Dešavanja u Srbiji

Post Reply
felipe kajetano

#10376 Re: Desavanja u Srbiji

Post by felipe kajetano »

@chergash

Mir-an :D
Normalan.ba

#10377 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Normalan.ba »

felipe kajetano wrote:@chergash

:lol: ,šta ste vi bogu zgriješili,u "vašem" gradu a sjeva iza ušiju :lol:
mO k3

#10378 Re: Desavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

AliceInChains wrote:Bas zbog Partizana mi naopade.....ako se rehabilituje Draza, hoce li se klub mozda preimenovati u FK Cetnik Beograd, ili mozda samo FK Beograd? :mrgreen: A "FK Crvena Zvezda" mozda u "FK SivoZelena Zvezda"? :mrgreen: Mala sala
FK Kokarda??
felipe kajetano

#10379 Re: Desavanja u Srbiji

Normalan.ba wrote:

:lol:

Image
Normalan.ba

#10380 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Normalan.ba »

felipe kajetano wrote:
Normalan.ba wrote:

:lol:

Image
Možeš mislit kad ti ovakvi čitava života čvoke pale,gdje stignu :lol: :skoljka:
psydelija

#10381 Re: Desavanja u Srbiji

Post by psydelija »

hajmoo crno beli, umro je tudjman franja, :sad:
cutacemo jedan minut-predsedniku partizana...bila je godisnjica, da li ste odali postu, topalovici?

ono u vezi sa nestankom struje, nije do EPS-a (inace gen.sponzor), lukic je sabotirao. :D

zasto je arsenal igrao sa drugom ekipom?
kiky

#10382 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

fk "četnik" i fk "kokarda" ...
to bi bilo cool ...
a kako stvari stoje, po srbijanskoj skupštini, i najrealnije za sadašnju svijest srbijanaca ...
:D
luckypot

#10383 Re: Desavanja u Srbiji

Post by luckypot »

*** SPAM *** - Američki državni sekretar Hillary Clinton narednog mjeseca će posjetiti region Balkana, izjavio je glasnogovornik State Departmant Filip Krauli.

On je rekao i da će pitanje Balkana biti na dnevnom redu današnjeg sastanka Hillary Clinton i visoke predstavnice EU-a za vanjsku politiku i sigurnost Catherine Ashton u Vašingtonu. Prema medijskim izvještajima u regiji, Clintonova bi trebala prvo posjetiti Sarajevo, a poslije toga Beograd.

Sad ces vidjeti kad krenu akcije kontra srba na Kosovu od telekoma preko ostalog, u medjuvremenu se jos vise zakuha po Sandzaku, Kacin stize u posjetu da 'izvidi situaciju i zatrazi postovanje ljudskih prava', nakon toga Hillary da 'u konstruktivnom dijalogu postigne konsenzus o daljem razvoju euro-atlantskih integracija' ...Ovaj film smo vec gledali.
Gat'Gor

#10384 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Gat'Gor »

Srbi sami prave Beogradski pasaluk :-)
hercegovac_pravi

#10385 Re: Desavanja u Srbiji

Post by hercegovac_pravi »

luckypot wrote:
*** SPAM *** - Američki državni sekretar Hillary Clinton narednog mjeseca će posjetiti region Balkana, izjavio je glasnogovornik State Departmant Filip Krauli.

On je rekao i da će pitanje Balkana biti na dnevnom redu današnjeg sastanka Hillary Clinton i visoke predstavnice EU-a za vanjsku politiku i sigurnost Catherine Ashton u Vašingtonu. Prema medijskim izvještajima u regiji, Clintonova bi trebala prvo posjetiti Sarajevo, a poslije toga Beograd.

