За почетак
Срећан дан Републике Српске свим становницима исте који га славе.
Samo opusteno,posto tesko mozes meni (a vjerujem i ''nama'' )da pokvaris ugodjaj..PalaSa Marsa wrote:Ne bih da vam kvarim ugodjaj .. inace svima zelim sve najbolje. Al' stvarno kad bi cestitala taj dan, isto k'o da bi agresoru cestitala sto je pobio toliki broj ljudi upravo u toj R.S. Nekako je ja dozivljavam kao tvorevinu na ljudskoj krvi, muci, ubijanju, patnji, progonu, kostima ubijenih, na uzasu.
Mojne me nacinjat'. Bolje je da sutim, haj' slavi nadam se da imas sta, jer ovo nije za slavlja to znamo mi, citav svijet i vi ponajbolje.braco3 wrote:Samo opusteno,posto tesko mozes meni (a vjerujem i ''nama'' )da pokvaris ugodjaj..PalaSa Marsa wrote:Ne bih da vam kvarim ugodjaj .. inace svima zelim sve najbolje. Al' stvarno kad bi cestitala taj dan, isto k'o da bi agresoru cestitala sto je pobio toliki broj ljudi upravo u toj R.S. Nekako je ja dozivljavam kao tvorevinu na ljudskoj krvi, muci, ubijanju, patnji, progonu, kostima ubijenih, na uzasu.![]()
PS.
Nego , vjeruj imamo i ''mi'' svojih ''dozivljavanja'',kojecega ...
No ne bih da sam off topic..Behavac, hvala jos jednom..
Toliko..(lijep dan a praznik, bas grehota za kompom ga provoditi..)
HVALA,takodje sve najbolje svim gradjanima Republike Srpske bez obzira na vjeru i nacionalnost.behavac wrote:Ово може бити тема гдје ће се расправљати о дешавањима у ентитету Република Српска, како политичким, економским, социјалним и друштвеним итд да се не отвара тема за нечији сваку реченицу и сваку ситницу.
За почетак
Срећан дан Републике Српске свим становницима исте који га славе.
Republika Srpska je zlocinski projekat cetnika Karadzica, Mladica, Biljane, itd., koji je nastao na etnickom ciscenju i genocidu Bosnjackog naroda. Kad ti hvalis i slavis rodendan produkta, kojeg su napravili zadnji najveci zlocinci Evrope, onda ja imam pravo da te svrstim u isti kos sa njima.behavac wrote:Клање и убијање јесте проблем, ал то нема сад везе с овим...
Ти се очигледно нећеш сложити...ал шта се може...ignore...
Ја не тражим никакво присаједињење нити пасош, имам пасош своје државе БИХ, и то још биометријски...![]()
Честитке су онима који сматрају то за прославу...а како то неко сматра је његова/њена ствар.
Тако и оне мајке чија су дјеца погинула ако сматрају то за прославу онда да, оне које не онда не.
Врло једноставно.
А Церска битка нема везе са настанком Републике Српске...
Толико, мислим да сам све рекао, па да не тролам више(нема више нових reply-a) док не буде неких дешавања.
vidiš da je to volja jednog naroda. nikola zna.AliceInChains wrote:
Republika Srpska je zlocinski projekat cetnika Karadzica, Mladica, Biljane, itd., koji je nastao na etnickom ciscenju i genocidu Bosnjackog naroda. Kad ti hvalis i slavis rodendan produkta, kojeg su napravili zadnji najveci zlocinci Evrope, onda ja imam pravo da te svrstim u isti kos sa njima.
To je isto kao kad bi ti jedan Njemac iz Danziga rekao: Evo ja slavim onaj dan, kad je Hitler(kojeg smatram kao zlocinca) dosao da nas ujedini u trecem Rajhu sa svim drugim Njemcima. Jako je zalosno, sto su protjerani i pobijeni svi Jevreji i Poljaci Danziga, ali cestitam svim Njemcima Danziiga dan ujedinjenja![]()
Ne pravi se gradanin, matere ti