Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#4251 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Domaci izdajnik »

Prebacivanje lopte again :roll: de živ bio navedi neke relevantne ljude osim Mladića, Karadžića, Slobe i Draže dosadan si i ti i par ovijeh tvoji pajdi što trubite ukrug jedno te isto :skoljka: Srbi i pravoslavci su i Stojanović, Šumanović, Pupin, Tesla, Alas, Pančić, Glišić....kako niko ne spomene njih? Eto ja ko Srbin znam i za Matoša, Krležu, Tomića, Boškovića, Vrančića, Ujevića...ili je i to tabu tema :?
I daj više prekinite skrnaviti mrtve, pa samo u Potkozarskim selima ustaše i Njemci su zbrisale oko 35 hiljada ljudi, a na Kozari je izginulo oko 2500 partizana mahom Srba (bilo je i drugih naroda komandant Josip Mažar Šoša i Osman Karabegović) i to po Njemačkim zapisima i podatcima!
Pa Dubički srez je 1939 imao 30.000 stanovnika a 1945 oko 15.000!!!!! :shock:
Kad smo kod laži eto koliko svake godine na Blajburgu imate "žrtava komunizma"? Vi tvrdite 200 000 :shock: pa toliko ustaša i domobrana nije bilo u punoj pripravnosti do 1943 :-) inače bi još 41' zbrisali NOVJ i zauzeli Beograd... :run:
Kad se kolo sreće okrenulo, i kad su vas partizani sa CA rasturili ko siroče napolitanku, sjetili ste se prava zarobljenika...uostalom ako su svi bili nevini ko što se tvrdi što su bježali u Austriju sa ostatcima grupe E? Vesela družina ustaša, četnika, nedićevaca, milicija i ostalog šljama pošli na planinarenje pa ih partizani pomlatili zamijenili ih nako gladni za srndaće ili veprove :-) a glavne poglavice, pardon, poglavnici spasili guJice i ostavili svoje vjerne kerove neprijatelju....fuj!

I da na kraju citiram jednog velikog hrvatskog pisca: Sačuvaj me Bože srpskoga junaštva i hrvatske kulture!
radostan dan

#4252 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

nekad mi se čini, čitajući ove stranice, da sam upao na hrvatsku vikipediju... :roll:

Hrvatska Vikipedija: Partizani ubijali u Jasenovcu!

Hrvatska Vikipedija: Partizani ubijali u Jasenovcu!

Image
JUTARNJI.HR - 11.09.2013 11:38

Ustaški pokret nije bio svjesno desno-radikalan, rasistički i totalitaran, za pojavu ustaške ikonografije u modernoj Hrvatskoj krivi su masoni, antifašizam je ograničavanje svih osnovnih ljudskih sloboda, partizanskih zločina bilo je tri puta više nego ustaških, za jasenovačke žrtve krivi su partizani, a u Hrvatskoj se redovno organizuju antifašističko-četničke proslave na račun poreskih obveznika.
Ovo je ukratko suština onoga što se može naći na hrvatskoj verziji internet enciklopedije - Vikipedije.