Sad ces vidjeti kad krenu akcije kontra srba na Kosovu od telekoma preko ostalog, u medjuvremenu se jos vise zakuha po Sandzaku, Kacin stize u posjetu da 'izvidi situaciju i zatrazi postovanje ljudskih prava', nakon toga Hillary da 'u konstruktivnom dijalogu postigne konsenzus o daljem razvoju euro-atlantskih integracija' ...Ovaj film smo vec gledali.
Ma mene samo interesuje u koji oblik fizionomije će se Sandžak pretvoriti_
Ako je Kosovo "srce", Crna gora "oko", Vojvodina "desna ruka"...šta osta za Sandžak? Zamolio bih prisutne "susede" da nas upute u fizionomiju tzv. srbije? :lol:
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#10386 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

hercegovac_pravi wrote:
luckypot wrote:

Ako je Kosovo "srce", Crna gora "oko", Vojvodina "desna ruka"...šta osta za Sandžak? Zamolio bih prisutne "susede" da nas upute u fizionomiju tzv. srbije? :lol:
Sandzak je pupak Srbije.. :mrgreen: :mrgreen:
hercegovac_pravi

#10387 Re: Desavanja u Srbiji

Post by hercegovac_pravi »

Toto wrote:
hercegovac_pravi wrote:
luckypot wrote: Sad ces vidjeti kad krenu akcije kontra srba na Kosovu od telekoma preko ostalog, u medjuvremenu se jos vise zakuha po Sandzaku, Kacin stize u posjetu da 'izvidi situaciju i zatrazi postovanje ljudskih prava', nakon toga Hillary da 'u konstruktivnom dijalogu postigne konsenzus o daljem razvoju euro-atlantskih integracija' ...Ovaj film smo vec gledali.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dosta za večeras...
P.S. morao sam popraviti kvotacije, i zbog toga izmjena orginalnog posta
luckypot

#10388 Re: Desavanja u Srbiji

Post by luckypot »

Toto wrote:
hercegovac_pravi wrote:[

Bolje reci 'Sandzak je jetra ili mali stomak Srbije' :lol: :lol:
Sta ce Vojvodina biti? :? Kako cemo nazvati jug Srbije :? Desna ruka ili lijeva noga?

Poceli smo pricati ko hirurzi, samo je pitanje koji ce se dio odstraniti :D
luckypot

#10389 Re: Desavanja u Srbiji

Post by luckypot »

Evo bo-toxa u akciji :lol: :lol: :lol:
Tadić podržao SNSD

Predsednik Srbije Boris Tadić je dao podršku kandidatima Saveza nezavisnih socijaldemokrata na predstojećim izborima 3. oktobra u Bosni i Hercegovini.

Na predizbornom skupu, koji je počeo himnom Srbije "Bože pravde" i "Moja republika" (himna RS) su se predstavili kandidati SNSD za najviše funkcije na predstojećim izborima.

Dodik za predsednika RS, Radmanović za člana predsedništva BiH, kao i kandidati za skupštine BiH i RS.

"Ovde sam da podržim svoje prijatelje koji najbolje vode Republiku Srpsku", kazao je Tadić.

On je naglasio "da sa Miloradom Dodikom već godinama povezuje naš narod, i da "zajedno investiramo u privredu, povezujemo ekonomiju , gradimo mostove i škole".
:lol: :lol: :lol:
"Građani RS imaju isti san kao građani Srbije kada dođu na školovanje u Beograd i Srbiju", kazao je predsednik Srbije i DS. Bravo BOTA, svi imaju isti san - pravac Beograd :mrgreen:

Tadić je na kraju govora SNSD poželeo pobedu na predstojećim izborima.

Komentari
Duboko se kajem što sam izašla na prošle izbore, to mi se više neće desiti!
(bezimena, 29. septembar 2010 22:57)
# Link komentara

Pa ovo ni Sloba nije radio...
Ma odavde bezati sto pre i sto dalje. Pogubili su totalno kompas.

