zerka.kiky wrote:hočel bit šta jeftinije na moru ....
haman de je i ove godine žara ...
Desavanja u Hrvatskoj
- osa
#426 Re: Desavanja u Hrvatskoj
-
ja progovorila
#427 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sve to stoji ali Dubrovnik je Dubrovnik, i cijena stana u Dbk u III zoni je 3.300 EUR novogradnja.... Zadar jedte lijep grad, ali nikad ko Dubrovnik, istina je da Dbk-u fale neki sadrzaji kao sto je nocni zivot i gore navedeno ali mogu ti reci da svakom gradu ponesto fali....nisam stavila komentar zato sto sam dubrovkinja, nego iz nekih objektivnih razloga...
-
dallton
#428 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nije, zato ovdje tekst i postavljam - samo se nadam da ce buduci projekti biti pozitivniji, a mozda cak i uspjesniji, ovaj zadnji je neslavno propaoosa wrote:i današnji se vodi iz zagreba, dapače svi hrvatski projekti se vode iz zagreba, zar je to nešto čudno.dallton wrote:nije, posto je hrvatski projekat vodjen iz tadasnjeg zagreba, pa rekoh da ga vratim tamo odakle je dosaoosa wrote:nije li ovo tekst za "dešavanja u bih".
- osa
#429 Re: Desavanja u Hrvatskoj
quote="osa"]
nije, zato ovdje tekst i postavljam - samo se nadam da ce buduci projekti biti pozitivniji, a mozda cak i uspjesniji, ovaj zadnji je neslavno propao[/quote]
projekt je isti, metode su drukčije, jer metode diktira vrijeme i okružje, a daleko je on od propasti, dapače sasvim se dobro razvija, vidjet ćeš da će se na kraju političkih procesa u bih usvojiti najviše prijedloga koje predlaže hrvatska strana, samo gledaj.
i današnji se vodi iz zagreba, dapače svi hrvatski projekti se vode iz zagreba, zar je to nešto čudno.[/quote]dallton wrote:nije, posto je hrvatski projekat vodjen iz tadasnjeg zagreba, pa rekoh da ga vratim tamo odakle je dosaoosa wrote:nije li ovo tekst za "dešavanja u bih".
nije, zato ovdje tekst i postavljam - samo se nadam da ce buduci projekti biti pozitivniji, a mozda cak i uspjesniji, ovaj zadnji je neslavno propao[/quote]
projekt je isti, metode su drukčije, jer metode diktira vrijeme i okružje, a daleko je on od propasti, dapače sasvim se dobro razvija, vidjet ćeš da će se na kraju političkih procesa u bih usvojiti najviše prijedloga koje predlaže hrvatska strana, samo gledaj.
-
dallton
#430 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nije, zato ovdje tekst i postavljam - samo se nadam da ce buduci projekti biti pozitivniji, a mozda cak i uspjesniji, ovaj zadnji je neslavno propao[/quote]osa wrote:quote="osa"]i današnji se vodi iz zagreba, dapače svi hrvatski projekti se vode iz zagreba, zar je to nešto čudno.dallton wrote:nije, posto je hrvatski projekat vodjen iz tadasnjeg zagreba, pa rekoh da ga vratim tamo odakle je dosaoosa wrote:nije li ovo tekst za "dešavanja u bih".
projekt je isti, metode su drukčije, jer metode diktira vrijeme i okružje, a daleko je on od propasti, dapače sasvim se dobro razvija, vidjet ćeš da će se na kraju političkih procesa u bih usvojiti najviše prijedloga koje predlaže hrvatska strana, samo gledaj.[/quote]
gledam gledam, nista se ne boj - usvojit ce se prijedlozi hercegovacko hrvatske strane, al kad se dotjeraju lijepo tako da i drugima gode
- osa
#431 Re: Desavanja u Hrvatskoj
gledam gledam, nista se ne boj - usvojit ce se prijedlozi hercegovacko hrvatske strane, al kad se dotjeraju lijepo tako da i drugima gode[/quote]dallton wrote:
naravno da su određene korekcije moguće dapače i poželjne ali govorim u globalu, o najvećem dijelu prijedloga.
jeli moguće da si onakve gadarije pisao o jednom narodu(srbima), citiran si na temi "dešavanja u srbiji".