Zbog ovog sadržaja, posljednjih dana se vodi mali virtuelni rat na društvenim mrežama među korisnicima iz Hrvatske. Sa jedne strane, postoje radikalno desno orijentisani administratori, koji propagiraju ovakav sadržaj, a sa druge strane su saradnici koji ne uspijevaju da proguraju svoju istinu jer im ovi prvi zabranjuju uređivanje i blokiraju korisničke naloge.
Zbog ovakvog izošenja lažnih činjenica, na Fejsbuku je nedavno otvorena i stranica pod nazivom "Razotkrivanje sramotne hr.wikipedije". Nju je pokrenuo jedan od saradnika na hrvatskoj Vikipediji koji nije mogao da se pomiri sa uredničkim stavovima o nekim istorijskim i političkim pitanjima.
"Hrvatska Vikipedija je jedan nacionalistički ostrašćen projekat, koji nudi samo pristrana gledišta i eliminiše sve one koji žele da doprinesu malo širem pogledu na stvari. Ne znamo ko zapravo stoji iza ovog šovinističkog projekta koji naočigled svih revidira prošlost i baca ljagu na sadašnjost, ali nećemo to samo mirno promatrati", poruka je koju je napisao osnivač grupe na Fejsbuku.
Kao glavni protagonisti "Nezavisne Vikipedije Hrvatske", kako se je neki prozvali, spominju se administratori koji su potpuno izgurali većinu drugih urednika.
Osnivač Fejsbuk stranice poslao je i mejl protesta administratorima originalne Vikipedije, ali odgovor nije dobio, a za pomoć se obratio i osnivaču hr.wiki.
"Rekao mi je da prikupljamo i dalje sve dokaze o pristranosti administratora, a da će se potom organizovati glasanje, pa će korisnici sami odlučiti da li žele takve ljude za urednike", rekao je sagovornik "Jutarnjeg lista", koji je želio da ostane anoniman.
"Ti ljudi citiraju neke desne portale kao relevantan izvor informacija, a kada pišu o ustaškim zločinima, prepisuju podatke iz ideoloških knjiga koje su za vrijeme NDH izdavale ustaške emigracije. O zločinima za vrijeme NDH gotovo se i ne govori, a i kad se govori, opravdavaju se, a kao izvori se pojavljuju odlomci iz knjige osnivača ustaškog pokreta Mladena Lorkovića", dodaje ovaj sagovornik.
Da je hrvatska verzija Vikipedije izrazito pristrana i ustaški orijentisana, smatra i hrvatski naučnik Pavle Močilac, koji je zbog toga prekinuo s njima saradnju.
On kaže da se u temama koje se tiču istorije, Drugog svjetskog rata i NDH dominira revizionistički ton u kojem se opravdava i veliča NDH i fašizam, dok se antifašizam opisuje u jako negativnom svjetlu. To je opasno, kaže Močilac, jer se današnji učenici i studenti rado služe tim podacima za učenje i seminarske radove misleći da iza toga stoji struka.
"Istine" iz hrvatske Vikipedije
Ustaše - Ustaški pokret nije bio svjesno desno-radikalan, rasistički, totalitarni. Za pojavu ustaške ikonografije u modernoj Hrvatskoj krivi su - masoni! A za pokolj Srba u Drugom svjetskom ratu odgovorne su zapadne zemlje.
Kroatofobija - Duboko ukorijenjena kod dijela Srba, a prisutna ji dan-danas. Kroatofobija se, kako u Srbiji, tako i među nekim intelektualcima, novinarima, istoričarima i političkim aktivistima sa zapada, ogleda u nametanju kolektivne krivice čitavom hrvatskom narodu zbog zločina počinjenih od strane vojnih formacija NDH nad Srbima, Jevrejima i Romima.
Genocid nad Srbima za vrijeme NDH - Ova tema je preskočena. Ostali su samo bolesno pristrani odlomci prepisani iz knjige osnivača ustaškog pokreta Mladena Lorkovića kao opravdanje za brojne zločine.
Srbi u Hrvatskoj - Ne postoje! Ti što se zovu Srbima u stvari su Vlasi.
Jasenovac - Partizani su fotografisali ljude koje bi sami pobili i navodili da su to žrtve ustaškog režima. Tamo je stradala 481 osoba.

....................

Đe ste kursisti... :-)
ulciscorr

#4253 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ulciscorr »

radostan dan wrote:nekad mi se čini, čitajući ove stranice, da sam upao na hrvatsku vikipediju... :roll:
Dobro je samo dok nisi na srpsku radosni... cuvaj svoj razum radosni i kloni se servske verzije historije... ne bi htjeli da izgubimo dobrog jarana kao sto si ti...
CSKA

#4254 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by CSKA »