(Dejan, 29. septembar 2010 22:55)
# Link komentara

Komadaju mu zemlju a on kao nekoga podržava, prolupao i izgubio orjentire, praćaka se kao riba u travi.
(Dusan Silni, 29. septembar 2010 22:53)

Ovo je sramotno. Predsednik Srbije koji putuje u drugu državu da bi podržao jednu stranku. Pa šta je to? Šta će gospodin Tadić raditi sutra ako njegova opcija ne pobedi u RS-u? Kako misli da kao predsednik države sarađuje sa ostalim građanima Republike Srpske ako se otvoreno stavlja na stranu jedne političke opcije. Žalosno...
(Bojan, 29. septembar 2010 22:50)
# Link komentara

•Ovo ni ne zna se šta je:

1. Grubo mešanje predsednika susedne države u izborni proces u BiH
2. Podrška jednoj od srpskih stranaka... Predsednik diskriminiše ostale srpske stranke... a o građanskim strankama u BiH da ne pričam. Rekao bih da mu je diskriminacija ušla u naviku.
3. Podrška čoveku koji se javno zalaže za rušenje Dejtona izlaskom RS iz BiH... a sa druge strane u Srbiji i pred stranim zvaničnicima se kune u Dejtonski sporazum...

OVA BLAMAŽA MU NIJE TREBALA!
(NoX, 29. septembar 2010 22:49)

Ovime je Tadic podrzao politiku secesije u BiH i time ukopao sve pokusaje Srbije za povratak Kosova u njene okvire. Tadic je krenuo jednim jako opasnim putem..
(Adnan, 29. septembar 2010 22:42)

Svi mi imamo isti san : da dodjemo u Beograd i tu ostanemo.. :lol: :lol:
(Aleksandar, 29. septembar 2010 22:36)

Moze li se spasti nize?
E moj Tadicu sta si uradio od DS-a...

(Beogradjanin, 29. septembar 2010 22:36)

Predsednice Tadicu, neces vise dobiti niti jedan glas od Bosnjaka koji zive u Srbiji, mi smo bili taj jezicak na vagi koji je prevagnuo u korist Vase stranke na proslim izborima.
(MAJO, 29. septembar 2010 22:27)

Zaista je zbunjujuce da Tadic, kao predsednik drzave koja je osudila genocid u Srebrenici podrzava stranku ciji predsednik negira taj genocid ??
Ovde nesta ne stima!!
Sve stima ko i dosad, jer se nikad nista nije promjenilo, samo smo mi bili dovoljno iskusni da to vidimo, a vi niste, pa su prevarili sve ono postenog naroda sto je u ostalo u Srbiji (tj. ono sto vec nije pobjeglo.
(zbunjujuce, 29. septembar 2010 22:26)

Politika tadica je skroz naskroz porazena.

Posto sam vijest kopirao sa b92 (a ne moze im se izgleda nikad vjerovati do kraja), evo jos sta je Botox izjavio
kazao je predsjednik Srbije i DS-a, te dodao:
"Mi gradimo mostove, škole, mi gradimo jedinstvo i radimo na tome da građani Republike Srpske budu ravnopravni građani Srbije".
Bogami hoce ih covjek sebi, ne treba mu smetati.
Last edited by luckypot on 30/09/2010 01:20, edited 1 time in total.
mO k3

#10390 Re: Desavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

luckypot wrote:Evo bo-toxa u akciji :lol: :lol: :lol:
Tadić podržao SNSD

Predsednik Srbije Boris Tadić je dao podršku kandidatima Saveza nezavisnih socijaldemokrata na predstojećim izborima 3. oktobra u Bosni i Hercegovini.

Na predizbornom skupu, koji je počeo himnom Srbije "Bože pravde" i "Moja republika" (himna RS) su se predstavili kandidati SNSD za najviše funkcije na predstojećim izborima.

Dodik za predsednika RS, Radmanović za člana predsedništva BiH, kao i kandidati za skupštine BiH i RS.

"Ovde sam da podržim svoje prijatelje koji najbolje vode Republiku Srpsku", kazao je Tadić.

On je naglasio "da sa Miloradom Dodikom već godinama povezuje naš narod, i da "zajedno investiramo u privredu, povezujemo ekonomiju , gradimo mostove i škole".
:lol: :lol: :lol:
"Građani RS imaju isti san kao građani Srbije kada dođu na školovanje u Beograd i Srbiju", kazao je predsednik Srbije i DS. Bravo BOTA, svi imaju isti san - pravac Beograd :mrgreen:

Tadić je na kraju govora SNSD poželeo pobedu na predstojećim izborima.

