Derneci
Moderator: anex
-
mamica papucarka
dje bonickomIRCerka wrote:Mamice, gdje si bila sinoc? Potrefio se dernek s gitarom
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Sloga, kod Reshemamica papucarka wrote:dje bonickomIRCerka wrote:Mamice, gdje si bila sinoc? Potrefio se dernek s gitarom![]()
nemoj samo dje ima fatacine
Ansambl Prijatelji ponedeljkom ima probe inace... i sad, kod njih ti je kako koji praznik, svi slave...mi uletimo u njihov termin probe, pozovu nas ljudi na Bozicni dernek, otvori se 4litreni sampanjac (kolika je flasa vela havle) izvuce se gitara ispod stola i opletose po dalamtinskim i starogradskim
BTW, od probe smo imali 30 minuta pjevanja i sat i po derneka
-
teletrader
I u Vizu i u Vizu..mamica papucarka wrote:koji uzasladyblue18 wrote:mamice neJma derneka bar ne tih o kojima ti pricas![]()
Tj ima. al to je tolika rjetkost da je to nevjerovatno![]()
Danas je dernek upravo ono sto vidimo na dernek.ba...jeftina fatacina i cuga i kako vec ide jedna stvar vodi ka drugoj..khm![]()
Ja to izbjegavam u sirokom luku, al nekako tako danas dodje haman da ako nisi razuzdan nisi u raji![]()
Ajmo dernecitpa sta radite boni
![]()
nego, ljetos ja dosla u Sa i pitam brata gdje izleze ljudi ko jaKaze on meni, na cevape kod Hodzica
Ja kontala on se zahebava
, a on izgleda fakat to mislio
Pa poslije shoppinga pojedu rucak/veceru ono sve za 3-4KM
-
mamica papucarka
teletrader wrote:I u Vizu i u Vizu..mamica papucarka wrote:koji uzasladyblue18 wrote:mamice neJma derneka bar ne tih o kojima ti pricas![]()
Tj ima. al to je tolika rjetkost da je to nevjerovatno![]()
Danas je dernek upravo ono sto vidimo na dernek.ba...jeftina fatacina i cuga i kako vec ide jedna stvar vodi ka drugoj..khm![]()
Ja to izbjegavam u sirokom luku, al nekako tako danas dodje haman da ako nisi razuzdan nisi u raji![]()
Ajmo dernecitpa sta radite boni
![]()
nego, ljetos ja dosla u Sa i pitam brata gdje izleze ljudi ko jaKaze on meni, na cevape kod Hodzica
Ja kontala on se zahebava
, a on izgleda fakat to mislio
Pa poslije shoppinga pojedu rucak/veceru ono sve za 3-4KM
![]()
![]()
jos kaze tako "napucana" ne mozes nigdje uci
- Prozor
#63 Re: Derneci
Ja cim sam sam...mamica papucarka wrote:Da pitam ovu omladinu, jel jos postoje derneci? Mislim, onako sa gitarom i pjesmom, ili je i to izumrlo
Ne mislim na tulume, partije, tematske veceri i sl, vec na derneke
au, ja sam ovu temu htjela pod Umjetnost zivljenja, pa mi ode ovdje![]()
Jel moze moderator prebacit![]()