-
dallton
#432 Re: Desavanja u Hrvatskoj
naravno da su određene korekcije moguće dapače i poželjne ali govorim u globalu, o najvećem dijelu prijedloga.osa wrote:gledam gledam, nista se ne boj - usvojit ce se prijedlozi hercegovacko hrvatske strane, al kad se dotjeraju lijepo tako da i drugima godedallton wrote:
jeli moguće da si onakve gadarije pisao o jednom narodu(srbima), citiran si na temi "dešavanja u srbiji".[/quote]
otidji jedno 4 stranice nazad na istoj temi, imas i pojasnjenje, ne da mi se sad traziti - poenta su izjave srpskih politicara u bih o bih i bosnjacima, s obzirom da ih daju demokratski izabrani predstavnici
- kiky
#433 Re: Desavanja u Hrvatskoj
priča se po forumu da je sanader dao ostavku i došao u bih da traži državljanstvo ...
eno ga, kažu, u 'ercegovini, boća sa glavašem ...
pun mu kaže i ' rvata i slovenije i europe i novinara ( što živih što mrtvih ) i oće da se odmori u komšijskom rahatluku ( pojma nemamo kako je unas dobro ) ...
daltone, čuli su za te i u 'rvatskoj ...
postat češ popularniji od thompsona ...

pun mu kaže i ' rvata i slovenije i europe i novinara ( što živih što mrtvih ) i oće da se odmori u komšijskom rahatluku ( pojma nemamo kako je unas dobro ) ...
-
dallton
#434 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ih popularniji od thompsona, to znaci da za mene znaju svi na potezu grude - siroki brijeg- posusje...pa nisam ja lokalni zahebant, vise medjudrzavnikiky wrote:priča se po forumu da je sanader dao ostavku i došao u bih da traži državljanstvo ...
- osa
#435 Re: Desavanja u Hrvatskoj
otidji jedno 4 stranice nazad na istoj temi, imas i pojasnjenje, ne da mi se sad traziti - poenta su izjave srpskih politicara u bih o bih i bosnjacima, s obzirom da ih daju demokratski izabrani predstavnici[/quote]dallton wrote:naravno da su određene korekcije moguće dapače i poželjne ali govorim u globalu, o najvećem dijelu prijedloga.osa wrote:gledam gledam, nista se ne boj - usvojit ce se prijedlozi hercegovacko hrvatske strane, al kad se dotjeraju lijepo tako da i drugima godedallton wrote:
jeli moguće da si onakve gadarije pisao o jednom narodu(srbima), citiran si na temi "dešavanja u srbiji".
nebitno, čovjek treba uvijek biti gospodin (čak i kad ubija), pa mene najviše na ovom forumu nazivaju fašistom i ustašom, pa nikad takvim ili sličnim nazivima nisam etiketirao takve likove, njihov primitivni vokabular više govori o njima samima nego o onima koje nazivaju takvim gadarijama od naziva. zdrav razum, hladna glava i naravno rad za dobru plaću-odlike specijalca.
-
dallton
#436 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a sto mislis da izjava nije napisana hladne glave?osa wrote:dallton wrote:otidji jedno 4 stranice nazad na istoj temi, imas i pojasnjenje, ne da mi se sad traziti - poenta su izjave srpskih politicara u bih o bih i bosnjacima, s obzirom da ih daju demokratski izabrani predstavniciosa wrote:
naravno da su određene korekcije moguće dapače i poželjne ali govorim u globalu, o najvećem dijelu prijedloga.
nebitno, čovjek treba uvijek biti gospodin (čak i kad ubija), pa mene najviše na ovom forumu nazivaju fašistom i ustašom, pa nikad takvim ili sličnim nazivima nisam etiketirao takve likove, njihov primitivni vokabular više govori o njima samima nego o onima koje nazivaju takvim gadarijama od naziva. zdrav razum, hladna glava i naravno rad za dobru plaću-odlike specijalca.
inace rado ja citam tvoja razmisljanja, zdrava skepsa, hladna glava, nije ni cudo da si uspio doci do penzije u tom poslu
- osa
#437 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a sto mislis da izjava nije napisana hladne glave?dallton wrote:
inace rado ja citam tvoja razmisljanja, zdrava skepsa, hladna glava, nije ni cudo da si uspio doci do penzije u tom poslu[/quote]
čuj, ako je izjava napisana hladne glave, s ciljem izazivanja određene reakcije( ne znam nisam pratio kompletnu korespodenciju), to je o.k., meni je doduše na prvi pogled izgledala kao nekontrolirana provala emocija, što nikad nisam cijenio i podržavao, osim u slučajevima kad su u pitanju članovi uže porodice (roditelji, braća, sestre, supruga i djeca), onda bi to čovjeku opravdao, čak i kad su takva djela u totalnoj suprotnosti sa zakonom.
