Treba mi pomoc. Rodjak ce u srijedu sa cetvero prijatelja (svedjana) doci u Sarajevo, da im malo pokaze rodni grad i eto, da se provedu:)
Mene interesuje ako bi iko mogao preporuciti kakvo dobro mjesto, klub, svirku, koncert u tih par dana da mogu da odu. Nasao sam vec da ce Majke svirati u petak u Colosseumu, znam da ce biti nekakva Jazz vecer u City pubu u srijedu, onaj DJ u domu mladih nije interesantan. Uglavnom, nesto dobro, zabavna muzika, rock, nista folk il slicne turbofolk gluposti. Jel jos uvijek cetvrtkom sviraju Unplugged Plug, radi li uopste Sloga? Ima li kakvih tematskih veceri u domu mladih ili se tamo moze samo kad su koncerti? Sta je sa Blavorsima jesu li jos aktivni?
Mislili su u subotu na Bjelasnicu, nesto tamo da preporucite? Ja nisam godinama bio gore. Bio bih jako zahvalan za bilo kakvu pomoc. Hvala unaprijed.
Desavanja u Sarajevu 19.3 - 23.3 ??
Moderator: _BataZiv_0809
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#2 Re: Desavanja u Sarajevu 19.3 - 23.3 ??
Sloga radi,a koliko nam u Slozi ti je cetvrtkom svirka uzivo i bude puno.Bar je tako bilo prije zatvorenja male Kinemice.Sada ne znam ali se nadam da se nije promjenilo
-
Ajo
#3 Re: Desavanja u Sarajevu 19.3 - 23.3 ??
65 pregleda i samo jedan odgovor?? Hajde ljudi, nije moguce da niko od vas sto je pregledao temu ne zivi dole i bar koliko toliko zna sta se desava ove sedmice? Aida hvala na odgovoru, reci cu mu da se raspita za Slogu, prije par godina sam tamo gledao i Unplugged Plug i Blavorse i meni se strasno dopalo. Ima li kakvo drugo mjesto gdje redovno ima dobre svirke uzivo?
- Tesssa
#4 Re: Desavanja u Sarajevu 19.3 - 23.3 ??
Obicno u Undergroundu (iz Umjetnicke skole) subotom bude uzivo svirka.
- Karabaja
#5 Re: Desavanja u Sarajevu 19.3 - 23.3 ??
nek' ide u drugi grad ako hoće da se provede
-
Ajo
#6 Re: Desavanja u Sarajevu 19.3 - 23.3 ??
Tesssa: Hvala 
Karajbaja: Zasto?
Karajbaja: Zasto?
-
Mina_sa
#7 Re: Desavanja u Sarajevu 19.3 - 23.3 ??
četvrtak- The Club, bude fina svirkaAjo wrote:65 pregleda i samo jedan odgovor?? Hajde ljudi, nije moguce da niko od vas sto je pregledao temu ne zivi dole i bar koliko toliko zna sta se desava ove sedmice? Aida hvala na odgovoru, reci cu mu da se raspita za Slogu, prije par godina sam tamo gledao i Unplugged Plug i Blavorse i meni se strasno dopalo. Ima li kakvo drugo mjesto gdje redovno ima dobre svirke uzivo?