Dešavanja u Srbiji

Post Reply
vivace

#21251 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

harell wrote:A jel mi ovdje pricamo o ovoj tuci u Temerinu ili nekoj drugoj :mrgreen:

Edit: nije skonto sam, evo ja nadjoh tu vijest na 5 stranica, i pise da nezvanicno saznaju da su i napadaci romi

A ja ne vidim sta je problem sa e-novinama, nije kolumna napisana na tu vijest samo su je prenijeli vjerovatno sa nekog drugog portala, i od njih su isto prenosili treci portali
kako bilo da bilo, ja znam vrlo dobro ko se selio one noci iz moje zgrade i zasto se selio. iz prve ruke.
harell

#21252 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by harell »

vivace wrote:
harell wrote:A jel mi ovdje pricamo o ovoj tuci u Temerinu ili nekoj drugoj :mrgreen:

Edit: nije skonto sam, evo ja nadjoh tu vijest na 5 stranica, i pise da nezvanicno saznaju da su i napadaci romi

A ja ne vidim sta je problem sa e-novinama, nije kolumna napisana na tu vijest samo su je prenijeli vjerovatno sa nekog drugog portala, i od njih su isto prenosili treci portali
kako bilo da bilo, ja znam vrlo dobro ko se selio one noci iz moje zgrade i zasto se selio. iz prve ruke.
Ko se selio nisam u toku :?
vivace

#21253 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

harell wrote:
vivace wrote:

Ko se selio nisam u toku :?
pa moj komsija-rom,jer su ga napadali,pretili,a decu mu pretukli. ne znam gde se odselio. to mi se ucinilo kao da trazi geto za svoju porodicu...a gde ga je nasao,pojma nemam.
harell

#21254 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by harell »

vivace wrote:
harell wrote: pa moj komsija-rom,jer su ga napadali,pretili,a decu mu pretukli. ne znam gde se odselio. to mi se ucinilo kao da trazi geto za svoju porodicu...a gde ga je nasao,pojma nemam.
Boze sacuvaj :cry:

Al i toga ima svugdje, svakakvih idiota, jbg ako si drugaciji tesko ti se gdje god da si
Bodkin

#21255 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bodkin »

harell wrote:
vivace wrote:
harell wrote: pa moj komsija-rom,jer su ga napadali,pretili,a decu mu pretukli. ne znam gde se odselio. to mi se ucinilo kao da trazi geto za svoju porodicu...a gde ga je nasao,pojma nemam.
Boze sacuvaj :cry:

Al i toga ima svugdje, svakakvih idiota, jbg ako si drugaciji tesko ti se gdje god da si
balkan...
harell

#21256 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by harell »

Bodkin wrote:
harell wrote: Boze sacuvaj :cry:

balkan...
Upravo
krater

#21257 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by krater »

harell wrote:
Bodkin wrote:
harell wrote: Boze sacuvaj :cry:

balkan...
Upravo
to :dance:
radostan dan

#21258 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Kornelije wrote:Zašto onda vest nije prenesena u potpunosti, već je ostavljen prostor za pesničku slobodu kao npr
vivace wrote: eto srpskog fasizma na delu. kao da ne znaju da su u fasizmu i sloveni niza rasa. koja je to odvratna prica.
draga vivace je inače poznata kao prenosilac poluvijesti...
tako je jednom -prigodom - izvijestila kako su na beogradskom trgu za novu godinu horde velikosrpskih fašista izbola dvojicu dal marokanaca ili tunižana, uglavnom crnaca, samo zato što crni, da bi se na kraju ispostavilo da je pijani mladić - manijak nožem trčao po trgu i zakačio osim dvoje pomenutih i dvoje beograđana i jednog momka iz srpske.
:mrgreen:
Maverick78