-
bosna123
#438 Re: Desavanja u Hrvatskoj
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090710058
Cisto da osvjezimo temu.
Nisam ni sumnjala da prijedlog nece proci na Saboru.
Cisto da osvjezimo temu.
- osa
#439 Re: Desavanja u Hrvatskoj
šta misliš hoće li izglasovati dan sjećanja na hvo logore.bosna123 wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/090710058
Cisto da osvjezimo temu.
- nosara
#440 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Simpaticno...bosna123 wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/090710058
Cisto da osvjezimo temu.
Sad jos neka "odvoje" koji dan sjecanja na njihove zlocine i agresiju na BiH, pa da mozda nekad u buducnosti od njih postanu ljudi...
-
dr trocki
#441 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Simpaticno ili ne vidim da je tvoje misljenje i dalje nebitno-nosara wrote:Simpaticno...bosna123 wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/090710058
Cisto da osvjezimo temu.
Nisam ni sumnjala da prijedlog nece proci na Saboru.![]()
Sad jos neka "odvoje" koji dan sjecanja na njihove zlocine i agresiju na BiH, pa da mozda nekad u buducnosti od njih postanu ljudi...
Mogli bi uvesti dan zaborava za srednju Bosnu i pomlacenu raju Hrvatske nacionalnosti ipak su i oni samo ljudi ili ipak nisu.
- kiky
#442 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ahmići ....
ljudi živi popaljeni u svojim kučama ...
na takvim zvjerstvima bi hrvatima pozavidjela i srednjovjekovna plemena ....
još su dobro prošli u srednjoj bosni ...
-
dr trocki
#443 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jel da oko za okokiky wrote:ahmići ....
http://www.forum.hr/archive/index.php/t-306781.html
zbilja su dobro i prosli moglo ih je biti na desetke tisuca ,da se nisu branili.
-
bosna123
#444 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Koliko znam za takvo sta inicijativa ne postoji. Ovo je izglasano po preporuci Evropskog parlamenta, sto je jako bitno.osa wrote:šta misliš hoće li izglasovati dan sjećanja na hvo logore.bosna123 wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/090710058
Cisto da osvjezimo temu.
Sad ako cemo po onoj SBBKBB, da postoji inicijativa Evropskog parlamenta i za takvo nesto, mislim da bi prosla. Ako je u Skupstini Crne Gore prosla Rezolucija o Srebrenici, onda je sve moguce, posebno s obzirom na cinjenicu da se o Dretelju, Gabeli, Heliodromu, Ahmicima, u Hrvatskoj govorili jos za vrijeme rata.
- kiky
#445 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nisu se hrvati branili nego napadali ...
i na njihovu sreču, vojnici armije bih nisu, genetski, mentalno i civilizacijski u stanju pravit takva zvjerstva ...
nije bilo oko za oko ...
da bi napravio onakva zvjerstva moraš bit ....
( ostavljam ti da sam daš odgovor ) ..
i na njihovu sreču, vojnici armije bih nisu, genetski, mentalno i civilizacijski u stanju pravit takva zvjerstva ...
nije bilo oko za oko ...
-
dr trocki
#446 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Odgojen u istoj drzavi sa susjedima po korijenima.kiky wrote:nisu se hrvati branili nego napadali ...
i na njihovu sreču, vojnici armije bih su, genetski, mentalno i civilizacijski u stanju pravit takva zvjerstva ...
nije bilo oko za oko ...
Nisu branili nego su napadali koga ?
Last edited by dr trocki on 11/07/2009 19:10, edited 1 time in total.
-
dr trocki
#448 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Aferimkiky wrote:no comment ...
- osa
#449 Re: Desavanja u Hrvatskoj
dobra stvar, ako je ispiju izrealizirati do kraja.
