Što se tiče alergija, sin ima proljetnu/jesenju alergiju (na polen, cvjetanje), koja se manifestuje otežanim disanjem. Takođe, na ujede insekata reaguje jako velikim i bolnim crvenim otocima. Dok pije Flonidan, sve OK. U želji da pokušam nešto drugo, išli smo kod dr.Sadikovića u Ljubuški (pisala sam i ranije, toplo ga preporučujem, meni i članovima moje porodice je u više navrata pomogao). Uzimao je homeopatske bobice ovo ljeto (od maja do augusta) i nije imao NIKAKVIH problema. Na žalost, dr kaže da se alergija ne može liječiti i da je jedini način svake godine u kriznom period biti na tretmanu. Opet, više volim te bobice nego sirup
Napominjem da je sin imao disajnih problema u zimskom peirodu (bronhitis), znao je po 3-4 puta biti na inhalacijama od oktobra do marta, došli već i u fazu preporuka za odstranjivanje krajnika (jer su veliki, pa oteknu, pa još teže diše). To smo već ranije riješili polugodišnjom terapijom kod dr.Sadikovića, prošla zima nam bila bez ijedne inhalacije

On kaže da je to za sina završena priča, i da se više neće ponavljati, jer je u organizam dodano ono što je nedostajalo