Dešavanja u Srbiji

Post Reply
Creasy

#22126 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

vivace wrote:
Creasy wrote:Moze li lock ove teme?

Kad vec na ovom forumu ne smijemo raspravljati o Istocnom Sarajevu, ne vidim zasto bi i ova tema postojala.

Koga zanima sta se desava u Srbiji, nek ide na neki srbijanski forum, ha ja... :roll:
za republiku srpsku imas forum.a ovo su desavanja u srbiji a ne o republici srpskoj.

Ama idi na srbijanski forum, pa tamo raspravljaj o Srbiji. Nas ovde to ne zanima.
ultima_palabra

#22127 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Kad vec na ovom forumu ne smijemo raspravljati o Istocnom Sarajevu, ne vidim zasto bi i ova tema postojala.

Koga zanima sta se desava u Srbiji, nek ide na neki srbijanski forum, ha ja... :roll:
Kad bi svaka livada imala svoju temu, gdje bi ovaj forum dogurao...
radostan dan

#22128 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

s r a m o t a
CSKA

#22129 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Je li to novi slucaj FK Crvena Zvezda na forumu.
radostan dan

#22130 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

kratko, jasno -da.
ultima_palabra

#22131 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Madžorizacija :oops:
Creasy

#22132 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

ultima_palabra wrote:

Kad bi svaka livada imala svoju temu, gdje bi ovaj forum dogurao...

Ti se vrati na svoju livadu u Zepu odakle si dosao, a za sarajevski forum ne brini.
ultima_palabra

#22133 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Creasy wrote:Ti se vrati na svoju livadu u Zepu odakle si dosao, a za sarajevski forum ne brini.
Post prijavljen. To možeš svojoj braći prašinarima u patroli prosipati, a ovdje nećeš ;-)

A ja nisam taj koji je zabrinut za sarajevski forum.
hhaarree

#22134 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hhaarree »

tema o IS je valjda zakljucana jer se poceo prosipat sovinizam i svakakva vrijedjanja, vjerujem da ce je otvorit kad pobrisu gluposti, a vi hajte isto i na ovoj temi pa kad je zamandale kukajte

i smarate sa "sarajevskim" forumum, ovo je privatno vlasnistvo procitajte pravila koristenja ovog foruma i obratite paznju na prvu recenicu
radostan dan

#22135 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

hhaarree wrote:tema o IS je valjda zakljucana jer se poceo prosipat sovinizam i svakakva vrijedjanja, vjerujem da ce je otvorit kad pobrisu gluposti, a vi hajte isto i na ovoj temi pa kad je zamandale kukajte
od strane koga druže? čitao sam sinoć do 1. zna se ko je prosipao to što si pomenuo.
drugo, 30 stranica se prosipa sovinizam na temi mržnja u bl, nigdje ključa...
to nije ok.
Bodkin

#22136 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bodkin »

hhaarree wrote:tema o IS je valjda zakljucana jer se poceo prosipat sovinizam i svakakva vrijedjanja, vjerujem da ce je otvorit kad pobrisu gluposti, a vi hajte isto i na ovoj temi pa kad je zamandale kukajte

i smarate sa "sarajevskim" forumum, ovo je privatno vlasnistvo procitajte pravila koristenja ovog foruma i obratite paznju na prvu recenicu
ma nesto nije u redu sa adminima zadjih dana. pogledaj par zeznutih tema i vidjeces sta se pise sve :)
hhaarree

#22137 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hhaarree »

radostan dan wrote:
od strane koga druže? čitao sam sinoć do 1. zna se ko je prosipao to što si pomenuo.
drugo, 30 stranica se prosipa sovinizam na temi mržnja u bl, nigdje ključa...
to nije ok.
i to sam htjeo da napisem ali kontam da ne doprinosim of topiku jos vise. I meni je cudno sto neke teme stoje i radi se sta hoce a samo poneka se zakljuca, evo majke mi sad sam otvorio 4 teme koje nikakve veze nemaju jedna s drugom a na svakoj se prica o istom, prepirke na nacionalnim osnovama i sukanje ko je s livade a ko s metropole. Samo ovdje eto dadoh svoje misljenje jer mi se ucini da je ova tema najmanje ukenjana.

ukratko forum je otiso u tuki :mrgreen:
Bodkin wrote: ma nesto nije u redu sa adminima zadjih dana. pogledaj par zeznutih tema i vidjeces sta se pise sve :)
meni se cini da je ovo pocelo kako nestadose administratori, znaci oni crveni.

tacno nemam ozbiljnu temu da procitam, samo se krve. Odoh ja na bez cenzure
Last edited by hhaarree on 31/03/2013 17:47, edited 1 time in total.
vivace

#22138 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

upoznala sam lecnika koji je dosao na specijalizaciju iz istocnog sarajeva u beograd. naravno,voli kostunicu a mrzi cedu,kaze--onaj gad ceda.... :roll: vec su dosadni sa svojim naci-faci razmisljanjem. ne mogu da odele svoju naciju od samostalnog razmisljanja. i sta ce cak u beograd na specijalizaciju,zar mu sarajevo nije blize ?

a muslimane zove balije .ja sam ga bas pitala jel ima muslimane za pacijente..on kaze -nadje se balija,ima....
Last edited by vivace on 31/03/2013 17:56, edited 1 time in total.
Creasy

#22139 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

ultima_palabra wrote:
Creasy wrote:Ti se vrati na svoju livadu u Zepu odakle si dosao, a za sarajevski forum ne brini.
Post prijavljen. To možeš svojoj braći prašinarima u patroli prosipati, a ovdje nećeš ;-)

A ja nisam taj koji je zabrinut za sarajevski forum.
Zbog cega si prijavio post?