Komentari
Duboko se kajem što sam izašla na prošle izbore, to mi se više neće desiti!
(bezimena, 29. septembar 2010 22:57)
# Link komentara

Pa ovo ni Sloba nije radio...
Ma odavde bezati sto pre i sto dalje. Pogubili su totalno kompas.

(Dejan, 29. septembar 2010 22:55)
# Link komentara

Komadaju mu zemlju a on kao nekoga podržava, prolupao i izgubio orjentire, praćaka se kao riba u travi.
(Dusan Silni, 29. septembar 2010 22:53)

Ovo je sramotno. Predsednik Srbije koji putuje u drugu državu da bi podržao jednu stranku. Pa šta je to? Šta će gospodin Tadić raditi sutra ako njegova opcija ne pobedi u RS-u? Kako misli da kao predsednik države sarađuje sa ostalim građanima Republike Srpske ako se otvoreno stavlja na stranu jedne političke opcije. Žalosno...
(Bojan, 29. septembar 2010 22:50)
# Link komentara

•Ovo ni ne zna se šta je:

1. Grubo mešanje predsednika susedne države u izborni proces u BiH
2. Podrška jednoj od srpskih stranaka... Predsednik diskriminiše ostale srpske stranke... a o građanskim strankama u BiH da ne pričam. Rekao bih da mu je diskriminacija ušla u naviku.
3. Podrška čoveku koji se javno zalaže za rušenje Dejtona izlaskom RS iz BiH... a sa druge strane u Srbiji i pred stranim zvaničnicima se kune u Dejtonski sporazum...

OVA BLAMAŽA MU NIJE TREBALA!
(NoX, 29. septembar 2010 22:49)

Ovime je Tadic podrzao politiku secesije u BiH i time ukopao sve pokusaje Srbije za povratak Kosova u njene okvire. Tadic je krenuo jednim jako opasnim putem..
(Adnan, 29. septembar 2010 22:42)

Svi mi imamo isti san : da dodjemo u Beograd i tu ostanemo.. :lol: :lol:
(Aleksandar, 29. septembar 2010 22:36)

Moze li se spasti nize?
E moj Tadicu sta si uradio od DS-a...

(Beogradjanin, 29. septembar 2010 22:36)

Predsednice Tadicu, neces vise dobiti niti jedan glas od Bosnjaka koji zive u Srbiji, mi smo bili taj jezicak na vagi koji je prevagnuo u korist Vase stranke na proslim izborima.
(MAJO, 29. septembar 2010 22:27)

Zaista je zbunjujuce da Tadic, kao predsednik drzave koja je osudila genocid u Srebrenici podrzava stranku ciji predsednik negira taj genocid ??
Ovde nesta ne stima!!
Sve stima ko i dosad, jer se nikad nista nije promjenilo, samo smo mi bili dovoljno iskusni da to vidimo, a vi niste, pa su prevarili sve ono postenog naroda sto je u ostalo u Srbiji (tj. ono sto vec nije pobjeglo.
(zbunjujuce, 29. septembar 2010 22:26)

Politika tadica je skroz naskroz porazena.
Zaboravise vlak... ciru dze on nestade..
kiky

#10391 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

e, ljudi moji ...
:D
kecher II

#10392 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kecher II »

http://www.vijesti.ba/hot-news/21254-Oc ... vjeli.html

Očajni i siromašni: Srbi prodaju organe kako bi preživjeli

'ebote sta je ovo? a dodo i jaran mu tadic pricaju o ekonomskim cudima...
zavrzlama

#10393 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

da ne trosim prste na tastauri.....post od prije skoro 3 godine :wink:

