i atmosfera nije toliko cista i slobodna kao sto je to bio slucaj na radiju b92 za vreme Milosevica.
Jedva cekam da se ova parada kica zavrsi.
Da postoji slobodan radio makar, sad bi se zavitlavali , pustali odredjenu muziku..
Ovako sam prinudjena da gasim televizor, gasim radio i slusam vesti sa interneta , budem na ovom forumu... citam odlicne zavrzlamine analize... i prognoze...
zavrzlamo, SANU upravlja Srbijom, a ko upravlja SANU ? Ko je iza SANU ? Koji je cilj SANU ? /osim debilne price o velikoj srbiji/
Jedva cekam da se ova parada kica zavrsi.
Da postoji slobodan radio makar, sad bi se zavitlavali , pustali odredjenu muziku..
Ovako sam prinudjena da gasim televizor, gasim radio i slusam vesti sa interneta , budem na ovom forumu... citam odlicne zavrzlamine analize... i prognoze...
zavrzlamo, SANU upravlja Srbijom, a ko upravlja SANU ? Ko je iza SANU ? Koji je cilj SANU ? /osim debilne price o velikoj srbiji/
-
zavrzlama
@pesak
Dali Tadic u koaliciji sa LDP,Cankom moze imati jedno 40% birackog tijela u Srbiji...ako moze zasto nebi Tadic napustio Kostunicu i prepustio ga tamo gdje mu je i mjesto sa radiklima..pa da se bar zna da imaju neke dvije Srbije..ona demokrtska i ona radikalsko-cetnicka...ovako Tadic saradjuje sa Kostunicom(radikalom sa pprigusivacem) pa imamo dvije Srbije radikalsku i salonsku Srbiju....
Dali Tadic u koaliciji sa LDP,Cankom moze imati jedno 40% birackog tijela u Srbiji...ako moze zasto nebi Tadic napustio Kostunicu i prepustio ga tamo gdje mu je i mjesto sa radiklima..pa da se bar zna da imaju neke dvije Srbije..ona demokrtska i ona radikalsko-cetnicka...ovako Tadic saradjuje sa Kostunicom(radikalom sa pprigusivacem) pa imamo dvije Srbije radikalsku i salonsku Srbiju....
-
zavrzlama
Odlicno pitanje ko upravlja SANU....
SANU upravlja jedan vjekovima gradjen mitoloski iskvareni sistem vrijednosti
Sto ce reci da su vjekovima srbima nametana iskrivljena istorija i los sistem vrijednosti..gdje danas je izdajnik svaki srbin koji ne mrzi nesrbe...ne tvrdi da su srbi nebeski narod i da drugi narodi nisu ravnopravni sa srbima...pa iz svega toga proizilazi kao posljedica ovo sto danas imamo u vezi srpskog naroda i nas ostalih u okruzenju...Srpski vojni i politicki intelektualci po nekom nepisanom pravilu kao zombiji slijede ove moralne vrijednosti(ne vrijednosti)..zato se danas mi mnogi pitamo kako je to komsija ubijao komsiju..koja to luda i zlocinacka ideologija moze pobiti za par dana 8000 ljudi ...zasto su se ubijali kao pacovi ljudi tamo gdje ni metak nije opaljen..zasto su porusene sve i jedna nesrpska bogomolja...zasto je ubijeno desetine postenih srba koji su se usprotivili toj ideologiji...odgovor je u toj vjekovima izgrdjenoj mitoloskoj ideologiji, da su svi srbima neprijatelji..da srbi ne mogu ni sa kim zivjeti ako oni nisu u dominantnom polozaju..Da je suzivot srba sa nesrbima poguban po srbe...da su srbi predodredjeni da drugim komanduju a da drugi nisu vrijedni da srbima vladaju ili dijele vlast....
