au, ja sam ovu temu htjela pod Umjetnost zivljenja, pa mi ode ovdje
Jel moze moderator prebacit
Moderator: anex
Bogami ima istine u tvojim rijecima mada nemora nuzno biti.lolita_xx wrote:sad kad te neko zove na dernek, ustvari zove te ne 'fatanje'
btw, mene niko ne zove na dernek
al pravi dernek je dernek.ba
ne kontam??? Kavo fatenje, ili ne fatanjelolita_xx wrote:sad kad te neko zove na dernek, ustvari zove te ne 'fatanje'
btw, mene niko ne zove na dernek
al pravi dernek je dernek.ba
jos si ti mladamamica papucarka wrote:djevojko, meni su 32 godine sto znaci da ne znam fore i fazone vas mladi.Zato i pitam jel ima derneka uz gitaru i pjesmu? Kakva fatacina i ostalo
lolita_xx wrote:jos si ti mladamamica papucarka wrote:djevojko, meni su 32 godine sto znaci da ne znam fore i fazone vas mladi.Zato i pitam jel ima derneka uz gitaru i pjesmu? Kakva fatacina i ostalo
mamice, bez fatacine nema derneka
takva ti je danasnja omladina
Ima gitare i pjesme, naravno...mamica papucarka wrote:ma pitam radi gitare i pjesme. Znam da su sad neke druge furke pa zatoA fatacine bilo vazda i bit ce
1. Tema prebachenamamica papucarka wrote:Da pitam ovu omladinu, jel jos postoje derneci? Mislim, onako sa gitarom i pjesmom, ili je i to izumrlo
Ne mislim na tulume, partije, tematske veceri i sl, vec na derneke
au, ja sam ovu temu htjela pod Umjetnost zivljenja, pa mi ode ovdje![]()
Jel moze moderator prebacit![]()
kuku lele danasnje omladinemIRCerka wrote:1. Tema prebachenamamica papucarka wrote:Da pitam ovu omladinu, jel jos postoje derneci? Mislim, onako sa gitarom i pjesmom, ili je i to izumrlo
Ne mislim na tulume, partije, tematske veceri i sl, vec na derneke
au, ja sam ovu temu htjela pod Umjetnost zivljenja, pa mi ode ovdje![]()
Jel moze moderator prebacit![]()
2. Derneka vise nema u tom obliku....sad se od kucnog derneka pravi mini party sa muzikom do daske, litrima pica, sto alkoholnog sto bezalkoholnog...
Svede se na par razbijenih casa, povracotinom u hodniku i uplakanim licima
Koji zivot. Sta drugo u zivotu covjeku treba?! Playstation, crnka djevojka, plava ljubavnica....Nadam se da ima plazmu i da je u pitanju playstation 3, ali i da nije blago mu se.mIRCerka wrote:Po muzici koju komsija pusta tacno znam kad u stanu njegovog dajdze igraju playstation, kad vodi ljubav sa crnokosom djevojkom i kad mu dodje plava ljubafnica...
Vise se i ne kriju
Slazem se sa tvojom konstatacijom...koji zivot...i ja kazem blago mu se...karanana wrote:Koji zivot. Sta drugo u zivotu covjeku treba?! Playstation, crnka djevojka, plava ljubavnica....Nadam se da ima plazmu i da je u pitanju playstation 3, ali i da nije blago mu se.mIRCerka wrote:Po muzici koju komsija pusta tacno znam kad u stanu njegovog dajdze igraju playstation, kad vodi ljubav sa crnokosom djevojkom i kad mu dodje plava ljubafnica...
Vise se i ne kriju
ma znas.....ps 3 mi bas i nije nesto,jos sam na ps 2,nekako mi zubo bolje trci i biciklo pravoDobroJutroKolumbo wrote:Slazem se sa tvojom konstatacijom...koji zivot...i ja kazem blago mu se...karanana wrote:Koji zivot. Sta drugo u zivotu covjeku treba?! Playstation, crnka djevojka, plava ljubavnica....Nadam se da ima plazmu i da je u pitanju playstation 3, ali i da nije blago mu se.mIRCerka wrote:Po muzici koju komsija pusta tacno znam kad u stanu njegovog dajdze igraju playstation, kad vodi ljubav sa crnokosom djevojkom i kad mu dodje plava ljubafnica...
Vise se i ne kriju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Crnku vodi za rucicu i uvijek se sa smijeskom pozdrave u prolazu. Plavku fata vec na vratima od haustora. Ko mi je kriv kad sam na prvom spratu.legionarka wrote:mirci...kad nadjes vremena majke ti i boju kose da im upratis![]()
![]()
nisam zlobna tita mi
pa jel se cuju zvukovi gitare i pjesma.mIRCerka wrote:Crnku vodi za rucicu i uvijek se sa smijeskom pozdrave u prolazu. Plavku fata vec na vratima od haustora. Ko mi je kriv kad sam na prvom spratu.legionarka wrote:mirci...kad nadjes vremena majke ti i boju kose da im upratis![]()
![]()
nisam zlobna tita mi
PS Crnka je tiha pravo, plavka ispada iz ritma pa se pored techno muzike cuje njeno joooooooj....
sta ce mi veci dernek od toga
Wow, sad mi zao sto se ne preselih tamo. Mozda bi me decko pozvao da "igramo playstationa", ili da zabavljam jednu od dama kad je on zauzet s drugom.mIRCerka wrote:Crnku vodi za rucicu i uvijek se sa smijeskom pozdrave u prolazu. Plavku fata vec na vratima od haustora. Ko mi je kriv kad sam na prvom spratu.legionarka wrote:mirci...kad nadjes vremena majke ti i boju kose da im upratis![]()
![]()
nisam zlobna tita mi
PS Crnka je tiha pravo, plavka ispada iz ritma pa se pored techno muzike cuje njeno joooooooj....
sta ce mi veci dernek od toga
Ja se sjecam,nekada birvaktile, praaaavo dobrih derneka u Mostaru,pa mostarac,jel ima toga dolje joskaranana wrote: Wow, sad mi zao sto se ne preselih tamo. Mozda bi me decko pozvao da "igramo playstationa", ili da zabavljam jednu od dama kad je on zauzet s drugom.Svaka mu cast, skidam mu kapu ko malo kome.
izvini na zachatavanju...ne cuju...mamica papucarka wrote:pa jel se cuju zvukovi gitare i pjesma.mIRCerka wrote:Crnku vodi za rucicu i uvijek se sa smijeskom pozdrave u prolazu. Plavku fata vec na vratima od haustora. Ko mi je kriv kad sam na prvom spratu.legionarka wrote:mirci...kad nadjes vremena majke ti i boju kose da im upratis![]()
![]()
nisam zlobna tita mi
sta ce mi veci dernek od togaTo me je interesovalo