Dešavanja u Srbiji

Post Reply
Ras Al Ghul

#24576 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

U koliko sutra počinje šou, da na vrijeme pripremim, čips, kolu, a Boga mi i malo meze sa strane ? :D
12wer

#24577 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 12wer »

Ivica Dačić: Nisam lud da idem na gej paradu pa da me prebiju huligani

Parada ponosa, ili gej parada, kako je neki zovu, je i ove jeseni glavna tema u našem društvu. Kao i uvek, aktivisti zovu visoke političare da im se pridruže i time pokažu da podržavaju prava seksualnih manjina. To jeste plemenita ideja, i dobra namera, ali iskreno, plašim se da dođem jer nisam siguran da li će policija moći da obezbedi skup od hiligana i ne želim da dobijem batine.

Ja u principu podržavam sve to za šta se gej populacija zalaže, ali jednostavno, nemam nikakvih garancija da će sve proći u najboljem redu i ne želim da rizikujem da me neko prebije.

Ideali su lepi i za njih se treba boriti, ali ipak treba imati na umu da je bezbednost građana na prvom mestu, a kad kažem građani prvenstveno mislim na sebe. Spor sam i ne mogu baš brzo da trčim a ne verujem da bih mogao da se odbranim ako me opkole i napadnu.

Mislim, jesu ta prava bitna u teoriji, i jeste bitno da svojim prisustvom premijer pokaže kako je država spremna da se uhvati u koštac sa ovim problemom, ali u praksi mi je bitnije da se ne probudim u bolnici jer me je grupa navijača išutirala.

Podrška ovako formalno – uvek, ali da se pojavim lično tamo – ne hvala, imam preča posla, kao na primer da sačuvam živu glavu.

Tako da želim svu sreću onima koji će šetati toga dana, i time pokazati da imaju poverenja u policiju. Priznajem, ja evo nemam.
muzicar_iz_parka

#24578 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muzicar_iz_parka »

Jel Eu vrijedna davanja g.....ce i i organizovanja prajda?

Baš me zanima gdje će organizovati paradu u BiH kada na to dođe red u napredku ka EU-integracijama? :-)
Država

#24580 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Država »

muzicar_iz_parka wrote:Jel Eu vrijedna davanja g.....ce i i organizovanja prajda?

Baš me zanima gdje će organizovati paradu u BiH kada na to dođe red u napredku ka EU-integracijama? :-)
Prajd treba organizovati u Sarajevu i to ne zbog EU nego zbog poštivanja ljudskih prava svakog pojedinca.

P.S. Nisam gej...

:sax:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#24581 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

neJma od pedeRa i EU ništHa :( ...Jopet malji iviCa trenira strogoČu :mrgreen:
_majevica_

#24582 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by _majevica_ »

Pa i ti gejovci su se vec popeli na onu stvar :D
Sta ako sutra tako krenu vehabije(dobrovoljci iz Sirije) da drze svoje skupove po evropskim i americkim gradovima...jel
to demokratija i da drugi prihvate te skupove kao normalne...Al u sustini te gey parade su samo jedan vid skupova koji
u mnogim gradovima prave vise problema nego neke pozitivne atmosfere :?
pici

#24583 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

pa ove veHabije su na božijem putu a pederi na iviCinom :mrgreen:
Sezam

#24584 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sezam »

ljevoruki wrote:Par citata iz Nikolicevog govora na GS UN:

Dajući podršku Globalnoj strategiju UN za borbu protiv terorizma, Nikolić je, aludirajući na Kosovo, istakao da je Srbija, kao žrtva terorizma "veoma dobro razume potrebu regionalne i šire saradnje u oblasti antiterorističkog delovanja".
:-)
Cijeg terorizma je Srbija bila zrtva?