SANU prvaci rade to sto rade jer slijede neko nepisano pravilo da je srpaskom narodu samo dobro ako je drugim lose i ako se drugi bioloski i ekonomski unistavaju....i sve to sto rade iako su i najgusnije stvari..oni smatraju da je to njima oprosteno jer nanoseci drugima nepravdu i zlocin oni misle da cine dobro covjecanstvu...
SANU-om vlada mitologija i poremeceni sistem vrijednosti..a to je onaj nevidljivi vodic koji je i najopasniji...
svi koji se suprostave ovom nacinu i sistemu po kojem se srbi treba da vladaju obicno zavrsi pod zemljom..bude stavljen na stub srama..tako da ova ideologija se hrani sama sobom i navedenim metodama se brani..
Ako se uzmu svi zlocini i nepravde koje je pocinila ideja velike srbije..shvatit cete da razlog nisu pare i materijalna korist..nego iskljucivo mitologija i ovo sto sam naveo u ovom postu.....
-
pesak
Eh, kad bih jos mogla da shvatim kakav lik treba da budes, pa da sledis taj sistem '"vrednosti"...koji je to psiholoski profil ljudi...da li su bili zlostavljani u detinjstvu ili sta..o cemu se radi...zavrzlama wrote:zavrzlamo, SANU upravlja Srbijom, a ko upravlja SANU ? Ko je iza SANU ? Koji je cilj SANU ? /osim debilne price o velikoj srbiji/
Odlicno pitanje ko upravlja SANU....
SANU upravlja jedan vjekovima gradjen mitoloski iskvareni sistem vrijednosti
Sto ce reci da su vjekovima srbima nametana iskrivljena istorija i los sistem vrijednosti..gdje danas je izdajnik svaki srbin koji ne mrzi nesrbe...ne tvrdi da su srbi nebeski narod i da drugi narodi nisu ravnopravni sa srbima...pa iz svega toga proizilazi kao posljedica ovo sto danas imamo u vezi srpskog naroda i nas ostalih u okruzenju...Srpski vojni i politicki intelektualci po nekom nepisanom pravilu kao zombiji slijede ove moralne vrijednosti(ne vrijednosti)..zato se danas mi mnogi pitamo kako je to komsija ubijao komsiju..koja to luda i zlocinacka ideologija moze pobiti za par dana 8000 ljudi ...zasto su se ubijali kao pacovi ljudi tamo gdje ni metak nije opaljen..zasto su porusene sve i jedna nesrpska bogomolja...zasto je ubijeno desetine postenih srba koji su se usprotivili toj ideologiji...odgovor je u toj vjekovima izgrdjenoj mitoloskoj ideologiji, da su svi srbima neprijatelji..da srbi ne mogu ni sa kim zivjeti ako oni nisu u dominantnom polozaju..Da je suzivot srba sa nesrbima poguban po srbe...da su srbi predodredjeni da drugim komanduju a da drugi nisu vrijedni da srbima vladaju ili dijele vlast....
SANU prvaci rade to sto rade jer slijede neko nepisano pravilo da je srpaskom narodu samo dobro ako je drugim lose i ako se drugi bioloski i ekonomski unistavaju....i sve to sto rade iako su i najgusnije stvari..oni smatraju da je to njima oprosteno jer nanoseci drugima nepravdu i zlocin oni misle da cine dobro covjecanstvu...
SANU-om vlada mitologija i poremeceni sistem vrijednosti..a to je onaj nevidljivi vodic koji je i najopasniji...
svi koji se suprostave ovom nacinu i sistemu po kojem se srbi treba da vladaju obicno zavrsi pod zemljom..bude stavljen na stub srama..tako da ova ideologija se hrani sama sobom i navedenim metodama se brani..
Ako se uzmu svi zlocini i nepravde koje je pocinila ideja velike srbije..shvatit cete da razlog nisu pare i materijalna korist..nego iskljucivo mitologija i ovo sto sam naveo u ovom postu.....
to je bre neka greska u mozgu..ne znam i ne shvatam, a vidim to svuda oko sebe. to slepilo i tu zaludjenost. sacuvaj me boze . kao da su usli u neku sektu, pa im treba reprogramiranje mozga. napravili iskorak iz civilizacije. kao da su kriminalci...poremeceni umovi...zli umovi. zbog cega ? sta je dovelo do svega ovog ?