Pozdrav utemeljitelju :D

Image
LBVIEW

#4255 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Manix wrote:Hrvatska i Hrvati su imali dvije vojske . Ustase i partizane.Srbi takodje. Srbi samo trabunjaju o Jasenovcu mada nije njihov nije samo njihov.O cetnickim zlocinima koji su pandan ustaskim uopce ne govore.Procitati knjigu Vladimira Dedijera ,, genocid nad muslimanima u drugom svjetskom ratu ,, Imena zrtava ne mogu stati ni na kineski zid.Srpska strana napuhuje zrtve Jasenovca i manipulira narodom . Zato taj narod nemilo kolje oko sebe a posebna slastica su bosanski muslimani .
Dva srpska istoricara Zerjavic i jos jedan iz Londona ( radi se o ozbiljnim ljudima ) broj zrtava u Jasenovcu procjenjuju na 65 hiljada. Vuk draskovic kaze da Jasenovac najveci srpski grad pod zemljom sa 2 miliona stanovnika. I ti sada trebas nesto da pricas sa takvim ljudima . Mladic i cetnici su napravili genocid zbog neke bune dahija. Tako kaze MlaDIC U KAMERU :Poslije Vukovara i Srebrenice vecini Srba bi trebalo zabraniti da bilo sta govore cak i rijec Jasenovac bi im trebalo zabraniti da spominju. S kojim pravom se oni fataju Jasenovca i zbog cega i kakve to veze ima temama Koje se vrte na podforumu Politika . Ma bjezi , Niko na svijetu ne zeli vise sa veliko srbima da razgovra ni o fudbalu a kamoli o necem drugom . Gledam samo haske optuzenike i njihove svjedoke u Hagu . Koji primitivci , lazovi , arogatni , stoka .
Dobro si primjetio-Jasenovac, koji je,da se razumijemo, bio "tvornica smrti" i jeste mrlja na historiji prvenstveno hrvatskog naroda, se od strane velikog broja Srba, koristi /zloupotrebljava kao argument svih argumenata u bilo kakvoj politickoj diskusiji, bas kao i turski "zulum". S matematickom preciznoscu se moze predvidjeti tok svake diskusije, koja ce prije ili kasnije zavrsiti pozivanjem na ovaj "argument", pa s toga i ne cudi "skok" s teme cirilica u Vukovaru na isti, cim je neko od forumasa konstatirao kako je to osjetljivo pitanje s obzirom na nedavnu sudbinu tog grada. Po samo Srbima znanoj "logici", konstruira se neka uzrocno-psljedicna veza izmedu zlocina nad Srbima u onom i onih nad nesrbima u ovom zadnjem ratu, pa je tako alibi i za Vukovar i Prijedor i Srebrenicu i Zvornik i Focu... uvijek Jasenovac. :-) Uz, to absolutno se minimizira odgovornost politicke i vojne elite srpskog naroda za nedavne zlocine, kad je u udruzenom zlocinackom poduhvatu izvrsen genocid nad Bosnjacima i "zaboravlja" se kako se politika negiranja, mninimiziranja , a nerijetko i otvorenog slavljenja zlocina nastavlja. Hvatska je po istima zlocinacka drzava zbog grihova iz poslosti, a o sumskoj nakazi koja nije ni mogla biti stvorena drugacije nego sto jeste-genocidiom sute "k'o "zaliveni". :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4256 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Manix wrote:Hrvatska i Hrvati su imali dvije vojske .
a šta je s domobranima i regularnom vojskom
ustaše su bile možda kao danas recimo u siriji one šehbibe ili kako se već zovu... nešto kao "elitna vojska" najodaniji režimovi vojnici i jedinice

evo šta je bila NDH po svećeniku dr. Kamberu
„Po ministarstvima i nadleštvima susretao si mlade ljude, pune nedozrelog puberteta. Ova starija i mlađa derišta cijenila su patriotizam po broju ubijenih Srba i Židova... Na čelu vojske bili su starci - gdje je trebala mladost i snaga. Na čelu uprave bili su mladići - gdje je trebalo zrelosti i iskustva... Poglavnik je sam bio osrednje pametan čovjek, i izgleda da se mnogo bolje osjećao u ambijentu primitivaca koji su ga obožavali…
Narod je imao samo dužnosti: davati vojnike, podnositi žrtve, ali riječi nije imao… Vidio sam da sve ove godine provedene u emigraciji nisu poslužile Paveliću ni njegovu društvu da izrade plan o organizaciji države. Na sve strane improvizacija. I tako je NDH propala da se zapravo nikad nije ni doznalo tko je kome nadležan i kakav je odnos između ustaškog pokreta, naroda i čitavog državnog ustroja…“
Havatar

#4257 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Havatar »