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić je u večerašnjem obraćanju u Generalnoj skupštini UN rekao da "Srbija nikad u svojoj istoriji nije vodila agresivni rat, a oružje koje ima služi joj samo za sopstvenu odbranu".
:sad:
Kakav cinik i lazov. I sam je ucestvovao u agresiji na teritoriji susjedne zemlje.
Jos je gore da niko nije reagovao na ove rijeci.
:run:
Pa tehnicki nije lazov. On stvarno misli da je Srbija djegod ima Srba.
pici

#24585 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

koda je to šHa novo et Grobar izmisliJo Toplu Vodu..dje srBskiJe grob tu...blablablabla :mrgreen:
Johnzy

#24586 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=758824

Ivica Dačić: "Ovo nije poraz pred huliganima"... već skidanje gaća. Ne verujem da bi odbili tako sočno du.ence bez obzira na seksualnu orjentaciju.
zavrzlama

#24587 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

by zavrzlama on 19/09/2013 17:54

Taktika "mar- nemoj"

Beograd -- Premijer Ivica Dačić izjavio da napad na Euleks na severu Kosva predstavlja ekstremistički, a ne patriotski akt, koji nanosi štetu Srbiji u celini.

On je naglasio da taj napad najoštrije osuđuje cela Vlada Srbije.

"To nije pucanje u Euleks, već u budućnost srpskog naroda na KiM, u budućnost Srbije i njenih građana. Napad na Euleks i Kfor? Kakva je perspektiva srpskog stanovništva na Kosovu pod tim uslovima? Oni koji su to uradili su neprijatelji Srbije", poručio je Dačić.

Prema Dačićevim rečima, ovakvo "ekstremističko ludilo", kojeg ima na svim stranama, može opasno da ugrozi mir, stabilnost i bezbednost na Kosovu.

"To je velika šteta za interese Srbije, pre svega srpskog naroda na Kosovu i vlada najoštrije osuđuje taj akt", rekao je Dačić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa češkim ministrom spoljnih poslova Janom Kohoutom.

srbija sve ko zeli u EU,a ispod zita planski u tacno tempiranim momentima izaziva i pravi ekscese kao alat da se oduzi ulazak u EU...ideja ide dalje ;-)
Ovo sa otkazivanjem parade ponosa :wink: je nastavak smisljene politike(trojac savrseno funkcionise)
pici

#24588 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

POBEEEDAAA !!! Image...uspjeli pederi hodat BegešHem yest iza 23h al prajd je prajd...ode SrbiJa u EU noĆnim šHetaĆima pedera :thumbup:

Ljudi na biciklima su isto nosili zastave duginih boja, a među okupljenima je bilo i stranaca, Grka i Nemaca.

Uzvikivali su i "Ovo je Srbija", "Pobeda, Pobeda", "Živela ljubav".

Građani su okupljenima trubili iz automobila.

Image
Last edited by pici on 28/09/2013 01:27, edited 1 time in total.
pici

#24590 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Image

:thumbup:
radostan dan

#24591 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

sad će zavrzlama doći da objasni kako je štab maestralno odigrao i ponovo sitno zajebO javnost a sve u cilju kupljenja jeftinih poena kod eu, do koje joj baj d vej nije ni stalo, na taj način da su dačić/vučić prvo otkazli paradu da bi zadovoljili radikalsko/policijsko glasačko tijelo, a onda poslije 6 sati obukli i našminkali te iste policajce i radikale da prošetaju kao pederi beogradom...obzirom na prethodno zadovoljenje, oni su to sa oduševljenjenjem prihvatili, zarad viših interesa.