#21259 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maverick78 »

ultima_palabra wrote:Radi li taj Vuk išta osim tviteranja i amaterskog DJ-inga? :-D
Kolje prasad... :oops: Kazu ono prase za tzv. srpsku novu godinu je kupio u pet shopu na Menhetnu... izgleda da se prase zvalo Dejzi i mislilo je da ce biti kucni ljubimac... Poor Daisy :( :D
Last edited by Maverick78 on 28/01/2013 18:27, edited 1 time in total.
vivace

#21260 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

radostan dan wrote:
Kornelije wrote:Zašto onda vest nije prenesena u potpunosti, već je ostavljen prostor za pesničku slobodu kao npr
vivace wrote: eto srpskog fasizma na delu. kao da ne znaju da su u fasizmu i sloveni niza rasa. koja je to odvratna prica.
draga vivace je inače poznata kao prenosilac poluvijesti...
tako je jednom -prigodom - izvijestila kako su na beogradskom trgu za novu godinu horde velikosrpskih fašista izbola dvojicu dal marokanaca ili tunižana, uglavnom crnaca, samo zato što crni, da bi se na kraju ispostavilo da je pijani mladić - manijak nožem trčao po trgu i zakačio osim dvoje pomenutih i dvoje beograđana i jednog momka iz srpske.
:mrgreen:
ja sam prenela sto sam procitala sa nekog portala. a ti moras da me zakacinjes. imas pamcenje ko slon. :mrgreen:
Paranoid

#21261 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

Maverick78 wrote:
ultima_palabra wrote:Radi li taj Vuk išta osim tviteranja i amaterskog DJ-inga? :-D
Kolje prasad... :oops: Kazu ono prase za tzv. srpsku novu godinu je kupio u pet shopu na Menhetnu... izgleda da se prase zvalo Dejzi i mislilo je da ce biti kucni ljubimac... Poor Daisy :( :D
Pijem, pušim...i stolove rušim.. :lol:
Image

...Ban Ki-m :shock: n je idalje samo...zabrinut..
Kornelije

#21262 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kornelije »

Najsmešnije od svega je što vi mislite da trolujete njega, a on tako iskusno troluje sve vas.
Maverick78

#21263 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maverick78 »

Ma sve je to za unutrasnju upotrebu. Hoce da ga izbace iz DS-a, pa sada treba da padne neka nova stranka, valjda ce se zvati SSP iliti Srpska Slobodarska Partija. Tako nesto citah u novinama. Helem, sto se tice onoga sto radi i slike koju pokazuje svijetu, pa najbolje objasnjava jedan tvit o onom prasetu nabijenom na kolac, parafraziram: "Svaka vam cast Vuce, bolje bi nas predsatvio neki gasterbajter bez osnovne skole".

Sto se tice njegovog "trolovanja", troluje on gradjane Srbije koji mu debelo placaju njegovo zaebavanje po NYC. Samo stan kosta $15.000 mjesecno... bas ga boli patka dok god se jedan dobar dio Srba pali na njegov "patriotizam" u fazonu "e ako im je rekao".
Jeremićeva plata u Njujorku 10.000 dolara, kirija za stan 15.000

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/3328 ... stan-15000
Mashallah :-) , doduse i ne ide da preCednik skupstine UN-a bude u nekom jeftinom stanu molicu :oops:
Last edited by Maverick78 on 28/01/2013 19:23, edited 1 time in total.
stotka12

#21264 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by stotka12 »

Znaci i ona prica napadnutih madjara u New Now :lol: ,laz ili poluistina,pa da ne prenosim dzabe :shock: .

Nizozemska Kraljica dala otkaz,30 Aprila na „Koninginnedag”, ce se povuci i ustupit mjesto Prijestolonasljedniku,istina ziva :D
harell

#21265 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by harell »

stotka12 wrote:Znaci i ona prica napadnutih madjara u New Now :lol: ,laz ili poluistina,pa da ne prenosim dzabe :shock: .

Nizozemska Kraljica dala otkaz,30 Aprila na „Koninginnedag”, ce se povuci i ustupit mjesto Prijestolonasljedniku,istina ziva :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Paranoid

#21266 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

harell wrote:
stotka12 wrote:Znaci i ona prica napadnutih madjara u New Now :lol: ,laz ili poluistina,pa da ne prenosim dzabe :shock: .

