Ostavke

Ne seri.Pitar sa Kariba wrote: ↑11/03/2022 20:41 I mi konja za trku imamo! Jbo li ih ponder 2!![]()
Da mi nije stalo do @plain vanilla sad' bi im dojavio!![]()
A Kijevo?Pitar sa Kariba wrote: ↑11/03/2022 20:41 I mi konja za trku imamo! Jbo li ih ponder 2!![]()
Nisi ti nista skontao, nego si se udao u West-Herz i ne pita te se nistaBlack swan wrote: ↑11/03/2022 18:22 sjećam se kad sam 2003 bio među najpopularnijih forumašima
fora je bila u pljuvanju svoje vjere nacije i hrvatske
te veličanju tite komunizma te bratstva jedinstva
neki je slavni vođa komunista rekao nema pravog komuniste vjernika
odem ja tako na sjednice SDPa pomjerene sjednice da se ne pokope s postom
ok ja dalje psujem rhvatsku i hrvate![]()
i onda skontam jaro ovdje nema ljevičara komunjara
samo ja levat
ajmo mi među svoje svaka ptica svome jatu leti i tako fino ja prestanem negdje oko 2007 psovati svoje
i tako sam završio svoju tranziciju borbe protiv vjetrenjača i počeo slušati tomsona![]()
Ne znam drug ali ovo je malo žalosno čitati... A možda i trolašBlack swan wrote: ↑11/03/2022 18:22 sjećam se kad sam 2003 bio među najpopularnijih forumašima
fora je bila u pljuvanju svoje vjere nacije i hrvatske
te veličanju tite komunizma te bratstva jedinstva
neki je slavni vođa komunista rekao nema pravog komuniste vjernika
odem ja tako na sjednice SDPa pomjerene sjednice da se ne pokope s postom
ok ja dalje psujem rhvatsku i hrvate![]()
i onda skontam jaro ovdje nema ljevičara komunjara
samo ja levat
ajmo mi među svoje svaka ptica svome jatu leti i tako fino ja prestanem negdje oko 2007 psovati svoje
i tako sam završio svoju tranziciju borbe protiv vjetrenjača i počeo slušati tomsona![]()
Nemoj, ziv bioPitar sa Kariba wrote: ↑11/03/2022 20:41 I mi konja za trku imamo! Jbo li ih ponder 2!![]()

ja mislim da ništa nije dogovoaranosime_cipol wrote: ↑13/03/2022 22:28 Bog me ubio ako sve ovo nije dogovor SAD i Rusije.
Vi upadnite u Ukrajinu, dobicete Donbas i vrtoglave cijene plina. Ukrajina ce ostati neutralna i tampon zona. A mi cemo svojim saveznicima prodati oruzje u trilijonima narednih 20 godina.
Znao sam da nije ljevičar još dok je bio premijer, ali da je ovakav ruski igrač, to nisam mogao ni slutiti