..daleko od toga da Tadic zeli dobro Srbiji..samo Tadic ili nezna ili se pravi "tosha" da u Srbiji je problem velikosrpska ideologija i cetnistvo a ne EU i drugi narodi u okruzenju...cisto je licemjerje traziti Evropsku srbiju i Srbiju kao normalnu drzavu sa svim atributima demokratske drzave..a za isto vrijeme podrzavati genocidom stvoren entitet i podrzavati disoluciju BIH sto on cini non-stop...problem i mnogih srba u Srbiji je sto misle da je nakon arkanovih i seseljovih zlocina prema BIH..sad Tadic nesto dobro za BIH kad se usporedi sa njima(ono kao BIH i nije neka drzava i ne trebaju se tu bas stvarati neke normalne drzavne institucije)...Dobar je Tadic za Srbiju "mozda"..... nije dobar za BIH i to mu ja prigovaram....ovde neki provlace tezu"bosnjaci se raduju zlu srbiji nebi li Bosni bilo bolje"//a niko ne kaze "Srbija misli zlo BIH svo vrijeme" i to je zlo radila i moralno i fizicki protiv BIH i radi i dan danas...a Bosanci nisu nikad ni kamen bacili na Srbiju....

Tadic je samo u datom momentu najbolja opcija da se prolongira nezavisnost Kosova...sve price o EU i bla bla ba..su za pliticki nepismene i neupucne....ne radi on nista na svoju ruku..nego kako mu vijece staraca naredi...a znamo sta oni naredjuju i sta ocekuju od Tadica..
chupacabra

#10394 Re: Desavanja u Srbiji

Post by chupacabra »

Politika Srbije se nije nista promijenila, samo je druga vrsta sminke. Tadic je kameleon, lijepo izgleda, drzi se drzavnicki, puna mu usta Evrope i dogovora, a ustvari iza kulisa kontinuira velikosrpsku politiku. Samo sto je Srbija trenutno vojno slaba, pa moraju malo da zasminkaju dok se ne promijene "geopoliticke prilike".
Danas podrzava teritorijalni integritet BiH a sutra ode Dodiku na predizborni miting kako bi "gradjani Srpske postali ravnopravni gradjani Srbije." Djindjic je bio ta istinska pozitivna energija, ali ga je SANU presjekao u tome.
Dok je Srbija ovakva kakva jeste, nece i ne moze biti dobrosusjedskih odnosa. Koliko god Kebo dao cvijeca Jeremicu, i koliko god puta Tihic otisao Tadicu na noge, to nista ne znaci. Osim sto brukaju narod koji navodno predstavljaju.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#10395 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

Ovim cinom Tadic se strmospizdio od planetarnog i balkanskog lidera do simpatizera stranke. Do sad je bacao kosti po svijetu i medju bih narode, a sad koske baca medju sopstveni narod.
Sad mi se cini logicno: sto Silajdzic nece u Bg i sto Komsic salje nediplomatske poruke; sto je pola EU zemalja bukvalno zatjerala Tadica i Srbiju iz EU integracija.
Meni se Tadic ogadio - ima godina, jer sam misio da je on svjetlo iz srbijsnskog tunela. Ogadio se on i Srbima. Njega ceka sudbina Kostunice, a mene brine: to sto je Tomislav Nikolic buducnost Srbije. Ako je Tadic bio laznjak i frasa planetarnih razmjera: kakva ce tek farsa da bude Nikolic.
Slom Tadiceve vanjske polike je pokazao da je svijetu jasno da je Srbija jedini izvor nestabilnosti na Balakanu. Vanjska politika Srbije se oduvijek bazirala na ucjeni. Srbija je izgubila skoro sve kapacitete za ucjenu Evropu - osim cacakanja po BiH.
EU gura Srbiju u kosmetasku kaljuzu , ispravno racunajuci da ce imperijalna srpska uopbrazenost da se slomije na Kosmetu, jer Srbija nema kapacitet ni da se bavi Kosmetom, a kamo li da liderise po Balkani i EU.
Petarde u Sandzaku, ostavka predsjednika Kosova, pokidani ostaci srpske telefonije na Kosmetu, su smo "putokazi" Srbiji da bi vidjela kud joj je ici.
Ovako zalijetanje Tadica medju svoj narod u BiH mozda samo nagovjestava sta je Tadic sve potpiso da bi ga EU vratila u integracione tokove.
Da bi pobjegao od Kosmeta Tadic bi morao da radikalizira situaciju u BiH. Obzirom da je Dodik nategao tregere do maksimuma Tadicu ne preostaje nista drugo nego da podere BiH. Dodikova petarda o odcjepljnju Srpske je potrosena,
ostaje samo Tadicu da vidi sta ima na Topcideru: hoce li da se dere sa Topcidera koliko ga grlo nosi ili mu je zaosto, od Mislosevica, koji topovski udar.
psydelija

#10396 Re: Desavanja u Srbiji

Post by psydelija »

Dejavue...ala Sloba M. i samo kontra M.Z. Prebijaju Kosovo preko BH grbace, samo pazi da se ne desi novo Kosovo na tlu Srbije!