...šta ti je?? kao da nisi čuo za gradove New Now (Novi Sad), New Payzer (Novi Pazar), Nova Varoš (Njujork), Littlesaturday (Subotica), Rumville (Ruma), Ohwellmoney (Obrenovac ), Inwire (Užice), Rollingox (Valjevo), Heater (Peć), Strawberryville (Jagodina)...
stotka12

#21267 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by stotka12 »

Paranoid wrote:
harell wrote:

...šta ti je?? kao da nisi čuo za gradove New Now (Novi Sad), New Payzer (Novi Pazar), Nova Varoš (Njujork), Littlesaturday (Subotica), Rumville (Ruma), Ohwellmoney (Obrenovac ), Inwire (Užice), Rollingox (Valjevo), Heater (Peć), Strawberryville (Jagodina)...

:lol:
harell

#21268 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by harell »

Paranoid wrote:
harell wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koji si ti kralj :lol: :lol: :mrgreen:
Banksy

#21269 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

Kornelije wrote: Najsmešnije od svega je što vi mislite da trolujete njega, a on tako iskusno troluje sve vas.
Jedino ''iskusno'' što ovaj blesan radi je sistematsko, kontinuirano sramoćenje sopstvene države i naroda.
CungaLunga

#21270 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CungaLunga »

bonbon wrote:
Kornelije wrote:Zašto ne bih verovao, recimo, B92?

Koliko vidim, u e-novinama se ne spominje ko je napadač.
To znači da je prenesena nepotpuna vest.
Verovatno sa namerom.
U e-novinama se ionako sve radi sa namerom, antisrpskom naravno. Zato su ovde toliko popularne i citirane. Mržnja ne bira sredstvo.
Ima u e-novinama mjesta i za prosrbe :D
Evo jedna galerija posebno sastavljena za srbovanje:
http://www.e-novine.com/fotogalerija/fo ... itine.html

Enjoy :)
CungaLunga

#21271 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CungaLunga »

Image

Image

:thumbup:
vivace

#21272 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

bez zezanja, treba i levicari da prave plakate, zastave i td....kad su oni velikosrbi tako nastrojeni,treba i mi da imamo odgovor...i to je reklama. evo kako fino vojvodina ima svoje plakate,tako bi i levicari trebali da imaju svoje...

svi beze iz srbije,bas se pitam zasto.... :skoljka:
Last edited by vivace on 28/01/2013 21:49, edited 1 time in total.
vivace

#21273 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

Banksy wrote:
Kornelije wrote: Najsmešnije od svega je što vi mislite da trolujete njega, a on tako iskusno troluje sve vas.
Jedino ''iskusno'' što ovaj blesan radi je sistematsko, kontinuirano sramoćenje sopstvene države i naroda.
upravo to. mada je srbija vec toliko osramocena,da ne znam moze li vise...mada uvek moze vise.
CungaLunga

#21274 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CungaLunga »

vivace wrote:bez zezanja, treba i levicari da prave plakate, zastave i td....kad su oni velikosrbi tako nastrojeni,treba i mi da imamo odgovor...i to je reklama. evo kako fino vojvodina ima svoje plakate,tako bi i levicari trebali da imaju svoje...
Antifasisticka akcija Novog Sada je nedavno postavljala ove:

Image

:)
stotka12

#21275 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by stotka12 »

vivace wrote:bez zezanja, treba i levicari da prave plakate, zastave i td....kad su oni velikosrbi tako nastrojeni,treba i mi da imamo odgovor...i to je reklama. evo kako fino vojvodina ima svoje plakate,tako bi i levicari trebali da imaju svoje...
Probajte s ovim sta kaze i kako a ne sta predstavlja :D ,direkt se izvinjavam ako nekog vrijedjam :) .

Post Reply