Sto se tice ovog oko cirilice u Vukovaru jos jednom je se u praksi pokazuje ono ponasanje Srba da u svakoj drzavi u kojoj oni zive traze sva prava a narodima u Srbiji ne daju nikakva prava posto je prije 6 mjeseci u Novom Sadu nova gradska vlast iako su u njemu 5 jezika zvanicni jezici i iako su i latinica i cirilica jednaka pisma promijenili pismo na pokazivačima pravca u gradskim autobusima i na saobracajnim oznakama u gradu i na njima postavili samo cirilicu i tad se niko od ovih koji se iscudjavaju sto Hrvati nece da daju cirilicu u Vukovaru nije bunio sto se to radi niti su ni tada a ni sada protiv toga. Komentari ovih Bosanaca koji ih savjetuju sta bih trebali sta ne mislim uzaludni posto je dovoljno da se vidi kome je genocidna tvorevina na pola drzave a kom nije i odmah ce svima biti jasno ko je u pravu.
šrilančananin

#4258 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by šrilančananin »

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/28 ... -reda.html

Zar Srbi nisu svoje stanove u Vukovaru srusili, a sada kad ih je Hrvatska obnovila oni bi stanarsko pravo, nisu stvarno normalni.?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4259 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

srbi su najveću grešku počinili kad su dopustili da se o njima odlučuje na relaciji zagreb beograd umjesto zagreb knin
tad su se sami proglasili građanima drugog reda

na istu foru su popušili sarajevski srbi kad su dopustili da beograd pregovara u njihovo ime

isto se vidim događa... neka guska iz beograda palamudi
Paranoid

#4260 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Paranoid »

Image

Kao što napisa jedan komentator....Daleko je Vukovar, a još dalje Brazil...
Manix

#4261 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Manix »

Lajavikrelac wrote:Prebacivanje lopte again :roll: de živ bio navedi neke relevantne ljude osim Mladića, Karadžića, Slobe i Draže dosadan si i ti i par ovijeh tvoji pajdi što trubite ukrug jedno te isto :skoljka: Srbi i pravoslavci su i Stojanović, Šumanović, Pupin, Tesla, Alas, Pančić, Glišić....kako niko ne spomene njih? Eto ja ko Srbin znam i za Matoša, Krležu, Tomića, Boškovića, Vrančića, Ujevića...ili je i to tabu tema :?
I daj više prekinite skrnaviti mrtve, pa samo u Potkozarskim selima ustaše i Njemci su zbrisale oko 35 hiljada ljudi, a na Kozari je izginulo oko 2500 partizana mahom Srba (bilo je i drugih naroda komandant Josip Mažar Šoša i Osman Karabegović) i to po Njemačkim zapisima i podatcima!
Pa Dubički srez je 1939 imao 30.000 stanovnika a 1945 oko 15.000!!!!! :shock:
Kad smo kod laži eto koliko svake godine na Blajburgu imate "žrtava komunizma"? Vi tvrdite 200 000 :shock: pa toliko ustaša i domobrana nije bilo u punoj pripravnosti do 1943 :-) inače bi još 41' zbrisali NOVJ i zauzeli Beograd... :run:
Kad se kolo sreće okrenulo, i kad su vas partizani sa CA rasturili ko siroče napolitanku, sjetili ste se prava zarobljenika...uostalom ako su svi bili nevini ko što se tvrdi što su bježali u Austriju sa ostatcima grupe E? Vesela družina ustaša, četnika, nedićevaca, milicija i ostalog šljama pošli na planinarenje pa ih partizani pomlatili zamijenili ih nako gladni za srndaće ili veprove :-) a glavne poglavice, pardon, poglavnici spasili guJice i ostavili svoje vjerne kerove neprijatelju....fuj!