Recite vi meni kome da ja na izborima za predsednika dam glas, sve i jedan od zla oca i gore matere u zemlji nedodjiji (srbiki)?!

Cedo, reaguj!!!
luckypot

#10397 Re: Desavanja u Srbiji

Post by luckypot »

Toto wrote:
Ovim cinom Tadic se strmospizdio od planetarnog i balkanskog lidera do simpatizera stranke. Do sad je bacao kosti po svijetu i medju bih narode, a sad koske baca medju sopstveni narod.
Sad mi se cini logicno: sto Silajdzic nece u Bg i sto Komsic salje nediplomatske poruke; sto je pola EU zemalja bukvalno zatjerala Tadica i Srbiju iz EU integracija.
Meni se Tadic ogadio - ima godina, jer sam misio da je on svjetlo iz srbijsnskog tunela. Ogadio se on i Srbima. Njega ceka sudbina Kostunice, a mene brine: to sto je Tomislav Nikolic buducnost Srbije. Ako je Tadic bio laznjak i frasa planetarnih razmjera: kakva ce tek farsa da bude Nikolic.
Slom Tadiceve vanjske polike je pokazao da je svijetu jasno da je Srbija jedini izvor nestabilnosti na Balakanu. Vanjska politika Srbije se oduvijek bazirala na ucjeni. Srbija je izgubila skoro sve kapacitete za ucjenu Evropu - osim cacakanja po BiH.
EU gura Srbiju u kosmetasku kaljuzu , ispravno racunajuci da ce imperijalna srpska uopbrazenost da se slomije na Kosmetu, jer Srbija nema kapacitet ni da se bavi Kosmetom, a kamo li da liderise po Balkani i EU.
Petarde u Sandzaku, ostavka predsjednika Kosova, pokidani ostaci srpske telefonije na Kosmetu, su smo "putokazi" Srbiji da bi vidjela kud joj je ici.
Ovako zalijetanje Tadica medju svoj narod u BiH mozda samo nagovjestava sta je Tadic sve potpiso da bi ga EU vratila u integracione tokove.
Da bi pobjegao od Kosmeta Tadic bi morao da radikalizira situaciju u BiH. Obzirom da je Dodik nategao tregere do maksimuma Tadicu ne preostaje nista drugo nego da podere BiH. Dodikova petarda o odcjepljnju Srpske je potrosena,
ostaje samo Tadicu da vidi sta ima na Topcideru: hoce li da se dere sa Topcidera koliko ga grlo nosi ili mu je zaosto, od Mislosevica, koji topovski udar.
Nije Tadic Kostunica, nego ce on docekati Djindjicevu sudbinu minus metak (ovo minus metak je samo mozda ili pod znakom ? :D ). Djindjica su isto gurali i zapad i ostali kontajuci 'demokratske promjene,' a onda je Djindjic kao i Tadic danas poceo da glumi super drzavnika te da umislja da je beograd jos glavni grad drzave od 22 miliona sa super prihodima umjesto zemlje od 6 miliona od kojih se 2 i vise vec nalazi u glavnom gradu, pa je tako poceo da trazi u Washingtonu otvoreno podjelu BiH u zamjenu za Kosovo. Nakon toga, Djindjic je imao promptni sastanak s velikim Manituom :D Tadic nece dobiti metak, ali ce morati da se naguta govana u koaliciji sa grobarom, a ona vrata sto su mu ranije bila sirom otvorena u Evropi ce sad biti samo protokolarno otvorena, sta mu nakon toga ostaje - ne puno, malo otvoriti uskotracnu prugu s Dodikom i prodati Turcima sta im treba da se malo dodje do para (Rusi vise nista i ne traze, dobili su sto su htjeli ). Uglavnom ode jos jedan srpski politicar koji je mislio da je 'svjetski igrac' na smetljiste historije, iza njega dolazi jos veci seljak i tako sve nize i nize.
zavrzlama

