Dešavanja u Srbiji

Post Reply
Bodkin

#21751 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bodkin »

jel moguce da sam procitao da je neki ministar u srbiji donio odluku da je sada dozvoljeno 0.5 ovog toxina u mlijeku, a bilo 0.05? pa jesu oni normalni :D
Država

#21752 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Država »

Bodkin wrote:jel moguce da sam procitao da je neki ministar u srbiji donio odluku da je sada dozvoljeno 0.5 ovog toxina u mlijeku, a bilo 0.05? pa jesu oni normalni :D
Jeste, istina je. Umjesto da povuku mlijeko, oni samo izmijene zakon. Već danas su sve zemlje iz okruženja zabranile uvoz mlijeka iz Srbije, kao i sve zemlje EU. Da Bog sačuva...
CSKA

#21753 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Odmah je stigla i zezancija po tom pitanju :D ;

BEOGRAD, 28. februar 2013, (Njuz) – Ministar poljoprivrede Goran Knežević izjavio je danas da Vlada Srbije i ministarstvo unutrašnjih poslova najozbiljnije razmatraju njegov predlog po kojem bi se nivo dozvoljene granice alkohola u krvi za vozače povećao sa dosadašnjih 0.29 na 2.9 promila, saznaje Njuz.

Sto kazu Radosni i vivace,ovima ne bi vjerovao ni kilu zlata da nose u rukama i da djele narodu,vrhunski demagozi.
vivace

#21754 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

ko politicari? naravno da nisu normalni...izvlace se kako znaju i umeju, naustrb naroda...nisam doduse gledala vesti ni citala novine,ali je moguce da je tako nesto izvuceno .
radostan dan

#21755 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Bodkin wrote:jel moguce da sam procitao da je neki ministar u srbiji donio odluku da je sada dozvoljeno 0.5 ovog toxina u mlijeku, a bilo 0.05? pa jesu oni normalni :D

to ti nije politička tema, idi na - zdravlje- :mrgreen:

jeste, istina je.
ne, nisu normalni.

:mrgreen:
Država

#21756 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Država »

vivace wrote:ko politicari? naravno da nisu normalni...izvlace se kako znaju i umeju, naustrb naroda...nisam doduse gledala vesti ni citala novine,ali je moguce da je tako nesto izvuceno .
Čitao ja na b92...
vivace

#21757 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

Država wrote:
vivace wrote:ko politicari? naravno da nisu normalni...izvlace se kako znaju i umeju, naustrb naroda...nisam doduse gledala vesti ni citala novine,ali je moguce da je tako nesto izvuceno .
Čitao ja na b92...

pa stvarno strasno... da li oni daju svojoj deci takvo mleko ? ovde ce da bude zesca frka oko mleka,a mozda nece biti nista. u ovoj se zemlji nikad nista ne zna,.
radostan dan

#21758 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

"Genijalno" rešenje ministra Kneževića za aflatoksin: Dozvoljena granica će biti 0,5 a ne 0,05 mikrograma

K. M. | 28. 02. 2013. - 15:00h

Ministar poljoprivrede Goran Knežević najavio je danas promenu pravilnika kada je u pitanju ispravnost mleka.

Kako je objasnio na konferenciji za novinare, Vlada Srbije je donela danas odluku da vrati stare propise tako da će od sada dozvoljena količina aflatoskina u mleku biti 0,5, a ne 0,05 mikrograma po kilogramu.

Ova odluka je doneta, kako je Knežević naglasio, u dogovoru sa različitim institucijama, kao što su Batutu i VMA, ali i na inicijativu proizvođača i prerađivača mleka.

- Taj pravilnik koji ćemo danas izmeniti nije deo nacionalnog programa za integraciju u EU i njegovo usvajanje nije bila obaveza Srbije nego se radilo o nepotrebnom i nekritičkom prepisivanju EU propisa - kaže Knežević.

On je dodao da bi Srbija mleko koje bude porizvedeno po novom pravilniku mogla izvesti u dve trećine zemalja sveta od SAD, Rusije, Kine.
- Na taj način bi se mogla bi se ostvariti velika ekonomka korist- dodao je on.

................................................

vivace

#21759 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

zastrasujuce. :shock: treba da budu demonstracije zbog ovog.ne znam sto cuti ldp ili vesna pesic, i ekipa iz druge srbije.
vivace

#21760 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

www. pescanik.net nova emisija pescanik u kojoj ucestvuju srdja popovic i dubravka stojanovic...omiljeni likovi ovde. :D
muzicar_iz_parka

#21761 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muzicar_iz_parka »

Kako oni to misle prodavati u USA, sa brodovima preko onog kanala što ide u Solun ili jatovim avionima????? :lol:
vivace

#21762 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

ma kreteni totalni.
vivaldi

#21763 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

radostan dan wrote:ništa ja njemu i nikoliću ne vjerujem.