I da na kraju citiram jednog velikog hrvatskog pisca: Sačuvaj me Bože srpskoga junaštva i hrvatske kulture!
Ja sam partizansko dijete kome su fasisti raznih imena pobili pola familije u drugom ratu . I ti meni pises ovaj post . Je si pijan . I sta hoces da na podforumu politika ja pisem o Tesli i Pupinu i pancicevoj omorici . :skoljka:

P.S. Ja dosadan sa Mladicem i Kardjicem a ti nisi sa domobranima i Jasenovcem .
Bodkin

#4262 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

standardno. zrtve onih drugih su uvijek napuhane, izmisljene, prebacene sa drugih mjesta, "civili" pod oruzjem itd. jel vi fakat nemate nista drugo pisati nego jedni drugima spominjati 50 godina stare mrtve?
travnik

#4263 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by travnik »

Kada vidim koliko se neki lože na cirilicu, meni dođe, iako ne pamtim kada sam pisao, da počnem pisati tim pismom. Problem je u cirilici u Vukovaru, a nije problem što mladi idu iz Vukovara, što nema posla, što se žive jedni pored drugih, a ne jedni sa drugima i sl. Koja bolest.
area51

#4264 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by area51 »

travnik wrote:Kada vidim koliko se neki lože na cirilicu, meni dođe, iako ne pamtim kada sam pisao, da počnem pisati tim pismom. Problem je u cirilici u Vukovaru, a nije problem što mladi idu iz Vukovara, što nema posla, što se žive jedni pored drugih, a ne jedni sa drugima i sl. Koja bolest.
:thumbup:
The BEN10

#4266 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by The BEN10 »

Lajavikrelac wrote:Jest, jest :-) što im po dalmatinskoj obali dere srpski turbo-folk da malter sa zidina otpada? U sred Makarske pretprošle godine dere Baja Mali Knindža :shock: nisam mogao svojim ušima da vjerujem jesam u Makarskoj ili seoskoj birtiji u sred Han Pijeska :? kad su pare u pitanju može i kokarda u kafani, jel de? Proznajem da ste najhrabrija nacija na svijetu, ne zato što se ničega ne bojite nego zato što se ničega ne stidite :oops: :skoljka:
Ja sam se frapirao kad sam prije 2 godine na staklu jednog kafea u Opatiji vidio plakat za gostovanje trubača sa Guče.Hej ba, u Istri trubači sa Guče... :-)
Manix

#4267 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Manix »

The BEN10 wrote:
Lajavikrelac wrote:Jest, jest :-) što im po dalmatinskoj obali dere srpski turbo-folk da malter sa zidina otpada? U sred Makarske pretprošle godine dere Baja Mali Knindža :shock: nisam mogao svojim ušima da vjerujem jesam u Makarskoj ili seoskoj birtiji u sred Han Pijeska :? kad su pare u pitanju može i kokarda u kafani, jel de? Proznajem da ste najhrabrija nacija na svijetu, ne zato što se ničega ne bojite nego zato što se ničega ne stidite :oops: :skoljka:
Ja sam se frapirao kad sam prije 2 godine na staklu jednog kafea u Opatiji vidio plakat za gostovanje trubača sa Guče.Hej ba, u Istri trubači sa Guče... :-)
Opatija nije u Istri
Havatar

#4268 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Havatar »

The BEN10 wrote:
Dobro u Istri ima dosta Srba koji su dosli za vrijeme ex Jugoslavije a porijeklom su iz Jugoistocne Srbije.
The BEN10

#4269 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by The BEN10 »

sherbett wrote:Ali Opatija nije u Istri
Kako nije !? http://hr.wikipedia.org/wiki/Istra
Istočna obala Istre (tzv. Liburnija odnosno gradovi Brseč, Lovran, Opatija, Volosko, Matulji, Kastav) odnosno zapadni dio Kvarnerskog zaljeva od 1993 godine administrativno je odvojen od ostatka Istre u sastavu Republike Hrvatske, tako da je danas Istra podijeljena između dvije županije: Istarske i Primorsko-goranske. Veći dio Istre pokriva Istarska županija. Važni gradovi i općine u Istri su Pula, Pazin, Poreč, Rovinj, Opatija, Umag, Novigrad, Labin, Buzet, Motovun, Kopar i Piran.
Poenta je da sam htio reći da se čak i tamo daleko, na drugoj kraju Hr slušaju trubači...
12wer

#4270 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by 12wer »