#10398 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

tadicev dolazak na predizborni skup jednom otvorenom fasisti Dodiku je znak u kojim govnima se nalazi srbija i njena politika..ovo je jasan signal da je MZ zatvorila svaki ozbiljan razgovor sa srbijom i tadic pod pritiskom staba(SPC,SANU,DB) spasavajuci sopstvenu kozu se odlucio da spas trazi po Bosanskim gudurama senluceci sa otvorenim fasistom(dodikom)..i dodik i tadic su iznevjerili ocekivanje staba i sad slijedi posljednji cin"javno skidanje tadiceve maske"(o tomer sam pisao i prije par godina na ovoj temi)...tadic je vjesto izbjegavao otvorenu saradnju sa dodikom,medjutim neko sa zapada je sapnuo tadicu da srbija zaboravi kosovo i BIH,i sad je stab naredio da tadic skine masku i pokusa da svojim autoritetom da moralnu podrsku izbezumljenom srpskom narodu u BIH da istraje na podrsci dodiku tj. secesiji od BIH...u srbiji se velikosrbi uzdizu u nebo i prave politicke karijere(tadic) cim svo [politicki angazman prebace na BIH teren je znak njihovog pada,gdje zavrse sa metkom u celu kao Djindjic,ili s krecom na tijelu kao Stambolic....bice tadicu tesko objasniti zapadu,ovo kurvanje sa dodikom.. :wink:
felipe kajetano

#10399 Re: Desavanja u Srbiji

Sidje stratezi :D , a sunce ti...pa vi prespavaste zadnjih 5 godina, pa nije podrska Tadica od juce, njihova ljubav traje vec godinama, mnogo prije nego sto je pocela kampanja za izbore..Ne kontam cemu iznenadjenje i sokiranost :)
zavrzlama

#10400 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

felipe kajetano wrote:Sidje stratezi :D , a sunce ti...pa vi prespavaste zadnjih 5 godina, pa nije podrska Tadica od juce, njihova ljubav traje vec godinama, mnogo prije nego sto je pocela kampanja za izbore..Ne kontam cemu iznenadjenje i sokiranost :)

ovo se pisalo prije tri godine :wink: ....iznenadjenje je to sto je tadic mislio da malo duze zavarava MZ i nas ostale salonskim cetnikovanjem ,ali ga je stab poslao na zadatak bez povratka...da se javno prisloni cetniku dodi...neki su mislili da ce tadic malo duze zamajavat i skrivat svoje salonstvo...medjutim vrijeme opasno izmice i valja zakuhavat sto se zakuhati moze,jer srpski nacionalisti u srbiji ne prastaju..

Kosovo je najmanj problem Srbiji i srpskom narodu..glavni problem je kako zaustaviti daljnu losu politiku koja se odnosi na susjedne drzave i narode...Srbija je zaratila sa svima i nema niti jednog prijatelja kako u susjedstvu tako i u svijetu..osim lazne Rusije..to je problem...jer ovakvom politikom,jakim radikalima,Srbija ce sebi sama stvoriti nova Kosova na Sandzaku,Vojvodini itd...Uzmimo srpsku politiku u BIH..oni i 12 godina poslije rata guse svoj narod parolom kako im je BIH nuzno zlo i kako sve trebaju da rade da se odvoje od BIH...a svi znamo da to odvajanje je nemoguce bez rata...Propast Srbije je tek pocela...a zavrsit ce se novim 5. Oktobrom s nadom bez vecih zrtava...

Nightmare je scenario po kome bi se
podijelilio Kosovo izmedju Srbije i Albanaca na Kosovu kojeg prizeljkuju radikali i velikosrbi u BIH...sto bi znacilo novi rat u BIH.
Post Reply