- and
zbog toga što nisu stvari sagledane realno.srbija je mislila da raspad jugoslavije može iskoristiti za ostvarenje nekih ciljeva mitskih i nerealnih.pesak
Eh, kad bih jos mogla da shvatim kakav lik treba da budes, pa da sledis taj sistem '"vrednosti"...koji je to psiholoski profil ljudi...da li su bili zlostavljani u detinjstvu ili sta..o cemu se radi...
to je bre neka greska u mozgu..ne znam i ne shvatam, a vidim to svuda oko sebe. to slepilo i tu zaludjenost. sacuvaj me boze . kao da su usli u neku sektu, pa im treba reprogramiranje mozga. napravili iskorak iz civilizacije. kao da su kriminalci...poremeceni umovi...zli umovi. zbog cega ? sta je dovelo do svega ovog ?
da je srbija prihvatila želju većine republika da postanu samostalne države,sada bi situacija bila mnogo drugačija.
imali bi 300 000 srba u hrvatskoj i tamo ne bi bili nezanemariv faktor-sada ih tamo nema.
da su prije 20 god.ponudili kosovu ono što im sada nude,a albanci glatko odbijaju,kosovo bi sigurno ostalo u srbiji.
pored svega navukli su gnjev skoro cijelog svijeta,i uništili dobrosusjedske odnose sa zemljama koje ih okružuju.
-
pesak
pa zasto je doslo do gubitka osecaja za realnost ?
Branka Prpa, istoricarka, je jednom puvukla zanimljive paralele sa narodima koji nestaju...kaze- osnovne karakteristike naroda koji nestaju su bas ove koje se desavaju Srbima...kriza u svim segmentima drustva, a najveca i najzesca je kriza intelektualne elite jednog naroda, koja treba da ga vodi u buducnost...sa ovakvom elitom, Srbija nema buducnosti. Kaze Branka Prpa da nestajanje jednog naroda moze da se desi i u roku pd samo sto godina.
Dakle, pokazatelji- nedovoljna reprodukcija, kriza svih segmenata drustva, kriza elite koja treba naroda da vodi...jos je neke karakteristike pomenula, ali san ja zaboravila.
Ne znam zasto je doslo do svega ovoga?
Sta je okidac ?
Branka Prpa, istoricarka, je jednom puvukla zanimljive paralele sa narodima koji nestaju...kaze- osnovne karakteristike naroda koji nestaju su bas ove koje se desavaju Srbima...kriza u svim segmentima drustva, a najveca i najzesca je kriza intelektualne elite jednog naroda, koja treba da ga vodi u buducnost...sa ovakvom elitom, Srbija nema buducnosti. Kaze Branka Prpa da nestajanje jednog naroda moze da se desi i u roku pd samo sto godina.
Dakle, pokazatelji- nedovoljna reprodukcija, kriza svih segmenata drustva, kriza elite koja treba naroda da vodi...jos je neke karakteristike pomenula, ali san ja zaboravila.
Ne znam zasto je doslo do svega ovoga?
-
fuad_sarajevo
Prirodna težnja Srba da se oslobode okupacije Turaka je od jedne oslobodilačke ideje prerasla u nacionalističku i genocidnu.
Nakon što su se "kotarisali" Turaka, voz jednostavno nije mogao da stane i nastavio po "poturicama" balijama, itd.
Taj voz i danas fura, i svaki put mu dodaju par vagona a pruga se završava nad provalijom.
Nakon što su se "kotarisali" Turaka, voz jednostavno nije mogao da stane i nastavio po "poturicama" balijama, itd.
Taj voz i danas fura, i svaki put mu dodaju par vagona a pruga se završava nad provalijom.