The BEN10 wrote:
sherbett wrote:Ali Opatija nije u Istri
Kako nije !? http://hr.wikipedia.org/wiki/Istra
Istočna obala Istre (tzv. Liburnija odnosno gradovi Brseč, Lovran, Opatija, Volosko, Matulji, Kastav) odnosno zapadni dio Kvarnerskog zaljeva od 1993 godine administrativno je odvojen od ostatka Istre u sastavu Republike Hrvatske, tako da je danas Istra podijeljena između dvije županije: Istarske i Primorsko-goranske. Veći dio Istre pokriva Istarska županija. Važni gradovi i općine u Istri su Pula, Pazin, Poreč, Rovinj, Opatija, Umag, Novigrad, Labin, Buzet, Motovun, Kopar i Piran.
Poenta je da sam htio reći da se čak i tamo daleko, na drugoj kraju Hr slušaju trubači...
zg2

#4271 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg2 »

pusti "wikipediu"
Opatija nikad nije bila u Istri; ni prije ni poslije 1993
Uvijek je planina Učka bila granica - s desne strane Primorje i Kvarner (Rijeka, Opatija, Lovran ...)
s lijeve strane Istra
To pitaj "domaće ljude" ako ne vjeruješ
Istina je da su ljudi iz obe regije slični i jezikom/narječju (čakavština) i svime osalim ... za razliku od tzv. "južnjaka"
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#4272 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Domaci izdajnik »

Manix wrote: Ja sam partizansko dijete kome su fasisti raznih imena pobili pola familije u drugom ratu . I ti meni pises ovaj post . Je si pijan . I sta hoces da na podforumu politika ja pisem o Tesli i Pupinu i pancicevoj omorici . :skoljka:
U tom slučaju imaš moje izvinjenje i poštovanje :kravata:
Banksy

#4273 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Hrvatska: Kazne za nove kuće bez fasade i do 3000 kn mjesečno!

Četvrtak, 12. rujna 2013.

Jedna od novina koju donosi paket novih zakona iz područja graditeljstva, koje je Vlada Hrvatske s današnje sjednice uputila na saborske klupe jesu novi zakoni o prostornom uređenju, gradnji i građevinskoj inspekciji, na kojima Ministarstvo graditeljstva Hrvatske radi već dulje vrijeme.

Kod izgradnje novih kuća i zgrada ubuduće će biti propisan rok do 5 do 10 godina u kojemu će investitori, odnosno građani morati urediti fasadu i okoliš, a ukoliko to ne naprave u tom roku uslijedit će im kazna od 3000 kuna mjesečno.

Zakon o prostornom uređenju i Zakon o gradnji donijet će i niz novina po pitanju lokacijske i građevinske dozvole. Lokacijska dozvola za najveći dio građevina će se ukinuti, no ipak će postojati, piše tportal.

Što se pak tiče građevinske dozvole, za njeno će izdavanje u budućnosti biti potrebna minimalna dokumentacija i investitor neće trebati platiti komunalni i vodni doprinos.

Rok za uređenje fasada odnositi će se samo na nove zgrade, dok starije kuće i zgrade nisu uključene.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Paranoid

#4274 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Paranoid »

Hrvatskoj sankcije!
Europska komisija pokrenula postupak
Barroso, Reding i Fuele u petak su obavijestili čitav kolegij o tome da je Hrvatska ozbiljno prekršila europska pravila. Kolegij je zaključio da je to ozbiljna situacija ...
Nakon što je kolegij to podržao, procedura je sada iminentna, a formalno se sankcije pokreću u trenutku slanja pisma zemljama članicama, što će, ovisno o razvoju situacije u Hrvatskoj, biti u sljedećih par dana - rekao je izvor upoznat sa zaključkom kolegija povjerenika Komisije.
...kad se suverenitet proda za šaku eura...
Havatar

#4275 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Havatar »

Paranoid wrote:
Hrvatskoj sankcije!
Europska komisija pokrenula postupak
Barroso, Reding i Fuele u petak su obavijestili čitav kolegij o tome da je Hrvatska ozbiljno prekršila europska pravila. Kolegij je zaključio da je to ozbiljna situacija ...
Nakon što je kolegij to podržao, procedura je sada iminentna, a formalno se sankcije pokreću u trenutku slanja pisma zemljama članicama, što će, ovisno o razvoju situacije u Hrvatskoj, biti u sljedećih par dana - rekao je izvor upoznat sa zaključkom kolegija povjerenika Komisije.
...kad se suverenitet proda za šaku eura...
Drugi dobijaju sankcije a ti se Muzafere kupaj..
Post Reply