Pa ti si prvi pominjao livadu, ja sam te samo podsjetio na tvoju rodnu grudu.

Btw, imas li prodati meda od maslacka? :D
Creasy

#22140 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

vivace wrote:upoznala sam lecnika koji je dosao na specijalizaciju iz istocnog sarajeva u beograd. naravno,voli kostunicu a mrzi cedu,kaze--onaj gad ceda.... :roll: vec su dosadni sa svojim naci-faci razmisljanjem. ne mogu da odele svoju naciju od samostalnog razmisljanja. i sta ce cak u beograd na specijalizaciju,zar mu sarajevo nije blize ?

Jest blize geografski... :roll:
CSKA

#22141 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Vivace za moderatora,kad je bal,neka je manskebal.
ultima_palabra

#22142 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Prašinar iz Mokrog nekom govori o livadama i asfaltu :lol: Pravi Sarajlija, isto ko i Batko...
radostan dan

#22143 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

CSKA wrote:Vivace za moderatora,kad je bal,neka je manskebal.
sad mi žao što dadoh glas kemalu i vanili, kasno se pojavila, jbg...
hhaarree

#22144 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hhaarree »

:lol:
vivace

#22145 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

nije mi jasno ta vrsta nacionalistickog razmisljanja...da od pripadanja svojoj naciji nista drugo ne vidis da je dobro,pozitivno,samo vidis u svojoj naciji dobro a u drugima iskljucivo lose. to je neverovatno,ta podela. tip ce da placa 100 evra sobu, hranu mora,pa karte do sarajeva,a nece da ide u sarajevo na specijalizaciju gradskim verovatno autobusom.potpuno neverovatno.
Creasy

#22146 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

vivace wrote:nije mi jasno ta vrsta nacionalistickog razmisljanja...da od pripadanja svojoj naciji nista drugo ne vidis da je dobro,pozitivno,samo vidis u svojoj naciji dobro a u drugima iskljucivo lose. to je neverovatno,ta podela. tip ce da placa 100 evra sobu, hranu mora,pa karte do sarajeva,a nece da ide u sarajevo na specijalizaciju gradskim verovatno autobusom.potpuno neverovatno.

OK, a da li je tebi normalno da se svaka tema na ovom forumu na kojoj se raspravlja o necemu sto je srpsko zakljucava bez ikakvog obrazlozenja? Bilo da se radi o klubu koji je srpski, o srpskom fudbalu ili recimo o dijelu Sarajeva gdje su Srbi u vecini... Ja nisam nacionalista, ali fakat. Radim u SA, imam puno prijatelja Bosnjaka i tako reci vise vremena provodim u SA nego u Istocnom Sarajevu, ali ne mogu ostati imun na ovako nesto...
vivace

#22147 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

izgleda da je mnogo gore u sarajevu nego sto sam pre mislila. :sad:
ultima_palabra

#22148 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

vivace wrote:izgleda da je mnogo gore u sarajevu nego sto sam pre mislila. :sad:
A biće sve gore i gore, pogotovo nakon dolaska lavova u Pionirsku :cry:
Last edited by ultima_palabra on 31/03/2013 18:24, edited 1 time in total.
vivace

#22149 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

Creasy wrote:
vivace wrote:nije mi jasno ta vrsta nacionalistickog razmisljanja...da od pripadanja svojoj naciji nista drugo ne vidis da je dobro,pozitivno,samo vidis u svojoj naciji dobro a u drugima iskljucivo lose. to je neverovatno,ta podela. tip ce da placa 100 evra sobu, hranu mora,pa karte do sarajeva,a nece da ide u sarajevo na specijalizaciju gradskim verovatno autobusom.potpuno neverovatno.

OK, a da li je tebi normalno da se svaka tema na ovom forumu na kojoj se raspravlja o necemu sto je srpsko zakljucava bez ikakvog obrazlozenja? Bilo da se radi o klubu koji je srpski, o srpskom fudbalu ili recimo o dijelu Sarajeva gdje su Srbi u vecini... Ja nisam nacionalista, ali fakat. Radim u SA, imam puno prijatelja Bosnjaka i tako reci vise vremena provodim u SA nego u Istocnom Sarajevu, ali ne mogu ostati imun na ovako nesto...

ja to nisam primetila...ali moras priznati da su srbi najvise zahrali u poslednjem ratu,pa malo opreznosti nije naodmet
hercegovac_pravi

#22150 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hercegovac_pravi »

ultima_palabra wrote:
vivace wrote:izgleda da je mnogo gore u sarajevu nego sto sam pre mislila. :sad:
A biće sve gore i gore, pogotovo nakon dolaska lavova u Pionirsku :cry:
:lol: :lol: :lol:
:thumbup:

a kažu da i Hanka sprema novi album..
Last edited by hercegovac_pravi on 31/03/2013 18:32, edited 1 time in total.
Post Reply