:mrgreen:
radostan dan

#24592 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

prvo bila zabranjena, pa poslije par sati - odbranjena.

sad ponovo pročitati -
radostan dan je napisao/la:
sad će zavrzlama doći da objasni kako je štab maestralno odigrao i ponovo sitno zajebO javnost a sve u cilju kupljenja jeftinih poena kod eu, do koje joj baj d vej nije ni stalo, na taj način da su dačić/vučić prvo otkazli paradu da bi zadovoljili radikalsko/policijsko glasačko tijelo, a onda poslije 6 sati obukli i našminkali te iste policajce i radikale da prošetaju kao pederi beogradom...obzirom na prethodno zadovoljenje, oni su to sa oduševljenjenjem prihvatili, zarad viših interesa.
pici

#24593 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

eeeee da je raHmetli Freedi živ sad bi jedan konCerat na UšĆu održao :thumbup:

Havatar

#24594 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

radostan dan wrote:prvo bila zabranjena, pa poslije par sati - odbranjena.

sad ponovo pročitati -
radostan dan je napisao/la:
Zna vas zavrzlama u dusu
Bodkin

#24595 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bodkin »

radostan dan wrote:sad će zavrzlama doći da objasni kako je štab maestralno odigrao i ponovo sitno zajebO javnost a sve u cilju kupljenja jeftinih poena kod eu, do koje joj baj d vej nije ni stalo, na taj način da su dačić/vučić prvo otkazli paradu da bi zadovoljili radikalsko/policijsko glasačko tijelo, a onda poslije 6 sati obukli i našminkali te iste policajce i radikale da prošetaju kao pederi beogradom...obzirom na prethodno zadovoljenje, oni su to sa oduševljenjenjem prihvatili, zarad viših interesa.

:lol: :lol: :lol:
Havatar

#24596 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

zavrzlama wrote:
by zavrzlama on 19/09/2013 17:54

Taktika "mar- nemoj"

Beograd -- Premijer Ivica Dačić izjavio da napad na Euleks na severu Kosva predstavlja ekstremistički, a ne patriotski akt, koji nanosi štetu Srbiji u celini.

On je naglasio da taj napad najoštrije osuđuje cela Vlada Srbije.

"To nije pucanje u Euleks, već u budućnost srpskog naroda na KiM, u budućnost Srbije i njenih građana. Napad na Euleks i Kfor? Kakva je perspektiva srpskog stanovništva na Kosovu pod tim uslovima? Oni koji su to uradili su neprijatelji Srbije", poručio je Dačić.

Prema Dačićevim rečima, ovakvo "ekstremističko ludilo", kojeg ima na svim stranama, može opasno da ugrozi mir, stabilnost i bezbednost na Kosovu.

"To je velika šteta za interese Srbije, pre svega srpskog naroda na Kosovu i vlada najoštrije osuđuje taj akt", rekao je Dačić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa češkim ministrom spoljnih poslova Janom Kohoutom.

srbija sve ko zeli u EU,a ispod zita planski u tacno tempiranim momentima izaziva i pravi ekscese kao alat da se oduzi ulazak u EU...ideja ide dalje ;-)
Ovo sa otkazivanjem parade ponosa :wink: je nastavak smisljene politike(trojac savrseno funkcionise)
Ras Al Ghul

#24597 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

http://www.klix.ba/vijesti/regija/evrop ... /130928031

Jao ovih moralista iz Zapadnog svijeta, oni moraju shvatiti da smo mi "crnci" Evrope, i sa nama nema zezanja :D
It_is_a_Leclerc

#24598 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by It_is_a_Leclerc »

Ras Al Ghul wrote:http://www.klix.ba/vijesti/regija/evrop ... /130928031

Jao ovih moralista iz Zapadnog svijeta, oni moraju shvatiti da smo mi "crnci" Evrope, i sa nama nema zezanja :D
Ne, ne.. Mi moramo samo njima reći hoćemo li ili ne da idemo u EU. S obzirom da smo svi rekli da hoćemo, onda nam valja, ma koliko to kockoglavom Balkancu teško išlo u produženu moždinu, poštovati makar minimum ljudskih prava, a to je da neko ne pogine zato što hoće da bude musliman, navijač nekog kluba, peder, ateista, konceptualni umjetnik....
12wer

#24599 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 12wer »

Image
12wer

#24600 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 12wer »

Image
Post Reply