Image

taj vucic od nevidjene ljige po izgledu, ponasanju i djelima apsolutno neocekivano pokaza za sada nevjerovatna muda i sposobnost
radostan dan

#21764 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ispaljivaćemo ih putem vlajkovih satelita.
.....................

sad se ovo što pišem sviđa kritičarima lika i djela radosnog dana... :mrgreen:
muzicar_iz_parka

#21765 Re: Dešavanja u Srbiji

vivaldi wrote:

taj vucic od nevidjene ljige po izgledu, ponasanju i djelima apsolutno neocekivano pokaza za sada nevjerovatna muda i sposobnost
Na kraju će biti tresla se gora rodio se miš.
Bodkin

#21766 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bodkin »

dakle toga ko je dopustio donosenja ovakvog retardiranog zakona treba za muda objesiti na sred begesa :) i meni isto pala na pamet zajebancija sa alkoholom u voznji :lol:
muzicar_iz_parka

#21767 Re: Dešavanja u Srbiji

Bodkin wrote:dakle toga ko je dopustio donosenja ovakvog retardiranog zakona treba za muda objesiti na sred begesa :) i meni isto pala na pamet zajebancija sa alkoholom u voznji :lol:
To je napredovanje prema zapadu, i USA ima istu granicu alfatoxina. :lol:
vivaldi

#21768 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

muzicar_iz_parka wrote:
vivaldi wrote:

Na kraju će biti tresla se gora rodio se miš.
onaj seik iz abu dabija nije ni neki kokosar ni neki bijedni istocnoevropski ratno-mirnodopski preverant koji vara na tenderima tako da ne vjerujem da je to suplja. juce je bio angoli neki ugovor potpisivao, a vec sutra ce nekima jebat kevu zbog ovog mlijeka. miskovic je vec mjesec dana u muriji sto se niko nije usudio..

ne znam, ali mislim da se gora dobro trese, a da je mrda lik od kojeg sem karlovac-karlobag-virovitica niko ziv nista drugo nije ocekivao, a on odjednom postade bog i batina
Bodkin

#21769 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bodkin »

radostan dan wrote:

to ti nije politička tema, idi na - zdravlje- :mrgreen:

jeste, istina je.
ne, nisu normalni.

ma vidi nisam ti ja neko ko se trza sad jer su se novine raspisale, a i dalje da na guglu nadju taj toksin ne bi znali zasto je los :mrgreen: npr. ja ti ni sekunde nisam prestao jesto lazanje iako se evropa digla oko konjskog mesa. nista lose u tome :mrgreen: ali ovakav nacin rjesavanja problema ne prolazi ni medju onima sto se iz zgrade skupe da vide sta ce sa liftom :mrgreen:
muzicar_iz_parka

#21770 Re: Dešavanja u Srbiji

vivaldi wrote:
onaj seik iz abu dabija nije ni neki kokosar ni neki bijedni istocnoevropski ratno-mirnodopski preverant koji vara na tenderima tako da ne vjerujem da je to suplja. juce je bio angoli neki ugovor potpisivao, a vec sutra ce nekima jebat kevu zbog ovog mlijeka. miskovic je vec mjesec dana u muriji sto se niko nije usudio..

ne znam, ali mislim da se gora dobro trese, a da je mrda lik od kojeg sem karlovac-karlobag-virovitica niko ziv nista drugo nije ocekivao, a on odjednom postade bog i batina
Ja ne mislim na taj posao sa Šeikom, nego na tu "borbu protiv korupcije".
Mišković jeste kao jedan od glavnih tajkuna upečatljiv, ali opet bez nekih konktretnih suđenja/dokaza sva ta frka sa njim je samo mlaćenje prazne slame.
radostan dan

#21771 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

vivaldi wrote:
ja uvijek stavim sliku lešinara kad se spomenu.to mi je prva asocijacija na srs.
on nema moći i kapaciteta za to o čemu pišeš.
ali ima hipoteka, manje od nikolića i ostalih, ali ima.
ja nemam dokaze za ovo što ću napisati, ali ću napisati - amerikanci su mu zaleđina.
vivaldi

#21772 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

radostan dan wrote:amerikanci su mu zaleđina.
pa i to je znanje
radostan dan

#21773 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

vivaldi wrote:
radostan dan wrote:amerikanci su mu zaleđina.
pa i to je znanje
jeste, ali ako to izvedeš da bude besplatno.
ako ne, onda se to drugačije zove .
vivaldi

#21774 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

muzicar_iz_parka wrote:Ja ne mislim na taj posao sa Šeikom, nego na tu "borbu protiv korupcije".
Mišković jeste kao jedan od glavnih tajkuna upečatljiv, ali opet bez nekih konktretnih suđenja/dokaza sva ta frka sa njim je samo mlaćenje prazne slame.
on je ministar odbrane i potpredsjednik vlade. njemu to uospte nije u opisu posla, a opet je uradio nesto sto niko drugi prije njega nije ni htio ni smio. ako nista, ovaj je osjetio sta znaci biti iza resetaka i bez slobode, a tamo mu je i sina strpao cini mi se.

e jbg ipak ih ne moze maljet pomlatit, ali ostaje da se vidi kako ce sud reagovati i ko uospte kontrolise sudije s obzirom da su u vlasti sa socijalistima i jos nekim.

u sustini ja ga ocjenjujem po onome sta je uradio, a ne po onome sta ce ili nece mozda uraditi
vivaldi

#21775 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

radostan dan wrote:jeste, ali ako to izvedeš da bude besplatno.
dobro receno, ali ja ne vidim ni preveliko duvanje amera u ledja ni neke usluge u njihovom pravcu, pa mi je, uzimajuci u obzir postojece argumente, ta teza u rangu ovih da se srbiaj okrece rusima
Post Reply