Dizajner 1. hrvatskog elektroauta je Siščanin Igor Jurić
Mali je i vrlo simpatičan, teži 600 kilograma, a postizao bi brzinu do 100 kilometara na sat - to je prvi hrvatski automobil na električni pogon koji tvrtka DOK-ING, znana po svojim protuminskim strojevima, razvija u svojim zagrebačkim halama. Dizajner je automobila Siščanin Igor Jurić.– Ideja je nešto starija, ali smo sada u fazi da bismo prototip mogli dovršiti do kraja godine. Riječ je o malom dvosjedu, idealnom za gradsku vožnju, koji bi s jednim punjenjem baterija imao radijus kretanja između 150 i 250 kilometara – rekao je Vjekoslav Slavko Majetić, direktor DOK-ING-a, dodajući kako namjerno nisu htjeli raditi adaptaciju postojećeg vozila, već izraditi potpuno novo vozilo koje će biti prepoznatljivo kao DOK-ING-ov i hrvatski proizvod.
Posebnu ulogu u prepoznatljivosti automobila imat će dizajn, za što su zaslužni dizajner iz Siska Igor Jurić i njegova tvrtka Mea Kupa. Taj sisački kreativac sudjelovao je u dizajnerskom radu na nizu automobilskih modela, poput “porschea cayenea”, “opela zafire”, “opela astre” i “corse” te “mercedesa” ML klase. Prije pet godina vratio se iz Njemačke u rodni grad i otvorio tvrtku.
– S oduševljenjem sam prihvatio Slavkovu ponudu za dizajn vozila te sam napravio prepoznatljivo i inovativno vozilo koje može biti hrvatski brend i hrvatski izvozni proizvod. U svrhu prepoznatljivosti dizajnirano je i križno zadnje svjetlo, čime će vozilo na cesti odmah biti prepoznato kao DOKING automobil – govori Igor Jurić.
O Jurićevom malom autiću raspisali su se ovih dana i mnogi strani specijalistički časopisi. Tako ga ima u Njemačkoj, Kini i susjednoj Sloveniji.
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=2347
http://www.autobild.com.cn/anniesheng/weblog/11143.html
http://www.autobild.de/artikel/schriebe ... 23129.html
Dizajner 1. hrvatskog elektroauta je Siščanin Igor Jurić
Mali je i vrlo simpatičan, teži 600 kilograma, a postizao bi brzinu do 100 kilometara na sat - to je prvi hrvatski automobil na električni pogon koji tvrtka DOK-ING, znana po svojim protuminskim strojevima, razvija u svojim zagrebačkim halama. Dizajner je automobila Siščanin Igor Jurić.– Ideja je nešto starija, ali smo sada u fazi da bismo prototip mogli dovršiti do kraja godine. Riječ je o malom dvosjedu, idealnom za gradsku vožnju, koji bi s jednim punjenjem baterija imao radijus kretanja između 150 i 250 kilometara – rekao je Vjekoslav Slavko Majetić, direktor DOK-ING-a, dodajući kako namjerno nisu htjeli raditi adaptaciju postojećeg vozila, već izraditi potpuno novo vozilo koje će biti prepoznatljivo kao DOK-ING-ov i hrvatski proizvod.
Posebnu ulogu u prepoznatljivosti automobila imat će dizajn, za što su zaslužni dizajner iz Siska Igor Jurić i njegova tvrtka Mea Kupa. Taj sisački kreativac sudjelovao je u dizajnerskom radu na nizu automobilskih modela, poput “porschea cayenea”, “opela zafire”, “opela astre” i “corse” te “mercedesa” ML klase. Prije pet godina vratio se iz Njemačke u rodni grad i otvorio tvrtku.
– S oduševljenjem sam prihvatio Slavkovu ponudu za dizajn vozila te sam napravio prepoznatljivo i inovativno vozilo koje može biti hrvatski brend i hrvatski izvozni proizvod. U svrhu prepoznatljivosti dizajnirano je i križno zadnje svjetlo, čime će vozilo na cesti odmah biti prepoznato kao DOKING automobil – govori Igor Jurić.
O Jurićevom malom autiću raspisali su se ovih dana i mnogi strani specijalistički časopisi. Tako ga ima u Njemačkoj, Kini i susjednoj Sloveniji.
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=2347
http://www.autobild.com.cn/anniesheng/weblog/11143.html
http://www.autobild.de/artikel/schriebe ... 23129.html
Code: Select all
- kiky
#450 Re: Desavanja u Hrvatskoj
neki čovjek kreno s bombama u sloveniju ...
vjerovatno izvoza radi ...
vjerovatno izvoza radi ...